ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
τελειωνει η περδικα , μετα να δω τι θα κυνηγαω με τον σκυλακο μου 28 με την χθεσινη περδικα , εξελισετε σε αστερι ο σκυλακος , αλλα μεχρι εδω του χρονου παλυ εδω η περδικα τελειωνει 30 νοεμβριου και δειχνει βροχες , οσο για μπεκατσα εδω ειναι ονειρο θερινης νυχτος , με τους καιρους που κανει τα τελευταια χρονια , οι περισοτεροι μπεκατσαδες εδω στο νησι δεν ξαναασχοληθηκαν με την μπεκατσα , γιατι ο καλυτερος με αστερια σκυλια χτυπαγε 10 μπεκατσες ολη την σεζον, η ποιο φανατικοι της μπεκατσες ταξιδευουν σε αλλα μερη της Ελλαδος
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Απο τον καιρο Νικολα που εκανα το χειρουργειο με τον καρκινο δεν μπορω να παω για περδικες πια, που ηταν το αγαπημενο μου κυνηγι και περιοριζομαι μονο στα ορτυκια στις μπεκατσες και στις τσιχλες στο καρτερι .Δεν πειραζει εστω και ετσι κατι κανω καθε χρονο σε αυτα τα θηραματα .Φετος ξεπερασα τα 35 ορτυκια ,και να σκεφτεις οτι δεν ηταν πολυ καλη χρονια στην Μανη που εχω το σπιτι και πηγαινω για αυτο το κυνηγι .Κατι εχουμε κανει μεχρι τωρα και στις μπεκατσες .Αυτο που ειναι χαλια ειναι οι τσιχλες που ακομα δεν εχουν φανει εδω γυρω γυρω που πηγαινω καθε χρονο

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Νικολα τα ορτυκια εδω ειναι σχεδον ανυπαρκτα ενα ορτυκι πηρα φετο και αυτο αρχες νοεμβριου , οι περδικες φετος ηταν ποιο πολλες απο περσυ που ηταν ελαχιστες
- pericles
- Επικοινωνία:
Γεροντάκο ήρθα πολλές φορές , τώρα ειναι η σειρά σου. Πάρε το καράβι και έλα. Μιά φορά τα κανονίσαμε αλλά μας τα χάλασε ο κορονοιός. Εξάλου εκεί στο Ίλιον τί να κυνηγήσω τα μυγάκια απο τις ροδιές, αφου εσύ εχεις την παρέα σου.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑27 Νοέμ 2025 09:12 Την επομενη φορα που θα ερθεις εδω θα σε παω με το LADA για αγριογουρουνα στην Εθνικη οδο ,και δεν θελω να φωναζεις στον δρομο να σταματησω απο τον φοβο σου που θα ψαρευω αγριογουρουνα με πολυαγκιστρο ,και παραγαδι .![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτη η συνταγη εχει γινει σημα κατατεθεν στο κυνηγι αγριογουρουνου στην επαρχια .Εχουν πεσει πολλα μεγαλα ζωα .
![]()
![]()
Λοιπόν Χθές σου εστειλα την Φωτο με την Ροδιά σου και ξέχασα να σου στείλω την φωτογραφία με εκεινο το τρομαγμένο !! Μπεκανότο!! που ξέφυγε απο τον Νικόλα τον Καββαδία και το τουφέκισα χθές που κυνηγούσα Σιταρήθρες
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
https://youtu.be/nmeT3fNPP_k?si=BGHBK5Yx4mKoo3j0
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ρε μαστορα σου εχω πει ποτε θα ερθω στην Κυπρο ,και μαλιστα δωρεαν .
Πλησιαζει αυτη η ωρα .
Με την ταυτοτητα που εχω δεν μπορω να ερθω τωρα γιατι γραφει επανω ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ακομα .
Θελεις δηλαδη να ερθω οταν δεν υπαρχουν αγριογουρουνα μπεκατσες ορτυκια και τσιχλες ? Να κανω τι ?
Το LADA NIVA εχει μπει συνεργειο εδω και μια εβδομαδα για εξωτερικο καλλωπισμο ,και μετα να δεις γκομενες που θα βαζω μεσα
Απο τα παραθυρα θα μπαινουν και θα τρεχουν ποια θα πρωτομπει μεσα ,και καθησε εσυ να κυνηγας σιταριθρες ,και οχι κρεβατοπερδικες που κυνηγαω εγω .
Λοιπον το υγραεριο για να σου φυγει η απορια κανει την ιδια δουλεια με την βενζινα με την διαφορα οτι πληρωνεις τα μισα χρηματα για καυσιμα .Το εχω 15 χρονια τωρα με μηδεν προβληματα ,και το μονο που εχω αλλαξει ειναι η μπουκαλα υγραεριου που πρεπει καθε 10 χρονια να αλλαζει υποχρεωτικα και το σερβις που κανω στην εγκατασταση υγραεριου .

- pericles
- Επικοινωνία:
Γεροντάκο ποιός σου ειπε οτι πρέπει να αλλάξεις πίστη για να ερθεις στην Κύπρο
Νομίζεις οτι επειδή δεν εχεις νέου τύπου ταυτότητα δεν σε βρίσκουνε που εισαι
Το @μερικ@ εκτος απο το ΝιΒα και τα Ελαιοδεντρα εξω απο το σπίτι βλέπει και τα μυγάκια στις ροδιές
Και για πές μου αν δεν γράφει η Ταυτότητα Χ.Ο. θα αλλάξουμε πίστη
Και στην αλλη Ζωή πάλι Χ.Ο. θα είμαστε
Οταν τελιώσει απο το συνεργίο το NIVA να μου στείλεις φωτογραφία πρίν απο τον Κουκολ
Και μην ψάχνεις αύριο που θα είμαι γιατι ειναι κάτι τεράστιες σιταρήθρες που θέλουνε μονόβολο να πέσουν αλλά μας τα εχουν απαγορευμένα μαζί και τα 9βολα γιαυτό θα τους ρίξω τα Νο 0 που επιτρέπεται εδώ
Κιμά κατευθείαν θα τις κάνω για κεφτέδες σιταρίθρας

Και για πές μου αν δεν γράφει η Ταυτότητα Χ.Ο. θα αλλάξουμε πίστη
Οταν τελιώσει απο το συνεργίο το NIVA να μου στείλεις φωτογραφία πρίν απο τον Κουκολ
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Παλι δεν καταλαβες .
Με το Χ.Ο που γραφει η ταυτοτητα θελω να σου πω οτι ειναι μερικων δεκατιων ,και για να ερθω πρεπει να αλλαξω ,και επειδη δεν θελω να αλλαξω για ευνοητους λογους δεν μπορω να ερθω .
Σου ειπα οτι θα ερθω δωρεαν και χωρις να χρειαζεται ταυτοτητα σε λιγο καιρο .
Φυλαξε μου ενα κιλο κιμα απο σιταριθρες για να κανουμε μπιφτεκια να ταισουμε καμμια δεκαρια πελατες στον καφενε .
Μετα το σερβις που εκανα εγω στο νοσοκομειο ,κανω σερβις και στο LADA NIVA για να το εχω για αλλα 100 χρονια .Παλι σε τρωει ο κωλος σου να ριξεις με μηδενικα στις σιταριθρες και να φτασουν αυτα στους Τουρκους ,και θελεις να σε τραβοπαλευουν μετα και να ζητας βοηθεια ,και ποιος θα σε γλυτωσει απο τα χερια τους

-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δεν εχει τσιχλες και τους εχει πιασει ολους η γκρινια .Ολα τους φταινε .

- pericles
- Επικοινωνία:
Γεροντάκο 15 τεράστιες σιταρήθρες (δεν εχουμε οριο κάρπωσης εδώ) χθές μπήκανε στον Καταψύκτη καθαρισμένες, εχουμε μεζέ μην φοβάσε. Καθε μιά τρώνε 6 άτομα σαν κοτόπουλα ειναι
Παλι σε τσάκωσα σημερα να κοιμάσε, αντε ξύπνα γιατι εδώ στι; 4+35 ο ήλιος θα δύσει
Οταν θα ρθείς εδώ φέρε και το NIVA να κάνουμε Κοντρα με το Duster να σε σκονίσω να ανάψουνε τα τούρπο να κάψουνε Βενζίνη να δώ εγώ το υγραέριο που πρίν 40 Χρόνια το ειχαμε σε ενα αμάξι του γαμππρού μας θεος αναπαυση την ψυχή του, που ητανε εμπορικό και στις ανηφόρες ο οδηγός το ανέβαζε με την όπισθεν
Αλλα τωρα που το σκέφτομε με την όπισθεν θα σε βολέβει γιατι το τιμόνι θα ειναι στη δεξιά πλευρά σαν τα δικά μας
Να πείς στο συνεργείο να τοποθετήσουνε και ενα μεγάλο καθρέφτη ετσι θα εισαι στην αριστερη πλευρά.

Παλι σε τσάκωσα σημερα να κοιμάσε, αντε ξύπνα γιατι εδώ στι; 4+35 ο ήλιος θα δύσει
Οταν θα ρθείς εδώ φέρε και το NIVA να κάνουμε Κοντρα με το Duster να σε σκονίσω να ανάψουνε τα τούρπο να κάψουνε Βενζίνη να δώ εγώ το υγραέριο που πρίν 40 Χρόνια το ειχαμε σε ενα αμάξι του γαμππρού μας θεος αναπαυση την ψυχή του, που ητανε εμπορικό και στις ανηφόρες ο οδηγός το ανέβαζε με την όπισθεν
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Φυλαξε μια καθαρισμενη σιταριθρα να την κοψουμε μεριδες ,και ενα κοματι να το κανουμε πιλαφι ,ενα αλλο στο φουρνο με πατατες ,και το αλλο στην σουβλα να φανε μερικοι φιλοι .
Ρε μαστορα πριν 40 χρονια νομιζαν οτι ειχαν υγραεριο ,και τους βαζανε νερο μεσα .
Υδροκινητα ηταν .
Τι ειναι αυτα που λες τωρα ? Τωρα με τα νεα συστηματα το υγραεριο ειναι ιδιο με την βενζινα ,και δεν κανει πλουσιους τους βενζιναδες γιατι εχει την μιση τιμη .
Αυτο το LADA NIVA ξερεις ποσους εχει τραβηξει στο βουνο που ειχαν μεινει στις λασπες .για αυτο και ο ιμαντας δεν λειπει απο μεσα .
Οταν μεινεις και εσυ στο βουνο φωναξε με να ερθω να σε τραβηξω .
γιατι αυτο το αμαξι εχει δυο εργαλεια περισοτερα απο ολα τα αλλα αμαξια ,και απο το δικο σου για αυτον τον λογο .
Ρωτησε να μαθεις τι εστι LADA NIVA .

- pericles
- Επικοινωνία:
Μην μου κατηγορήτε το Lada Niva θα πέσει φωτιά να σας κάψει
Γεροντάκο ηρέμησε γιατι Ξύπνησες νωρίς σημερα φοβισμένος απο τους κεραυνούς
Αντε και με ενα ακόμα κυνηγι την Κυριακή θα γεμίσει ο Καταψύκτης σιταρίθρα
Αφου δεν λέει να βρεξει να πάω άλλη μιά φορά στις πέρδικες
Λοιπόν Ακου μια πραγματική κυνηγετική Ιστορια που εγινε προχθές. Μια παρέα κυνηγών κτύπησαν ενα λαγό και οπως ητανε τραυματισμένος πήγε και μπήκε σε μια φωλιά Αλεπούς. Προσπαθησαν να τον τραβήξουν εξω και οι κυνηγοί και τα σκυλιά αλλά δεν τα κατάφεραν. (Εκει χρειαζόταν ο Πέλος στα νειάτα τουνα σκάψει) Στο μεταξυ ο Λάγος εγινε σπάνιαο θηραμα και δεν έλεγαν να τα παρατήσουν , οπότε πήγανε στο διπλα΄νο χωριό και εφεραν εκσκαφέα που ανοιξε σιγά σιγα την τρύπα και πιάσανε τον λαγό. Πραγαμτική Ιστορία υπάρχουν βιντερο στο facebook.

Λοιπόν Ακου μια πραγματική κυνηγετική Ιστορια που εγινε προχθές. Μια παρέα κυνηγών κτύπησαν ενα λαγό και οπως ητανε τραυματισμένος πήγε και μπήκε σε μια φωλιά Αλεπούς. Προσπαθησαν να τον τραβήξουν εξω και οι κυνηγοί και τα σκυλιά αλλά δεν τα κατάφεραν. (Εκει χρειαζόταν ο Πέλος στα νειάτα τουνα σκάψει) Στο μεταξυ ο Λάγος εγινε σπάνιαο θηραμα και δεν έλεγαν να τα παρατήσουν , οπότε πήγανε στο διπλα΄νο χωριό και εφεραν εκσκαφέα που ανοιξε σιγά σιγα την τρύπα και πιάσανε τον λαγό. Πραγαμτική Ιστορία υπάρχουν βιντερο στο facebook.
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αυτος δεν ηταν λαγος .
Κουναβι ηταν .
Πρεπει να τους βγηκε ξυνος ο λαγος .
Λοιπον λογω καταιγιδας ολη την νυχτα δεν πηγα κυνηγι γιατι με ξυπνουσαν οι κεραυνοι καθε λιγο και λιγακι ,και η πυροσβεστικη που ετρεχε να γλυτωσει κοσμο .Σημερα θα παρω και το LADA NIVA ανανεωμενο σαν και το αφεντικο του απο τον μπογιατζη ,και ελα να παμε κυνηγι για να δεις που θα σε παω στο βουνο .Εκει μονο τανκ πηγαινει και το LADA .
Κατι γνωριζουν και οι Ρωσοι απο βουνα ,λασπες ,λιμνες ,ποταμια ,δαση ,για να το φτιαξουν ,με αργο γρηγορο σασμαν ,με 4χ4 με επιλογη και 2χ4 οταν χρειαζεται για ασφαλτο ,με καρο ,με μπρος πισω διαφορικο ,με 30 ποντους υψος απο το εδαφος ,με κοντο σασι για ανωμαλα εδαφη ,και κλειστες στροφες ,και το κυριοτερο με φτηνα ανταλακτικα και σερβις στην μιση τιμη απο τα αλλα 4χ4 του εμποριου ,και εχει και υγραεριο .
Για να παρεις ενα τετοιο αυτοκινητο πρεπει να δωσεις τουλαχιστον 50.000 ευρω ,και δεν υπαρχει κιολας .

-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
- pericles
- Επικοινωνία:
Γεροντάκο το Dacia ειναι 35 εκατοστά απο το έδαφος
Και οι Ρουμάνοι κατι ξέρουν απο Χιονια και λάσπη
Τωρα ολα αυτά που ανέβασες εχουνε και πολυάγκιστρα μέσα ή μονο το δικό σου εχει τέτοιο Αξεσουάρ
Λοιπόν Χρονια πολλά για την ονομαστική εορτή ολων των μελών με το το ονομα Νικόλαος
Και περιμένω μεζέ και μην μου λές δεν πήγες γιατι σε ξυπνησανε οι Κεραυνοί
ΕΔώ μας τα χαλασε εριξε μια βροχή και οι Σιταρήθρες εξαφανίστηκα μονο λασπη ειχε και την πήρα στο σπιτι

Τωρα ολα αυτά που ανέβασες εχουνε και πολυάγκιστρα μέσα ή μονο το δικό σου εχει τέτοιο Αξεσουάρ
Λοιπόν Χρονια πολλά για την ονομαστική εορτή ολων των μελών με το το ονομα Νικόλαος
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Εχει η Ρουμανια Σιβηρια για να κανουν δοκιμες ? Εγω ξερω οτι στην Ρουμανια υπηρχε ο Δρακουκας των Καρπαθιων .
Οι Ρουμανοι ειχαν καποτε βγαλει ενα αυτοκινητο αν θυμασαι που αντι να σε πηγαινει αυτο στις δουλειες σου το πηγαινες εσυ στο συνεργειο .
Λοιπον εστω και ετσι δεκτες οι ευχες σου .
Εσυ περιμενες οτι μετα την τρομοκρατια που εκανες στις σιταριθρες την προηγουμενη φορα ,θα ηταν ακομα εκει και θα σε περιμεναν ?
Ολα μας τα ειπες για το κυνηγι που πηγες αλλα για τις παντοφλιες που εφαγες απο την Φλωρα για τις λασπες που γεμισες το σπιτι δεν εβγαλες λεξη .