Λοιπόν ας σημειώσουμε κάποια πράγματα, σημαντικά βεβαίως για εμάς, αλλά πιθανόν ασήμαντα για τους άλλους
Εμείς πρέπει να κρατάμε ένα επίπεδο, όπως και το κρατάμε τόσα χρόνια, ευτυχώς δηλαδή που τα καταφέρνουμε παρόλες τις δυσκολίες και τις συγκηρίες και βεβαίως πρέπει να δείχνουμε το δρόμο στους άλλους
Σε άλλα σίτε γνωρίζουμε όλοι τι γίνεται και πως γίνεται, απλά εμείς επειδή είμαστε το πρώτο και το μοναδικό σίτε στα παγκόσμια δεδομένα που έχουμε βγάλει τόσο πολύ υλικό και τόσες πολλές πατέντες και έχουμε φτάσει και στα μηχανήματα, το πρώτο πράγμα που θα θεωρήσει κάποιος εξωτερικός παρατηρητής είναι ότι ο Καββαδίας βάνει τους δικούς του να μιλάνε άσχημα για τους άλλους για να τους παίρνει το κόσμο και τους πελάτες και αυτό θα πρέπει να το θεωρείτε δεδομένο ότι θα ακουστεί
Εμείς λοιπόν δε χρειάζεται να κάνουμε τίποτα, διότι έχουμε γράψει όλες τις πατέντες δημόσια, τις είδε ο κόσμος, χάθηκαν όπως χάθηκαν και τα προηγούμενα φόρουμ λόγο προβλημάτων και λογισμικού και όποιους έπρεπε να ξεστραβώσουμε τους ξεστραβώσαμε
Μπορεί να μη φαίνεται αυτό το ζήτημα, όμως με παίρνουν τηλέφωνο νέα παιδιά στο χώρο και μου λένε ότι έχουνε δει το σίτε και τα βίντεο και ότι εμείς εδώ έχουμε πράγματα που δεν έχει κανένας άλλος και ειδικά εμένα προσωπικά με εμπιστεύονται, διότι έχουν δει όλα αυτά τα χρόνια τι έχουμε προσφέρει ως παρέα και ως σίτε και ως τεχνογνωσία κτλ...
Επίσης να σημειώσω ότι ανέκαθεν η θέση μου ήταν να προσπαθήσω να σας προλάβω, πριν γίνει κάποια στραβή και υπογραμμίζω ότι με το πόλεμο στην Ουκρανία και τις συγχωνεύσεις των εταιρειών έχουν αλλάξει όλα τα δεδομένα και πιθανόν θα πρέπει να ξαναγράψουμε τα βιβλία της ιδιογόμωσης με τις όποιες τυχόν διαφοροποιήσεις και τις όποιες τυχόν διακυμάνσεις που γίνονται στα υλικά
Κλείνω αναφέροντας ότι όλοι γνωρίζουν ότι ο Γέροντας Αγγελόπουλος με έχει σα γιο του και με τάισε και με κοίμησε και σπίτι του, οπότε το πρώτο πράγμα που θα πει κάποιος κακοπροέρετος, είναι ότι ο Καββαδίας βάνει τον Αγγελόπουλο να λασπολογεί και δεν επιθυμώ να ακούσω τέτοια πράματα...ειδικά τώρα που όλη η προσοχή θα στραφεί επάνω μας το προσεχές διάστημα και αυτό θυμηθείτε το ότι θα γίνει
Καλή συνέχεια