Αυτά ήτανε γεμισμένα με πυρίτιδες μεγάλου όγκου οπως σοκόλ και λόβεχ. Για τον ορφανίδη λέω να κοιτάξεις και το καψύλιο αν ταιριάζουν γιατί ητανε ποιό μεγάλα.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑09 Μαρ 2023 00:20 Νικολα εχω παρα πολλους καινουργιους χαρτινους τετοιους καλυκες .Αυτοι θελουν προσοχη στην γομωση τους για να μην εχουν κενο αναμεσα στην πυριτιδα και την ταπα .Ειχα ξαναγραψει και παλαιοτερα πως τους γεμιζουμε αυτους τους καλυκες ,και καποιος περιεργος εγραψε οτι δεν πειραζει αν δεν παταει η ταπα πανω στην πυριτιδα .Εγω αυτους τους καλυκες τους γεμιζω με παραδοσιακο τροπο με DIANA ως εξης .Αφου βαλω την πυριτιδα [εγω τους γεμιζω με παλαια JK6 ]βλεπω την διαφορα στο υψος που εχει η στεφανη εσωτερικα με την πυριτιδα [συνηθως ειναι 3 χιλιοστα ]εκει με την σγρομπια CAL 16 κοβω χαρτονι τρια χιλιοστα παχος που μπαινει σφικτα μεσα και την βαζω να πατησει την πυριτιδα και απο πανω βαζω την DIANA .Αυτη την πατεντα την κανω για το CAL 12 .Τωρα για το CAL 20 μετρησε την διαμετρο την εσωτερικη και κατα τον ιδιο τροπο κοψε με σγρομπια τετοιο χαρτονακι 3 χιλιοστων να βαλεις .Αν θυμαμαι καλα πρεπει να κανει η διαμετρος του CAL 28αριου στο cal 20 .Προσοχη .Παντα πρεπει να παταει η ταπα την πυριτιδα ,και να μη εχει κενο αναμεσα πυριτιδας και ταπας .![]()