ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
πηρα σημερα τηλεφωνο τον μαστορα , και μου ειπε οτι τι εχει στειλει την τεταρτη , μου εδωσε αριθμο αποστολης , και ακομα δεν ηρθε , μου ειπαν την δευτερα , ειδομεν
-
Αντε τελειωνουν τα βασανα σου και η αναμονη .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
παντος κραταω μικρο καλαθι , μου εδωσε αριθμο αποστολης το χτυπησα στον υπολογιστη ελτα κουριερ , και δεν ειναι πουθενα καταχωρημενο , απο την τεταρτη που λεει επρεπε να το ειχα παραλαβη , η επρεπε να λεει που εχει σκαλωσει , αυτο δειχνει οτι δεν εχει παρεληφθει ακομα απο κανεναν , πηρα και τηλεφωνο στα ελτα παπαλα , απο δευτερα και βλεπουμε , εκτος και μου εδωσε λαθος αριθμο , ελπιζω να ειναι αυτο , γιατι ουτε την δευτερα δεν θα εχει ερθει , και δεν ξερουμε που βοσκει
-
Καράβι που αργεί, σκατά είναι φορτωμένο, σοφη κουβεντα , ευχομαι να κανω λαθος , και ο εφιαλτης συνεχιζετε
- pericles
Αρχισε την Εβδομάδα με γκρίνια ο ΓεροΜπόγιας και νομίζω πάλι χωρίς θηράματα θα την βγάλουμε αλλά ας είναι βρίσκω καρεκλάκια ρυθμιζόμενα στο ύψος και με περιστρεφόμενη βάση
Στα 50 Ευρώπουλα θα είναι αυτό
Από Viber πώς πάμε
Μήπως στο έχει πάρει ο Σπύρος Παίσιος και χάθηκε η επικοινωνία

Από Viber πώς πάμε

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Το ραντεβου με τα ορτυκια ειναι μπροστα μας τις ερχομενες ημερες .Εγω ειμαι πιστος στο ραντεβου .Οχι σαν καποιους αλλους που εχουν παει τοσες φορες και το μονο που εχουμε δει ειναι πουπουλα .
Προσεχως θα εχουμε μεζε στον καφενε ορτυκια στην σουβλα για ολους τους φιλους με κοκκινο κρασακι .
Εγω σε περιμενα να ερθεις εδω να σε παω να δεις αυτο το περιεργο και σπανιο θηραμα και εσυ θελεις να ερθεις τον χειμωνα .

- pericles
Για να δούμε τί θηράματα και τι κυνήγια θα έχεις για το τέλος Νοεμβρίου που θα έρθω, γιατι τώρα εχω άλλες δουλειές να μαζευω καρεκλάκια που τα ξεχνάνε στα καρτέρια αφου πουλιά δεν εχει τους παίρνει ο υπνος και φευγουνε χωρίς να τα πάρουνε μαζί τουςΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑16 Σεπ 2024 08:17 Το ραντεβου με τα ορτυκια ειναι μπροστα μας τις ερχομενες ημερες .Εγω ειμαι πιστος στο ραντεβου .Οχι σαν καποιους αλλους που εχουν παει τοσες φορες και το μονο που εχουμε δει ειναι πουπουλα .![]()
![]()
![]()
Προσεχως θα εχουμε μεζε στον καφενε ορτυκια στην σουβλα για ολους τους φιλους με κοκκινο κρασακι .
![]()
![]()
![]()
Εγω σε περιμενα να ερθεις εδω να σε παω να δεις αυτο το περιεργο και σπανιο θηραμα και εσυ θελεις να ερθεις τον χειμωνα .
![]()
![]()
![]()

Το Τάπλετ το πήρες απο τον εγγονό γιατι με σηνιάλα καπνού δεν θα συνεννοηθούμε

Γεροντακο συντονίσου έχω εισητήρια και χοτελλι κλειστα ξερει ο πρακτωρας μου λεπτομέρειες απο κει και πέρα Σκοπευτήρια και μπλέ χταπόδια και σεφερτά και κυνήγια θα τα βρούμε

Υ.Γ. Προσπαθησε να συντονίσεις τον Μιχάλη τον ΠιστοΛέρο αν τα καταφέρει να συναντηθούμε. Θα τον πάρω και εγώ.
-
το πηρα σημερα , καλο ειναι , πουλια δεν εχει εριξα 3 φυσιγγια σε αγριοπεριστερα πηρα το ενα , στην αρχη αστοχησα , γιατι δεν ειχα συγκερωθη στο θηραμα , αλλα το μυαλο μου ηταν στο οπλο , εαν ριξει , εαν κλωτσησει , εαν πεταχτουν αερια , μια χαρα εριξε και με της δυο κανες , και το πηρα με την δευτερη , στο αλλο που ηρθε αστοχησα , γιατι μου εβαλε μπροστα την ελια
-
τωρα θελω Νικολα την βοηθεια σου , θελω να γεμισω και με την S4 , σε 6αρι και 5αρι , 65 καλυκα φυσικα , με 30 γραμμαρια και συγκερωτηρα , ρελιαστο , εχεις κατι υποψιν σου
-
τελικα δεν εφταιγε ο μαστορας , την τεταρτη το εστειλε , αλλα τα κουριερ το κολοβαρουσαν , και το πηρα σημερα δευτερα , και μου ειπε τον αριθμο απο το τηλεφωνο , που δεν ακουσα καλα , και αντι να γραψω PD 437960695GR , εγραψα PP 437960695GR, και φενονταν οτι δεν ηταν πουθενα
-
Νικόλα για εμένα πολύ καλό σεταπ για τα όπλα μου είναι 65αρης κάλυκας 2000 καψουλι 1,40χ30 στα ψιλά σκάγια 8,9 νούμερο με τσαμακι και ρελι .Τώρα αν θέλεις σε ποιο χοντρά σκάγια θα σου έλεγα να πας στο 1,45 χ30 .Συγκεντρωτηρα βάζω τον GIOVANNI 22 αρη .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑16 Σεπ 2024 21:57 τωρα θελω Νικολα την βοηθεια σου , θελω να γεμισω και με την S4 , σε 6αρι και 5αρι , 65 καλυκα φυσικα , με 30 γραμμαρια και συγκερωτηρα , ρελιαστο , εχεις κατι υποψιν σου
-
Νικόλα δηλαδή το δούλεψες σήμερα .Άντε καλά κυνήγια να κάνεις και να το χαρείς .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑16 Σεπ 2024 21:54 το πηρα σημερα , καλο ειναι , πουλια δεν εχει εριξα 3 φυσιγγια σε αγριοπεριστερα πηρα το ενα , στην αρχη αστοχησα , γιατι δεν ειχα συγκερωθη στο θηραμα , αλλα το μυαλο μου ηταν στο οπλο , εαν ριξει , εαν κλωτσησει , εαν πεταχτουν αερια , μια χαρα εριξε και με της δυο κανες , και το πηρα με την δευτερη , στο αλλο που ηρθε αστοχησα , γιατι μου εβαλε μπροστα την ελια
-
ναι το πηρα σημερα , στης 10 , και βουρ για κυνηγι , σε 30 λεπτα ειμουν εκει , αλλα δεν ειχε πολλα ενα κοπαδακι ηρθε 5 αγριοπεριστερα , και πηρα το ενα , μετα απο πολλες ωρες , ηρθε ενα μονο του , και αστοχησα
-
αυριο πηγαινω σε αλλο μερος σε βοσκη , που ανοιξε και αυτο στης 15 του μηνος , που εχει και τρυγονια
- pericles
'Αντε να το χαρείς Ανυπόμονε Ορφανίδη
Βρήκες και συνταγή με την S4 του περασμένου αιώνα
(Αστιευομαι)
Γεροντάκο 8 γραμμές μύνημα έγραψα αν θα εχει κυνήγια τον Νοέμβριο αλλά δεν απάντησες. Δέν πειράζει έχω τον Πράκτορα μου θα πάμε κυνήγι και θα περάσουμε απο το σπίτι σου να κορνάρουμε με τα θηράματα στο αυτοκίνητο
Γραψε μου τι έγινε με το τάπλετ
Το Διέλυσε ο εγγονός

Γεροντάκο 8 γραμμές μύνημα έγραψα αν θα εχει κυνήγια τον Νοέμβριο αλλά δεν απάντησες. Δέν πειράζει έχω τον Πράκτορα μου θα πάμε κυνήγι και θα περάσουμε απο το σπίτι σου να κορνάρουμε με τα θηράματα στο αυτοκίνητο

Γραψε μου τι έγινε με το τάπλετ

-
Ελα εσυ τον Νοεμβριο και θα σε παμε με τον πρακτορα σου σε μερος να κουραστεις να ριχνεις τουφεκιες .
Λογω ηλικιας και αλτσχαιμερ το ξεχναω το ταμπλετ να το βαλω να φορτισει ,αλλα κατα τα αλλα ειναι μια χαρα .
Οταν θα ερθεις τον Νοεμβριο εδω καλου κακου εχε μαζι σου και πανοπλια γιατι εκει που θα μενεις θα ειναι απαραιτητη ,για προστασια απο εξωγενεις παραγοντες .
Και καλου κακου το πρτοφολι σου να το εχεις απο μεσα στο ζωναρι σου κρυμενο .

-
Νικολα εχεις πρωσοπικο μυνημα διαβαστω , και πες μου τι να κανω
-
- pericles
Ο Σεφερλής καλά τα λέει αλλά εσυ Γεροντάκο δεν μας τα λές καλά που θέλεις να ανάψει η φωτιά μες την βροχή

-
Σε αυτη την Χωρα οι φωτιες σβηνουν μονο οταν πιασει βροχη ,η οταν φτασει αυτη στην θαλασσα .