ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
ωραια ιδεα ξεπουπουλιαστρα , πισε τον Καββαδια να μας φτιαξει μια , γιατι εμενα το μονο που δεν μου αρεσει στο κυνηγι ειναι το μαδημα , που περναν απο τα χερια μου ολα τα πουλια .
- pericles
Εγώ να φτιάξω ξεπουλιάστρα και εσύ να φτιάξεις Μπετονιέρα
Βρέ εγω θα σου εβρισκα μοτερακι με συνεχές ρευμα και ενα τροφοδοτικο να ανεβάζεις οτι ταχύτητα θέλεις απο 0 μέχρι 1000 στροφές να ζηλέψει ολόκληρος ο Ιδιογομωτικός κόσμος
Δυό τετοιες μηχανές εχω και οποια θέλω να δουλέψω την συνδέω στο τροφοδοτικό. Αλλά επειδη ειναι τοσο Αθόρυβο και ακουγεται μονο ενας μικρός βομβος λεω μπάς και αποκοιμηθείς με τον μοχλό στο χέρι να ονειρευεσε οτι ειναι το Lada και συνδεεις την τετρακίνηση.
Ασε δηλαδή που η φλάντζα του μοτερ αυτού ειναι η Ιδια με τις Α5S και δεν χρειάζεται μετατροπή. Γεοντάκο έδιωξες την τύχη σου αλλα δεν πειράζει θα το δώσω σε ενα Μαθητή μου με την αποφοίτηση του

Ασε δηλαδή που η φλάντζα του μοτερ αυτού ειναι η Ιδια με τις Α5S και δεν χρειάζεται μετατροπή. Γεοντάκο έδιωξες την τύχη σου αλλα δεν πειράζει θα το δώσω σε ενα Μαθητή μου με την αποφοίτηση του

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Τα θηραματα που κτυπαμε με τον πρακτορα σου οντως για μπετονιερα εινα για να μαδησουν .
Ευκαιρια ειναι το μοτερ αυτο και επειδη ειναι απο πλυντηριο πρεπει να κανει και στυψιμο ,οποτε αν βαλεις μεσα τις τσιχλες βαζεις τις πολλες στροφες για να φυγουν τα πολλα πουπουλα ,μετα τις ποιο λιγες για να φυγουν αυτα που εχουν μεινει .και στο τελος στο στυψιμο να τις κανει πακετο σε κουτια και πανε κατευθειαν για τον καταψυκτη .
Αλλα ηθελα να ξερα εσυ που κτυπας μια σιταριθρα ολο τον χρονο την να την κανεις την ξεπουπουλιαστρα ?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ την 17 Ιουν 2025 08:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
- pericles
Μην μπλέξεις με τα μοτεράκι γιατι δεν το κατέχεις το θέμα. Γιατι αμα λέω συνεχους ρευματος με φλάντζα που ταιριάζει στην Α5 και στην αλλη την Κοκκινη με ρυθμιστή ταχύτητας μιλάμε για βιομηχανικά πράγματα. Αν εσυ το μόνο μοτεράκι που ξέρεις ειναι αυτό του πλυντηρίου που φτιάχναμε ρελιάστρα πρίν 40 χρόνια τότε εισαι εκτός. Άκουσε με και λίγο γιατι θα σε διώξουν απο την γειτονιά με τόσο θόρυβο
Αντε σώπα μην γράψω και άλλες βελτιωσεις που χρειαζονται τα μηχανήματα σου και δεν το καταλαβαίνεις ουτε εσυ ουτε ο Μαθητής σου γιατι μονο αν μπεις στο καράβι και ρθείς κατα κάτω θα κάνεις μεταπτυχιακό στο θέμα
Λοιπόν γεροντάκο σήμερα να κεράσεις ουζο για τις πληροφορίες που σου εδωκα και τον μεζέ που ήρθε ψες θα στον στείλω με VIber

Αντε σώπα μην γράψω και άλλες βελτιωσεις που χρειαζονται τα μηχανήματα σου και δεν το καταλαβαίνεις ουτε εσυ ουτε ο Μαθητής σου γιατι μονο αν μπεις στο καράβι και ρθείς κατα κάτω θα κάνεις μεταπτυχιακό στο θέμα

Λοιπόν γεροντάκο σήμερα να κεράσεις ουζο για τις πληροφορίες που σου εδωκα και τον μεζέ που ήρθε ψες θα στον στείλω με VIber

-
Πρεπει να γνωριζεις σε οτι εχει φτιαξει ο μαστορας εχει μια προδιαγραφη ,και οποιος βαζει χερι για να κανει πατεντα επανω στην πατεντα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα τα κανει ολα μανταρα και στο τελος το πεταει .
Αν εισαι μαγκας θελω να μου δωσεις ενα μοτερακι που δεν θα καιει ρευμα ,ουτε μπαταρια .
Και κοιτα τωρα που εισαι πατεντιαρης να φτιαξεις κανενα πλυντηριο ξεπουπουλιαστρα σε μεγεθος μπετονιερας για τα νεα θηραματα που θα κτυπησουμε με τον πρακτορα σου .Και προσεχε να εχει μεγαλο καδο για να χωραει να μπει μεσα η τσιχλα που ειναι σαν γαλοπουλα .

- pericles
Τέλος πάντων να κλείσουμε το θέμα μοτέρ εφόσον μου γράψεις πόσα κυβικά είναι το δικό σου και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος αν μπορεί να ρελιάζει όπως τα συνεχούς ρευματος τροφοδοσίας
Εδώ διεκδικώ πατέντα απο το Υπουργείο @μυνας ενώ εσύ θα αναγκαστείς να κάνεις την δουλειά στο χέρι οπως οταν εισουνα μικρός

-
Τρ μαστορα την ωρα που θα εχει καταστροφη εμεις θα ρελιαζουμε φυσιγγια ?
Και μη βαζεις ιδεες του Νικολα του Καββαδια γιατι ειναι ικανος να φτιαξει μηχανη να δουλευει χωρις ρευμα .

-
- Διαχειριστής ιστοσελίδας
Είχε κάμει παλαιότερα ο κύριος Μιχάλης με τη ΜΟυστάκα τη μεγάλη ένα πέμπτο στάδιο που πατούσε χωρίς ρεύμα

-
Κρυβε λογια γιατι ο Περικλης κανει χρεη κατασκοπου .

-
Νικολα δες στα οπλα μας τι γραφω
-
Νικολα το διαβασα .Στην ασταθεια των φυσιγγιων παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο ,απο τον αυλο του οπλου ,το καψουλι ,τις καιρικες συνθηκες κ.λ.π.που επιρεαζουν ενα φυσιγγιο .Ακομη και η πυριτιδα ειναι σπουδαιος λογος να εχουμε ασταθεια στην τουφεκια γιατι και αυτες διαλεγουν καιρο ,και ας ειναι διβασικες . 

-
Νικολα περιμενουμε με αγωνια τωρα που πλησιαζει και η εναρξη , την βιντεαρα που μας υποσχεθηκες με τον Καββαδια 

- pericles
Και τα μοτεράκια με 48 Βολτς συνεχούς ρευματος ρελιάζουν με 4 μπαταρίες που φορτίζονται με φωτοβολταικό και ενισύουμε την Άμυνα της πατρίδας μαςΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑18 Ιουν 2025 22:33 Είχε κάμει παλαιότερα ο κύριος Μιχάλης με τη ΜΟυστάκα τη μεγάλη ένα πέμπτο στάδιο που πατούσε χωρίς ρεύμα![]()
![]()
![]()

-
Ρε μαστορα οταν εχει συνεφια τι κανουμε ? δεν ρελιαζουμε φυσιγγια ?
Μονο ο Παλιογερος θα φοραει σορτσακι θα καμαρωνει και θα τρεχει σαν εφηβος ? Εμεις τι ειμαστε ?
:mrg
Το μονο που σου θελω ειναι να κατσεις ησυχος μη σου ερθει κανενας Χουσειν εκει ,και εχουμε αλλους μπελαδες μετα .

-
- Διαχειριστής ιστοσελίδας
Γεροντοτσακώματα

-
Δεν βλεπεις που εχει γεροντοπαραξενεψει και ολα του φταινε ?
Εχει βαλει στο καπελο του πανελ και βγαινει εξω για να μαζεψει ενεργεια απο τον ηλιο για να ρελιασει ενα φυσιγγιο που γεμιζει καθε χρονο για να κανει οικονομια στο ρευμα .

- pericles
Να του απαντήσω με την πιο γλυκιά προσφώνηση

Εγω θα δοκιμάσω τα μαχαιρια και με ρελιασμα σε χαμηλές στροφές επειδη μπορώ να το κάνω και θα μετρήσω και ταχύτητες να δουμε μηπως εγινε καμια ανακάλυψη γιατι οταν εκανα το τεστ με 11 διαφορετικά στροφεία ειδα μια διαφορά σε ενα και μοναδικό στροφείο.

-
Ηθελα να ξερα που τα εριξες τα 11 φυσιγγια που δοκιμασες τα μαχαιρακια .Αποκλειω το γεγονος να τα εριξες στα θηραματα ,γιατι εχεις κατι χρονια να τουφεκισεις θηραμα .

- pericles
Γεροντακο σημερα εχω τον Πέλο με προβλημα τον κράτησε μεσα ο Κτηνιατρος σημερα για Αναλυσεις και ακτινογραφίες περιμενω αποτελέσματα.
τα 11 φυσίγγια και αλλα πολλά τα εριξα στο Ολυμπιακο Σκοπευτήριο που απέχει απο το σπίτι μου στο ενα χιλιόμετρο και στα 550 μετρα της διαδρομής ειναι το σπιτι του Κουνιάδου μου και κανω και σταθμο για καφέ αν θέλω .
Εσυ να τρέχεις στο Σχιστό αλλα μαθε οτι στα κυπριακά αν αλλάξεις τον τόνο απο το Ο στο ι τοτε σημαινει Μουν1

τα 11 φυσίγγια και αλλα πολλά τα εριξα στο Ολυμπιακο Σκοπευτήριο που απέχει απο το σπίτι μου στο ενα χιλιόμετρο και στα 550 μετρα της διαδρομής ειναι το σπιτι του Κουνιάδου μου και κανω και σταθμο για καφέ αν θέλω .

-
Τι επαθε ο Πελος Περικλη ? Και εδω ειχα δικαιο που ελεγα οτι αποκλειεται να τα εριξες τα 11 φυσιγγια σε θηραμα .Τωρα εξηγουνται ολα .
Και ελεγα και εγω .
Λοιπον μπορει το σκοπευτηριο να ειναι κοντα στο σπιτι σου 2 χιλιομετρα ,και εμενα ειναι 5 χιλιομετρα απο το σπιτι αλλα περδικες να τρεχουν μεσα στα ποδια σου ,αγριογουρουνα να κανουν βολτα μεσα στο τερεν και λυκους να κανουν βολτα εξω απο την περιφραξη δεν εχεις στο σκοπευτηριο στην Κυπρο .