ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από pericles »

Ακριβώς οπως τα λές πρώτη φορά επιασα κοκοροντούφεκο στα χέρια μου και ηθελες να κτυπήσω και δισκάκι :) :D :D :D :D Και εγώ που σου λέω ελα στο Φατσοβιβλίο να δεις εχει επιστήμονες που βγάζουνε ταχύτητες πάνω απο 500μ/δ και μας πρίζουν τα (ΠΑΠ)αρια και κάνουν συνέχεια δοκιμές και δόξα το θεό και λέω και γώ ποιός νάνε τούτος μέχρι που χθές εκανα κλικ και λέω κάπου τον γνωρίζω :) :) :) :D :D Ποιός νάνε αυτός αλλά είναι πολύ γνωστός ητανε και φιλαράκια με τον Ορφανίδη και χωριανοί :) :D :D :D :D Ποιός νάνε ποιός :?: :?: :?: :?: :?: :?: Παπ Πάπ πάπ τι κάνει νιάου στα κεραμίδια :?: :?: :D :D :lol: :lol:
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
https://youtu.be/nmeT3fNPP_k?si=BGHBK5Yx4mKoo3j0
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Την επομενη φορα που θα ερθεις θα σε παω στο σκοπευτηριο γιατι εχω ετοιμασει ενα σεταπ για την σφεντονα να σου δωσω να ριξεις . :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Εκει να δεις που δεν χανω δισκακι . :o :lol: :D Προχθες που ειχα παει με τον πρακτορα σου ,ηταν ενας και εκανε δοκιμες στα φυσιγγια στα 5 μετρα σε χαρτονια σε φυσιγγια εμποριου .Εκει να δεις πλακα .Εριξε 10 τουφεκιες σε αυτη την αποσταση και ειχε γεμισει το χαρτονι τρυπες και ελεγε δεν ειναι καλες οι τουφεκιες . :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: Ο Παπ κανει καλη δουλεια στις ιδιογομωσεις ,αλλα το μονο του ελλατωμα ειναι οτι τρεχει και κανει δοκιμες για ολους ,και στο τελος του κανουν κριτικη χωρις να εχουν κανει οι ιδιοι τιποτα . ;) :o 8-) Εγω του εχω πει πολλες φορες να μπει εδω στο ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ και να τα λεμε ,αλλα αυτος γραφει μονο στο F/B . ;) 8-)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

καλο δεχουμενος ο κυριος ΠΑΠ , θα μας δειχνει και καινουρια σεταπ απο της δοκιμες που κανει , τον παρακολουθω στο ΦΒ, αλλα εκει ειναι ποιο ψυχρη η κατασταση , απο οτι εδω , που μπορεις με ποιο ευκολια να γραφεις
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

εκει που ειναι μαλακες ειναι στο HuntersLife , που σε ειρωνευοντε , και σβηνουν αυτα που γραφεις συμφωνα με οτι τους συμφερει , και σε ανφισβητουν , χωρις να εκτιμουν αυτα που εχει προσφερει ο καθε γνωστης , για αυτο πολλοι δεν εχουν ξανα γραψει τιποτα εκει , και πολλους τους εχουν διαγραψει , γιατι τους την ελεγαν στα 3 με 4 καλοπαιδα που ειναι διαχειριστες εκει
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Παπ ειναι καλος φιλος και εχουμε πιει και ενα ουζο μαζι και μιλαμε και στο τηλεφωνο οποτε μπορουμε, και οποτε θελει μπορει να μπει να γραφει .Τωρα ειναι πολλοι αυτοι που δεν αναγνωριζουν αυτο που κανει σε εξοδα ,και χρονο ,για να βοηθησει και του κανουν και τον μαγκα απο πανω καποιοι που εχουν μεσανυχτα απο ιδιογομωση ,και αυτο ειναι το χειροτερο απο ολα .
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Ευπρόσδεκτος ειναι δεν εχω τίποτα με τον Ανθρωπο , μαλιστα οταν εγραφε εδώ κάναμε και το καλαμπουρι μας. Οσο για τις δοκιμές που λές Νικόλα προσωπικά εμένα δεν με ενδιαφέρουν γιατι τα περισσότερα που βάζει ειναι για πολύ χοντρά σκάγια που εμεις εδώ δεν εχουμε τέτοια κυνήγια. Εκτός αυτού η κατανομή και η διασπορά σε ενα φυσίγγι ειναι για σταθερό στόχο. Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι η διατρητικότητα. Οι ταχύτητες ναι μεν ειναι σημαντικός παράγοντας αλλά με τα χοντρά σκάγια και τα μονόβολα σίγουρα οι ταχύτητα ειναι ψηλότερη .
Λοιπόν Γεροντάκο θα ειμαι και αυριο εδώ και μετά απο βδομάδας γιατι θα εχω ρεπό 2 μέρες να πάμε σε Χοτέλι στο δυτικό ακρο της Κύπρου να ξεκουραστούμε και λίγο μιας και θα εχω και παρέα τον Αδελφό μου :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Καλα να περασεις και ας κανεις κοπανα παλι απο τον καφενε .Παλι μονο μου θα με αφησεις ? :( :x :) Καλα λεω εγω οτι εχεις παρατησει τον καφενε ,και μετα περιμενεις να ερθουν πελατες . :o :oops: :D :D :D Λοιπον και εγω πολλες φορες που πηγαινω στο σκοπευτηριο και κανω δοκιμες ,δοκιμαζω και με χοντρα σκαγια για φασα λαγο παπια κλ.π θηραματα .Το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορω να δοκιμασω εκει μονοβολα και δραμια ενω ο Παπ εχει τον τροπο να δοκιμαζει και τετοια . ;) :) Εχω μιλησει πολλες φορες μαζι του να μπει στο ιδιογομωση και να γραφει ,αλλα αυτος προτιμαει να γραφει στο F/B .Οτι εχει αποφασισει ειναι δεκτο απο εμας ,και τον αγαπαμε εστω και αν δεν γραφει ;) 8-) :)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

κυριοι κατι που προσεξα , ειναι οτι επεσαν τα σκαγια απο 4,5 το κιλο στα 4 , επιτελους , ας ακολουθησουν την πτωση και οι πυριτηδες , η τουλαχιστο να σταματηση η υποχρεωτικη αγορα των καλυκων
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Ορφανίδη εδώ αγοράζουμε στα 3 Ευρώ.
Εγκυρές πληροφορίες λένε οτι ένας Παπούς πηγαίνει στο σκοπευτήριο οχι για δοκιμές αλλά για τόστ και τσαγάκι :) :) :D :D :D :D Ετσι ειναι οταν βγάζεις μαθητή καλό τα παρατάς και καμαρώνεις πίνοντας τσάι :D :D :lol: :lol: :lol:
Τωρα ειπα και εγω να κάνω λίγο ξεκούραση θα με ματιάσεις :) Απο Δευτέρα πάλι εδώ θα ειμαι αλλά ξέρω δεν βρίσκεις άλλο να σε πειράζει και θες εμένα :) :) Αλλά τον καιρό που κάθεσε στο νοσοκομείο έπρεπε να το σκάσεις για να μην είμαι και εγώ μόνος :) :D Θα φροντίσω να εχεις πληροφορίες μέσω Viber τωρα που αρχισες να το μαθαίνεις. :) :D :D :D :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σημερα με καλεσαν τα κοριτσια μου να παω στο σκοπευτηριο και δεν θα τους χαλασω το χατιρι . 8-) ;) :lol: :mrgreen: Λοιπον η κορομηλια μου ειναι γεματη κορομηλα αλλα το κακο ειναι οτι εχουν πεσει μερικα ,και πρεπει να παω στον ειδικο να δουμε τι φταιει . 8-) Μηπως εσυ ξερεις καμια συνταγη ? γιατι για συνταγη για φυσιγγια δεν το βλεπω να τα πηγαινεις καλα . :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D Εμαθα οτι θα πας στο Τροοδος για σκι ,ειναι αληθεια ? Παλι τουμπες προβλεπω να τρως . :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Επιστροφη πριν λιγο απο το σκοπευτηριο με τον φιλο μας τον Χρηστο .Καναμε τις δοκιμες μας ,ριξαμε τις πουλες μας στο SPORTING και πηγαμε πολυ καλα ,αριστα μπορω να πω ,και γυρισαμε σπιτι για φαγητο και ξεκουραση .Ολα καλα ;) :D :D
Απάντηση