ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
- Διαχειριστής ιστοσελίδας
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
- pericles
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Ανοίγω Πρώτος τον Καφενέ, Περιμένοντας παλαιούς και νέους φίλους για συζητήσεις και κυνηγετικό καλαμπούρι. 

Σαράντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Καλοριζικο και απο εμενα το νεο καφενειο .Εσυ Περικλη να μη χασεις ευκαιρια να κανεις εγκαινια στον νεο καφενε αμεσως .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
ωραιο ανανεωμενο
-
πηγα χθες για αγριοπεριστερα , πρωτη φορα με το GAL28 , ενω σε τσιχλες και ορτυκια εχω παει πολλες φορες με το 28αρι , και εκανα το καρτερι μου ποιο κοντα απο εκει που περναν για να μπορει να τα χτυπαει το 28αρι , λυπον , μετα απο μιση ωρα μπουκαρει ενα κοπαδι μεγαλο ριχνω μια με το 28αρι και βλεπω να πεφτουν δυο , σηκωνουμε να δω και βλεπω τελικα 3 να επιπλεουν μεσα στην δεξαμενη ανασκελα , η χαρα μου δεν περιγραφονταν πρωτη φορα με 28αρι για αγριοπεριστερα , πηγενω να τα παρω , αλλα τα νερα βαθεια , κατεβενω λιγο πιο κατω ψαχνω για πετρες ριχνω , αλλα τιποτα , στο μεταξη αρχησαν να απομακρινονται , βγαζω αρβιλες , και παντελονι , και μενω με το σωβρακο , και αρχηζω , να μπενω λιγο στα ριχα μαζη με ενα σκοινη που ειχα παρει ,δενω στην ακρη του ενα ξηλο , και το πεταω , και το ξαναπεταω , κανενα μισοωρο χωρις αποτελεσμα , και το ρευμα να τα πηγενει ποιο μακρια , απελπηζουμε , και η χαρα εγινε στεναχωριο , εντο μεταξη περνανε και αλλα αγριοπεριστερα , αλλα εγω εκεινη την ωρα αδιαφορουσα , γιατι εκλαιγα τα πουλια που πηγαν τσαμπα , και χιλιες φορες να μην τα τουφεκαγα , εκει που καθμουν και τα εβλεπα βλεπω να κουνιετε , ειχαν παει μια χελωνα με τα χελονακια , και ξαφνικα ανεβενει ενα μεγαλο χελι να το πω , η νεροφιδα να το πω , και το πιανει και το βυθηζει και το περνει κατω στο βυθο , και σε λιγο βγενουν οι φτερουγες και τα φτερα του στην επιφανεια , απογοτευμενος , τα παραταω και πηγαινω λιγο ποιο μακρια το καρτερι μου , με την προιποθεση να μην ξαναπεσουν μεσα στο νερο , και ριχνω αλλη μια τουφεκια , και περνω αλλο ενα στο χερι , και απαλυνετε ο πονος μου, με σεταπ MB32 615 καψουλι 65αρι καλυκα 0,95χ17 μισοταπα πρασινη , νουμερο σκαγιων 7,5 και πανω χαρτονακι , ρελι και ξανα χαρτονακι ρελιασμα με στροφειο GAL28 IOS στα 60,80 , γραφω το σεταπ για αυτους που εχουν GAL28
-
Τσαμπα τα πουλια Νικολα .
-
η δεξαμενη παλια , ειναι ενας παλιος νερομυλος , η περιχη εκει εχει ονομαστη τουρκομυλονας , γιατι λειτουργουσε πριν 200 χρονια , ερχονταν τουρκος απο απεναντη την εποχη του αλεσματος και λειτουργουσε τον μυλο , ειναι φανταστηκο κατασκευασμα με δεξαμενη , με αυλακι που ερχετε το νερο , με μεταλικα γραναζια , με καταπακτες νερου , με πομονες , και δυπλα εχει και 3 απομηναρια απο καλυβια , ο μυλος στεκη ορθιος χωρις σκεπη , και παραθυρα και πορτες , μιαζει σαν παλιο καστρο , και οι γεροι ελεγαν οτι ο μυλονας πληρωνονταν μονο με λυρες , που επερνε μερηκες μαζη του στην τουρκια , για τον συνεταιρο του , και της αλλες της εκρυβε εκει , για να ξεγελαει τον συνεταιρο του , τωρα μας ερχοντε τα τουρκικα αγριοπεριστερα , γιατι απεναντη βραζει η περιοχη απο θηραματα , μια και ειναι εθνικο παρκο δελτα ποταμου Μαιανδρου , παλια ερχονταν πολυ ποιο πολλα , αλλα καπιος επιτηδιος με πολιτηκο μεσον ηθελε να φτιαξη ξενοδοχιακη μοναδα , και εστησε 8 μεγαλα δυοροφα κτηρια , διπλα στον μυλο , χωρις αδεια , και τωρα ειναι ετσι εγκαταλημενα εδω και 15 χρονια , ενω πριν καλιεργουνταν το μερος με φακες βικο και σπαρτα και τα πουλια δεν βρισκουν τροφη και τα ποιο πολλα τρομαζουν και δεν ερχοντε
-
Πάλι μπροστα μου παραξενε Ζαχαροπλαστη;ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑01 Σεπ 2021 12:21 Καλοριζικο και απο εμενα το νεο καφενειο .Εσυ Περικλη να μη χασεις ευκαιρια να κανεις εγκαινια στον νεο καφενε αμεσως .![]()
![]()
![]()

-
- Διαχειριστής ιστοσελίδας
Κύριε Μάστορα μη μου πειράξεις το Νικόλαο τον ένα και το Νικόλαο τον άλλο 

-
Καλοταξιδος και απο εμενα ο καινουριος καφενες και το site γενικοτερα.
-
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑02 Σεπ 2021 12:52 Κύριε Μάστορα μη μου πειράξεις το Νικόλαο τον ένα και το Νικόλαο τον άλλο![]()

-
Βρε Παλιογερε μας εβαλε ο Περικλης να αλλαξουμε το,, σπιτι μας ,,και να μπουμε σε νεο γιατι δεν μπορουσε να μπει ,και αυτος την εκανε παλι κοπανα .
Του χρειαζεται μια ,,ΦΡΟΥΡΑ ,,να τον επαναφερει στην ταξη .

-
Παλι το ιδιο τροπάρι επιασες μυθομανη Δημοσιογραφε της κακιάς ωρας; ο κυριος Περικλεας προσπαθεί να συγχρονίσει τα καινουργια συστήματα, ασε που και εγω έχω μπερδευτεί, α ρε Νικολακη τι μας εκανες......ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑02 Σεπ 2021 14:36 Βρε Παλιογερε μας εβαλε ο Περικλης να αλλαξουμε το,, σπιτι μας ,,και να μπουμε σε νεο γιατι δεν μπορουσε να μπει ,και αυτος την εκανε παλι κοπανα .Του χρειαζεται μια ,,ΦΡΟΥΡΑ ,,να τον επαναφερει στην ταξη .
![]()
![]()

-
Σας χρειαζεται σεμιναριο και στους δυο σας Παλιογερε γιατι εχετε μεινει πισω απο θεματα νεας τεχνολογιας

-
Παλι πριν λιγο εκανε σεισμο εδω στο Ιλιον .Εδω και μερικες ημερες κανει σχεδον καθε μερα σεισμο . 

-
Γαμιοτακης είναι αυτός...
-
Μας έγινες και Σεισμολογος Παλιογερε;ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑02 Σεπ 2021 21:51 Παλι πριν λιγο εκανε σεισμο εδω στο Ιλιον .Εδω και μερικες ημερες κανει σχεδον καθε μερα σεισμο .![]()

-
Τι αλλο θα μας βρει Παρη μετα τις φωτιες ,τους σεισμους ,τωρα σειρα εχουν απο αυριο οι πλυμμηρες με τον γκαντεμη που εχουμε μπλεξει
.ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ έγραψε: ↑03 Σεπ 2021 08:23Μας έγινες και Σεισμολογος Παλιογερε;ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑02 Σεπ 2021 21:51 Παλι πριν λιγο εκανε σεισμο εδω στο Ιλιον .Εδω και μερικες ημερες κανει σχεδον καθε μερα σεισμο .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
ανοιξα παλι ενα φυσιγγιο 20 χρονων υποτιθεμενο 6αρι , με 1,90χ33 μαλον η PSP1 πυρητηδα , που συνηθηζε να γεμιζει αυτο το εργοστασιο , ο 6αρι ηταν και σε αυτο 7,5 δηλαδη 2,4 , ηταν απο αυτο το κουτι που το ειχα βαλει στην ακρη σαν αναποτεσματικο , γιατι σεπτεμβριο , πριν αρκετα χρονια , ειχα πυροβοληση μια περδικα , σε αποσταση 25 μετρα , και ενω ειμουν συγουρος , αυτη κρεμασε τα ποδια και συνεχισε την πτηση της , και ξανα μετα απο μερικες μερες , μια φασα , παλυ κοντα που της εφυγαν τα φτερα , και συνεχισε να πετα, το φυσιγγιο που ανοιξα ηταν μαυρισμενο απο τον υδοτα μου τοτε που το ειχα στην φυγιοθηκη , και διαπιστοσα αφου εκοψα ολο το πλαστικο του φυσιγγιου , οτι κατω στον παφλα ηταν βρεγμενο με υγρασια , και το καψουλι του στην πανω πλευρα σκουρισμενο , και λεω μηπος δεν αποδηδε σωστα απο τοτε γιατι ειχε υγρασια , γιατι ο γερος που τα αγορασα δεν τα ειχε σωστα αποθηκευση , αφου ειχε παρει συνταξη και τα ειχε κρεμασμενα στον κοκκορα , η η υγρασια προηρθε απο τον υδροτα μετα
-
οποτε το καλυτερο ειναι η ιδιογωμοση και φυσικα η καλη αποθηκευση , και φυσιγγια γεμισμενα , οσα χρειαζονται για μια σεζον , αλλα σε εμενα ετυχε η περιπτοση , για αυτο εχω τοσα πολλα ετοιμα παλια φυσιγγια , με αγορα ολα απο αμερικανικα μεχρι Ελληνικα , απο 32 γραμμαρια , μεχρι μαγνουμ 52 γραμμαρια , ολα 3 ευρω το κουτι απο φιλο του πατερα μου , που ειχε μαγαζι και ειχε βγει σε συνταξη , συνχορεμενος τωρα και αυτος