ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Λογω οτι δεν υπαρχουν υλικα εφτιαξα σεταπ που δεν χρειαζονται ουτε πυριτιδες ουτε καλυκες ουτε ταπες καψουλια και σκαγια .Ηθελα να ξερα ολα αυτα τα υλικα που μας λες οτι κουβαλας με το φορτηγο εδω και ενα μηνα ,τι τα θελεις ? Αφου κυνηγι δεν πηγαινεις ουτε σκοπευτηριο πηγαινεις ? Αχρηστα σου ειναι και τα υλικα ,και τα οπλα με τα μικρα διαμετρηματα . :( :lol: :D :D :D Σκεψου ποσα χρονια εχεις να γεμισεις φυσιγγια . :o Δωσε τα σε μενα να πιασουν τοπο που πηγαινω κυνηγι και στο σκοπευτηριο . 8-) :lol: :lol: :D :D :D Λοιπον φτιαξε ενα καφε Ελληνικο Χαραλαμπους να πιουμε,και θα σου πω τι ειδα το Σαββατο στην γιουροβιζιον στο ζωολογικο Βασιλειο στην αγρια ζουγκλα .Λοιπον να με συγχωρησουν τα ζωα ,ειδα κοτες ξεπουπουλιασμενες που κουνουσαν τον κωλο τους , παπαγαλους ,πιθηκους που εσκουζαν ,ειδα τον Ταρζαν που ξεχασε να βαλει το βρακι του και μας εδειξε τα αρχιδια του ο κοντοτσουτσουνος .Και τι δεν ειχε μεσα .Ολα τα αγρια ζωα που εβγαζαν κραυγες της ζουγκλας . ;) :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ωραια γουροβιζιον ,βιζιων, κωλοζιων πουστοζιων ειδες
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κο Κο Κο Κο Κο Κο έκαναν οι κότες .
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 13 Μάιος 2024 10:25 Λογω οτι δεν υπαρχουν υλικα εφτιαξα σεταπ που δεν χρειαζονται ουτε πυριτιδες ουτε καλυκες ουτε ταπες καψουλια και σκαγια .Ηθελα να ξερα ολα αυτα τα υλικα που μας λες οτι κουβαλας με το φορτηγο εδω και ενα μηνα ,τι τα θελεις ? Αφου κυνηγι δεν πηγαινεις ουτε σκοπευτηριο πηγαινεις ? Αχρηστα σου ειναι και τα υλικα ,και τα οπλα με τα μικρα διαμετρηματα . :( :lol: :D :D :D Σκεψου ποσα χρονια εχεις να γεμισεις φυσιγγια . :o Δωσε τα σε μενα να πιασουν τοπο που πηγαινω κυνηγι και στο σκοπευτηριο . 8-) :lol: :lol: :D :D :D Λοιπον φτιαξε ενα καφε Ελληνικο Χαραλαμπους να πιουμε,και θα σου πω τι ειδα το Σαββατο στην γιουροβιζιον στο ζωολογικο Βασιλειο στην αγρια ζουγκλα .Λοιπον να με συγχωρησουν τα ζωα ,ειδα κοτες ξεπουπουλιασμενες που κουνουσαν τον κωλο τους , παπαγαλους ,πιθηκους που εσκουζαν ,ειδα τον Ταρζαν που ξεχασε να βαλει το βρακι του και μας εδειξε τα αρχιδια του ο κοντοτσουτσουνος .Και τι δεν ειχε μεσα .Ολα τα αγρια ζωα που εβγαζαν κραυγες της ζουγκλας . ;) :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Η Πρόσκληση για κατανάλωση φυσιγγίων στο Σκοπευτήριο είναι Ανοικτή και μην μου ψάχνεις εξαγωγή υλικών :) :)
Πρόσεξε και τι παρακολουθείς στην Τηλεόραση γιατί για να κάτσεις να βλέπεις αυτά σημαίνει οτι σου αρέσουν :) :D :D :D :D :D :D Γραφικέ μου Γεροντάκο Ψάξε να βλέπεις πραγματικότητες οπως Discovery, National Geographic και θα σοτ φτιάξω Καφέ Χαραλάμπους Κυπριακό :) :D :D :D Αλλα αυτό τον καφέ τον πίνουνε οι Δεξιά Παράταξη που πίνει και τις μπύρες τις Garlsberg εκτός και αν θέλεις καφέ του Λαικού που τον πίνει η Αριστερή παράταξη που πίνει και τις μπύρες τις KEO :) :) :D :D :D Βλέπεις που καταντήσαμε και για ολα αυτά φταίνε τα Κόμματα που φταίνε και για αυτά τα αίσχη που ψηφίζουν σε Νόμους και ενώ ηθελες να παρακολουθήσεις ενα Διαγωνισμό τραγουδιού έβλεπες Κ0λοτρυπες και Βυζ1α :) :D :D :D :D :D
Τωρα με τα υλικά που κουβαλάω αν και κουράζομαι μόνος να φορτώνω και να ξεφορτώνω μου προσφέρει μεγάλη Ικανοποίηση γιατι βρίσκω πράγματα που τα ξέχασα ;) :) Για παράδειγμα χθές ειχε μια κουτα που έγραφε απέξω Ογκομετρικο Τσιγαδά, Ογκομετρικό Καββαδία, Ογκομετρικό Lee, Ογκομετρικο Περικλή, Τάπες Αγγελοπούλου :) :D :D :D :D :D :D
Σαράντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Οταν εχεις αρχισει να ξεχνας ειναι κακο σημαδι Παππου. :o :lol: :D :D Σκεψου να ξεχασεις τι χρωμα εχει η τσιχλα και το ορτυκι . :o :lol: :D :D Δουλεια των Πολιτικων ειναι να φανατιζουν και να φερνουν σε αντιπαλοτητα τους ανθρωπους για να καθονται στον σβερκο μας για τετραετιες ,και να μας βασανιζουν .Δουλεια δικη μας ειναι να τους στειλουμε στον Αγυριστο οταν ερθει η ωρα ,και οσο εμεις δεν ξυπναμε τοσο αυτοι θα κανουν στις πλατες μας τις δουλειες τους . ;) :x :x Εχουν ξεπουλησει τα παντα .Αυτα που χιλιαδες ανθρωποι εχασαν την ζωη τους για τα αυτονοητα ,και τριζουν τα κοκαλακια τους με αυτα που γινονται .Ευχαριστως πινω το καφεδακι γιατι με αναψες πρωι πρωι και ας ειναι απο δεξιο ,η αριστερο καφενειο Εγω ειμαι φιλος με ολους τους ανθρωπους . ;) :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Είναι τοσα πολλά τα εργαλεία που συσκέυασα πρίν δυο χρονια και δεν θυμούμε τι ειχε το καθε κουτί , βλέπεις δεν κάνω Πανελλαδικά και τον Καθηγητή Ιδιογόμωσης :) :) Τωρα δεν ξέρω αν Αληθευει οτι το πρώτο μάθημα ειναι να ψάχνουν οι μαθητές στους σκουπιδοτενεκέδες για ριγμένους κάλυκες :D :D :D :D :D :D
Ξέχασες χθές που σε ρώτησα τι καφέ θα πίνεις και δεν απάντησες και μου αλλάξες το θέμα :) :) :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εγω φιλε το εχω δηλωσει οτι ειμαι υπερ της Πατριδας, της οικογενειας, και της θρησκειας ,αυτα δηλαδη που θελουν οι Νεοταξιτες Πολιτικοι να μην ειμαστε .Τωρα τα υπολοιπα τα αφηνω σε σενα να βρεις τι ειμαι . ;) :D :D :D Αυτα ειναι δικαιολογιες οτι ξεχασες τι εχεις μεσα στα κουτια .Αλτσχαιμερ λεγεται αυτη η ασθενεια οταν ξεχναμε . :lol: :lol: :D :D :D :D Οποιος μαθητης με ακουει μονο κερδισμενος βγαινει ;) :lol: :D :D :D Ο κατασκοπος σου κανει καλη δουλεια και δεν αφηνει τιποτα χωρις να σε ενημερωσει βλεπω. :o Θα τον τακτοποιησω και αυτον αυριο στο σκοπευτηριο που θα παμε .Θα τον κανω να τον κυνηγανε ολοι μαζι ,και να μη ξερει που θα ξεφυγει ,τον μαρτυριαρη . :lol: :lol: :D :D :D Του εχω ετοιμασει ειδικο σεταπ ικανο για να τον κυνηγησουν ολοι μαζι . ;) :o :lol: :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο το Αλτσχαημερ εσυ το 'επιασες και ξέχασες οτι μου ειπες στο τηλέφωνο οτι ενα μαθητή παρολίγο να τον κλείσουνε στο σκουπιδοτενεκέ που εψαχνε σαν ρακοσυλλέκτης :) :D :D :D :D :D Πας να μου μπλέξεις το Παλληκαρι απο τα Μέθανα τώρα :?: :?: :) :D :D :D Για να γλυτωσω την Ασθενεια παίρνω καθημερινά Ω3 και Β6 οχι που θα μου πεις ξεχνώ σαν τον συντροφο μου που πήγαινα κυνηγι και δεν έπαιρνε οτι του ειπα και τωρα ψάχνω συντροφο να κυνηγήσω :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Το καλύτερο φάρμακο με Ω3 είναι από το λίπος από τα ορτύκια 8-) Αλλά που να τα βρεις αυτά τα σπάνια θηράματα ,που κτυπάς ένα κάθε 50 χρόνια .;Σου είπα ότι όταν έρθεις εδώ θα σου κάνω δώρο καμιά 50αρια ορτύκια για να έχεις μπόλικη Ω3 ;) :shock: :D :D :D Εμένα από την εποχή του χειρουργείου μου έχουν κάνει επανεκκίνηση οι γιατροί σε όλα τα πράγματα . ;) :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

πηγα πριν μερες στο σπιτι της ξαδελφης μου και μου εδωσε 4 ρελιαστες παγκου , η μια 16αρα , η αλλη 20αρα , και οι 2 12αρες και 2 ρελιαστες χειρος 12αρες , καψουλοπτη ενα για 20αρι , και ενα για 12αρι , ρελιασα μερικα 12αρια , η μια ειναι μονο για χαρτινα που δοκιμασε να ρελιαω πλαστικα , χωρις επιτυχια , ενω τα χαρτινα μια χαρα τα ρελιασε , η αλλη που δοκιμασα με πλαστικα φυσιγγια , πολυ καλη , τωρα θετω την ερωτηση , και την απορεια που εχω , η ρελιαστρα χειρος , ε την ρελιαστα παγκου , την διαφορα εχουν στο κλεισιμο του φυσιγγιου , και ποια απο της δυο ειναι ποιο καλα να κλεινουμε τα φυσιγγια , ειδα οτι η ρελιαστρα χειρος δεν χρειαζετε τραπεζι για να την σφυξουμε , οπως του παγκου , αρα ειναι πιο ευκολα ρελιαζω με αυτη , ειναι ομως σωστο , και ποια η πραγματικη της δουλεια , ακουσα απο καποιον οτι την περνανε μαζι στο κυνηγι , και εαν λασκαριζε καπιο ρελι απο καποιο φυσιγγιο , το σφιγαν με αυτη , μονο δηλαδη για αυτο κανει , και οχι για να ρελιαζει απο την αρχη το φυσιγγιο , αληθευει , η κανει ακριβος την ιδια δουλεια με την ρελιαστρα παγκου
Άβαταρ μέλους
pericles

Νικο έτσι όπως άκουσες ειναι η χρήση της ρελιάστρας χειρός. Οι Ιδιογομωτές αφηναν τα φυσίγγια με χαλαρό ρέλι και ανάλογα του καιρού την εβγαζαν απο την τσέπη και τα ρέλιαζαν περισσότερο.Βεβαια μπορεί να το επιβεβαιώση και ο Γεροντάκος που ειμαι σίγουρος οτι την χρησιμοποιησε οταν πήγε με τον Πεθερό του στις πέρδικες να για τις μαγειρέψουν στο Γάμο του το βράδυ :) :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 15 Μάιος 2024 13:14 Το καλύτερο φάρμακο με Ω3 είναι από το λίπος από τα ορτύκια 8-) Αλλά που να τα βρεις αυτά τα σπάνια θηράματα ,που κτυπάς ένα κάθε 50 χρόνια .;Σου είπα ότι όταν έρθεις εδώ θα σου κάνω δώρο καμιά 50αρια ορτύκια για να έχεις μπόλικη Ω3 ;) :shock: :D :D :D Εμένα από την εποχή του χειρουργείου μου έχουν κάνει επανεκκίνηση οι γιατροί σε όλα τα πράγματα . ;) :D :D :D
Μονο απο Κουτορνίθια ξέρεις γιατι πέρδικα ειμαι σίγουρος απο ποτε εχεις να κτυπήσεις :) :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικολα ολες αυτες οι ρελιαστρες ηταν μιας αλλης εποχης που οι περισοτερες απο αυτες ειναι πανω απο 60 χρονια .Δηλαδη προπολεμικες και λιγο μετα τον πολεμο ,οποτε μιλαμε για 70 και 80 χρονια πριν .Οι εποχες τοτε με φτωχεια ηταν δυσκολες απο οικονομικης πλευρας ,και μια ρελιαστρα ηταν ειδος πολυτελειας τοτε .Για περισοτερο οικονομικους λογους αγοραζαν διαφορες ρελιαστρες για να κανουν την δουλεια τους .Υπηρχαν ακριβες και φθηνες ,αλλα πρακτικες για την δουλεια που τις ηθελαν .Ναι, αυτες τις χειρος ηταν απο αυτες που πολλοι τις αγοραζαν για δυο δουλειες .Οπως λεει και οι Περικλης οι περισοτερες ,η σχεδον ολες ηταν για χαρτινα φυσιγγια ,γιατι τοτε δεν υπηρχαν πλαστικοι καλυκες ,με αποτελεσμα τα φυσιγγια τα χαρτινα που γεμιζαν τις περισοτερες φορες χαλαρωνε το ρελι γιατι το γεμιζαν παρα πολλες φορες ,η με την υγρασια φουσκωνε ο χαρτινος καλυκας με αποτελεσμα να τις εχουν μαζι τους και να τα σφιγγουν τα φυσιγγια στο βουνο .Αλλοι παλι επαιρναν μαζι τους τα υλικα[μπαρουτια σκαγια και καλυκες]και οταν τους τελειωναν τα φυσιγγια γεμιζαν επι τοπου στο βουνο μερικα για να εχουν να κυνηγησουν .Οπως καταλαβαινεις δεν μπορουσαν να παρουν τις ρελιαστρες παγκου αλλα αυτες που ηταν ποιο μικρες και ποιο ελαφριες .Στη συλογη μου εχω αρκετες τετοιες ρελιαστρες [χειρος και παγκου] και μερικες απο αυτες τις ειχα δουλεψει με τον πατερα μου στο βουνο [χειρος].
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Περικλη δοξα τον Θεο εχω χορτασει απο περδικες και ορτυκια ,και τωρα θα το ριξω στο κυνηγι αγριογουρουνου που εχει πολυ Ω3 . ;) :o :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Μαζι με τις αγριες βουνησιες περδικες ημουν καλος και στις κρεβατοπερδικες ,αλλα αυτες ειχαν λιγα λιπαρα Ω3 και δεν μου αφηναν και εμενα καθολου λιπος . :lol: :lol: :shock: :( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Σου εχω πει να πιασω ενα αγριογουρουνο να σου στειλω ,να το εχεις να το ταιζεις και βγαινεις στη αυλη στον κηπο του σπιτιου και να νομιζεις οτι εισαι στο βουνο και κυνηγας αγριογουρουνα .Μολις τελειωνεις το βαζεις μεσα στο σπιτι και τα ξαναβγαζεις την αλλη μερα .Ετσι και το κεφι σου θα κανεις ,και εξοδα τσαμπα δεν θα κανεις ,και θα εχεις και Ω3 οποτε θελεις . ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

οποτε την ιδια δουλεια κανουν και του παγκου , και του χειρος ,
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πολλες μηχανες Νικολα παγκου [οι ακριβες ]ειχαν επανω τους και αποκαψουλωτη και καψουλωτη .Οι χειρος ηταν λυση αναγκης ,ενω αυτες του παγκου ηταν καλυτερες στο ρελιασμα .Αυτες τις χειρος ηταν μπρουτζινες οι περισοτερες .Βεβαια ολα αυτα ηταν εργαλεια μιας αλλης εποχης ,που σημερα ειναι για συλογη και οι ποιο μεγαλοι σε ηλικια για να φερνουν στην μνημη τους αυτη την εποχη .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ωραια φαση αυτη να γεμιζεις επι τοπου στο κυνηγοτοπο τα φυσιγγια που εχεις ριξει , μου εδωσε και εναν καψουλοτι μπρουτζινο , και μικρο , μοιαζει σαν καλυκα διαμετρηματος 10 , που βαζεις μεσα τον καλυκα 12αριου που βγαζεις το καψουλι , ετα τον βαζεις σε ενα δαχτυλιδι που εχει και βαζεις το καψουλι , ειναι μοκρος σχεδον σαν φυσιγγιο , οποτε για πλακα του χρονου , θα τν παρω μαζι μου στο κυνηγι , μαζι με την ρελιαστρα χειρος , με μερικους συγκερωτηρες , και χαρτακια , με καψουλια , και ζυγισμενα υλικα μμπαρουτι , και σκαγια , με εφημεριδα , η καθε δοση τυλιγμενα , και θα γεμισω επι τοπου , τους καλυκες που θα εχω ριξει , ετσι για ιεροτελεστια , στην μνημη αυτων που εφυγαν
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

αλλα αυτο με το ρελιαζμα , το εχω δει μερικες φορες στο κυνηγοτοπο σε καινουρια χαρτινα , ξαναριγμενα που εχω γεμισει , οτι χαλαρωνει το ρελι , και κουδουδιζουν τα σκαγια , που το βαζω στην ακρη και δεν τα ριχνω , και οταν παω σπιτι τα ξανα ρελιαζω , αλλα και πλαστικα μερικες φορες εχω δει χαλαρο ρελι , που εχω γεμισει με ταπα
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ολα αυτα Νικολα ειναι ωραια πραγματα .Εγω οποτε μπορω οταν πηγαινω κυνηγι ,ξερουν πολλοι φιλοι του ΙΔΟΙΟΓΟΜΩΣΗ που πηγαινουμε μαζι στο βουνο κανω διαφορα τετοια πραγματα, για να θυμαμαι τοτε που πηγαινα μικρο παιδι ,με τον Παππου και τον πατερα μαζι τους . ;) :D Παντα καθε χρονο ριχνω μερικα τετοια φυσιγγια ειδικα στα ορτυκια και μου αρεσει πολυ . 8-)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ωραιος
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Απάντηση