ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Καποιος φιλος αποφασισε να παει σημερα για κυνηγι τρυγονιου .Σηκωθηκε απο τις 4 το πρωι εφαγε το σαντουιτς του ηπιε τον καφε του πηρε το αυτοκινητο με το αναποδο τιμονι του και πηγε απο τα αγρια χαραματα να πιασει ποστο που θα περνουσαν τα σμηνη τρυγονιων .Περιμενε ,περιμενε ,περιμενε ,αλλα τρυγονι δεν φανηκε πουθενα στον οριζοντα ,και αφου ειδε και αποειδε οτι ματαια περιμενει πηρε σβαρνα τις συκιες ,και γεμισε μια σακουλα συκα και γυρισε στο σπιτι .Τσαμπα τα 50 φυσιγγια που καθησε και γεμισε και πηρε μαζι του
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
Νικολα Ορφανιδη το πηρες το οπλο απο τον μαστορα ?
-
παπαλα , η ειρωνια ειναι οτι ειναι ετοιμο απο την πρωιγουμενη δευτερα 2 σεπτεμβριου , περιμενε 4 με 5 μερες να ερθουν οι αρτιριουχοι , λεει απο την θεσαλονικη , γιατι ολοκληρη Αθηνα δεν ειχε αρτιριουχους , και τελικα ηρθαν , μου ειπε μεχρι αργοτερο την παρασκευη 6 του μηνος θα το εχει στειλει , τον περνω τηλεφωνο , και μου λεει δεν εχω χαρτι περιτυλιγματος και θα το στειλει δευτερα 9 του μηνος , και περιμενα σημερα ωρα με την ωρα να παρουν τηλεφωνο τα κουριερ οτι ηρθε , τον ξανα περνω σημερα τηλεφωνο να μου πει αριθμο αποστολης , και μου λεει οτι ακομα ειναι εκει γιατι δεν μπορουσε να πιασει γραμμη με τα κουριερ , και παλι μου λεει σημερα θα πρωσπαθηση να το στειλει , ειδομεν , φεεετααααα, το καλο ειναι οτι στοιχησε 150 ευρω , το κακο ειναι θα ερθει και δεν θα εχει πουλια να το δοκιμασω , και οπως τον ακουω ουτε στην εναρξη της 15 σεπτεμβριου δεν θα το εχω
-
μου φαινεται θελει σπρωξημο , και δεν θελω να τον ενοχλω συνεχεια , αλλα ..... Νικολα πες του και εσυ τιποτα να το στειλει, εαν εχεις το θαρος, απο δευτερα , τριτη τεταρτη , δεν μπορει λεει να πιασει γραμμη , τι θελει και λεει αυτες της λεπτομερειες , ειπαμε να ειμαστε ειλικρινης , αλλα οχι και ετσι , ποιο καλα θα ηταν , δεν προλαβα ακομα , γιατι εχω και αλλες δουλειες
-
να δω και πως το εφτιαξε , γιατι εχω λιγο της αμφηβολιες μου , με αυτα που εχω παθει με αλλους συναδελφους του κατι υποπτευομουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ την 29 Σεπ 2024 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Κανε λιγο υπομονη Νικολα και θα το παρεις στα χερια σου αρκει να εχει φτιαχτει σωστα ,γιατι ξερω οτι ειναι καλος μαστορας ,και το κοστος επισκευης ειναι λογικο στην τιμη .Αλλωστε αν το παραλαβει ο κουριερ ειναι θεμα μια ημερας να ερθει στα χερια σου .Εκει που υπαρχει προβλημα ειναι οτι οι ταχυμεταφορες οταν ακουν οτι ειναι οπλο μεσα, αποφευγουν την μεταφορα ,και πιστευω οτι εκει ειναι το προβλημα γιατι φοβουνται και δεν παει κανεις να το παραλαβει .
-
απο την στιγμη που θα το παραλαβη η ταχυμεταφορα , λογο οτι ειναι οπλο πηγαινει με το καραβι , και θελω στη καλυτερη εαν υπαρχει δρομολογιο πλοιων 2 με 3 μερες , εξαρτατε ποια ωρα πιανει λιμανι το πλοιο
-
και απο οτι βλεπω ουτε σημερα θα το στειλει , γιατι μου ειπε οταν το στειλει θα με παρει τηλεφωνο να μου πει αριθμο αποστολης , οσο για υπομονη κανω για αυτο το οπλο απο το 2022 , να ερθει ο εγλεζος , ηρθε στης 20 ιουνιου του 2024 , εκανε μερικες μερες να μου πει ποιο , μετα περιμενα να γυριση ο αστυνομικος απο την αδεια του , στης 15 ιουλιου , μετα εκλεισα ραντεβου στης 23 ιουλιου , και μετα περιμενα τον μαστορα να γυρισει στης 23 αυγουστου απο την αδεια του , και τελικα γυρισε στης 26 αυγουστου , και τωρα ολα αυτα , και συνεχιζετε
-
Καλο ειναι οτι οταν ερχεται να το παραλαβει ο κουριερ να δηλωνεις οτι μεσα εχει ανταλακτικα αυτοκινητου κ.λ.π για να το φερουν γρηγορα και να μη το ψαχνουν .
-
Νικολα ειναι χειρωτερο αυτο, και θα αδικηθουν και τα αλλα δεματα , το ξερω απο την δικια μου δουλεια , που πηγαινα τα τσουβαλια με τα δεματα στο αεροδρομιο για να φυγουν με το αεροπλανο , ολα περνουν απο ελενχο τα τσουβαλια σε μηχανιμα , και οταν σε ενα τσουβαλι με δεματα βρουν δεμα με οπλο , που φαινεται πεντακαθαρα απο το μηχανιμα ,τοτε δεν παραλαβανουν ολο το τσουβαλι με ολα τα δεματα , χανοντας μερες το τσουβαλι , που την επομενη εαν και ποτε θα εχει πλοιο , τοτε πηγαινει το τσουβαλι με το πλοιο
-
Nικολα εχεις υποψιν σου , κανενα ελαφρι 9βολο σε 65αρι καλυκα , για το κοκοροντουφεκο , μηπος μου βγει κανενα τυχεο γουρουνι, η να το αποριψω τελιος το 9βολο για το κοκοκοροτουφεκο , η 8βολο , που ειναι ποιο λιγα γραμμαρια , με λιγοτερη πυριτηδα
-
Γιατί να μη του βάλεις 8 βολο ; Μπορείς άνετα Νικόλα να φτιάξεις σε 65 αρη κάλυκα 8 βολο που είναι στα μέτρα του όπλου σου .Με ποια πυρίτιδα θέλεις να γεμίσεις ;
-
δεν εχω προβλημα με ολες της γνωστες πυριτηδες ΜΒ32 , S4, KRANOYLAR , PSP1 , PSP2, F2X32 , GM3 , αλλα να μην σηκωσει πιεσεις
-
Μπορείς να βάλεις και μόνοβολα σε αυτό το όπλο σκοπευτικά των 28 γραμ τα GUALBO .Στα δράμια βάλε 65 αρη κάλυκα 2000 καψουλι 1,95 Χ 8 δράμια 11/0 σε LB6 μέσα, κομμένο με 4 πέταλα ύψος 10χιλιοστα κομμένα με φελουδακι καλ 20 με 6 χιλιοστά ύψος και κλείσιμο ρελι και τσαμακι .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ την 12 Σεπ 2024 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
1,95 , το εριξα προ περσυ με μβ32 με το ρωσικο , με ζεστη , και τριξανε τα δοντια μου απο τον κλοτσο που πηρα , κατι ποιο μαλακο σε 8βολο
-
Τα δράμια Νικόλα πρέπει να έχουν δύναμη .Το σεταπ αυτό που έγραψα είναι για κρύο καιρό και σε BAR είναι κανονικό .Αν θέλεις ποιο ελαφρύ θα πας υποχρεωτικά σε 6 Βόλο και 1,70 πυρίτιδα ΜΒ32 πάλι με LB6 κομμένο στο ύψος στα 30 χιλιοστά και μεγαλύτερο φελουδακι 10 χιλιοστά καλ 20 με ταπακι μέσα και με καψουλι 686 και κλείσιμο με τσαμακι και ρελι .Υπάρχει και ένας άλλος τρόπος με 7 δραμια 11/0 με διαφορετικό τρόπο στο στήσιμο του .Το θέμα είναι να έχει δύναμη και καλή συγκέντρωση τουλάχιστον μέχρι τα 40 μέτρα ώστε να καταβάλει το θήραμα .
- pericles
Βρέ βρέ τον Γεροντάκο μας εκτός απο οπλουργός τώρα μας βγήκε και Ταχυδρόμικός πράκτωρας Γεροντάκο φτιάξε καφέ και Πρόσεχε απο τα σκυλιά γιατί δαγκώνουν και που να τρέχουμε τώρα για ράμματα Καλά εμένα ισα με ένα σουβλάκι κατάφερε ο Πέλος αλλά με τα σκυλιά που έμπλεξες μηπως γίνεις κιμάς Κατσε φρόνιμος και π΄πες στον εγγονό να μας συνδέσει στο Viber για βιντεοκλήση γιατί εσύ πάλι δεν απάντησες προχθές
Σαράντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Να ξερεις οτι εσυ πηγαινεις κυνηγι ,και εγω τα μαθαινω ολα πριν ακομα πας στο βουνο ,γιατι μου τα λεει καποιος ολα σου τα αισχη . Καφε θα φτιαξω και καθησε να μου πεις ,πως τα καταφερες να γυρισεις παλι σπιτι χθες χωρις θηραμα . Εγω ακομα δεν εχω παει με τον πρακτορα σου κυνηγι γιατι εχω δωσει ραντεβου με τα ορτυκια την ερχομενη εβδομαδα ,που θα περασουν απο εδω κοντα μου ,τα πολυ μεγαλα ,αυτα που ειναι ενα κιλο το καθενα .
- pericles
Κάτσε να πληρώσεις τις Ζημιές απο τα θηρία που 'εμπλεξες και μετά πάς και κυνήγι Ετοίμασα ψές κάτι Κεραυνούς που θα ρίξω το Σαββατο αλλά μόνο πυρίτιδα θα αναφέρω την GM3 κάτι στοκ που ειχα αρχισα να τα ξοδευω. Αν δώσω συνταγή θα αρχίσεις πάλι να μου λές οδοντίατρους και μασέλες
Σαράντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Η καλυτερη συνταγη στην GM3 ειναι 1,45 χ 31 με καψουλι 688 και συγκεντρωτηρα GIOVANNI ,και για χειμωνα 1,50 χ32 και βουρ αν σημαδευεις καλα .Αν οχι βαζεις ενα κιλο σκαγια και τρεχεις στον οδοντιατρο μετα . Και να εχει πουλια σιγα μη σου πουν οι γνωστοι σου τα νεα για να παρεις δρομο και να πας να τα τρομαξεις με το κανονι σου και να φτασουν στην Αφρικη μια ωρα νωριτερα με τις ομοβροντιες σου .