ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Τωρα αυτη την εποχη οι σιταριθρες βρισκονται σε αλλες Πολιτειες .
Φευγουν ποιο γρηγορα απο τις τσιχλες .
Μακαρι να βρεις καμμια να κτυπησεις για να εχουμε να τρωμε μερικες μερες ,εστω και στο τηγανι .
Φιλε οπως εχω ξαναγραψει εγω ολα τα δοντια μου τα εχω ακομα ,γιατι στο CAL 12 δεν ριχνω παρα πανω απο 33 γραμ σκαγια για ολα τα θηραματα και εχω το κεφαλι μου και την μασελα μου ησυχα .
Προσεχε εκει που θα περπατας στα χωραφια μη πατησεις τιποτα γρασα και ξαναφας τουμπα .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
- pericles
Γιά ρώτησε τον Εγγονό σου αν σου αφήνει την Ταμπλέτα να δείς στο Viber αν υπάρχουν Σιταρίθρες
ΚΑι μιάς και μου κάνεις τον Παρατηρητή μεταναστευσεων στα πουλιά ,μάθε οτι χθές ειδαμε και τα πρώτα Χελιδόνια που ήρθανε
Αντε Τσικνοπέμπτη σήμερα να τυλίξουμε μια δυο σιταρίθρες σε Μπέικον να τσικνίσουμε τον Καφενέ
Οι Ζιβανίες και το Τσίπουρο απο εμένα και βάλε εσυ την μουσική που εισαι ειδικός

Αντε Τσικνοπέμπτη σήμερα να τυλίξουμε μια δυο σιταρίθρες σε Μπέικον να τσικνίσουμε τον Καφενέ
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Πρωτη φορα στην ζωη μου ειδα σιταριθρες να βοσκουν σε πλαστικο γρασιδι . Θα ειναι νεο μεταλαγμενο ειδος .
Φερε στον καφενα κανα δυο να φτιαξιυμε για να κανουν τσικνοπεμπτη οι φιλοι και τις αλλες βαλε τις βαρελι να τις κανουμε παστες για να εχουμε να τρωμε ολο τον χρονο .
Λοιπον και για να μη σου χαλασω την ορεξη θα σου βαλω και αποκριατικα τραγουδια ,λογω της ημερας .
https://www.youtube.com/watch?v=4cYc2uH ... 24_x0FFnsI
:https://www.youtube.com/watch?v=f24_x0FFnsIlol:
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
-
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
ενα καλο σεταπ για το εγλεζικο με 65αρες θαλαμες ειναι με την παλια πυριτηδα PSB1 της MAX , σε καλυκα κομενω στα 65χιλιοστα πολακις ξαναριγμενος με καψουλι cx 2000 1,55 Χ 28 συγκερωτηρας zmn21 αστερι με πεντε σταδια στα 54,30 χιλιοστα κλεισμενος 9αρια θεριζε στης τσιχλες , και κοντα και μακρια, δεν ξερω με την καινουρια PSB1 της νομπελ σπορ εαν θα ειναι ιδια , και τι θα κανει , αλλα λογο οτι εχω πολλα καψουλια , και πολλους καλυκες καινουριους δεν εχω παρει , γιατι δεν μου χρειαζωντε η 300 καλυκες , αφου εχω πανω απο 2000 καλυκες , και διπλασια καψουλια cx2000 , 686, 688, cx1000 ,615 , 616
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Και η νεα PSB1 της NOBEL SPORT ειναι καλη Νικολα γιατι την εχω δοκιμασει .Εγω δεν εχω της MAXAM αλλα της NOBEL SPORT .Την γεμιζω στο 1,50 στα 65 αρια χ28 με ολα τα αλλα που γραφεις ιδια ,και μου εχουν βγαλει πολυ καλες τουφεκιες ,στο κυνηγι στον πινακα και στα δισκακια στο σκοπευτηριο .Τα μονα καψουλια που εχω και ειναι αρκετα ειναι σε 2000 ,686, και 616 ,γιατι με αυτα κανω την δουλεια μου σε ολα τα σεταπ .Επισης πολυ καλη ειναι και η PSB5 που την γεμιζω στα 28 και 30 γραμμαρια στα ψιλα σκαγια .
- pericles
Γεροντάκο δηλαδή επειδή επιασε βροχή στο κυνήγι έπρεπε να κατσω εκεί και να φωτογραφίζω τα θηράματα ή να τις έφερνα στο σπίτι να τις μακιγιάρω να ποζάρουν για φωτογραφίαΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑12 Φεβ 2026 09:31 Πρωτη φορα στην ζωη μου ειδα σιταριθρες να βοσκουν σε πλαστικο γρασιδι . Θα ειναι νεο μεταλαγμενο ειδος .![]()
![]()
![]()
![]()
Φερε στον καφενα κανα δυο να φτιαξιυμε για να κανουν τσικνοπεμπτη οι φιλοι και τις αλλες βαλε τις βαρελι να τις κανουμε παστες για να εχουμε να τρωμε ολο τον χρονο .
![]()
![]()
![]()
Λοιπον και για να μη σου χαλασω την ορεξη θα σου βαλω και αποκριατικα τραγουδια ,λογω της ημερας .
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=4cYc2uH ... 24_x0FFnsI
![]()
:https://www.youtube.com/watch?v=f24_x0FFnsIlol:
Αντε και οι μουσικές σου επιλογές με γέροντο τραγουδιστές και με τα μαστιγώματα των χορευτών να τραγουδάνε Αθυρόστομα να απαφτώνει την θειά του τί είναι αυτά
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δηλαδη για να βγαλεις μια φωτο επρεπε να εχουν και ντεκορ το πλαστικο γκαζον οι σιταριθρες ?
Φοβοσουν μη βραχουν και αρχισουν να διαμαρτυρονται ? Ομπρελα δεν ειχες μαζι σου ? Αλλο παλι και τουτο σημερα .
Του χρονου πρωτα ο Θεος θα σου βαλω αλλα αποκριατικα τραγουδια σαν και αυτα ,
:mrgreen:https://www.youtube.com/watch?v=eFhcogOmFds 
-
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
S4 και SIPE 120 ευρω τα 500 γραμμαρια , εχω 700 γραμμαρια S4 και 250 γραμμαρια SIPE, δεν ειχα , ουτε εχω ξετρελαθει με καμια απο της δυο ωστε να δωσω 120 ευρω για να ξανα παρω , μια χαρα δουλευει και η κρανουλαρ , η μβ32 , η PSB1, η CM3 , της εχω απο παλια , αλλα και οποιες εχουν λογικες τιμες, της ριχνω και την S4 και SIPE, που αλλου στα τσιχλοκοτσυφα , και να πω και την αληθεια , και στης δυο δυσκολευτικα να βρω σωστο σεταπ , και στο 12αρι και στο 20αρι
-
Ανεστης19
Ειναι πολυ δυσκολα με τις τιμες εκει που εφτασαν...και δεν ξερω και αν θα ξανα πεσουν ποτε σε λογικα επίπεδα...γιατι εδω οτι ανεβενει δεν ξανα πέφτει...εγω εκλεισα φετος τον 3 χρονο που γεμίζω...αν δεν ειχα κολλήσει τοσα ασχημα με το χομπι αυτο τα 250 300 φυσιγγια που ριχνω τον χρονο δεν θα αξιζαν...βλεπω οι τουρκοι εχουν πυριτιδες δικες τους αναρωτιέμαι αυτοι τι τιμες εχουν στην χωρα τους
- pericles
Ορφανίδη αν εχεις παλιά GM3 κάνε 1,60 Χ 30 Νο10 ή Νο12 αν βρίσκεις και θα το ευχαριστηθείς στις τσίχλες με σύχρονο όπλο θαλάμες 70αρες.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑15 Φεβ 2026 11:23 S4 και SIPE 120 ευρω τα 500 γραμμαρια , εχω 700 γραμμαρια S4 και 250 γραμμαρια SIPE, δεν ειχα , ουτε εχω ξετρελαθει με καμια απο της δυο ωστε να δωσω 120 ευρω για να ξανα παρω , μια χαρα δουλευει και η κρανουλαρ , η μβ32 , η PSB1, η CM3 , της εχω απο παλια , αλλα και οποιες εχουν λογικες τιμες, της ριχνω και την S4 και SIPE, που αλλου στα τσιχλοκοτσυφα , και να πω και την αληθεια , και στης δυο δυσκολευτικα να βρω σωστο σεταπ , και στο 12αρι και στο 20αρι
- pericles
Γεροντάκο τί εγινεΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑13 Φεβ 2026 10:02 Δηλαδη για να βγαλεις μια φωτο επρεπε να εχουν και ντεκορ το πλαστικο γκαζον οι σιταριθρες ?![]()
![]()
Φοβοσουν μη βραχουν και αρχισουν να διαμαρτυρονται ? Ομπρελα δεν ειχες μαζι σου ? Αλλο παλι και τουτο σημερα .
Του χρονου πρωτα ο Θεος θα σου βαλω αλλα αποκριατικα τραγουδια σαν και αυτα ,
![]()
:mrgreen:https://www.youtube.com/watch?v=eFhcogOmFds
![]()
Στο μεταξυ ολόκληρο Σαββατοκυρίακο εκλεισες τον Καφενέ και με βάζεις σε σκέψεις πού να είσαι
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Με ποιον να μιλησω στον καφενε ,αφου ημουν μονος μου ? Αν αρχιζα να μιλαω μονος μου θα ελεγαν οτι αυτος ειναι τρελος και μιλαει μονος του .
Δεν βλεπεις που μερικοι περπατανε στον δρομο και απο τα προβληματα τους παραμιλανε ? Ετσι θελεις να με κανεις και εμενα ?
Ασε φιλε εχω τρελαθει μεσα στο σπιτι .Εχω να παω κυνηγι απο τον Οκτωβριο με τα προβληματα υγειας που με κυνηγανε .Ευτυχως κανω πατεντες στην γιαφκα για να περναει η ωρα μου .
Απο οτι βλεπω μολις συνελθω θα την πληρωσουν τα δισκακια στο σκοπευτηριο .

-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Παρα λιγο στις τιμες που εχουν φτασει οι πυριτιδες θα αγαραζαμε μια καινουρια μηχανη του Νικολα του Καββαδια για ενα κιλο πυριτιδα .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑15 Φεβ 2026 11:23 S4 και SIPE 120 ευρω τα 500 γραμμαρια , εχω 700 γραμμαρια S4 και 250 γραμμαρια SIPE, δεν ειχα , ουτε εχω ξετρελαθει με καμια απο της δυο ωστε να δωσω 120 ευρω για να ξανα παρω , μια χαρα δουλευει και η κρανουλαρ , η μβ32 , η PSB1, η CM3 , της εχω απο παλια , αλλα και οποιες εχουν λογικες τιμες, της ριχνω και την S4 και SIPE, που αλλου στα τσιχλοκοτσυφα , και να πω και την αληθεια , και στης δυο δυσκολευτικα να βρω σωστο σεταπ , και στο 12αρι και στο 20αρι