ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
τελειωνει η περδικα , μετα να δω τι θα κυνηγαω με τον σκυλακο μου 28 με την χθεσινη περδικα , εξελισετε σε αστερι ο σκυλακος , αλλα μεχρι εδω του χρονου παλυ εδω η περδικα τελειωνει 30 νοεμβριου και δειχνει βροχες , οσο για μπεκατσα εδω ειναι ονειρο θερινης νυχτος , με τους καιρους που κανει τα τελευταια χρονια , οι περισοτεροι μπεκατσαδες εδω στο νησι δεν ξαναασχοληθηκαν με την μπεκατσα , γιατι ο καλυτερος με αστερια σκυλια χτυπαγε 10 μπεκατσες ολη την σεζον, η ποιο φανατικοι της μπεκατσες ταξιδευουν σε αλλα μερη της Ελλαδος
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Απο τον καιρο Νικολα που εκανα το χειρουργειο με τον καρκινο δεν μπορω να παω για περδικες πια, που ηταν το αγαπημενο μου κυνηγι και περιοριζομαι μονο στα ορτυκια στις μπεκατσες και στις τσιχλες στο καρτερι .Δεν πειραζει εστω και ετσι κατι κανω καθε χρονο σε αυτα τα θηραματα .Φετος ξεπερασα τα 35 ορτυκια ,και να σκεφτεις οτι δεν ηταν πολυ καλη χρονια στην Μανη που εχω το σπιτι και πηγαινω για αυτο το κυνηγι .Κατι εχουμε κανει μεχρι τωρα και στις μπεκατσες .Αυτο που ειναι χαλια ειναι οι τσιχλες που ακομα δεν εχουν φανει εδω γυρω γυρω που πηγαινω καθε χρονο

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Νικολα τα ορτυκια εδω ειναι σχεδον ανυπαρκτα ενα ορτυκι πηρα φετο και αυτο αρχες νοεμβριου , οι περδικες φετος ηταν ποιο πολλες απο περσυ που ηταν ελαχιστες