ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Ανεστης19

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από Ανεστης19 »

Πρεπει να εκανα καμια 200 χτες και εφαγα γεματα 2 3 ωρες και εχω αλλα τοσα...τα περισοτερα αναγωμωση τα κανω γιατι κρατανε και φιλοι τους κάλυκες και με τους δινουν σπανια να γεμισω καινουριους...αυτη που εχει ο κενταυρος βγαζει και το καψουλι οταν βγαζεις το φυσίγγι απο την καλυμπρα ξερει κανεις;; Ετσι μου φαινεται απο την φωτογραφια αλλα δεν το γραφει πουθενα
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Εχασες τον πρακτορα σου και δεν μπορεις να βρεις που ειμαι . ;) :lol: :) :) Αυτες τις μερες ειχε γεωργικες δουλειες στο κτημα ,επισκευη μικροζημιων απο την κακοκαιρια και απογευματινο τσιχλας εν μεσω βροχης και ανυπαρξιας πουλιων .Ουτε που ειδα τσιχλα τρεις ημερες .Μια τσιχλα μου ειπε οτι ειδε ο Σωτηρης μου . :o :o 8-)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ανεστης19 έγραψε: 26 Ιαν 2026 07:13 Πρεπει να εκανα καμια 200 χτες και εφαγα γεματα 2 3 ωρες και εχω αλλα τοσα...τα περισοτερα αναγωμωση τα κανω γιατι κρατανε και φιλοι τους κάλυκες και με τους δινουν σπανια να γεμισω καινουριους...αυτη που εχει ο κενταυρος βγαζει και το καψουλι οταν βγαζεις το φυσίγγι απο την καλυμπρα ξερει κανεις;; Ετσι μου φαινεται απο την φωτογραφια αλλα δεν το γραφει πουθενα
Αυτη η καλυμπρα ειναι του Λαναρα αν λεμε την ιδια Ανεστη .Αυτη καλυμπραρει και βγαζει και βαζει το καψουλι .Σε αυτους τους καλυκες που εχεις αν παρεις αυτη την μηχανη βγαλε πρωτα το καψουλι και μετα κανε καλυμπρα τους καλυκες ,και αμεσως μετα βαζεις το καψουλι ,γιατι με αυτον τον τροπο μικραινει ελαχιστα η τρυπα που μπαινει το καψουλι και ετσι μπορεις να βαλεις οποιο καψουλι θελεις χωρις πατεντες για να μπαινει ποιο σφικτα μεσα .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

https://www.idiogomosi.com/media/kentav ... ymbra2.jpg Αυτη πρεπει να λες Ανεστη .Ειναι τιμια και αξιζει να την παρεις .
Ανεστης19

Αυτη λεω κυριε Νικο αλλα εχω δει 2 φωτογραφιες του λαναρα και δεν ηξερα αν ειναι ιδια...οποτε αξίζει γιατι ετσι οπως τα κανω περνει πολυ ωρα και κοπο...να την εχω κατα νου οταν παραγγειλω υπτ να παρω και αυτη
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Και εγω Ανεστη αυτη εχω που την ειχα αγορασει πριν 30 χρονια και δουλευει ακομα μια χαρα .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

βρισκω πολλους συγκερωτηρες δικους μου και αλλων στα καρτερια αξιζει τον κοπο να τους ξανα βαζω στα σεταπ που γεμιζω , η χανουν την αξια τους λογο που εχουν ριχτει και συμπιεστη
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 26 Ιαν 2026 09:11 Εχασες τον πρακτορα σου και δεν μπορεις να βρεις που ειμαι . ;) :lol: :) :)
Ο Πράκτωρας μπορεί να αποταθεί και να συνεχίσει το έργο του. ;) :)
Ανεστης19 έγραψε: 26 Ιαν 2026 18:53 Αυτη λεω κυριε Νικο αλλα εχω δει 2 φωτογραφιες του λαναρα και δεν ηξερα αν ειναι ιδια...οποτε αξίζει γιατι ετσι οπως τα κανω περνει πολυ ωρα και κοπο...να την εχω κατα νου οταν παραγγειλω υπτ να παρω και αυτη
Αυτή εχω για το 28αρη κάνει δουλειά αλλά πάλι θελεις χρόνο. Βεβαιαη Ιδιογόμωση ειναι για να περνάμε τον Χρόνο μας. Στο12αρη βγάζω τα Καψούλια σε μία MEC 650 και καλυμπράρω στην MEC Sizemaster πολύ πολύ γρήγορη η όλη διαδικασία.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 27 Ιαν 2026 00:32 βρισκω πολλους συγκερωτηρες δικους μου και αλλων στα καρτερια αξιζει τον κοπο να τους ξανα βαζω στα σεταπ που γεμιζω , η χανουν την αξια τους λογο που εχουν ριχτει και συμπιεστη
Εδώ κάποτε κοροιδευαμε κάποιο που τους μαζευε στο σκοπευτήριο και τους χρησιμοποιούσε . Προσωπική μου γνώμη νομίζω σε θέμα κόστους δεν παίζει και μεγάλο ποσό τα 8_10 Ευρώ την χιλιάδα. ;) ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pericles την 28 Ιαν 2026 07:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
Ανεστης19

pericles έγραψε: 27 Ιαν 2026 07:08
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 26 Ιαν 2026 09:11 Εχασες τον πρακτορα σου και δεν μπορεις να βρεις που ειμαι . ;) :lol: :) :)
Ο Πράκτωρας μπορεί να αποταθεί και να συνεχίσει το έργο του. ;) :)
Ανεστης19 έγραψε: 26 Ιαν 2026 18:53 Αυτη λεω κυριε Νικο αλλα εχω δει 2 φωτογραφιες του λαναρα και δεν ηξερα αν ειναι ιδια...οποτε αξίζει γιατι ετσι οπως τα κανω περνει πολυ ωρα και κοπο...να την εχω κατα νου οταν παραγγειλω υπτ να παρω και αυτη
Αυτή εχω για το 28αρη κάνει δουλειά αλλά πάλι θελεις χρόνο. Βεβαιαη Ιδιογόμωση ειναι για να περνάμε τον Χρόνο μας. Στο12αρη βγάζω τα Καψούλια σε μία MEC 650 και καλυμπράρω στην MEC Sizemaster πολύ πολύ γρήγορη η όλη διαδικασία.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 27 Ιαν 2026 00:32 βρισκω πολλους συγκερωτηρες δικους μου και αλλων στα καρτερια αξιζει τον κοπο να τους ξανα βαζω στα σεταπ που γεμιζω , η χανουν την αξια τους λογο που εχουν ριχτει και συμπιεστη
Εδώ κάποτε κοροιδευαμε κάποιο που τους μαζευε στο σκοπεφτήριο και τους χρησιμοποιούσε . Προσωπική μου γνώμη νομίζω σε θέμα κόστους δεν παίζει και μεγάλο ποσό τα 8_10 Ευρώ την χιλιάδα. ;) ;)
σιγγουρα θελει παλι χρονο αλλα τωρα πιανω τοκ καθε καλυκα 2 φορε μια για απο κααψουλοση και μετα για καλιμπραρισμα...τουλαχιστον με αυτο θα το πιανω μια φορα
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

εγω Ανεστη εχω αυτη την καλυμπρα https://www.idiogomosi.com/media/kentav ... ymbra2.jpg και σε 20αρι και σε 12αρι πολυ καλη χωρις να χτυπας με σφηρι και θορυβο , και ξεκουραστη , εχει και αλλες πολυ ακριβες που κανουν τελειο καλιμπραρισμα , αλλα μια και τους ριχνω με δικανο δεν εχω προβλημα , αλλα ουτε με την καραμπινα , μονο σπανια καποιους καλυκες δεν μπενουν στην θαλαμη της καραμπινας , τους καλυκες τους ριχνω πανα απο 5 φορες των καθενα , μεχρι να σκισει στο πανω μερος τους το πλαστικο
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

μονο προσεχε Ανεστη μην ξαναγεμιζεις ριγμενους καλυκες με σταμπα κατασκευαστη , εαν εχεις τετοιους καλυκες σβησε με μανο την σταμπα τους , και γεμισε τους , για να εισαι νομιμος , στους καλυκες που αγοραζεις χωρις σταμπα δεν εχεις προβλημα
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

απο κανενα μαντρι θα λακισε
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εχει γεμισει ο τοπος Νικολα αγριογουρουνα .Μεσα στην πολη εχουν βαλει πινακιδες για διελευση αγριογουρουνων .Εδω πανω απο το Σχιστο στο σκοπευτηριο εχω δει αγριογουρουνα και λυκους .Εχουν μπει μεσα στα σπιτια .
Ανεστης19

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 27 Ιαν 2026 11:09 μονο προσεχε Ανεστη μην ξαναγεμιζεις ριγμενους καλυκες με σταμπα κατασκευαστη , εαν εχεις τετοιους καλυκες σβησε με μανο την σταμπα τους , και γεμισε τους , για να εισαι νομιμος , στους καλυκες που αγοραζεις χωρις σταμπα δεν εχεις προβλημα
Ειδα και κατι αλλες στα 170ευρο αλλα ειναι υπερβολή..αντε λες τα 50 να τα δωσεις γιατι σε βαθος χρονου θα σου τα βγαλει τα λεφτά....αυτο με την σταμπα δεν το ηξερα ..ειχα ξεβαξει μερικα πριν καιρο με ατσαλοσιρμα αλλα το ειχα κανει για να σβισω και τις δικες μου σημειώσεις απο πανω
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Ανέστη και αυτή η ΚΑλύμπρα πρέπει να βάζεις 2 φορές τον Καλυκα . Την μια βγάζεις το καψύλι και απο την αλλη καλυμπράρεις.
Τωρα αυτό που γράφει ο Ορφανίδης για τις σταμπες στους κάλυκες στην Κύπρο δεν Ισχύει αλλά εγώ τους αφαιρώ αυτά που γράφουνε βάζοντας μερικές σταγόνες διαλυτικό Νίτρου πάνω σε Ατσαλόμαλλο βαμβάκι κάνει θαυματα σε δευτερόλεπτα και με την μία φορά μπορεί να σβήσεις και 10 κάλυκες ισως και περισσότερους.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 27 Ιαν 2026 11:14 Εχει γεμισει ο τοπος Νικολα αγριογουρουνα .Μεσα στην πολη εχουν βαλει πινακιδες για διελευση αγριογουρουνων .Εδω πανω απο το Σχιστο στο σκοπευτηριο εχω δει αγριογουρουνα και λυκους .Εχουν μπει μεσα στα σπιτια .
Γεροντάκο Εύκολο Θήραμα αλλά εσυ Εχεις Αγριογούρουνο απο Τροχαία ατυχήματα :) :D :D :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ειναι περιεργο που εχουν φτασει τα αγριογουρουνα σε ολα τα νησια και δεν εχουν φτασει ακομα στην Κυπρο . :o Λετε να φοβουνται τον Περικλη ? Ηθελα να ξερα αν φτασουν εκει και επειδη απαγορευονται τα μονοβολα και τα δραμια ,με τι θα τα κυνηγαει ο Περικλης ? Με τα φυσιγγια που γεμιζει για τις σιταριθρες ,η με την σγεντονα ? Ειμαι πολυ περιεργος . 8-) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ανεστης19

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 28 Ιαν 2026 08:57 Ειναι περιεργο που εχουν φτασει τα αγριογουρουνα σε ολα τα νησια και δεν εχουν φτασει ακομα στην Κυπρο . :o Λετε να φοβουνται τον Περικλη ? Ηθελα να ξερα αν φτασουν εκει και επειδη απαγορευονται τα μονοβολα και τα δραμια ,με τι θα τα κυνηγαει ο Περικλης ? Με τα φυσιγγια που γεμιζει για τις σιταριθρες ,η με την σγεντονα ? Ειμαι πολυ περιεργος . 8-) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Κυριε Νικο οπως οι αμερικανοι που βαζουν κερι με σκαγια μαζι και παει μονοβολο 😂😋
Ανεστης19

pericles έγραψε: 28 Ιαν 2026 07:32 Ανέστη και αυτή η ΚΑλύμπρα πρέπει να βάζεις 2 φορές τον Καλυκα . Την μια βγάζεις το καψύλι και απο την αλλη καλυμπράρεις.
Τωρα αυτό που γράφει ο Ορφανίδης για τις σταμπες στους κάλυκες στην Κύπρο δεν Ισχύει αλλά εγώ τους αφαιρώ αυτά που γράφουνε βάζοντας μερικές σταγόνες διαλυτικό Νίτρου πάνω σε Ατσαλόμαλλο βαμβάκι κάνει θαυματα σε δευτερόλεπτα και με την μία φορά μπορεί να σβήσεις και 10 κάλυκες ισως και περισσότερους.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 27 Ιαν 2026 11:14 Εχει γεμισει ο τοπος Νικολα αγριογουρουνα .Μεσα στην πολη εχουν βαλει πινακιδες για διελευση αγριογουρουνων .Εδω πανω απο το Σχιστο στο σκοπευτηριο εχω δει αγριογουρουνα και λυκους .Εχουν μπει μεσα στα σπιτια .
Γεροντάκο Εύκολο Θήραμα αλλά εσυ Εχεις Αγριογούρουνο απο Τροχαία ατυχήματα :) :D :D :D :D :D
ατσαλομαλο ναι εγω εγραψα ατσαλοσιρμα.... Θα το εχω σε μερικες μερες και θα δω ποσο ποιο γρήγορα ή οχι θα ειναι με αυτη του παγκου
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Θα το δεις στην πραξη Ανεστη οτι θα κανεις την δουλεια σου πολυ ποιο γρηγορα και ποιο ξεκουραστα .
Απάντηση