ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

ειδου η απαντηση Νικολα https://gunandknifeclassics.gr/%cf%87%c ... ce%b4-428/ ηταν GAL 14 ενα σπανιο διαμετρημα που εχει καταργηθη εδω και δεκαετιες , και καλυκες υπαρχουν πολλοι σπανια συλεκτικοι στης μερες μας, τα φυσιγγια του GAL 14 ηταν ελαχιστα ποιο μικρα απο του GAL 12
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ την 04 Νοέμ 2024 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

το γραφουν πανω οι καννες 14 , και λιγο ποιο πανω εχει πατηθει αλλη σφραγιδα ποιο ζωηρη που γραφει 12
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Γεροντάκο ξεμάτιασμα θέλω που ολο με ματιάζεις και Πέρδικα δεν πήρα στο σπίτι :) :) :D :D :D Μας χάλασε τα σχέδια ο καιρός το προηγούμενο απόγευμα και ολο το βράδυ έριξε οση βροχή δεν ειχαμε μεχρι τώρα. :( Θα πάρουμε τα ρέστα την Τετάρτη που εχει πάλι κυνήγι :) :)
Πάμε κατευθείαν με τσίπουρο σήμερα χωρίς καφέ να πάει κατω ο καυμός :) :) :D :D :D
Σαράντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Δεν αφηνεις τις περδικες να πας για καμμια σιταριθρα ,γιατι μονο για αυτες εισαι ικανος .Οποτε πηγαινεις για περδικες την μια πεφτεις στα ασπαλαθα και γεμιζει ο κωλος αγκαθια ,την αλλη τραυματιζεις μια και την κυνηγας να την πιασεις ,και αντι να πιασεις την περδικα σε πιανουν οι Τουρκοι ,και τρεχει ολος ο κοσμος να σε γλυτωσει απο τα βασανιστηρια που θα σου εκαναν .Την αλλη εφαγες τις σολες απο τα αρβυλα απο το περπατημα ,και γυρισες σπιτι με τα δαχτυλα εξω ,και εφαγες παντοφλιες απο την Φλωρα .Την αλλη επιασε βροχη και γλυστρουσες στην λασπη ,και τα εκανες ολα τα ρουχα χαλια ,και τωρα μας λες οτι σε ματιασαμε ? :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=zixPfmj ... l=Argyrius Τα φυσιγγια του Περικλη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ την 04 Νοέμ 2024 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

πηγα χθες για περδικες με το κοκκοροντουφεκο και τραυματισα μια γιατι μου εβαλε εναν θαμνο μπρωστα και της εριξα πισωκωλα κρεμασε τα ποδια και την παρακολουθουσα που επεσε μετα απο 300 μετρα ξερη , πηγα εκει που την ειδα εψαχνα με τα σκυλια 50 ολοκληρα λεφτα αφου εχασα το απογευμα μου τελικα δεν την βρηκα μυστηριο
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Θα προλαβε οσο ηταν ζωντανη ακομα να τρυπωσει σε τιποτα πετρες και εκει να εμεινε νεκρη .Το εχω παθει πολλες φορες αυτο το πραγμα Νικολα αλλα με επιμονη πολυ τις εβρισκα .Μια φορα κτυπαω ετσι μια περδικα στην Κυθνο ,και πηγαινω εκει που την ειδα να πεφτει κοντα σε μια μαντρα με πετρες .Εψαχνα μια ωρα με τον σκυλο σε 35 βαθμους θερμοκρασια ,και να μη μπορει να την βρει πουθενα .Ειχα τρελαθει γιατι την ειδα που επεσε .Τελικα βλεπω τον σκυλο να ειναι φερμα διπλα στην μαντρα ,και αφου σπαει την φερμα ορμα στην μαντρα ,και ερχισε με τα ποδια του να προσπαθει να βγαλει τις μεγαλες πετρες .Φοβηθηκα πολυ γιατι αν πεσει μια τετοια πετρα στα ποδια του μπορει να του τα σπασει .Τελικα πηγα κοντα ,και αρχισα να βγαζω τις πετρες με τα χερια μου ,και την βλεπω ψοφια μεσα εκει σφηνομενη .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

https://www.protothema.gr/greece/articl ... -kuklades/ :o :o :o :o :o Προχθες πηγε για ψαρεμα ο γιος μου και βρηκε δυο τετοια μεγαλα ψαρια μισοζωντανα σαν τρελα να κολυμπουν στην επιφανεια του νερου και να μη ξερουν που πηγαινουν .Τα επιασε με την αποχη και αφου τα εφερε εγω τα εφαγα .Προς το παρον δεν εχω παθει τιποτα ακομα .Λετε ?
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 04 Νοέμ 2024 17:47 Θα προλαβε οσο ηταν ζωντανη ακομα να τρυπωσει σε τιποτα πετρες και εκει να εμεινε νεκρη .Το εχω παθει πολλες φορες αυτο το πραγμα Νικολα αλλα με επιμονη πολυ τις εβρισκα .Μια φορα κτυπαω ετσι μια περδικα στην Κυθνο ,και πηγαινω εκει που την ειδα να πεφτει κοντα σε μια μαντρα με πετρες .Εψαχνα μια ωρα με τον σκυλο σε 35 βαθμους θερμοκρασια ,και να μη μπορει να την βρει πουθενα .Ειχα τρελαθει γιατι την ειδα που επεσε .Τελικα βλεπω τον σκυλο να ειναι φερμα διπλα στην μαντρα ,και αφου σπαει την φερμα ορμα στην μαντρα ,και ερχισε με τα ποδια του να προσπαθει να βγαλει τις μεγαλες πετρες .Φοβηθηκα πολυ γιατι αν πεσει μια τετοια πετρα στα ποδια του μπορει να του τα σπασει .Τελικα πηγα κοντα ,και αρχισα να βγαζω τις πετρες με τα χερια μου ,και την βλεπω ψοφια μεσα εκει σφηνομενη .
κριμα την περδικα , και εκανε ωραια φερμα το κουταβι
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Και εγω στεναχωριεμαι πολυ αν χασω θηραμα και ειδικα περδικα Νικολα .Καπου εκει θα ειναι τρυπωμενη . ;)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

κυριοι με πηρε σημερα ενας φιλος τηλεφωνο απο Σαμο και επιδη δεν υπαρχουν φυσιγγια στο νησι θελει να παραγκιλη 3βολα , 6βολα , μονοβολα , 5αρια , 6αρια , 7αρια εχει ο χορηγος μας τετοια φυσιγγια , και εαν οχι ποιος εχει
Άβαταρ μέλους
pericles

Γραφικέ Γεροντάκο Θα κεράσεις καφέ πρίν γινει μεσημέρι :?:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εφτασεεεεε .Ενα βαρυ γλυκο για τον Περικλη μας γιατι εχει πιει πικρους αρκετους χθες . ;) 8-)
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο καλά ειμαστε πήρα και πέρδικα στο σπίτι με βολή σε απίστευτη απόσταση που ποτέ δεν ρίχνω στα 40 + μέτρα με κλασική γόμωση Α1 1,60Χ32 Νο6 με G19 και 688 με το Baikal το σουπερ ποζε τσοκ 1* . Πρέπει να την ειδες και στη φωτογραφία ψάξε λίγο στο θάμνο μέσα ειναι :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εσυ πετυχες περδικα στα 40 μετρα αν ειναι δυνατον ? :o Απο καρδιακη προσβολη πηγε αυτη . 8-) :o :cry: :lol: :lol: Καμμια τουμπα δεν εφαγες στα ασπαλαθα ? :o :lol: :lol: :lol:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

αγανακτισμενος :cry: με της τιμες ολων των υλικων , και ειδικα της πυριτηδας , καθε νεα παραλαβη και καινουρια τιμη πρως τα πανω και πολυ πανω , αρχισαμε με 26 ευρω τα 500 γραμμαρια , νεα παραλαβη πηγαμε στα 39 ευρω , και τωρα 48 ευρω , 50 , και 65 ευρω που θα παει αυτο ποτε θα σταθεροποιηθουν επιτελους οι τιμες , και δεν μπορει ο καθενας απο εμας να μετατρεψη το σπιτι του σε μπαρουτοαποθηκη εκτος απο επικινδυνο ειναι οτι πρεπει να σου περισευουν και χρηματα , και ελπιζαμε οτι θα πεσουν οι τιμες για να αποφηγουμε της αγορες μεγαλων ποσοτητων πυριτηδας , που πρεπει να φροντισουμε τον καταληλο χωρο να μην εχει υγρασια , να μην εχει ηλιο η εστια φερμανσης κοντα , σκαγια εχω μεχρι 150 κιλα που δεν ειναι επικινδυνα και δεν χρειαζετε ειδικο χωρο , και τα καψουλια το ιδιο σκηνικο απο 4 ευρω τα 100 , τωρα ολο και πανω 6,5 και τωρα 7,5 , για να δουμε εαν ερθουν καινουριο ποσο θα πανε , πυριτηδες εχω μεχρι 4 κιλα , και της φυλαω πως και πως σε χωρο με αφυγραντηρα κλπ , και εχω και την γυναικα μου να φωναζει οτι της πιανω το χορο και να τα παω αλλου , και της εξηγω οτι δεν θελουν υγρασια , και ξανα το ξεχνα και αρχιζει παλι την γρινια , ποτε επιτελους θα πεσουν οι τιμες , η τουλαχιστο να σταθεροποιοηθουν
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικολα ,μη περιμενεις να πεσουν οι τιμες .Θυμασαι πριν μερικους μηνες οτι σας ειχα γραψει εδω στο ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ οτι στην Ιταλια ποσο ειχαν οι πυριτιδες ,που ξεκινουσαν απο 130 ευρω και εφταναν μεχρι 150 ευρω το κιλο και κανα δυο αλλες180 ευρω .Για αυτο το εγραψα για να κανετε κουμαντο να αγορασετε πυριτιδες να εχετε γιατι ειχα μαθει οτι εκει που ειναι σημερα οι τιμες θα εφταναν .Το ιδιο ειχα πει και για τα καψουλια που ειχαν 4,50 ευρω τα 100 και 13 ευρω τα 2000 .Ευτυχως στην παρεα μου το ειχα πει και προλαβαν και πηραν μερικα υλικα για να εχουν .Η Α1 που την δουλευω παρα πολυ ,ειχε 22 ευρω και εφτασε τα 65 .Δηλαδη τριπλασια τιμη .Καλα δεν σου λεω για SIPE ,S4 ,MB ποσο θα φτασουν αν ερθουν ,που ετσι και αλλιως ηταν ποιο ακριβες απο τις αλλες .Αυτα τα ελεγα εγω ,αλλα και απο την αλλη δεν μπορουσα να πω ανοικτα να πανε οι φιλοι να παρουν υλικα για να εχουν,και το ελεγα με τροπο .Ευτυχως βρηκα με τον Χρηστο σε κανα δυο μικρομαγαζα και οση ειχαν την πηραμε με παλαια τιμη ,και οταν ξαναπηγαμε ζητησε υπερδιπλασια τιμη πολυ λιγη που ειχαμε αφησει .Αυτη που πηραμε την ειχε το μαγαζι τουλαχιστον 20 χρονια . :o :)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

το θυμαμε Νικολα και εγω εχω 4 κιλα πυριτηδα , και αρκετα καψουλια , και σκαγια να περασω τουλαχιστο 4 χρονια , αλλα καποτε θα τελειωσουν και δεν σωνετε η κατασταση ετσι. ΠΟΥ ΣΕ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕς ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΩ ΤΗΝ s4 η οχι , γιατι δεν θα την ξανα βρω , και εχεις ετσι πυριτηδες S4 , SIPE , KRANOYLAR , MB32, F2X32 , κλπ που της εχεις στην ακρη γιατι δυσκολα της βρισκης και περνεις αλλες που υπαρχουν και βρισκης που ειναι πανακριβες , αλλα της περνεις γιατι της βρισκης , ενω της αλλες που δεν βρισκης της αφηνεις στην ακρη για τα εκλεκτα θηραματα , οποτε ειναι το ιδιο πραγμα
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εγω δεν χαλαω καθολου την Α1 ,S4 ,SIPE ,MB32 που εχω ,και για τσιχλοκοτσυφα και ορτυκια γεμιζω την PSB 1 και PSB5 που τις ειχα παρει σε καλη τιμη στα 22 ευρω το μισο κιλο πριν κανενα χρονο . ;) Σημερα διαβασα τις τιμες στην PSB 1 και 5 και εφτασαν 50 ευρω το μισοκιλο στον Γιωργο . :o :o :o :o :o :o :o
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

διαβαζα για βροχες , περιμενα με αγωνια για βροχη , εδειχνε πριν 10 μερες για βροχη τριτη τεταρτη πεμτη , μετα απο 3 μερες εδειχναν βροχες για πεμτη , και τωρα που ειδα δεν δεινει καθολου βροχη , παρα μονο δειχνει μια ασθενης βροχη στης 21 του μηνος , που στο τελος θα γινει σεννεφια , παιζουν με τα νευρα μας φετος απο το σεπτεμβριο και μετα ολο βροχες δειχνουν στην Σαμο ακομα και καταιγιδες , και στο τελος δεν πεφτει σταγονα
Απάντηση