ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Εντάξει λίγα είναι 6 φυσίγγια ,πάλι καλά Και εγώ έχω μερικά κουτιά μάλλινες τάπες των 100 τεμαχιων πολλών χρονων ,και είδα ότι μερικές είχαν άλλο ύψος .Καθησα σήμερα και γέμισα και εγώ ένα κουτί για τα ορτύκια με μάλλινη τάπα και χάρτινο κάλυκα 60 χρόνων παραδοσιακα με την special της πυρκαλ .Θα τα ρίξω με το παλαιό οπλο . 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
πολυ ωραιο Νικολα , επιτελους απεκτησα και εγω ενα παλιο οπλο μια αλλης εποχης , το θεμα ειναι οτι δεν ξερω την ιστορια του , και δεν το κατεχε κανενας συγκενης μου, αλλα παλι ειναι κατι διαφορετικο, παρα να κραταω μια μοντερνα καραμπινα μιας χρησεως , που δεν προκητε να την βρουν τα εγγονια μου λειτουργηκη , και που απο το κλειστρο ξερναει λαμψης και καυτρες , που φενοντε ποιο εντονα οταν νυχτωνη, με κινδυνο να σου καψει το προσωπο και τα ματια
-
Εγω εχω 4 τετοια οπλα πανω απο 100 χρονων με τα οποια κυνηγουσε ο Παππους και ο πατερας μου ,και στα νιατα μου εγω ξεκινησα με αυτα τα οπλα και εχουν ιστορια .Στεναχωρηθηκα πολυ με τον μεγαλο σεισμο που εκανε στην Αθηνα πριν 30 και χρονια γκρεμιστηκε το πατρικο και μου καταπλακωσε αλλα δυο Αγγλικα οπλα πανακριβα που ειχαμε .Ειναι απολαυση να κυνηγας με τετοια οπλα ειδικα στο περπατητο κυνηγι φερμας .Με τους φιλους που πηγαινω κυνηγι φερμας με τα σκαυλακια μου ολοι εχουν τετοια δικανα και με χαρτινους καλυκες γεμισμενα φυσιγγια .Εγω παροτι εχω δυο καραμπινες εχω παρα πολλα χρονια να τις παρω στο κυνηγι .
-
Πολλες πολλες καλησπερες .......
-
Καλως τον Μιχαλη τον μπουρλοτιερη .
Εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε .

-
Nικολα τωρα που αρχιζει η περδικα, εχω ετοιμασει 7αρια για το εγλεζικο με ρελι σε καλυκα 65αρι 616 καψουλι κρανουλαρ 1,45 χ30 , με συγκερωτηρα ηλιοπουλου , και μεσα φελο απο 20αρι , αλλα θελω να εχω μαζι μου και μερικα 6αρια , και λιγα 5αρια σε 65αρι καλυκα , για καμια φασα , η λαγο , τι προτινης για χοντρα σκαγια και μεχρι 30 γραμμαρια , εγω ελεγα το ιδιο με την κρανουλαρ αρα αντι 1,45 να βαλω στα χοντρα 1,50 χ 30
-
Καλως σας βρηκαΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑08 Σεπ 2024 15:45 Καλως τον Μιχαλη τον μπουρλοτιερη .Εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε .
- pericles
Να κεράσω καφεδάκι στον Επιλεκτικό σε πυρίτιδες Γεροντάκο , που απο τα κοκοροντούφεκα με την μαυρη πυρίτιδα μας έγινε Σκοπευτής με Μπερέτα
Τωρα που εχουμε και τον Μιχαλιό στον Καφενέ θα υπάρχει και μεζές Αγριογουρουνο

Τωρα που εχουμε και τον Μιχαλιό στον Καφενέ θα υπάρχει και μεζές Αγριογουρουνο

Δοκίμασε και ρίξε ενα με το μπαικάλ που δεν φοβάτε τις πιέσεις και θα καταλάβεις αν ειναι πιεσμέναΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑07 Σεπ 2024 22:28 Nικολα γεμισα μερικα χαρτινα συχρονα , αφου πρωτα τα εκοψα στα 65 χιλιοστα με κρανουλαρ 1,45 χ30 7αρια καψουλι 616 , με κουβερ πλαστικο πρασινο , γνησια μαλινη 18 χιλιοστων , αλλα οταν τα ρελιασα το ρελι το χαρτινο , δεν ηταν 2,5 χιλιοστα , αλλα 4 χιλιοστα το βαθος ρελιου , τι να κανω να τα κοψω , μη τυχον και ανεβαζουν πιεσης , η να τα ριξω με το εγλεζικο που θα μου ερθει σε λιγες μερες

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
τα εκοψα Περικλη , και τα ξανα γεμισα σωστα , με λιγοτερο χωρο , και σωστο ρελι
-
Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει ,,λενε στο χωριο μου .
Εχεις τοσα οπλα ,και δεν εχεις παρει ενα κοκοροντουφεκο να δεις τι απολαυση ειναι το κυνηγι με αυτο .
Καθησε που θα παρει ο Ορφανιδης στα χερια του το δικο του κοκοροντουφεκο και θα δεις τι κυνηγια θα κανει με αυτο σε λιγα γραμμαρια σκαγια και τι θηραματα θα κτυπαει .
και καθησε εσυ να ριχνεις ενα κιλο σκαγια στο καθε φυσιγγιο για να πετυχεις θηραμα .
Ηθελα να ηξερα τωρα σε λιγο καιρο που θα ερθουν οι τεραστιες σιταριθρες με ποσα γραμμαρια σκαγια θα τις τουφεκας ?
Αμεσως μολις ειδες τον Μιχαλη θελεις να σου φερει στον καφενε αγριογουρουνο ,αντι να ερθεις εδω και να βγεις στους δρομους να δεις ποσα θα μαζεψεις απο τροχαια ατυχηματα .

-
Νικολα τι εχεις να πεις για αυτο , τωρα που αρχιζει η περδικα, εχω ετοιμασει 7αρια για το εγλεζικο με ρελι σε καλυκα 65αρι 616 καψουλι κρανουλαρ 1,45 χ30 , με συγκερωτηρα ηλιοπουλου , και μεσα φελο απο 20αρι , αλλα θελω να εχω μαζι μου και μερικα 6αρια , και λιγα 5αρια σε 65αρι καλυκα , για καμια φασα , η λαγο , τι προτινης για χοντρα σκαγια και μεχρι 30 γραμμαρια , εγω ελεγα το ιδιο με την κρανουλαρ αρα αντι 1,45 να βαλω στα χοντρα 1,50 χ 30
-
Για αυτό τον καιρό που έχουμε τώρα Νικόλα είσαι εντάξει πιστευω με το 1,45 χ 30 από την στιγμή που έχεις ισχυρό καψουλι και κομμένο κάλυκα στα 65 χιλιοστά .Για ποιο κρύο καιρό τον χειμώνα μπορείς να πας στο 1,50 χ 30 στα χοντρά σκάγια .
-
ok σε ευχαριστω
-
Καλημερες κυριοι....
Επιστροφη στα πατρια εδαφη μετα απο αρκετο καιρο...
Χαιρομαι ιδιαιτερα που βρησκωμε παλι αναμεσα σας
Επιστροφη στα πατρια εδαφη μετα απο αρκετο καιρο...
Χαιρομαι ιδιαιτερα που βρησκωμε παλι αναμεσα σας
-
Ευτυχως που ξανα ηρθες να ησυχασω εγω απο τον Περικλη ,που κοιμαται ξυπναει και αγριογουρουνα βλεπει παντου .
Του ειπα να πιασω κανα δυο να του στειλω στην Κυπρο να τα βαλει στην αυλη του που εχει κηπο να καθεται πισω απο τα φυτα κρυμενος καρτερι ,και να νομιζει οτι ειναι κυνηγι .

-
Να του το κανεις...μπας και δει θυραμα επιτελους....ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑09 Σεπ 2024 14:31 Ευτυχως που ξανα ηρθες να ησυχασω εγω απο τον Περικλη ,που κοιμαται ξυπναει και αγριογουρουνα βλεπει παντου .![]()
![]()
![]()
Του ειπα να πιασω κανα δυο να του στειλω στην Κυπρο να τα βαλει στην αυλη του που εχει κηπο να καθεται πισω απο τα φυτα κρυμενος καρτερι ,και να νομιζει οτι ειναι κυνηγι .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- pericles
Μπράβο Μιχάλη και εσύ Τέκνον Βρούτε εισαι στην πλευρά του ΓεροΟπλουργού, του Παντογνώστη ,που όποτε ειχε τροχαίο με Αγριογούρουνο έτρεχε να πάρει κρέας να μας φέρει στον Καφενέ και εγώ του έλεγα περίμενε θα μας φέρει φρέσκο ο Μιχάλης
γιά επειδής δέν εστειλα τους συγκεντρωτήρες που οταν τους ρίξεις γίνονται μπάφερ τον χειμώνα και αλοιφή το καλοκαίρι

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Ολοι οι καλοι ιδιογομωτες κυνηγοι ,που δεν ειναι τρομοκρατες θηραματων ειναι μαζι μου .
Εσυ αν δεν περασεις εξετασεις στο ΜΠΛΕ ΧΤΑΠΟΔΙ θα τρεχεις στα βουνα και θηραμα δεν θα βλεπεις .
Θα κανονησω με τον Μιχαλη να πιασει κανενα αγριο ζευγαρι αγριογουρουνα ,γιατι αυτα που κυκλοφορουν εδω ειναι 50/50 αγρια ,και θα σου τα στειλουμε να κανεις παραγωγη ,να εχεις να κυνηγας εσυ και οι φιλοι σου .

-
Μη γελας καθολου .Τα πραγματα ειναι τραγικα με τον Περικλη .