Γεροντάκο βγάλε το ταμπόν και γράφεις τα ιδια εις διπλούν
Ειδες που σε αγαπώ και θα μου λείπεις μπαίνω 2 φορές την μερα ασχετα οτι εσύ κοροιδευεις να δούμε ποιον θα παιδέυεις απο βδομάδας
Εσύ ας νομίζεις οτι θα πάω στα Αγριοκούνελα αλλά μάθε οτι με καλέσανε να διδάσκω σε σεμινάριο Ιδιογόμωσης Θέλουνε την Πατέντα με την Γομολάστιχα να ρίχνει απο Αυστραλία στην Νεα Ζηλανδία
Να τους πεις εκεί που θα τους κάνεις σεμινάρια ιδιογομωση πόσα χρόνια έχεις να κτυπησεις τρυγόνι ,ορτύκι, φάσσα λαγό, πέρδικα και ,μπεκάτσα και θα δεις μετά πόσοι θα μείνουν στο σεμινάριο . Πάντως έστω και από μακρυά θα μιλάμε ,και ότι θέλεις να με ρωτάς για τα θηράματα να σου λέω ,το χρώμα έχουν ποτε τρώνε και τι φυσίγγια χρειάζονται .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Τώρα Γεροντάκο μου γιατί έμπλεξες το Κυνήγι με την Ιδιογόμωση Στο κυνήγι πηγαίνω για να Εξαγριώνω τα θηράματα να αντεπεξέλθουν
στα σημερινά μέσα Κυνγίου και να γίνουν πιό Αγρια αφού όπως γνωρίζεις δεν με ενδιαφέρει η κάρπωση Γιατι να κτυπώ θηράματα και να τα εχω στον Καταψύκτη να τα δείχνω στους φίλους μου
Και εγώ έχω σταματήσει να με ενδιαφέρει η καρπωση εδώ και λίγο καιρό γιατί τόσα χρόνια Δόξα τον Θεό έχω χορτάσει από θηράματα ,για αυτό τον τελευταίο καιρό με ενδιέφερε περισσότερο το σκοπευτήριο . Πάντως την ιδιογομωση δεν πρόκειται ποτέ να την σταματήσω όσο χρόνων και να πάω γιατί έχω μεράκι για αυτό το χόμπι από μικρό παιδί .Τις πατέντες μου θα τις κάνω και οι δοκιμές μου θα γίνονται πάντα .Τώρα θα πάω μερικές φορές και για κυνήγι όταν μπορώ περισσότερο για να πάρω τον αέρα μου και να καθήσω στην φύση .Δεν θέλω να χάσω την ανατολή του ηλίου στο βουνό .Είναι μαγεία . Την ερχόμενη εβδομάδα θα φύγω και εγώ για καμμία 15 άρια ημέρες στο χωριό για να δούμε τι θα κάνουμε με το μάζεμα στις ελιές ,γιατί φέτος είναι πολύ καλή χρονιά για να φτιάξουμε το αγνό παρθένο ελαιόλαδο Α ποιότητος .
Θα τον Κλείσεις τον Καφενέ Γεροντάκο Βρές ενα συνεργείο να μαζέψει και να σου στείλει το λαδι στο μπετόνι. Δέν εισαι εσύ για ελιές στην Καταστασή σου Εκτός και αν εχεις καμιά Γκόμενα Ξεχασμένη στο χωριό και βρήκες διακιολογία για να πάς
Οτι φέτος ειναι καλή χρονιά τό ξέρω και απο εδώ μια ελια που εχω ειναι φορτωμένη .Μαζεψα και εδωσα και σε φίλους για τσακκιστές πράσινες αλλά εχει ακόμη πολύ πράμα να μαυρίσουν λίγο για να κάνουμε Μαύρες που τις φυλάω σε άλμη και πάνε 2 χρόνια και άλλες γινονται σαν Θρούμπες που φυλάω στον Καταψύκτη και ειναι πάντοτε φρέσκες.
Φίλε πρέπει να πάω για να ελέγχω τα συνεργεία που θα τις μαζέψουν .Για μένα τελείωσε πια το μάζεμα .Απαγορεύεται αυστηρώς .Αυτές που έχω τις ελιές είναι για λάδι αυτές που λέμε λαδοελιες ,αλλά έχω άλλες για φαγητό Καλαμών ,Αμφίσσης ,και χονδρόελιες που φτιάχνω κάθε χρόνο και δίνω και σε φίλους .Αυτές για αλμη τις φτιάχνω με τον παραδοσιακό τρόπο που τις φτιάχνουν οι παλαιοί στην Μάνη με θάλασσα .Η θάλασσα έχει την τέλεια αναλογία γ.ια να φτιάξουμε τις ελιές μας ..Όταν έρθεις με το καλό στην Αθηνα θα σου δώσω ένα βάζο για να τις δοκιμάσεις .