ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Στην Κυπρο θα σου ερθω με τον Καββαδια ,οταν δεν χρειαζονται νεες ταυτοτητες ουτε διαβατηρια ,αλλα οταν θα ερχομαστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ χωρις τετοια πραγματα .
Εγω Περικλη μου ειμαι ακομα πιστευω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και δεν μπαινω σε καλουπια που θελουν να μας βαλουν με ηλεκρονικες ταυτοτητητες κλπ κολπα για πληρη ελεγχο μας .Αλλωστε αυτα μου ελεγε ο Αγιος Γεροντας μου και προσπαθω με τις λιγες δυναμεις που εχω να ειμαι πιστος στα διδαγματα του .Φιλε ολα τα χρονια τα μικρα κουτορνιθια ηταν η προετοιμασια για μενα και τα σκυλακια μου για τα μεγαλα κουτορνιθια που ηταν η μεγαλη μου αγαπη ,και ηταν αριστη συνταγη .
Τρωγε εσυ παστες σαρδελες και γαυρο με τσιπουρα και μετα θα φωναζεις οτι σε πονα η μεση σου και τα νεφρα σου .
Οταν θα πας στην Αυστραλια ,μη τους πεις αν σε ρωτησουν τι θηραματα κυνηγουσες στην Κυπρο [σιταριθρες] το καλο που σου θελω ,γιατι θα σε βαλουν πριν προλαβεις να κατεβεις στο αεροπλανο και θα σε στειλουν πισω σαν λαθρομεταναστη .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
αστερι η ρελι να την γεμισω την PSB5 στο 1,4χ28
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αστερι Νικολα .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
-
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
και μια απορια μου , ποιο οπλο θα αποδοση ποιο καλα με 28 γραμμαρια σκαγια ,το cal 20 η το cal12, με σωστο σεταπ και για τα δυο . Ποια η γνωμη σας κυριοι . Και εαν μπορειτε να το αναλυσετε