ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Για αυτο δεν εχω F/B .Γιατι οποιος φιλος θελει ερχεται και τα λεμε F/F . Κανε κανενα καφε να πιουμε γιατι χθες που πηγα κυνηγι με τον πρακτορα σου σε υψομετρο πανω απο 1000 μετρα δαγκωσα το π..τσο μου απο το κρυο γιατι λογω αλτσχαιμερ και ηλικιας το επαιξα τζοβενο και δεν ντυθηκα καλα ,και εκει που πηγαμε ειχε 8 βαθμους κελσιου με 6 μποφορ αερα το πρωι .Φορεσα μπουφαν και βγηκα απο το σπιτι το πρωι και ηταν καλος ο καιρος ,και ετσι ειχα την ιδεα να το αφησω και να φορεσω ενα φλις με ενα πουλοβερ . Σοκ επαθα σου λεω ,και λογω της νευροπαθειας μου απο τις χημειοθεραπειες ηταν ακομα χειροτερα τα πραγματα .Και μου ελεγε ο πρακτορας σου οτι ειμαι ελαφρια ντυμενος γιατι ειχε παει την προηγουμενη μερα και εφαγε και αυτος το κρυο της αρκουδας και ηξερε . Οταν θα ερθεις στην Αθηνα να βαλεις κανενα ελαφρυ ρουχο και θα σε παμε εκει ,και εσενα για κυνηγι .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
- pericles
Κρυώνουν και τα Λυκόπουλα Εντριβές με Ζιβανία χρειάζεσαι
Οταν ερθω για Αθήνα ενα μπουφάν μπορώ να φέρω γιατι μονο τσάντα στους ώμους επιτρέπεται αρα για ΑΝ πάμε κυνήγι βρήτε Γαλοσες ή Αρβυλες και βαρή σακκακι
Οταν ερθω για Αθήνα ενα μπουφάν μπορώ να φέρω γιατι μονο τσάντα στους ώμους επιτρέπεται αρα για ΑΝ πάμε κυνήγι βρήτε Γαλοσες ή Αρβυλες και βαρή σακκακι
Σαράντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Εγω φοραω 48 νουμερο γαλοτσες γιατι ειμαι 1,90 υψος . Κανονησε να τις βαλεις αναποδα και να σκονταφτεις στις πετρες και να εχουμε αλλα τρεχαματα ,γιατι εσυ εισαι συνηθησμενος στις τουμπες . Παρα λιγο στο αεροπλανο θα σας εβαζαν ξεβρακωτους μεσα .Μηπως σε εχουν παρει ειδηση οτι κουβαλας μια ντουλαπα ρουχα και σου δειξανε κοκκινη καρτα ?
- pericles
Ετσι Γεροντάκο σε λίγο στα αεροπλάνα μόνο Τσιτσιδους θα κουβαλάνε. Μην πάρεις το ένα μην πάρεις το άλλο
Τωρα για τις τσιχλίτσες που τσίμπισες δεν μας είπες τί εγινε ουτε έψησες λιγες για μεζέ στο καφενέ Μονο μην πετάς τα κεφάλια και φύλαξε τα σε μένα που ειναι ο καλύτερος μεζές οπως ειπε και ένας γνωστός Μητροπολίτης
Ορφανίδη πήρες το όπλο απο τον οπλουργό και μας παράτησες μόνους στον Καφενε
Τωρα για τις τσιχλίτσες που τσίμπισες δεν μας είπες τί εγινε ουτε έψησες λιγες για μεζέ στο καφενέ Μονο μην πετάς τα κεφάλια και φύλαξε τα σε μένα που ειναι ο καλύτερος μεζές οπως ειπε και ένας γνωστός Μητροπολίτης
Ορφανίδη πήρες το όπλο απο τον οπλουργό και μας παράτησες μόνους στον Καφενε
-
Με την μασελιτσα μου και εγω χρατς χρουτς ολο και κατι κανω στο κυνηγι,αλλα δεν μπορω να σου κρυφτω γιατι εχεις και τον κατασκοπο σου και με μαρτυρα συνεχεια . Τι να κανω που δεν μπορω να του ξεφυγω ,γιατι οπου πηγαινω στο βουνο με κυνηγα απο πισω για να μαθαινει τα παντα ,και σε ζωντανη μεταδοση απο το βουνο και το καρτερι να με καρφωνει . Εμεις στον καφενε θα τρωμε σουβλιστες τσιχλες ,και εσυ θελεις να τρως τα κρανια απο τις τσιχλες ? Αλλο παλι και τουτο . Μπρουυυυ με ανατριχιασες παλι πρωι πρωι .
- pericles
Τι να τρωγω το κρέας παίρνω απο τον κρεοπώλη αλλά ο μεζές στο λέω ειναι το κεφάλι. Μονο η μύτη δεν τρωγεται Κάποτε σε ενα καφενέ σε ενα χωριό που φημίζεται για τους Κρασοπατέρες μια παρέα 10 άτομα επιναν κονιάκ και εφαγαν και πουλιά τηγανιτά. Εμεινε μόνο ενα κεφάλι Τσίχλας οπότε συνεχισαν να πίνουν ενας ενας με την σειρά έπαιρνε το κεφάλι το βουτούσε στο λάδι που εμεινε στο πιάτο το πιπίλουσε και το έβαζε πίσω. Σε κάποια στιγμή περνά ενας περαστικός απο εκεί και τον φωνάζουν ελα να πιείς ενα ποτό, του βάζουν το κονιάκ το πίνει και παίρνει το εναπομείναν κεφάλι και το καταβροχθίζει Και τι μπινελίκια δεν του είπανε και τι βρισιές γιατι του λένε εμείς εδώ και μια ωρα με αυτό το κεφάλι είπιαμε 2 μουκάλια κονιάκ και εσύ με ενα ποτό το εφαες με την μία
Γιαυτο γεροντάκο δοκίμασε να μασήσεις ενα κεφάλι και τότε θα δείς που ειναι η γευση Δεν σε αστιευω και προσωπικά τα απολαμβάνω. Επίσης οταν οι Τσιχλες τρωνε ελιές η αόρατο ενα καρπό σαν κυπαρισσόμηλο τοτε δεν βγάζεις ουτε τα εντερα παρα μονο πιέζεις στον ποπό και βγαίνει η τελευταία κουτσουλιά. Ετσι το κάνουν και οι Γάλλοι σεφ. Και αμα φας τα εντόσθια γίνεσαι Τούρπο στο κρεββάτι χωρίς Βιάκρα
Γιαυτο γεροντάκο δοκίμασε να μασήσεις ενα κεφάλι και τότε θα δείς που ειναι η γευση Δεν σε αστιευω και προσωπικά τα απολαμβάνω. Επίσης οταν οι Τσιχλες τρωνε ελιές η αόρατο ενα καρπό σαν κυπαρισσόμηλο τοτε δεν βγάζεις ουτε τα εντερα παρα μονο πιέζεις στον ποπό και βγαίνει η τελευταία κουτσουλιά. Ετσι το κάνουν και οι Γάλλοι σεφ. Και αμα φας τα εντόσθια γίνεσαι Τούρπο στο κρεββάτι χωρίς Βιάκρα
-
Αλλο παλι και τουτο . Δηλαδη θελεις να πεις αν καταλαβα καλα ,να ψαχνουμε τον κωλο της τσιχλας να δουμε τι εχει φαει ? Και επειδη στους Γαλλους αρεσει να τρωνε τα σκατα της τσιχλας πρεπει να τα φαμε και εμεις ? Ηταν μια φορα ενα μαγαζι που εφτιαχνε λεει τον καλυτερο πατσα ,και ετρεχαν ολοι να φανε πρωι πρωι απο εκει πατσα ,Οταν πεθανε και εκλεισε το μαγαζι ρωτησαν ενα γκαρσονι ποιο ηταν το μυστικο και ηταν τοσο νοστιμος ο πατσας ,αυτος τους ειπε οτι ολο το κολπο ηταν οτι εβαζε τον πατσα να βρασει μαζι με τα σκατα ακαθαριστο .
- pericles
Απορώ με τοση γνώση στα κυνηγετικά και δεν έμαθες να καταλαβαίνεις τι εχει φάει η τσίχλα Σταζει ο ποπός της λάδι γεροντάκο αλλά εκεί που πηγαίνεις πρέπει μόνο καλαμιές να τις ταίζεταιΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑21 Οκτ 2024 09:40 Αλλο παλι και τουτο . Δηλαδη θελεις να πεις αν καταλαβα καλα ,να ψαχνουμε τον κωλο της τσιχλας να δουμε τι εχει φαει ? Και επειδη στους Γαλλους αρεσει να τρωνε τα σκατα της τσιχλας πρεπει να τα φαμε και εμεις ? Ηταν μια φορα ενα μαγαζι που εφτιαχνε λεει τον καλυτερο πατσα ,και ετρεχαν ολοι να φανε πρωι πρωι απο εκει πατσα ,Οταν πεθανε και εκλεισε το μαγαζι ρωτησαν ενα γκαρσονι ποιο ηταν το μυστικο και ηταν τοσο νοστιμος ο πατσας ,αυτος τους ειπε οτι ολο το κολπο ηταν οτι εβαζε τον πατσα να βρασει μαζι με τα σκατα ακαθαριστο .
Αντε πάλι με θύμωσες φευγω για το σπίτι να πιώ το ούζο μου για την ορεξη πρίν το φαγητό
-
Δηλαδη να μη παω στο Χωριο να μαζεψω τις ελιες αφου βγαζει τοσο λαδι ο κωλος της τσιχλας ? γιατι εχουμε με τον πρακτορα σου κτυπησει αρκετες τσιχλες απο αυτες που ειναι ενα κιλο η καθε μια .Σκεψου ποσο λαδι θα βγαλουμε . Εγω οντως δεν γνωριζα οτι η τσιχλα βγαζει λαδι για να γεμισουμε ενα τενεκε απο τον κωλο της . Και ειχα σκοπο αυριο να παω στο Χωριο για να μαζεψω τις ελιες και να κυνηγησω κιολας μερικες ημερες .
-
- pericles
Μας εβαλες και Καζαντζίδη χαράματα να μερακλώσουμε Γεροντάκο φύλαξε τις Τσίχλες και εγώ θα τους βγάλω το λάδι και θα στο δώσω μην κουράζεσε Ακου θα πάει στο χωριό να μαζέψει και δεν πηγαίνει εκει στον Μασούτη να πάρει ενα τενεκέ λάδι να εχει και για δοκιμές αν μπορεί το κοκοροντούφεκο να τον τρυπήσει
-
Στο σουπερ μαρκετ το λαδι ειναι απο τον κωλο της τσιχλας ? Εγω θελω να τρωω λαδι ωμο αγνο παρθενο με 0 οξεα ,χωρις ραντισματα και λιπασματα και για να βαζω στο φαγητο μου ,γιατι τα αλλα που πουλανε στα σουπερ μαρκετ ,αν το βαλεις στο κοκοροντουφεκο να το λαδωσεις μεσα σε δυο μερες θα σκουριασει το οπλο . Τον Καζαντζιδη τον εβαλα χθες το απογευμα που ειχα πιει να τσιπουρακι ,την ωρα που ειχες παει για βραδυνο υπνο .Τι φταιω εγω που κοιμασαι απο τις 7 το απογευμα την ωρα που εδω ο ηλιος ειναι ακομα μεσουρανα .
- pericles
Γεροντάκο τρέχα στις ελιές σου και ασε εμάς εδώ Χάθηκε και ο Ορφανίδης απο την μέρα που πήρε το οπλο απο τον οπλουργό
Μονος θα ειμαι στον Καφενέ και μην νομίζεις οτι αργησα να ξυπνήσω γιατι απλά ηρθε ένας φίλος πρωί πρωί στο γραφείο και μου έφερε μια σακούλα Κάλυκες για το 20αρη οποτε τωρα μπήκα Πρόσεχε πολύ μην μου αρωστήσεις εκει που θα πάς γιατι άδεια δεν εχεις άλλη απο εδώ
Μονος θα ειμαι στον Καφενέ και μην νομίζεις οτι αργησα να ξυπνήσω γιατι απλά ηρθε ένας φίλος πρωί πρωί στο γραφείο και μου έφερε μια σακούλα Κάλυκες για το 20αρη οποτε τωρα μπήκα Πρόσεχε πολύ μην μου αρωστήσεις εκει που θα πάς γιατι άδεια δεν εχεις άλλη απο εδώ
-
πηγα σημερα με το κοκκοροντουφεκο εριξα 3 φυσιγγια ενα 7αρι με την δεξια που την πηρα την περδικα , και δυο 6αρια με την αριστερη , μια χαρα τα σκαει ,η μια σε περδικα που αστοχισα , και η αλλη σε φασα που τραυματισα και δεν βρικα , αλλα εμεινα ευχαριστημενος και με το οπλο , και με την περδικα που πηρα , κατι που εχω παρατηριση ειναι οτι εαν παρω με την πρωτη τουφεκια περδικα , και μου πεταχτει μετα απο δευτερολεπτα και αλλη η δευτερη τουφεκια πηγαινει στον βροντο , και ας ειναι και ποιο ευκολη , ετσι και σημερα πεταχτηκε κοπαδι 6 περδικες περνω την πρωτη που ηταν δυσκολη , και η δευτερη που ηταν ποιο στρωμενη και ευκολη αστοχισα θα επρεπε να της παρω και της δυο , ειναι τριτη φορα που το παθαινω αυτο φετος , εαν ομως ριξω την πρωτη και αστοχισω , τοτε υπαρχει πιθανοτητα να την παρω με την δευτερη, το αντιθετο οχι
-
τελικα ο μαστορας πληρωσε εκεινος τα μεταφορικα του οπλου , ξεχασα να σας το πω ,να λεμε και τα καλα
- pericles
Αντε Ορφανίδη επιτέλους να το χαρείς και αυτό το οπλο σου Ειναι αυτό που ειχες αναρτησει στο facebook
Ο Γεροντάκος μας πήγε να μαζεψει τις ελιές ειπε και να κάνει και κανένα κυνήγι και ψάρεμα αν βρεί ευκαιρεία Μόνο το παλληκαράκι μην κάνει και τον πιάσει πάλι το Συνδρομο του Λυκόπουλου για να τον εχουμε άρρωστο τωρα που κοντευουμε να συναντηθούμε
Ο Γεροντάκος μας πήγε να μαζεψει τις ελιές ειπε και να κάνει και κανένα κυνήγι και ψάρεμα αν βρεί ευκαιρεία Μόνο το παλληκαράκι μην κάνει και τον πιάσει πάλι το Συνδρομο του Λυκόπουλου για να τον εχουμε άρρωστο τωρα που κοντευουμε να συναντηθούμε
-
ναι αυτο ειναι στην αναρτηση που εκανα το οπλο Περικλη , και η αριστερη βελωνα χτυπαει με ποιο μεγαλη δυναμη με την παλια βελωνα τα καψουλια , που ειχα την τυχη την δευτερη φορα που μου το εστειλε να εχει μεσα σε ενα σακουλακι και την παλια βελωνα , και λεω δεν βαζω και την παλια να δοκιμασω , και χτυπα ποιο βαθια απο την καινουρια , που η καινουρια ηταν επιπεδη χωρις μυτη , και ουτε καν πομπε , και ποιο μακρια , που ο κοκκορας που την χτυπουσε δεν της εδεινε φορα , ουτε ειχε ορμη , γιατι εβρισκε αμεσως λογο μακρους στο καψουλι , αυτη ηταν η βλακια του , οτι χτυπαγε και ομοκεντρα αλλα οχι δυνατα τα καψουλια για αυτο δεν τα εσκαγε , τωρα εριξα 15 καψουλια σκετα με την αριστερη και δυο φυσιγγια στο κυνηγι , και τα εσκασε ολα , οποτε το προβλημα περασε
- pericles
Δηλαδή να υποθέσω οτι το εφτιαξες μόνος σου το θέμα βελόνα
Αν ποτέ χρειαστει ξανά οπλουργό να το στείλεις σε ενα Γερο οπλουργό στο 'Ιλιον που λέει οτι τα λαδώνει με αγνό ελαιόλαδο και δεν σκουριάζουν ποτέ
Αν ποτέ χρειαστει ξανά οπλουργό να το στείλεις σε ενα Γερο οπλουργό στο 'Ιλιον που λέει οτι τα λαδώνει με αγνό ελαιόλαδο και δεν σκουριάζουν ποτέ
-
ναι Περικλη το εψαχνα απο εδω το εψαχνα απο εκει εβαλα την αριστερη βελωνα στην δεξια μερια , και εκει χτυπαγε αδυνατα τα καψουλια και καταλαβα οτι φταιει η βελωνα , και λεω αφου για καλη μου τυχη μου εχει και την παλια , δεν την βαζω , και την εβαλα και ειδα οτι χτυπαει ποιο δυνατα , και το καλο ειναι και λιγοτερο ομοκεντρα , τωρα την καινουρια την λιμαρισα και την κοντινα λλιγο , και την εκανε πομπε προς μυτερη , και την εχω και αυτη για ρεζερβα στην ακρη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ την 24 Οκτ 2024 13:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
δηλαδη με λιγα λογια εκτος απο της εφαρμογιες και τα κλειδια του οπλου που τα εφτιαξε και κλεινει το οπλο σωστα , και με λιγο λυμαρισμα απο εμενα , στο θεμα βελωνα εκανε μια τρυπα στο νερο , αντι να μου την φτιαξει μου την χαλασε , του ειπα να μου αλαξει την βελωνα γιατι νομιζα οτι ηταν ποιο κοντη απο την δεξια , αλλα τελικα δεν ηταν κοντη ισα με την δεξια ηταν , απλος ειχε χαλασει το ελατηριο που εχει μεσα η βελωνα , και δεν επανελθονταν στην θεση της , αυτο ο φωστηρας μας δεν το ειδε αραγες