εσυ εδω δεν γραφεις ειρωνικα οτι λεω φιλοσοφικές κουβέντες , οποτε και εγω αντεπεδωσα , και αντι να κανεις μονο συνεχιζεις , οταν εγραψα την ιστορια πως χτυπησα τον λαγο , και εκει 0λο ειρωνεια εισουν, οπως αλογο που καλπαζει , γατακι , κτλΣτέφανος έγραψε: ↑13 Ιαν 2025 22:31 Re: ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ
Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ » 13 Ιαν 2025 01:00
αυτος μονο κοντρες κανει , ηρθε για να παρει ετοιμες πατεντες , και ποτε δεν μας εχει πει με τι γεμιζει , και τι σεταπ , η μια κυνηγετικη ιστορια , μια επητυχια, μια πληροφορια , τιποτα , μονο αμφισβητηση και κοντρα κανει
Όπα ρε Λάκη
Έτσι κατάλαβες εσύ,γι'αυτό στο άλλο φόρουμ σε ταράξαν στις κλωτσιές και τώρα γράφεις μόνο φιλοσοφικές κουβέντες.
Εκεί κάθεσαι σαν βρεγμένο γατάκι χωρίς εξυπνάδες, εδώ πουλάς τρέλα με κορδέλα.
ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ
-
Re: ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ την 19 Ιαν 2025 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
τι ειναι το ignore.
-
- Διαχειριστής ιστοσελίδας
Στο άλλο φόρουμ μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε
Νίκο, σταμάτα να ανακατεύεις τι κάνεις στο άλλο φόρουμΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑19 Ιαν 2025 20:41 πως ξερεις εσυ οτι ο Γιωργος μου τραβηξε τα αυτια , αρα εσυ του του το ειπες να με διωξει ,
ΥΓ Το όνομα που ανέφερα, ήταν για το παιδί που συγχωρέθηκε, καλό παιδί ήτανε, δε πείραζε κόσμο, καλό Παράδεισο να έχει
-
EDIT: Όλα καλά
-
ποιος συνχωρεθηκε και ποτε, μηπος ο Βικτορ , γιατι αυτον ηξερα οτι εφυγε πριν μερικα χρονια
-
Νίκο σου έγραψα στο πάνω μύνημα όλα καλά
Ναι ο Βίκτωρας ήτανε καλό παιδί, απλά δεν είχε εξελιγμένες βλητικές γνώσεις και φοβότανε τις δοκιμές, απλά έμεινε στο 1,65Χ32 χωρίς ενδεχομένως να είχε υπολογίσει ότι αυτό μπορούσε να δουλέψει καλά στη Κρήτη και ίσως όχι στον Έβρο
Ναι ο Βίκτωρας ήτανε καλό παιδί, απλά δεν είχε εξελιγμένες βλητικές γνώσεις και φοβότανε τις δοκιμές, απλά έμεινε στο 1,65Χ32 χωρίς ενδεχομένως να είχε υπολογίσει ότι αυτό μπορούσε να δουλέψει καλά στη Κρήτη και ίσως όχι στον Έβρο
-
ναι το θυμαμε , και τον πειραζες ΜΒ32 1,65 Χ 32 , και γεμιζε και λιγα χαρτινα , που τα εριχνε το καλοκαιρι στα τρυγονια
-
Εχω την τυχη να εχω στα χερια μου ενα δοχειο του κιλου απο την αριστη πυριτιδα JK6Β τουλαχιστον 25 χρονων .Χθες γεμισα ενα φυσιγγιο απο αυτη την πυριτιδα ετσι για το καλο που λεμε ,και το εριξα χθες σε μια τσιχλα .Το πουλι ηταν παρα πανω απο 40 μετρα ,το οποιο κεραυνοβοληθηκε .Απο ολο το δοχειο εχω γεμισει περιπου ενα κουτι φυσιγγια νουμερο 7 τα οποια εχω μερικα ακομα και τα ειχα ριξει στις φασσες πριν χρονια με πολλα κτυπηματα σε μεγαλες αποστασεις .Το σεταπ που την γεμιζα και εριξα χθες ηταν JK6 B πυριτιδα 1,75 χ34 γραμ σκαγια νουμερο 9 ,αστερι με 2000 καψουλι . Υ.Γ Ποτε δεν ριχνω στις τσιχλες παρα πανω απο 30 γραμ σκαγια αλλα χθες ηταν εξαιρεση τα 34 .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
Σημερα το πρωι ηρθε εδω στο σπιτι ενας αγαπητος φιλος ,και μου εφερε ενα φυσιγγιο γνωστης εταιρειας να το ανοιξουμε και να δουμε τι υλικα εχει μεσα ,γιατι σε χθεσινο κυνηγι που πηγε ντουφεκισε 3 πουλια σε καλες αποστασεις ,και τα φυσιγγια ειχαν περιεργο κροτο .Λοιπον αφου το ανοιξα ,ειδα οτι 1/ δεν ειχε την πυριτιδα που εγραφε το κουτι και ελεγε οτι ειναι 2/η πυριτιδα ηταν πολυ κατω απο την προδευτικοτητα της ,και 3/ τα σκαγια ηταν 9 αρια αντι για νουμερο 8 που εγραφε το κουτι απεξω 3/και τα σκαγια εγραφε οτι ηταν 32 γραμμαρια και ηταν 31,60 .Το καψουλι ηταν 688 ,και ο συγκεντρωτηρας τοσο πολυ πατημενος ,σε σημειο να μην εχει καθολου ελατικοτητα το αμορτισερ .Οτι στοκ εχουν ξεσκαρταρουν και το πασαρουνε στον κοσμο .Τα συμπερασματα δικα σας .Μονοδρομος ειναι πια η ιδιογομωση αγαπητοι φιλοι ,ωστε να ξερουμε τι πυριτιδα εχουν μεσα τα φυσιγγια μας και τι βαρος σκαγιων .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ την 26 Ιαν 2025 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Σήμερα με πηρε τηλ ένας κύριος και μου μίλησε αυγενικά χωρίς να μου πει ποιος είναι και ζητούσε αμερικάνικα φυσίγγια κοντού μήκους και του εξήγησα ότι δε γίνεται και ότι είναι επικίνδυνα εκτός και έαν δοκιμαστούν σε βλητικό σταθμό και βεβαίως ότι εγώ δεν έχω άδεια να κάνω τέτοια πράγματα...αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι τους φωτίζει και θέλουνε τέτοια πράματα και του είπα πάρε 24γρ σκοπευτικά του εμπορείου να κάνεις τη δουλειά σου
-
Αυτα Νικολα τα βλεπουν σε βιντεο στο YOUTUBE που ανεβαζουν διαφοροι τυποι και κανουν δοκιμες .Στην Αμερικη ειναι μια γνωστη εταιρεια που κατασκευαζει τετοια φυσιγγια και τα πουλαει στους πελατες της .
-
Μήπως είναι εύκολο να βρεις το λινκ;ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑26 Ιαν 2025 17:02 Αυτα Νικολα τα βλεπουν σε βιντεο στο YOUTUBE που ανεβαζουν διαφοροι τυποι και κανουν δοκιμες .Στην Αμερικη ειναι μια γνωστη εταιρεια που κατασκευαζει τετοια φυσιγγια και τα πουλαει στους πελατες της .
- pericles
Νίκο μήπως έψαχνε φυσίγγια με μικρότερο μηκος για οπλα με θαλάμες 60χιλΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑26 Ιαν 2025 16:57 Σήμερα με πηρε τηλ ένας κύριος και μου μίλησε αυγενικά χωρίς να μου πει ποιος είναι και ζητούσε αμερικάνικα φυσίγγια κοντού μήκους και του εξήγησα ότι δε γίνεται και ότι είναι επικίνδυνα εκτός και έαν δοκιμαστούν σε βλητικό σταθμό και βεβαίως ότι εγώ δεν έχω άδεια να κάνω τέτοια πράγματα...αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι τους φωτίζει και θέλουνε τέτοια πράματα και του είπα πάρε 24γρ σκοπευτικά του εμπορείου να κάνεις τη δουλειά σου
Σαράντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Υπαρχουν πολλα λινκ στο YOUTUBE Στεφανε .Στέφανος έγραψε: ↑26 Ιαν 2025 22:14Μήπως είναι εύκολο να βρεις το λινκ;ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑26 Ιαν 2025 17:02 Αυτα Νικολα τα βλεπουν σε βιντεο στο YOUTUBE που ανεβαζουν διαφοροι τυποι και κανουν δοκιμες .Στην Αμερικη ειναι μια γνωστη εταιρεια που κατασκευαζει τετοια φυσιγγια και τα πουλαει στους πελατες της .
-
-
Το πιο πιθανόν να θέλει την καραμπίνα να την έχει σαν πεντάσφαιρη από τρίσφαιρη που είναι.
- pericles
Για το χωράφι και γενικά για περιβόλια προς εξόντωση τρωκτικών υπάρχουν τα Flopert ή αλλιώς garden gun 8mm. Εχω ενα τέτοιο με το οποίο εκτελούσα στο χωριό τα τρωκτικά που έπιανα στη ΦάκαΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑27 Ιαν 2025 10:27Τα ήθελε για το χωράφι του και όταν του είπα για το νόμο μου είπε ότι δεν τον ενδιέφερε ο νόμος
Σαράντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Χθες ετοιμασα ενα κουτι φυσιγγια για το προσεχες τσιχλοκυνηγι μου με χαρτινο καλυκα MARTIGNONI 65αρη καψουλι 6,45 και πυριτιδα SIPE και INTEAL της PYRKAL τουλαχιστον 50 χρονων και τα δυο υλικα ,με ρελι και χαρτακι κλεισμενα παραδοσιακη βυσματωση που θα ριξω με το παλαιο μου πλαγιοκανο δικανο 110 χρονων που εχει 65 αρες θαλαμες .Γεμισα και μερικα ,,ειδικα ,,φυσιγγια που υποσχεθηκα να τα ριξουμε με τον αγαπητο και συνκυνηγο μου και φιλο μας τον Χρηστο τον ,,πρακτορα,, του Περικλη μας .Το ρελι εγινε με την ρουλεμανατη μηχανη ρελιασματος EVO του Νικολα του Καββαδια ,με στροφειο CORTINI με αψογο αποτελεσμα οπως παντα .
-
Νικολα να μαντεψω , με σιπε 1,50 χ 30 , και μαλινη
-
Ναι Νικολα .Και INTEAL 1,80 χ 31 και τα δυο με χαρτινο καλυκα με 6,45 καψουλι και ρελι με χαρτακι .