ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Στην Κυπρο θα σου ερθω με τον Καββαδια ,οταν δεν χρειαζονται νεες ταυτοτητες ουτε διαβατηρια ,αλλα οταν θα ερχομαστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ χωρις τετοια πραγματα . ;) 8-) Εγω Περικλη μου ειμαι ακομα πιστευω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και δεν μπαινω σε καλουπια που θελουν να μας βαλουν με ηλεκρονικες ταυτοτητητες κλπ κολπα για πληρη ελεγχο μας .Αλλωστε αυτα μου ελεγε ο Αγιος Γεροντας μου και προσπαθω με τις λιγες δυναμεις που εχω να ειμαι πιστος στα διδαγματα του .Φιλε ολα τα χρονια τα μικρα κουτορνιθια ηταν η προετοιμασια για μενα και τα σκυλακια μου για τα μεγαλα κουτορνιθια που ηταν η μεγαλη μου αγαπη ,και ηταν αριστη συνταγη . ;) :D :D :D :D Τρωγε εσυ παστες σαρδελες και γαυρο με τσιπουρα και μετα θα φωναζεις οτι σε πονα η μεση σου και τα νεφρα σου . :o :lol: :mrgreen: :D :D :D Οταν θα πας στην Αυστραλια ,μη τους πεις αν σε ρωτησουν τι θηραματα κυνηγουσες στην Κυπρο [σιταριθρες] το καλο που σου θελω ,γιατι θα σε βαλουν πριν προλαβεις να κατεβεις στο αεροπλανο και θα σε στειλουν πισω σαν λαθρομεταναστη . :o :lol: :mrgreen: :D :D :D :D :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

αστερι η ρελι να την γεμισω την PSB5 στο 1,4χ28
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αστερι Νικολα .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2026 12:02 Αστερι Νικολα .
οκ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

και μια απορια μου , ποιο οπλο θα αποδοση ποιο καλα με 28 γραμμαρια σκαγια ,το cal 20 η το cal12, με σωστο σεταπ και για τα δυο . Ποια η γνωμη σας κυριοι . Και εαν μπορειτε να το αναλυσετε
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pericles »

Ορφανίδη στα 28 γρ. με το 20αρη θα πρέπει να γεμίσεις με την Α0 1,4 Χ 28 CX1000 ή 615 και Αστεροειδές .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2026 09:53 Στην Κυπρο θα σου ερθω με τον Καββαδια ,οταν δεν χρειαζονται νεες ταυτοτητες ουτε διαβατηρια ,αλλα οταν θα ερχομαστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ χωρις τετοια πραγματα . ;) 8-) Εγω Περικλη μου ειμαι ακομα πιστευω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και δεν μπαινω σε καλουπια που θελουν να μας βαλουν με ηλεκρονικες ταυτοτητητες κλπ κολπα για πληρη ελεγχο μας .Αλλωστε αυτα μου ελεγε ο Αγιος Γεροντας μου και προσπαθω με τις λιγες δυναμεις που εχω να ειμαι πιστος στα διδαγματα του .Φιλε ολα τα χρονια τα μικρα κουτορνιθια ηταν η προετοιμασια για μενα και τα σκυλακια μου για τα μεγαλα κουτορνιθια που ηταν η μεγαλη μου αγαπη ,και ηταν αριστη συνταγη . ;) :D :D :D :D Τρωγε εσυ παστες σαρδελες και γαυρο με τσιπουρα και μετα θα φωναζεις οτι σε πονα η μεση σου και τα νεφρα σου . :o :lol: :mrgreen: :D :D :D Οταν θα πας στην Αυστραλια ,μη τους πεις αν σε ρωτησουν τι θηραματα κυνηγουσες στην Κυπρο [σιταριθρες] το καλο που σου θελω ,γιατι θα σε βαλουν πριν προλαβεις να κατεβεις στο αεροπλανο και θα σε στειλουν πισω σαν λαθρομεταναστη . :o :lol: :mrgreen: :D :D :D :D :D :D :D
Δεν βλέπω να έρχεσαι ποτέ και όπου νάνε με την Αντίδραση σου για νέα ταυτότητα δεν θα σου καταθέσουν ούτε την σύνταξη :) :D :D :D Ακου που σου λέω και κόψε λίγο την μαγκιά γιατι θα με θυμηθείς :) :D :D :D :D Αντε και τα μελαχροινάκια στο Πι και Φί μπορούν να φτιάξουν χαρτοταυτότητα σαν την δικιά σου και τρέχα γύρευε :) :D :D :D :D Μέχρι και το Niva θα γράψουν στο όνομα τους. :) :D :D :D :D :D
Και εδώ αδιάβαστο σε πιάνω με τις Σαρδέλες γιατι το Τσίπουρο τραβάει το αλάτι και το αλάτι το νερό :D :D :D Αλλη Ιδιογώμοση και αυτή :D :D :D
Οταν δεις να φέρμα και απόρτ απο Καγκουρό να ξέρεις ποιός το έκπαίδευσαι :D :D :D :D Και που εισαι ακόμη να κάνει δίωξει τον λαγό :D :D :D
Θα μπαίνω και στη θήκη μπροστά να με μεταφέρει στο βουνό :D :D :D :D :D Τί νομίζεις μόνο εσύ θα γράφεις μύθους :?: :?: :D :D :D :D

Υ.Γ. μιάς και μου ανάφερεις τον Καββαδία να σου πώ οτι έκανε και άλλους φίλους και οταν είσαστε εδώ θα χρειαστητε πιό πολλές μέρες στην επίσκεψη σας :) :) :) (Νικόλα Καββαδία νάσε καλά και να κάνεις φίλους )
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
https://youtu.be/nmeT3fNPP_k?si=BGHBK5Yx4mKoo3j0
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Φιλε οταν φτασουν τα πραγματα εκει που ελεγε ο Αγιος Γεροντας μου προσεχως ,δεν θα χρειαζεσαι ουτε ταυτοτητες ουτε συνταξη .Πλησιαζουν οι μερες σου λεω .Τοσα χρονια που ειχαμε εμεις οι νομοταγεις πολιτες αυτες τις ταυτοτητες τι παθαμε ? Αυτοι που θελουν να βγαλουν πλαστες ,και παλι θα βγαλουν με τις νεες να εισαι σιγουρος ,γιατι το εγκλημα ειναι ενα βημα ποιο μπροστα απο τον νομο παντα . ;) Νομος απαραβατος ειναι αυτος . 8-) Ολα γινονται για το καλο μας ;) :D :D :D :D Τρωγε εσυ σαρδελες και γαυρο παστο και θα μου λες τετοια πραγματα. :lol: :mrgreen: :D :D :D :D :D Προσεχε στην Αυστραλια που θα πας μη τυχων μπερδεψεις το καγκουρο και το περασεις για λαγο ,γιατι σε βλεπω μονιμο κατοικο Αυστραλιας .Δεν ειναι εκει οπως εδω που σου πεταγεται μπροστα μια σιταριθρα και μπουμ και μπαμ γιατι νομιζεις οτι ειναι περδικα . :lol: :lol: :D :D :D :D Ο Καββαδιας ειναι φιλος με ολο τον κοσμο γιατι εχει κανει πολυ κοσμο μαγκες στην ιδιογομωση και αυτο του το αναγνωριζουν . ;) :D :D :D :D :D Οταν πηγαινω στο σκοπευτηριο με τον Χρηστο και δειχνω τα φυσιγγια μου μενουν με το στομα ανοιχτο ολοι για την ποιοτητα .Ακομα και μεγαλα ονοματα του χωρου 8-) :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

https://enromiosini.gr/arthrografia/agi ... rosoyn/Δες εδω Περικλη μου τι λεει πριν 40 +χρονια ο Αγιος Γεροντας μου .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2026 12:22 και μια απορια μου , ποιο οπλο θα αποδοση ποιο καλα με 28 γραμμαρια σκαγια ,το cal 20 η το cal12, με σωστο σεταπ και για τα δυο . Ποια η γνωμη σας κυριοι . Και εαν μπορειτε να το αναλυσετε
εδω εαν θελετε απαντατε , και το αναλυομε , η λετε την γνωμη σας , για να υπαρχει και κινητικοτητα στο φορουμ ;)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Περικλη δεν θελω να γεμισω στο 20αρι 28 γραμμαρια , μου φτανουν μεχρι 26 γραμμαρια , και πολλα ειναι
Απάντηση