ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Ημουν το αγαπημενο του παιδι του Αγιου ,και με φωναζε ,,αγαπημενο μου παιδι Νικο,,. ;) :D :D Ολο θελεις να συναντησεις τον Μιχαλη και ολο στην Κυπρο εισαι οταν ερχεται εδω .Ελα εσυ εδω και φερε και τον νεο CHRONY και θα σου κανω σεμιναριο πως φτιαχνουμε ταχυτητα στο 1,50 μετρο απο την κανη με 700 μετρα και πιεσεις 3 G . :o :D :D :D :D Τοτε θα δεις που θα πας σε αγορα και σε νεο CHRONY γιατι με αυτες τις ταχυτητες θα του φυγει το καπελο χωρις τουφεκια . :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Αυτα τα φυσιγγια που εχεις ετοιμασει και ειναι για δοκιμη ειναι διασπορας ? :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pericles »

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 21 Απρ 2026 10:42 Ημουν το αγαπημενο του παιδι του Αγιου ,και με φωναζε ,,αγαπημενο μου παιδι Νικο,,. ;) :D :D Ολο θελεις να συναντησεις τον Μιχαλη και ολο στην Κυπρο εισαι οταν ερχεται εδω .Ελα εσυ εδω και φερε και τον νεο CHRONY και θα σου κανω σεμιναριο πως φτιαχνουμε ταχυτητα στο 1,50 μετρο απο την κανη με 700 μετρα και πιεσεις 3 G . :o :D :D :D :D Τοτε θα δεις που θα πας σε αγορα και σε νεο CHRONY γιατι με αυτες τις ταχυτητες θα του φυγει το καπελο χωρις τουφεκια . :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Αυτα τα φυσιγγια που εχεις ετοιμασει και ειναι για δοκιμη ειναι διασπορας ? :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
Πρόσεξε Γεροντάκο γιατι και άλλοι έβλεπαν ταχύτητες στα 700 αλλά ητανε πόδια που εγραφε ο Chrony :) :D :D :D Και ειναι και καποιοι άλλοι στα φατσοβιβλία που τωρα τελευταία το παιζουν Καθηγητές ( Οχι στο 5σταδιακο, σε αλλη ομάδα) με τις ταχυτητες αλλά ολο ενιάβολα και μονόβολα και χοντρά σκαγια βάζουν οπότε βλέπουνε ψηλές ταχύτητες. Οι Σιταρίθρες με τα 10αρια σκάγια άν ειναι και 390μ/δ μια χαρά ειναι. Αντε και στη Φασα και Πέρδικα να πάμε στο 410μ/δ.
Εγω στην Αθήνα ερχομαι 1-2 φορές τον Χρόνο αλλα ο Μιχάλης δεν συντονίζεται :) :D :D :D Τωρα αυτη την εποχή ολο στα κοτερα και στις Θαλαμηγούς θα ειναι να βλέπει Αρχόντισες στο καταστρωμα :) :D :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
https://youtu.be/nmeT3fNPP_k?si=BGHBK5Yx4mKoo3j0
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Μιχαλης ειναι σταθερος στην Αθηνα δυο τρεις φορες τον χρονο .Εσυ εισαι κομαντο ,που ερχεσαι ξαφνικα και φευγεις . ;) :D :D :D Αμφισβητεις τον Μιχαλη που εκανε την δοκιμη με αυτες τις ταχυτητες και μας βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι ? :o :oops: Αυτα που γραφουμε ειναι πραγματικα γεγονοτα , 8-) :D :D :D Ο Παλιογερος ειναι ανανεωμενος τωρα τελευταια με αυτα που βλεπει ,οχι μονο στα κοτερα αλλα και στην παραλια . :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Για τον Μιχάλη με την μουστάκα την μεγάλη ουδεμία αμφισβήτηση υφίσταται 8-) Για σένα αμφιβάλω γιατι με τα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία δεν τα πας καλά και ισως εκανες λανθασμένες ρυθμίσεις :) :D :D :D Η Εκτίμηση μου θα αλλάξει οταν σε δώ να εχεις έξυπνο κινητό και Φατσοβιβλίο :) :D :D
Λοιπόν Γεροντάκο επειδή μου αρέσει να προγραμματίζω στην Ζωή μου γιατι αυτό για πολλά χρονια ηταν ακατόρθωτο λόγο επαγγέλματος , θα παρακαλέσω τον φίλο Μιχάλη να ενημερώνει αρκετά νωρίς για την επίσκεψη του ουτως ωστε να μπορέσουμε να συναντηθούμε. Για αρχές Ιουνίου ήδη εδώ και ενα μηνα εχω Εισητήρια και Ξενοδοχείο κλειστά. 8-)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εγω εχω εξυπνο τηλεφωνο,γιατι δεν μπορουν να με βρουν οπου και να ειμαι κρυμενος . 8-) Εσενα το τηλεφωνο ειναι παλαιας τεχνολογιας και οπου πηγαινεις σε παρακολουθουν . ;) Εδω ο Κουλης παρακολουθουσε ολο τον κοσμο ,και εμενα ειχε τρελαθει που δεν μπορουσε να με παρακολουθησει ,και εστειλε το PREDATOR πισω . :o :o Εγω τους βαζω δυσκολα . 8-) Το ξερεις οτι τα παλαιας τεχνολογιας τηλεφωνα πωλουνται ποιο ακριβα απο τα σημερινα νεας τεχνολογιας ? ;) :lol: :mrgreen: :mrgreen: Ρε μαστορα σιγα σιγα θα μας πεις να κανουμε συμβολαιογραφικη πραξη ποτε θα ειναι εδω ο Μιχαλης για να εισαι και εσυ εδω ? :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: Παντως οπως καθε φορα που ερχεται ο φιλος μας εδω,τα ειπαμε και ανταλαξαμε αποψεις επανω στην ιδιογομωση και καναμε και τις πατεντες μας . ;) :o :D :D :D
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ »

Περικλεα μου για Ιούνιο μήνα αποκλείεται, δεν αφήνω το Νησί με τίποτα, Χριστούγεννα είναι ότι πρέπει. Θα πάρω μαζί μου και το σκοπευτικό να δείξω στον Ξεκουτιασμενο Παλιογερο τι θα πει σκοποβολη πρέπει να αναβαθμιστεί... :D :D :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μη λες τετοια του Περικλη ,γιατι τον ειχα παει στο σκοπευτηριο πριν δυο τρια χρονια και γιναμε ρεζιλι των σκυλιων .Μπερδευε τις σκανδαλες του οπλου ,ξεχνουσε να γεμισει το οπλο οταν εριχνε, και μετα προσπαθουσε να πετυχει πιατακι με αδειο το οπλο .Ασε σου λεω τι παθαμε . :o :o Και αν δεν πιστευεις εχω και μαρτυτρα τον Χρηστο . ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D Αφου γιναμε ρεζιλι ,μετα ηθελε να του δωσω την BERETTA 682 η οποια εχει μια σκανδαλη ,και προσπαθουσε χωρις να αφηνει την σκανδαλη που ειναι αδρανειας να ριξει και δευτερη τουφεκια και του εφταιγε μετα το οπλο . :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D Καλα δεν σου λεω το αλλο οτι ζηλευε ακομα και τα κοριτσια του σκοπευτηριου που μου χαμογελουσαν . :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΓΑΔΑΣ έγραψε: 23 Απρ 2026 12:34 Περικλεα μου για Ιούνιο μήνα αποκλείεται, δεν αφήνω το Νησί με τίποτα, Χριστούγεννα είναι ότι πρέπει. Θα πάρω μαζί μου και το σκοπευτικό να δείξω στον Ξεκουτιασμενο Παλιογερο τι θα πει σκοποβολη πρέπει να αναβαθμιστεί... :D :D :D :D :D :D :D
Γιαυτό λέει ο Γεροντάκος οτι στρώνεσαι στην παραλία για οφθαλμόλουτρο :?: :?: :) :D :D :lol: :lol: Ξερω Μιχάλη πρώτα η δουλειά και εγω θέλω να ξεμπερδέψω να ειμαι εντελώς ελευθερος όπου θελω να πάω. Βεβαια αν γνωρίζω απο νωρίς ημμερομηνίες για Τα χριστούγεννα τοτε μπορώ να το διευθετήσω. 8-)
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 23 Απρ 2026 13:03 Μη λες τετοια του Περικλη ,γιατι τον ειχα παει στο σκοπευτηριο πριν δυο τρια χρονια και γιναμε ρεζιλι των σκυλιων .Μπερδευε τις σκανδαλες του οπλου ,ξεχνουσε να γεμισει το οπλο οταν εριχνε, και μετα προσπαθουσε να πετυχει πιατακι με αδειο το οπλο .Ασε σου λεω τι παθαμε . :o :o Και αν δεν πιστευεις εχω και μαρτυτρα τον Χρηστο . ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D Αφου γιναμε ρεζιλι ,μετα ηθελε να του δωσω την BERETTA 682 η οποια εχει μια σκανδαλη ,και προσπαθουσε χωρις να αφηνει την σκανδαλη που ειναι αδρανειας να ριξει και δευτερη τουφεκια και του εφταιγε μετα το οπλο . :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D Καλα δεν σου λεω το αλλο οτι ζηλευε ακομα και τα κοριτσια του σκοπευτηριου που μου χαμογελουσαν . :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
Άλλος μύθος και αυτός αλλά ξέχασες να γράψεις οτι μου εδωσες κοκοροντούφεκο που πρώττη φορά επιανα στα χέρια μου για να ρίξω στο Σκήτ :?: Ελα εσυ εδώ και θα σε πάρω να ριξεις στο Τράπ με φλοπεράκι 8χιλ. :D :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δηλαδη ποια ειναι η διαφορα ενος πλαγιοκανου κοκκοροντουφεκου με ενα πλαγιοκανο που κυνηγας εσωσφυρο ? Που σε μπερδευουν στην σκοπευση ? :o :lol: :D :D :D Εσυ ρε μαστορα ξεχνουσες να σηκωσεις τα κοκορια του οπλου και προσπαθουσες να ριξεις με ρηγμανα τα κοκκορια . :o :o Ξεφτελισες το οπλο RENATO GAMBA .Οταν τα πηρα εγω το κοκοροντουφεκο και εριχνα πως εσπαγα τα δισκακια ? Εσενα σου φταιγανε τα δισκακια που ετρεχαν πολυ ,και ο αερας . :o :lol: :mrgreen: :D :D :D ;) :lol: :mrgreen: :D :D :D Αυτο βρηκες να πεις για δικαιολογια ? Για ολα τα αλλα δεν ειπες κουνεντα . :o :D :D :D π.χ λεω ψεματα για τα κοριτσια που με αγκαλιαζουν και με φιλανε οταν με βλεπουν ? ;) :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Βρέ Γέροντα εφόσον εσυ γνώριζες την χρήση του κοκοροντούφεκου γιατι δεν το πήρες και να μου εδινες εμένα την Μπερέτα :?: μήπως φοβόσουνα οτι θα λερωνε τις κάνες με τα αλατισμένα φυσίγγια σου που εδωσες για να σπας πλάκα οτι δεν κτύπισα ουτε ενα δισκάκι :?: :?: :?: :D :D :D :D :D
Αλλά θα σε φτιάξω εγώ γιαυτό κάνε προπόνηση στα Τσίπουρα να δούμε πόσο αντέχεις :D :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εγω δεν κανω τετοια πραγματα στους φιλους μου . 8-) :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Γελάς Γεροντάκο γιατι εισαι 'Ενοχος αλλά θα τιμωρηθείς :D :D :D :D Τρέξε τωρα να πας στο σκοπευτήριο γιατι απο την στιγμή που Ακουσες οτι θα φέρει ο Μιχάλης σκοπευτικό όπλο για να ρίχνει χρειάστηκες εντατικά μαθήματα αλλά είμαι μακρυά να σου δειξω με δίκανο πώς ριχνεις 3 φυσίγγια σε ενα δισκάκι :) :D :D :D :D :D :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αν και ειχα πολυ καιρο να πιασω οπλο στα χερια μου περιπου 6 μηνες ,πηγα καλα στο σκοπευτηριο . ;) 8-) Το καλο ειναι οτι βρηκα αρκετους φιλους και μιλησαμε για ιδιογομωση ,και ειδα και τα κοριτσια μου . ;) :D :D Οταν θα ξαναερθεις εδω θα σε παω στο σκοπευτηριο και θα σου δωσω αλλα φυσιγγια και αλλο οπλο .Θα σου δωση το δικανο που ριχνει 4 τουφεκιες μαζι μηπωε πετυχεις κανενα δισκακι . :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Μπράβο Γεροντάκο καλά που θυμήθηκες πώς ανοίγει το δίκανο και πώς γεμίζει γιατί αυτά ειναι τα βασικά τώρα στα γεράματα :) :D :D :D
Κατσε τωρα εσυ εδώ στον Καφενέ που τα καταφέρνεις με τις μουσικές σου γιατι εμεις εχουμε εργατική 1η Μαίου οπότε απο Δευτέρας θα τα πούμε και πάλι. :) :)
Χάθηκε και ο Ορφανίδης αλλά εχει και τις πορτοκαλιές να κόψει τα χόρτα θα σου εκανε παρέα ;)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εσυ οπως το πας ,καθε μερα εχει αργια .Μια το Πασχα ,μια η Εθνικη εορτη ,μια η επετειος ,μια η μεση σου ,μια ο πονοκεφαλος ,μια επεσες κατω στις ασπαλαθιες ,μια το ενα μια το αλλο και η κοπανα παει συνεφο απο τον καφενε . :lol: :mrgreen: Ηθελα να ξερα στο νεο τηλεφωνο ,το ιντερνετ τι το πληρωνεις ? Για να το εχεις μονο στο μαγαζι ? :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

Δηλαδη ποια ειναι η διαφορα ενος πλαγιοκανου κοκκοροντουφεκου με ενα πλαγιοκανο που κυνηγας εσωσφυρο ? Που σε μπερδευουν στην σκοπευση ? :o :lol: :D :D :D Nικολα η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω θεμα με την σκοπευση του κοκοροντουφεκου που κατεχω , εφτιαξα το κοντακι στα μετρα μου μια χαρα , το πρωτο φυσιγγιο που θα ριξω ολα ειναι μια χαρα οπως στα εσωσφυρα , εαν χρειαστη ομως να ριξω και την δευτερη , που σπανια ριχνω δευτερο φυσιγγιο , σε ολα μου τα οπλα , εκει εχω θεμα στο κοκκοροντουφεκο , γιατι παρεμβενη στο οπτικο μου πεδιο ο ριχμενος κοκορας και μου αποσπαει την προσοχη στον θηραμα , και παει της περισοτερες φορες στον βροντο , το ιδιο εχω παθει μερικες φορες και με το εσωσφυρο οταν μου εχει κοληση στο χερι ενα φτερο ν απο πρωιγουμενο πουλι , και το δω στο οπτικο μου πεδιο
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικολα εγω δεν εχω προβλημα αν το οπλο ειναι κοκοροντουφεκο η οχι .Εχω παει πολλες φορες στο σκοπευτηριο με το κοκοροντουφεκο και εχω τις ιδιες επιτυχιες με το σουπερ ποζε .Και με τον Περικλη που πηγαμε μαζι στο σκοπευτηριο μια φορα οσα δισκακια κτυπησα με το ενα οπλο τα ιδια κτυπησα και με το αλλο .Ο Περικλης μπερδευοταν γιατι ξεχνουσε να οπλισει τα κοκορια .Οταν αλλαξαμε οπλο ειδε ο Περικλης πως δεν ειχα κανενα προβλημα .Ισως επειδη το κυνηγαω συνεχεια το εχω συνηθισει .
Απάντηση