ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ

Ιστότοπος www. IDIOGOMOSI .com και θεματικές κατηγορίες
Απάντηση
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Re: ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ

Δημοσίευση από ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Πολύχρωμα παρακαλώ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 18 Φεβ 2025 09:07 Οπως μας εχουν καταντησει μεχρι και ο Κολοκοτρωνης θα ξυπνησει και θα βαλει μπρος τους μπαρουτομυλους της Αρκαδιας ,αν και αυτους τους εκαναν ξενοδοχειο ,αλλα καπου θα εχουν κανενα μηχανημα να το βαλουμε εμπρος ,γιατι οπως παει το πραγμα ενω η τεχνολογια πηγαινει μπροστα στις πυριτιδες παει αντιστροφα πισω . :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D Και η πλακα ξερεις ποια ειναι ? Οτι οι περισοτεροι που αγοραζουν ετοιμα φυσιγγια ,οταν τουφεκανε στο βουνο βγαζουν τοσο καπνο που ναμιζεις οτι ριχνουν με μαυτη πυριτιδα ,και αυτο μου το λενε ολοι που μιλαω . :o :lol: :lol: :D :D :D
εχουν ριξει την ποιοτητα της πυριτηδας , οποτε δεν αγοραζω αυτη την εποχη ετοιμα φυσιγγια (που εχω χρονια να αγορασω γιατι μονο γεμιζω) αλλα δεν αγοραζω ουτε πυριτηδα μεχρι να διορθωθει η πυριτηδα , και να ξεστοκαρουν τα μαγαζια την ελατωματικη παρτιδα , γιατι τωρα δεν εχουν αναγκη τα εργοστασια τον κυνηγο , αφου πουλαν τονους πυριτηδας και αλλων εκρηκτικων για τον πολεμο, οποτε δεν τους ενδιαφερει ουτε ο κυνηγος ουτε η ποιοτητα
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

δοξα τον θεο εχω υλικα να περασω απο 3 χρονια μεχρι 4 χρονια
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

και αυτη η υποχρεωση αγορας 300 καλυκων μαζι με 500 γραμμαρια πυριτηδα με ξενερωνει , και εξαγριωνει :evil:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Αυτα ειναι τα αποτελεσματα του μονοπωλειου .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 19 Φεβ 2025 12:37 Εσυ γνωριζεις καλυτερα οτι λεει ο Γεροντας δεν ειναι λογια του αερα . ;) 8-) 8-) 8-) Τωρα μετα απο τοσα χρονια απαγορευσης την μαυρης πυριτιδας ο Περικλης θυμήθηκε το εμπροσθογεμες του . :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Γεροντάκο το όπλο το εμπροσθογεμές μου το πούλησε το κράτος σε πληστειριασμό αφου το πήρα απο κάποιο φτωχό που δεν μπορουσε να πληρώσει τα χρέη του . Πολύ θα ήθελα να έβρισκα λίγη μαυρη πυρίτιδα. Οι συνταγές σου για να κατασκευάσω έμειναν στα χαρτιά γιατι πρώτη υλη δεν υπάρχει.

Τα φυσίγγια που έριξες στο σκοπευτήριο και τους ξεσήκωσες ούλους μην μας τα φορτώνεις γιατι εχω φίλους μου σοβαρους ανθρπώπους εκεί που θα μαρτυρήσουν
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τι διαφορα εχει η μαυρη πυριτιδα με τις νεες ακαπνες πυριτιδες ? Τον ιδιο καπνο βγαζουν και την ιδια φασαρια κανουν απο τις νοθειες που εχουν κανει τα εργοστασια . :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αγαπητοι φιλοι ,βλεπω στο YOUTUBE τις προσφατες δοκιμες που κανουν σε ετοιμα φυσιγγια εμποριου στα 25 μετρα για τσιχλα, φασσα κ.λ.π. θηραματα,για λογαριασμο των κατασκευαστων και γελαω με αυτα που βλεπω .Αν αυτα τα φυσιγγια τα ειχα γεμισει εγω επρεπε να παψω να γεμιζω απο ντροπη να κρυφτω σε λαγουμι και να μην ξαναγεμισω . 8-) Υ.Γ .Την επομενη δοκιμη για να εχει συγκεντρωση ενα φυσιγγιο σε ομοιωμα πρεπει να την κανουν στα 15 μετρα . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Υ.Γ. 2 Ειμαστε πολυ τυχεροι που εχουμε τα αριστα μηχανηματα του Νικολα του Καββαδια και γεμιζουμε μονοι μας τα φυσιγγια μας . 8-)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Νικολα αστειες δοκιμες για ασχετους , και τσιγκουνευονται το χαρτι στον στοχο , που ριχνουν στον ιδιο δυο τουφεκιες , και κατανομες χαλια , και ας εχουν σκαγια επινικελομενα , και πανακριβα φυσιγγια
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αν δεις στα σχολια τους εχουν παρει ειδηση και τους κραζουν ασχημα .Δεν ειναι οτι λυπουνται το χαρτι αλλα ριχνουν δυο τουφεκιες για να φαινονται τα σκαγια πολλα ασχετα αν ταχα τα σημαδευουν με μαρκαδορο .Ολοι τις δοκιμες που εχω δει τις κανουν στα 25 μετρα ,αντι στα 32 που ειναι το σωστο που πρεπει να γινονται . 8-)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πεφτει πολυ γελιο με ορισμενα ετοιμα φυσιγγια εμποριου στον κυνηγοτοπο που εχουν LOT γιατι αυτο μας μαρανε . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Παρακαλώ να σταματήσουν τα σχόλια για τα εμπορικά φυσίγγια και τα όποια άλλα φυσίγγια, εμείς πρέπει να κοιτάμε μόνο τα δικά μας φυσίγγια και δε πρέπει να ασχολούμαστε με τους άλλους, ευχαριστώ πολύ 8-)
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Λοιπόν ας σημειώσουμε κάποια πράγματα, σημαντικά βεβαίως για εμάς, αλλά πιθανόν ασήμαντα για τους άλλους 8-)

Εμείς πρέπει να κρατάμε ένα επίπεδο, όπως και το κρατάμε τόσα χρόνια, ευτυχώς δηλαδή που τα καταφέρνουμε παρόλες τις δυσκολίες και τις συγκηρίες και βεβαίως πρέπει να δείχνουμε το δρόμο στους άλλους 8-)

Σε άλλα σίτε γνωρίζουμε όλοι τι γίνεται και πως γίνεται, απλά εμείς επειδή είμαστε το πρώτο και το μοναδικό σίτε στα παγκόσμια δεδομένα που έχουμε βγάλει τόσο πολύ υλικό και τόσες πολλές πατέντες και έχουμε φτάσει και στα μηχανήματα, το πρώτο πράγμα που θα θεωρήσει κάποιος εξωτερικός παρατηρητής είναι ότι ο Καββαδίας βάνει τους δικούς του να μιλάνε άσχημα για τους άλλους για να τους παίρνει το κόσμο και τους πελάτες και αυτό θα πρέπει να το θεωρείτε δεδομένο ότι θα ακουστεί 8-)

Εμείς λοιπόν δε χρειάζεται να κάνουμε τίποτα, διότι έχουμε γράψει όλες τις πατέντες δημόσια, τις είδε ο κόσμος, χάθηκαν όπως χάθηκαν και τα προηγούμενα φόρουμ λόγο προβλημάτων και λογισμικού και όποιους έπρεπε να ξεστραβώσουμε τους ξεστραβώσαμε 8-)

Μπορεί να μη φαίνεται αυτό το ζήτημα, όμως με παίρνουν τηλέφωνο νέα παιδιά στο χώρο και μου λένε ότι έχουνε δει το σίτε και τα βίντεο και ότι εμείς εδώ έχουμε πράγματα που δεν έχει κανένας άλλος και ειδικά εμένα προσωπικά με εμπιστεύονται, διότι έχουν δει όλα αυτά τα χρόνια τι έχουμε προσφέρει ως παρέα και ως σίτε και ως τεχνογνωσία κτλ... 8-)

Επίσης να σημειώσω ότι ανέκαθεν η θέση μου ήταν να προσπαθήσω να σας προλάβω, πριν γίνει κάποια στραβή και υπογραμμίζω ότι με το πόλεμο στην Ουκρανία και τις συγχωνεύσεις των εταιρειών έχουν αλλάξει όλα τα δεδομένα και πιθανόν θα πρέπει να ξαναγράψουμε τα βιβλία της ιδιογόμωσης με τις όποιες τυχόν διαφοροποιήσεις και τις όποιες τυχόν διακυμάνσεις που γίνονται στα υλικά 8-)

Κλείνω αναφέροντας ότι όλοι γνωρίζουν ότι ο Γέροντας Αγγελόπουλος με έχει σα γιο του και με τάισε και με κοίμησε και σπίτι του, οπότε το πρώτο πράγμα που θα πει κάποιος κακοπροέρετος, είναι ότι ο Καββαδίας βάνει τον Αγγελόπουλο να λασπολογεί και δεν επιθυμώ να ακούσω τέτοια πράματα...ειδικά τώρα που όλη η προσοχή θα στραφεί επάνω μας το προσεχές διάστημα και αυτό θυμηθείτε το ότι θα γίνει 8-)

Καλή συνέχεια 8-)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δυστυχως εχουμε πολλες αλλαγες οπως το γραφεις Νικολα σε πολλα υλικα προφανως λογω πολεμου στην Ουκρανια ,που πρεπει να ξαναρχισουμε να κανουμε δοκιμες .Το κακο ειναι οτι πολλοι ιδιογομωτες θα μπερδευτουν με αυτη την κατασταση γιατι αλλοι εχουν υλικα πριν τον πολεμο και αλλοι κατα την διαρκεια του πολεμου ,και με τις συγχωνευσεις γινονται ακομα χειροτερα τα πραγματα .Εγω ηδη αρχισα νεες δοκιμες με τα νεα υλικα ,που προσεχως θα δοκιμαστουν στο σκοπευτηριο . 8-) ;) :)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

οποτε θα περιμενουμε της συμβουλες σου και τα καινουρια σεταπ , μετα της δοκιμες σου , και με της αλαγμενες πυριτηδες , εγω εχω ακομα της παλιες προ πολεμου , που για τουλαχιστο για 3 με 4 χρονια θα ειμαι καλυμενος
Άβαταρ μέλους
pericles

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2025 10:24 Δυστυχως εχουμε πολλες αλλαγες οπως το γραφεις Νικολα σε πολλα υλικα προφανως λογω πολεμου στην Ουκρανια ,που πρεπει να ξαναρχισουμε να κανουμε δοκιμες .Το κακο ειναι οτι πολλοι ιδιογομωτες θα μπερδευτουν με αυτη την κατασταση γιατι αλλοι εχουν υλικα πριν τον πολεμο και αλλοι κατα την διαρκεια του πολεμου ,και με τις συγχωνευσεις γινονται ακομα χειροτερα τα πραγματα .Εγω ηδη αρχισα νεες δοκιμες με τα νεα υλικα ,που προσεχως θα δοκιμαστουν στο σκοπευτηριο . 8-) ;) :)
Οτι πυρίτιδα θέλει ας είναι οταν κλείσεις πεντασταδιακά δεν εχει κανένα πρόβλημα. 5 Στάδια + ορθή ογκομετρία=Αριστο φυσίγγιο 8-)

Θα το κάνω σλόγκαν :) :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

κυριοι εχω μια σκεψη , και θελω την γνωμη σας , εχω 10 κουτια 3 ιντσον μαγνουμ ιμπεριαλ 250 φυσιγγια μαιμου που ελεγε καπιος 52 γραμμαριων σε 4αρι,5αρι , 6αρι , τα ειχα παρει μαζι με αλλα 3 ευρω το κουτι , δηλαδη σχεδον μου τα χαρισαν , επειδη δεν προκιτε ποτε να τα ριξω ολα , και δεν θελω να τα ανταλαξω , γιατι δεν ξερω και το ποσο νομιμο ειναι εαν τα βρουν με τα μεσα μεταφορας , και δεν νομιζω να θελει και καποιος να τα ανταλαξη , σκεφτωμε τωρα στην νεκρη σεζον να τα σφαξω και να παρω τα υλικα , και να φτιαξω δικα μου φυσιγγια νορμαλ , τα δε σκαγια ειναι τελια σε ενα που εσφαξα και ειδα , αλλα υπαρχει ενα αλλα δεν συμπαθω τα βαρια φορτια , και η πυριτηδα τους ειναι η τεκνα , που ειναι για βαρια φορτια απο 36 και πανω γραμμαρια , οποτε σκεφτωμε να καταναλωσω την πυριτηδα τεκνα με το ταπινο μου cal 28 , και βαρος γομωσης τα 21 γραμμαρια , τα δε σκαγια δεν θα εχω θεμα θα τα αποθηκεψω και θα τα ριχνω σιγα σιγα οπου χρειαστει με τα αλλα ποιο μεγαλα διαμετρηματα, το μονο που θα χαλασω θα ειναι ο καλυκας τους , και τα καψουλια θα τα βγαλω , και τον συγκερωτηρα που εχουν θα χρεισιμοποιησω ,
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

πηγα τωρα κατω στο ιδιογομωτηριο , και εκοψα ενα ιμπεριαλ μαγνουμ 5αρι , και βρικα 52,5 γραμμαρια σκαγια συγκερωτηρα Z2M-15 , πυριτηδα τεκνα 2 γραμμαρια , καψουλι 616 , σαν σεταπ φαινετε καλο , και το ειχα δοκιμασει και σε φασσα που την πηρα , αλλα ποσα θα ριξω μαγνουμ , πολυ λιγα , που θα αναγκαζουμε να περνω την καραμπινα , που δεν συμπαθω τα τελευταια χρονια , για μηπος ριξω κανενα φυσιγγιο σε φασσα , που εχει πολυ λιγες εδω , που ουτε σε 30 χρονια δεν θα τα ριξω , το καλο ειναι οτι το εκοψα ομορφα το φυσιγγιο που δεν χαλασα τιποτα ουτε τον καλυκα , ουτε τον συγκερωτηρα , που μετα τον εκοψα στα 65 χιλιοστα απο τα 75 που ειναι , και με ενα τετοιο φυσιγγιο 2 γραμμαριων φτιαχνω δυο σε CAL 28 βαζωντας 1 γραμμαριο πυριτηδα , και με τα σκαγια στα 32 με 34 γραμμαρια που γεμιζω θα εχω περισεμα 20 γραμμαρια , οποτε δεν παει τιποτα χαμενο , απορια για το φυσιγγιο ιμπεριαλ που εχω , και γραφει πισω ιμπεριαλ made in usa , δεν εχει καμια σχεση με την αμερικη , ισως μονο ο καλυκας εχει , ολα τα αλλα ειναι ιταλικα
Άβαταρ μέλους
pericles

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 05 Μαρ 2025 21:05 κυριοι εχω μια σκεψη , και θελω την γνωμη σας , εχω 10 κουτια 3 ιντσον μαγνουμ ιμπεριαλ 250 φυσιγγια μαιμου που ελεγε καπιος 52 γραμμαριων σε 4αρι,5αρι , 6αρι , τα ειχα παρει μαζι με αλλα 3 ευρω το κουτι , δηλαδη σχεδον μου τα χαρισαν , επειδη δεν προκιτε ποτε να τα ριξω ολα , και δεν θελω να τα ανταλαξω , γιατι δεν ξερω και το ποσο νομιμο ειναι εαν τα βρουν με τα μεσα μεταφορας , και δεν νομιζω να θελει και καποιος να τα ανταλαξη , σκεφτωμε τωρα στην νεκρη σεζον να τα σφαξω και να παρω τα υλικα , και να φτιαξω δικα μου φυσιγγια νορμαλ , τα δε σκαγια ειναι τελια σε ενα που εσφαξα και ειδα , αλλα υπαρχει ενα αλλα δεν συμπαθω τα βαρια φορτια , και η πυριτηδα τους ειναι η τεκνα , που ειναι για βαρια φορτια απο 36 και πανω γραμμαρια , οποτε σκεφτωμε να καταναλωσω την πυριτηδα τεκνα με το ταπινο μου cal 28 , και βαρος γομωσης τα 21 γραμμαρια , τα δε σκαγια δεν θα εχω θεμα θα τα αποθηκεψω και θα τα ριχνω σιγα σιγα οπου χρειαστει με τα αλλα ποιο μεγαλα διαμετρηματα, το μονο που θα χαλασω θα ειναι ο καλυκας τους , και τα καψουλια θα τα βγαλω , και τον συγκερωτηρα που εχουν θα χρεισιμοποιησω ,
Και καλά θα κάνεις . Επίσης αν οι κάλυκες ειναι 76 χιλιοστά μπορεί και να τους κόψεις για να χρησιμοποιηθούν ξανά. Επίσης με την Τέκνα μπορείς να κάνεις μέχρι 32 γρ, στο 20άρη. Αλλιώς και για το 28αρη κάνει οποτε πλέον ειναι και σπάνια και οτι π΄ρεπει για τα μικρά διαμετρήματα.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

δεν θελω στο 20αρι , γιατι του βαζω μεχρι 26 γραμμαρια , οποτε στο 28αρι με 20 και 21 γραμμαρια, ναι δεν πεταω τιποτα , και εχω και κερδος λογο πληθωρας σκαγιων των 52 γραμμαριων που εχει καθε φυσιγγιο , που θα φτιαχνω μετα οτι θελω , και μονο τα λιγα χοντρα σκαγια που θα χρειαζομε , χωρις να με πιεζει ο χρονος της ημερομηνιας ληξης της πυριτηδας , και των καψουλιων , τα δε σκαγια και 100 χρονια να περασουν δεν παθενουν τιποτα , οποτε θα εχω μολυβδινα χοντρα σκαγια για πολλα χρονια , οταν απαγορεψουν , και ΑΝ το μολυβδο
Απάντηση