Μπορει να ειναι μια αιτια και αυτο Νικολα γιατι τα σεταπ ειναι καλα .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑24 Νοέμ 2024 00:45 τα φυσιγγια που ειχα γεμισει με την S4 , ηταν στα 60 χιλιοστα , αλλα τα κοιταξα στο φως και ειδα οτι ο συγκερωτηρας δεν ηταν πατιμενος , και τα πατησα λιγο ακομα τα πηγα στα 59,50 χιλιοστα και το κυκλακι του αμορτισερ του συγκερωτηρα εγινε λιγο οβαλ απο στρογυλο που ηταν πριν
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
σημερα ειμαι θλιμενος και εχω αναγκη να το γραψω εχασα την μανουλα μου 88 χρονων ξαφνικα ενω ηταν στα ποδια της , οπως ηταν η επιθυμια της δεν ηθελε να μην κουραση κανεναν ουτε την αδελφη μου ουτε εμενα ,, δεν ηθελε να κρεβατοθη , ηθελε ορθια στα ποδια της να φυγει , οπως και εγινε , σηκωθηκε σημερα το πρωι εκανε μπανιο της , πηγε στην εκκλησια μεταλαβε , και εφυγε στης 4,30 ξαφνικα, που δεν το πιστευα , οταν με πηρε τηλεφωνο η ανηψια μου
-
Νικολα τα συλληπητηρια μου .Ο Θεος να αναπαυσει την ψυχουλα της .Καλο Παραδεισο να εχει .Εφυγε απο αυτη την ζωη οπως επρεπε ετοιμη .
-
σε ευχαριστω Νικολα, ξυπναγε καθε πρωι και σιγα σιγα πηγαινε σε ενα εξωκλιση που εχουμε στο κτημα την Αγια τριαδα και αναβε τα καντηλια , τωρα τελευταια πηγαινε μερα παρα μερα γιατι δεν την κραταγαν τα ποδια της , ετσι και προχθες σαββατο πηγε το πρωι και αναψε τα καντηλια , που αναβαν μεχρι χθες το βραδυ
- pericles
Ορφανίδη Τα συλληπητηρια και απο εμένα , εστω και με καθυστέρηση ,απο οτι ξέρεις ανέβηκα Αθηνα να συνετήσω τον Γεροντάκο και δεν παρακολουθουσα το σαιτ.
Σαράντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
σε ευχαριστω
- pericles
Λοιπόν φίλοι , πρέπει να αποκαλύψω και συγχρόνος να θέσω το ερώτημα γιατί ο Γεροντάκος ,άλλος Παπούς, σε προσωπική έρευνα που του έκανα βρέθηκε να κατέχει υλικά μικροτέρων διαμετρημάτων ενώ όπως γνωρίζουμε τα απεχθάνεται Βεβαίως ολα τα υλικά σε άριστη κατάσταση καινούργια έχουν κατασχεθεί Μεχρι και συγκεντρωτήρες LB6 Cal 20 κατείχε Δεν μπορώ να καταλάβω τί σκεφτόταν να κατασκευάσει και πώς θα τα χρησιμοποιούσε Εκτός αυτών ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν Εκατοντάδεες φελλόταπες σε διάφορα υψη για Cal 28
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να με ενημερώσει Μετά απο την ερευνα που του εγινε και κατα την διάρκεια της ανάκρισης σε κίνηση Ματ πλήροσε τον λογαριασμό και ζήτησε αναβολή δικαστικής λόγω κυνηγετικής απογευματινής υποχρέωσης που ειχε.
Υ.Γ. Οι υπόλοιπες κατηγορίες σε μεταγενέστερο στάδιο
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να με ενημερώσει Μετά απο την ερευνα που του εγινε και κατα την διάρκεια της ανάκρισης σε κίνηση Ματ πλήροσε τον λογαριασμό και ζήτησε αναβολή δικαστικής λόγω κυνηγετικής απογευματινής υποχρέωσης που ειχε.
Υ.Γ. Οι υπόλοιπες κατηγορίες σε μεταγενέστερο στάδιο
-
Κατα την διαρκεια της απολογιας μου στο δικαστηριο ,μου ζητηθηκε να αποκαλυψω πως βρεθηκαν αυτα τα υλικα μικρων διαμετρηματων στα χερια μου .Ειπα στον προεδρο οτι αυτα τα υλικα τα ειχε καποιος που πηγαινε κυνηγι και δεν μπορουσε να κτυπησει θηραμα ,και απο τα νευρα του τα πεταξε στα σκουπιδια ,και αρχισε να κυνηγα με CAL 12 και βρηκε την υγεια του . Ετσι και εγω τα πηρα και τα εδωσα του Περικλη αφου και αυτος δεν μπορει να κτυπησει θηραμα ,να τα ριχνει τουλαχιστον στους γαμους και στα πανηγυρια ,και ο προεδρος δεχτηκε την απολογια μου και με αθωωσε των κατηγοριων .
-
Περικλη που εισαι ? Σημερα γιορταζεις μαζι με το πυροβολικο για να μας κερασεις .
- pericles
Πτού μας μάτιασες και ουτε που ειδαμε σιταρήθρα χθές Τωρα του πυροβολικού μάλλον εσυ εισαι με το Cal12 γιατι εμείς με τα μικρά διαμετρήματα ειμαστε ελευθεροι σκοπευτές και κομάντο
-
Που να τις δεις τις σιταριθρες ? Την μια εχει ομιχλη και δεν εβλεπες ,την αλλη ετρεχε πολυ η περδικα και δεν την προλαβαινες στο τρεξιμο ,την αλλη εφαγες τουμπα και τα παρατησες γρηγορα ,την αλλη εβρεχε ,και δεν ξερω τι αλλη δικαιολογια θα βρεις να μας πεις και μετα σου φταιω εγω . Ακομα και εδω που πηγαινα στο απογευματινο για τσιχλες που ηθελα να σε παω ,μολις εμαθαν τα πουλια οτι θα ησουν και εσυ μαζι εξαφανιστηκαν . Μονο για τον καφενε εισαι καλος να φτιαξεις κανενα καφεδακι να μας κερασεις για την χθεσινη γιορτη σου .
-
- Διαχειριστής ιστοσελίδας
-
,,ΕΧΕΙΣ LADA ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,,και μια Ρωσιδουλα δωρο και αφησε τον Περικλη να τρωει παντοφλιες απο την κυρα Φλωρα
-
Κατά την τελευταία εισαγωγή πυρίτιδων (PSB-1, PSB-2 SP, PSB-5, PSB-6 καθώς και SSB-150), ο εισαγωγέας μας ενημέρωσε ότι θα πρέπει να προμηθευόμαστε την αντίστοιχη ποσότητα σε κάλυκες FIOCCHI και ΜΑΧΑΜ. Aυτό αντιστοιχεί ότι ανά μισό κιλό πυρίτιδας από τις παραπάνω, θα πρέπει να αγοράζονται και 300 τεμάχια κάλυκες. ευχαριστω δεν θα παρω , μεχρι να ισοροποιση η κατασταση , και εαν
-
δεν φτανει η ακριβια στης πυριτηδες , τωρα ηρθε και αυτο , και στο κατω κατω μονο εμεις θα πληρωσουμε την νυφη , δηλαδη οποιο κερδος εβγαζαν και πριν οι εμποροι , βγαζουν και τωρα με την ακριβια μην πω και ποιο πολυ σιν την αναγκαστικη αγορα καλυκων , δηλαδη το ριχνουμε στον εισαγωγεα , εαν δεν παρουμε τους καλυκες , δεν θα τους πουλησουν μια καποια αλλη στιγμη ,ΕΛΕΟΣ δηλαδη , εγω κατα καιρους αγοραζα καλυκες , εχω τωρα 1500καλυκες και 6000 καψουλια , δεν θελω αλλους καλυκες , τι να τους κανω αφου εχω .
-
θα περνω ετοιμα φυσιγγια θα τα σφαζω , θα περνω τα υλικα , και θα φτιαχνω δικα μου σεταπ οπως θελω εγω μονο για το εγλεζικο που εχει 65αρες θαλαμες και δεν βρισκω φυσιγγια , τι θα χανω τιποτα , θα μου ερχετε και ποιο οικονομικο , γιατι τα υλικα πηγαν πανακριβα , και θα βαζω καλυκες ριγμενους που υπαρχουν αφθονοι στους κυνηγοτοπους , θα βγαζω το καψουλι απο το σφαγμενω και θα τον βαζω σε αυτον , το εχω κανει αρκετες φορες σε λαθος σεταπ , εχω και ειδικο καψουλο εξαγωγεα που ειναι λειος και δεν χαλαει το καψουλι , ουτε ειναι επικινδυνο να σκασει , ακου εκει 300 καλυκες, δηλαδη το λιγοτερα που πρεπει να δωσουμε μαζι με 500 γραμμαρια πυριτηδα 300 καλυκες και μεταφορικα θα ειναι 100 ευρω , για 300 φυσιγγια που θα φτιαξουμε σιν οι συγκερωτηρες , σιν τα σκαγια που και αυτα πηγαν πανακριβα , αραγες στον πολεμο της ουκρανια καινε και μολυβι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ την 05 Δεκ 2024 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
εβγαλε ο αλλος ο μεγαλο εμπορας βιντεο για την ακριβια στα φυσιγγια οτι φταιει ο πολεμος , ο πολεμος φταιει και με την υποχρεωτικη αγορα καλυκων , και μετα μας πασαρε οτι ερχωντε και τα ατσαλινα σκαγια , με αυτα που κανουν οχι οτι θα διωξουν μονο κοσμο απο την ιδιογομωση , αλλα θα διωξουν κοσμο απο το κυνηγι που θα το σταματησουν , δεστε εδω https://www.youtube.com/watch?v=iNwAEgl ... =Kynigesia
-
Αυτο εχουν κανει τα μονοπωλια που ειναι δυο ατομα εισαγωγεις για να πουλανε οσο θελουν σε λιγο καιρο τα φυσιγγια τους .Καταστρεψαν ολα τα μικρομαγαζα εμποριας φυσιγγιων και υλικων ξεκινωντας απο τα LOT και σε λιγο καιρο και αυτα τα λιγα που υπαρχουν θα τα κλεισουν και αυτα αν δεν ξυπνησουν .Μπροστινος [λαγος] σε ολα αυτα ηταν αυτος που εβγαλε το βιντεο .Μας εχει πριξει εδω και 10 χρονια με τα ατσαλινα σκαγια .
- pericles
Με μάτιασες Αντε σήμερα να στησουμε το γλέντι και να κεράσετε και καλή ΚαρδίαΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑05 Δεκ 2024 09:11 Που να τις δεις τις σιταριθρες ? Την μια εχει ομιχλη και δεν εβλεπες ,την αλλη ετρεχε πολυ η περδικα και δεν την προλαβαινες στο τρεξιμο ,την αλλη εφαγες τουμπα και τα παρατησες γρηγορα ,την αλλη εβρεχε ,και δεν ξερω τι αλλη δικαιολογια θα βρεις να μας πεις και μετα σου φταιω εγω . Ακομα και εδω που πηγαινα στο απογευματινο για τσιχλες που ηθελα να σε παω ,μολις εμαθαν τα πουλια οτι θα ησουν και εσυ μαζι εξαφανιστηκαν . Μονο για τον καφενε εισαι καλος να φτιαξεις κανενα καφεδακι να μας κερασεις για την χθεσινη γιορτη σου .
Βάζε τέτοια εσύ και να δοκιμάσει ο Γραφικός να τουμπάρη Αντε Χρονια πολλά και απο Χρόνου
-
https://www.youtube.com/watch?v=M6h9IBf ... gingcouple Κερασμα στον Περικλη μας που φοβαται μη τυχων τουμπαρω .