Τί Ψάχνεις τώρα Γεροντάκο, ελα να δείς με τα μάτια σου πού ειναι το σκοπευτήριο και τι δοκιμές κάνω Επειδή πηγαίνεις εσύ και βλέπεις πόσα σημάδια εχει πάνω στην Ωχρα αυτό σημαίνει οτι ειναι και καλό το φυσίγγιο Αυτά πιστευεις οπως και χιλιάδες άλλοι που βλέπουνε τα χαρτόνια και τι ζωγραφιά και αν εχει κενά και αν ειναι κλειστή η διασπορά Αυτά μόνο αν ρίχνεις σε σταθερό στόχο να υποθέσω οτι ρίχνεις σε θηράματα που ειναι καθισμένα Αντε να παραδεκτώ τον τενεκέ απο φέτα αν εχει τρυπήσει απο την μία η και απο τις δύο πλευρές Πάρε και κανένα βιβλίο να διαβάσεις και να κάνεις και μάθημα στον μαθητή σου γιατι ο δικός μου οπου νάνε θα τελείωσει τις σπουδες του
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
Απο τον καιρο που πηγες στον μαθητη σου να του κανεις μαθημα ,το εμαθαν και κανουν καθε μερα γλεντια οι λαγοι στον Ψηλορειτη γιατι θα βρουν την ησυχια τους απο τον Παππου με τα φυσιγγια του . Δηλαδη αν καταλαβα καλα θελεις να πεις οτι δεν πρεπει να κανουμε δοκιμες στα φυσιγγια μας ? Δηλαδη θελεις να πεις οτι εμεις με τον Πρακτορα σου που τα δοκιμαζουμε δεν κτυπαμε θηραματα επειδη τα δοκιμαζουμε ? Για αυτο γεμιζουμε τους καταψυκτες θηραματα και τρωμε εμεις και οι φιλοι μας ?Αυτοι που γραφουν τα βιβλια εχουν μεινει 100 χρονια πισω την εποχη που τα εγραφαν οταν ακομα κυνηγουσαν με τα εμπροσθογεμη .Α Χωρια που ολοι αυτοι εχουν αλτσχαιμερ λογω ηλικιας και γραφουν οτι και οτι τους κατεβει και μετα δεν θυμουνται τι εχουν γραψει . Αν διαβασουν το ηλεκτρονικο βιβλιο του Καββαδια με τις πυριτιδες και τα σεταπ θα νομιζουν οτι ειναι εξωγηινος και θα παθουν εμφραγμα και θα τους χασεις . Λοιπον για να κανουμε τις δοκιμες που κανουν οι επιστημονες με τα βιβλια που γραφουν ,οταν θα ερθεις εδω θα σε βαλουμε με τον πρακτορα σου να καθησεις στην μπαγκαζιερα μου και ο ενας θα οδηγει το LADA και ο αλλος θα σου ριξει μια τουφεκια στα κωλομερια να μας πεις αν εχει ατρακτο η τουφεκια . Εγω ποτε δεν εχω κτυπησει να ξερεις θηραμα που καθοταν .Ηταν φιλοσοφια που εμαθα απο μικρος απο τον Παππου και τον Πατερα μου οταν μου εκαναν μαθημα οτι τα θηραματα δεν τα κτυπαμε στο νερο και οταν καθονται να ξεκουραστουν γιατι δεν ειναι ηθικο . Το μοναδικο θηραμα που εχω κτυπησει ετσι σταματημενο ηταν ενα αγριογουρουνο το οποιο ερχοταν κατα πανω μου και εκανε το λαθος να σταματησει να τρεχει ,γιατι με πηρε ειδηση απο την μυρωδια . Και καταλαβαινεις τι εγινε μετα .Ετρωγα ενα μηνα καθε μερα κρεας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
εγω τα χτυπαω και καθηστα και πετουμενα , και τωρα ειδικα που ακριβιναν τα φυσιγγια , στης τσιχλες θα της χτυπαω μονο καθηστες , για οικονομια , και σιγουρο μεζε
Νικολα καλημερα .Δεν συμφωνω με αυτο που λες .Ενα πουλι για να ερθει [αποδημητικα]κανει χιλιαδες χιλιομετρα για να φτασει εδω ,και εχει περασει απο πολλους εχθρους [αρπακτικα]και εχει το δικαιωμα να ξεκουραστει καπου ,και εκει ειναι ευαλωτο στον κυνηγο .Το θηραμα αφου εχει κανει τοσες χιλιαδες χιλιομετρα ,πρεπει να πιει νερο ,και εκει ειναι ευαλωτο [καρτερι στο νερο ].Πρεπει να το αφησουμε να ξεκουραστει .Και η επιτυχια ειναι να του δωσουμε δικαιωμα να ζησει με οποιο τροπο επιλεξει να μας ξεφυγει .Αλλωστε με ενα φυσιγγι που εχει 0,50 λεπτα αυτο χανει την ζωη του ελεγε ο Πατερας μου ,και δεν ειναι θεμα οικονομιας .Πραγματικη οικονομια γινεται οσο και αν σου φαινεται περιεργο ,οταν πηγαινουμε στο σκοπευτηριο και κανουμε προπονηση και βελτιωνουμε την ευστοχια μας .Ενας που ριχνει π.χ. 10 τουφεκιες για να κτυπησει μια τσιχλα χανει περισοτερα χρηματα απο ασχημα φυσιγγια και κακη σκοπευση , παρα απο εναν που ριχνει 1, 2 η 3 φυσιγγια καλο σκοπευτη με καλα φυσιγγια για να κτυπησει ενα θηραμα .
22 Απριλίου 2025 -
Κατάσχεσαν ζωντανό κατσίκι από την καρότσα αυτοκινήτου και του χάλασαν το Πάσχα: Ο απίθανος λόγος .
Αστυνομικοί κατάσχεσαν ζωντανό κατσίκι που ήταν πάνω σε καρότσα φορτηγού.
Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή του Πάσχα, όταν αστυνομικοί κατάσχεσαν ένα ζωντανό κατσίκι από την καρότσα φορτηγού.
Ο λόγος; Επειδή δεν είχε χαρτιά! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, o οδηγός πήρε από γνωστό του ένα κατσίκι για το σφάξει και αν το ψήσει την ημέρα του Πάσχα με την παρέα του. Ωστόσο, δεν του είπε ότι ήταν ξενικής προέλευσης.
Έτσι μετά από έλεγχο της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το κατσίκι ήταν ξενικής προέλευσης και συγκεκριμένα από την Ολλανδία και ότι δεν είχε ελληνική σφραγίδα και όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
Παρά το γεγονός ότι ο οδηγός δεν γνώριζε τίποτα, του επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ ενώ αλλά 100 ευρώ για υπερφόρτωση της καρότσας. Όσο για την τύχη του ζώου; Οι αστυνομικοί για λόγους ασφαλείας, κάλεσαν μια φιλοζωική που λίγο αργότερα το παρέλαβε.
ΣΧΟΛΙΟ .Κωλοφαρδο ηταν το κατσικι .
Χριστός Ανέστη Χρόναι Πολλα Γεροντάκο Αγνοώ ολα τα φανταστικά σχόλια για μένα και ανταποδίδω Αγάπη Οσο για τον ΜΑθητή μου πιανει πουλιά στον Αέρα και πρέπει να τον Περνάς και καμιά 10καριά χρόνια. Ετοιμοπόλεμος και ακούει με προσοχή ολο το μάθημα γιατι εσύ δεν πιστευεις σε συγράμματα ουτε τίποτα απο Ανθρώπους με αποδειξεις και 50 χρονια μπροστά στην βλητική του λειόκανου αλλά κοιτάζεις την Ωχρα πόσες κουκκίδες κάνει το κάθε φυσίγγι.
Ετοιμασε τα τραπεζια στον καφενε γιατι σημερα εχουμε μεγαλη γιορτη με καλους φιλους που γιορταζουν να τους κερασουμε ,και αφησε τους βλητικους στην ακρη γιατι αυτοι ειναι στην θεωρια και οχι στην πραξη με αυτα που γραφουν .Αναθεμα αν εχουν παει κυνηγι ολοι αυτοι και αν εχουν ριξει μια τουφεκια σε θηραμα . Απο αυτους μαθαινεις και εσυ για αυτο δεν μπορεις να κτυπησεις πουλι ,και ολο φταει την μια το οπλο την αλλη εφαγες τουμπα την ωρα που πηγες να τουφεκισεις ,και παει λεγοντας . Τα συγραμματα μονος το ειπες οτι ειναι πριν 50 + χρονια ,και να μη σου πω οτι μπορει να ειναι και 100 χρονων ,γιατι αυτοι που εγραφαν τοτε τα κοκαλα τους εχουν γινει σφυριχτρες . Τοτε ξερεις με τι κυνηγουσαν .? Με μαυρο Δημητσανιτικο μπαρουτι ,και τα βιβλια που διαβαζεις ειναι εκεινης της εποχης .Το γνωριζει ο μαθητης σου αυτο ? Ο πρακτορας σου μου ειπε οτι ο μαθητης σου ειναι 80 και βαλε ,και οτι δεν εχει δοντια για να υπαρχει κινδυνος να σπασει την μασελα του . Ε,ρε γλεντια που εχουν να κανουν οι λαγοι .
Γεροντάκο ουτε κεράσματα ειδα ούτε εορτάζοντες να κερνάνε Δεν διαβάζεις και δεν πιστευεις σε συγράμματα και δοκιμές άλλων , αλλά οι νόμοι της φυσικής δεν αλλάζουν και με την σταση σου αυτή θα δεις κανένα βράδυ ονειρο τον Αρχιμήδη Τσίτσιδο να βγαίνει απο την μπανιέρα
Τι να κανω αφου οι εορταζοντες δεν ερχονται στον καφενε να μας κερασουν και να τους κερασουμε ? Εγω μπορει να φταιω . Θελω να μου πεις τι απο αυτα που γραφω δεν ειναι σωστο . Αυτοι που εχουν γραψει τα βιβλια που διαβαζεις εχουν μεινει πολυ πισω με την σημερινη κατασταση οσο αφορα τις πυριτιδες τις ταπες και τα ρελιασματα .Αυτοι που εγραψαν τα βιβλια τοτε ουτε μηχανες ειχαν ηλεκρικες ουτε πεντε σταδια ειχαν σε αστερι ,παρα ρελιαζαν με ρελιαστρες χειρος ,ουτε οι τοτε πυριτιδες ειχαν καμμια σχεση με τις σημερινες . Τι νομιζεις με τον πρακτορα σου οτι κανουμε που πηγαινουμε στο σκοπευτηριο και δοκιμαζουμε παντα νεες πατεντες και τις γραφουμε εδω ? Μεσα σε ενα χρονο με ενα προχειρο υπολογισμο που εχουμε κανει με τον πρακτορα σου πρεπει να εχουμε ριξει τουλαχιστον 250 φυσιγγι σε δοκιμες στον πινακα ,που ειναι ο καθρεφτης της τουφεκιας . Αν δεις τις δοκιμες μας εδω που εχουμε ανεβασει στο ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ,η στο F/B θελω να μου πεις ποια τουφεκια δεν σου αρεσει . Αυτα ολα ειναι μετα απο πολλες ωρες στη γιαφκα μου ,και με διαφορα νεα υλικα που υπαρχουν στο εμποριο . Αν θελεις να εχεις επιτυχιες στο κυνηγι ακου τον Γεροντα και αφησε στην ακρη τα βιβλια που διαβαζεις . Δεν ειναι τυχαιο που μερικα μεγαλα εργοστασια παραγωγης φυσιγγιων μπαινουν εδω και διαβαζουν και κλεβουν πατεντες ,και μετα τις παρουσιαζουν σαν δικες τους .
Πάλι δεν καταλαβαίνεις τι γράφω και μου λές ρελιάστρες και δοκιμές στον πίνακα και παραγνωρίζεις προηγμένες χώρες που ητανε 50 χρόνια μπροστά και κάνανε αυτά που κάνεις τώρα. Τέλος πάντων ενα θα σου πώ οτι απο την μιά κλαίς και εσύ και Ο μαθητής σου οτι δεν βρίσκεται πυρίτιδα και απο την άλλη την ρίχνεται στον πίνακα Εγώ αν εριχνα 250 φυσίγγια , τις 200 σιταρήθρες και καμιά δεκαριά Πέρδικες και αλλες τοσες φάσες θα τις ειχα σιγουρες
Σήμερα στον Καφενέ να κεράσω εγώ που ειναι η ονομαστική γιορτή του Μαθητή μου
Εσένα ο Μαθητής σου καιει ελιοκλαδα στο χωριό του και θα χάσει το κέρασμα
Εσυ αν εριχνες 250 φυσιγγια το πολυ πολυ να ειχες κτυπησει μια σιταριθρα ,και αυτη θα ηταν τραυματισμενη . Ποιος σου ειπε οτι δεν βρισκουμε πυριτιδες ? Ποικιλια δεν βρισκουμε αλλα με τον κατασκοπο σου εχουμε κανει μεριμνα να ειμαστε κομπλε σε υλικα για καμια 100 χρονια να κυνηγαμε και να ριχνουμε στις δοκιμες και στο σκοπευτηριο ,γιατι η παροιμια λεει οτι,, ο καλος ο νοικοκυρης πριν πεινασει μαγειρευει ,, Ψεματα σου ειπε ο Πρακτορας σου οτι καιει κλαδια για να σε ξεγελασει και για να προλαβει να μου τα πει ολα τα αισχη σου . Εδω ειναι εδω τρεις ημερες στο σπιτι του ,και μαλιστα εδω ειναι και ο Παλιογερος απο την Λερο με μυστικη αποστολη . Χρονια πολλα στον μαθητη σου που γιορταζει και να προσεχει την μασελα του γιατι ειναι δυσκολο να βρει γιατρο στον Ψηλορειτη .
Αγνοώ ολα τα ψεύδη για μένα και αναφέρω οτι ο ένας δεν τα εβγαζε πέρα μαζί μου και έφερε και βοηθό συμπαραστάτη. Γιαυτό απο τώρα κλείνω τα κανάλια πληροφοριών. Ο Νοών Νοήτω.
Ειτε τα κλεισεις τα καναλια ειτε δεν τα κλεισεις ,εγω θα μαθαινω τα αισχη σου απο αλλη πηγη . Νομιζες οτι ο πρακτορας σου δουλευε μονο για σενα ,αλλα αλλα δουλευε μονο για εμενα . Λοιπον επειδη χθες γιορταζες πρεπει να μας κερασεις σημερα στον καφενε ,και μη κανεις το κοροιδο .
Γεροντάκο πρόσεξε μην βρείς την κάνουλα της πηγής σου κλειστή Για γιορτή δεν εχω κάτι υπόψη μου για χθές αλλά αν εχεις κάποιο αποδεικτικό να κεράσω, ξερεις αμα θες και στο Σεφερτό πάμε που εχω λογαριασμό εκει.
Απο εδω και στο εξης θα κανω εγω τον πρακτορα μονος μου που ειμαι ειδικος . Προχθες ηταν η εορτη του απιστου Θωμα και μονο εναν εχουμε εδω μεσα που γιορταζε ,γιατι οταν σου λεμε οτι οι τσιχλες που κτυπαμε με τον πρακτορα σου ειναι ενα κιλο η καθε μια δεν μας πιστευεις. Οταν σου λεμε οτι με μια τσιχλα κανουμε τρια μαγειρεματα δεν μας πιστευεις ,για αυτο πηρες δικαιως αυτο το ονομα.