ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
-
Re: ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
- Διαχειριστής ιστοσελίδας
Θα ανοίξει ένας πόλεμος στη περιοχή, θα πάει γύρο στα 4 χρόνια, θα είναι σχεδόν παγκόσμιος και εσείς οι Κύπριοι θα ελευθερωθείτε από μόνοι σας χωρίς πόλεμο και ο πόλεμος θα γίνει για το νερό!!!
https://www.youtube.com/watch?v=x93Lb7XJbD0
https://www.youtube.com/watch?v=x93Lb7XJbD0
-
-
-
Για την σημερινη γιορτη του ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ μου σε λιγο και οταν μπορεσω θα σας κανω ενα δωρο απο τα πολλα πραγματα που εχω απο τα ΑΓΙΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ .
-
- Διαχειριστής ιστοσελίδας
Για γράψε αναλυτικά τι ΘΑΥΜΑ έκανε στην οικογένειά σας ο Άγιος, ώστε να τιμήσεις τη Μνήμη του και πες εδώ στο κόσμο τι έγινε στη Βάφτιση του μικρού εγγονού σου τότε, που δεν ήξερες και σε πήρανε τα κλάματα και άσε τις πολλές χημείες με τα μπαρούτια γιατί γέρασες και πέρασε η μπογιά σου 

-
Αγαπητοι φιλοι με την σημερινη γιορτη του Αγιου Γεροντα μου θα ηθελα να σα πω δυο λογια ετσι οπως τον εγνωρισα και τον εζησα, και αυτα που θα σας πω δεν τα εχω πει πουθενα παροτι πολλοι ηρθαν να μου μιλησουν για να τα γραψουν σε βιβλιο αλλα εγω επειδη η σχεση μου με τον Αγιο ηταν προσωπικη δεν δεχτηκα ποτε ,να γινει οικονομικο οφελος σε καποιους .ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ .Το 1962 και σε ηλικια 10 χρονων μια θεια αδερφη του πατερα μου ονοματι Ειρηνη [ανθρωπος της εκκλησιας] μου μιλησε για καποιο μοναχο που τον ελεγαν τοτε Αβερκιο στο Αγιο Ορος οτι ειναι πολυ μεγαλος πνευματικος ,και μετα απο λιγο με εφερε σε επαφη μαζι του ,μεσω επιστολων .Αρχισα να εχω συνεχη επαφη και κατα περιοδους η επαφη ηταν και στο εξωτερικο οταν ειχε παει στην Μονη Σινα ενα διαστημα .Οταν επεστρεψε στο Αγιο Ορος μου εστειλε ενα ξυλογλυπτο που ειχε φτιαξει με τα χερια του ,και μετα μια μεγαλη εικονα του Αγιου Παντελεημονα απο το κελακι του με την υπογραφη του απο πισω και με την αδεια απο την Καψαλα στις Καρυες . Αυτη η επαφη συνεχιστηκε για πολλα χρονια με το να μου δινει συμβουλες και καποια στιγμη περι το 1972 πηγα στρατιωτης αλλα την επαφη την ειχα μαζι του .Το 1974 με την εισβολη των Τουρκων στην Κυπρο και επειδη πηραμε εντολη να παμε στην Κυπρο να πολεμησουμε τηλεφωνησα και ηρθε ο πατερας μου στον Ναυσταθμο απο εκει που ηταν η βαση μου και του εδωσα μια επιστολη προς τον Αγιο Γεροντα μου να την στειλει αυτος .Πηγαινοντας στην Κυπρο εχασα για μερικους μηνες την επαφη μαζι του αλλα εστειλε μια επιστολη απαντηση με τις προσευχες του και τις ευχες του να γυρισω γρηγορα και ασφαλης πισω στην Πατριδα πραγμα που εγινε γιατι εγραφε οτι η Παναγια σε προστατευει .Μετα ειχαμε συνεχη επαφη ,και οι συμβουλες του ηταν ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .Παντα μιλουσε για αγαπη ,για δοκιμασια ,για σεβασμο στους γονεις ,για ασκηση ,και πολλα αλλα .Τοτε μου εστειλε αλλη μια εικονα την Οσια Ξενη παλι απο το κελακι του με την υπογραφη του απο πισω .Απο την ηλικα των 10 χρονων που πρωτοηρθα σε επαφη μαζι του καθε τοσο μου εστελνε ενα τσουβαλακι φουντουκια απο τα δεντρα που ειχε εκει κοντα στο κελακι του που μαζευε με τα χερακια του .Αυτα τα φουντουκακια εχω αρκετα ακομα και τωρα και τα δινω σε ανθρωπους που εχουν αναγκη στις δυσκολιες της ζωης και ειναι θαυματουργα .Ειχα στενη επαφη μαζι του μεχρι που κοιμηθηκε στις 12 Ιουλιου το 1994 .Εκτοτε εχω δει παρα πολλα θαυματα στην οικογενεια μου που ειναι τοσα πολλα ,αλλα τον εχω δει μπροστα μου ολοζωντανο παρα πολλες φορες .Αν σας γραψω τι θαυματα εχω δει τα οποια ειναι αμετρητα ,θα νομισουν ορισμενοι φιλοι οτι εχω παραισθησεις ,η οτι ειμαι τρελος για αυτο τα φυλαω μεσα στην καρδια μου μονο. Ημουν το αγαπημενο του παιδι και ετσι με ελεγε σε ολες τις επιστολες του .Η οικογενεια μας τιμα καθε χρονο τον Αγιο Γεροντα με αρτοκλασιες ,και προς τιμη εδωσαν το οναμα του Γεροντα μας στον εγγονο μου .Δεν θελω να σας κουρασω αλλα ευχομαι να σας δινει δυναμη υγεια σε εσας και στις οικογενειες σας και να ειναι παντα μαζι σας .