ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ

Ιστότοπος www. IDIOGOMOSI .com και θεματικές κατηγορίες
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Αυτο το τελευταιο ειναι και το ποιο πιθανο Νικολα .Γιατι οχι μονο τα Ελληνικα ,αλλα και τα Ιταλικα εισαγωγης εχουν το ιδιο προβλημα . ;) 8-)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Στέφανος

Δημοσίευση από Στέφανος »

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2025 17:01 Σήμερα μίλησα με πολλούς φίλους που πηγαίνουν κάθε μέρα κυνήγι ,και όλοι μου είπαν ότι τα έτοιμα φυσίγγια τα περισσότερα είναι για τον γάμο του Καραγκιόζη με αστάθεια στις καιρικές συνθήκες ,με πυρίτιδα που μένει μέσα στην κανη του όπλου και διάφορα άλλα περίεργα πράγματα .
Από τον Σεπτέμβριο είχα να αγοράσω φυσίγγια.
Πήρα γιατί θα πηγαίναμε για φάσες αλλά τελικά μου έφτασαν αυτά που είχα γεμισμένα.
Τα αγοραστά (αυτά με τα πολλά Α) ήταν τα μόνα φτηνά, στα 11,5 €. Άνοιξα ένα για να δω τι παίζει και τελικά τα άνοιξα όλα και τα 25.
Πυρίτιδα 1,33 γρ.(μάλλον 206V drago) με 33 γρ. σκάγια.
Αμφιβάλω αν πιάνουν 350 m/s σε ταχύτητα στομίου.
Τα καλά στο μαγαζί άρχιζαν από 21,5 €.Όλοι αναγκαστικά θα την πατήσουμε κάποια στιγμή έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα.
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Δημοσίευση από ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 14 Ιαν 2025 20:47 οπα αποκτησαμε τωρα και κατασκοπο, τι γραφω εδω , τι γραφω εκει
Νικόλαε, θυμάσαι κάποτε που μου είχες παραγγείλει ένα στροφείο Κορτίνι Καλ.28 και έκανε καιρό να έρθει και στο μεταξύ είχες κάμεις τα δικά σου και σε είχα στείλει βόλτα για να πάρεις καθαρό αέρα ? :mrgreen:

Ήρθε το στροφείο τότε πριν από χρόνια και έπειτα είχα ξεχάσει ποιός το ήθελε και το έστειλα πίσω Ιταλία και τελικά ο Ντανιέλε δε κατάλαβε ότι του το έστειλα για να το κρατήσει και το έστειλε αμερική σε ένα Έλληνα που είχε πάρει μηχανή από εμένα και αξεσουάρ από το Κορτίνι :mrgreen:

Λες τώρα που το θυμήθηκα τις έξι φορές να τις κάνουμε εφτά ή να υποδείξουμε παρέα σε κάποιον εδώ μέσα ότι το Καφενείο το έχουμε για τη πάρτη μας και όχι για να μας τη λένε ? :mrgreen:

Αναμένω τη σοφή γνώμη σου :mrgreen:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

δεν το θυμαμε
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

να σου ειχα παγκιλη στροφειο καλ 28 , δεν νομιζω να εκανα ποτε τετοιο πραγμα , ποτε θυμισε μου , για να βεβαιοθω οτι δεν το εκανα , γιατι παντα σε αυτα που παρεγκελνω ειμαι συνεπεις
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

παντος εχω παρει στροφιο gal 28 απο τον κενταυρο i0s, πηγα τωρα και το βρικα γιατι δεν θυμομουν , πιθανον αυτο που παραγκιλες , ρωτα και τον Γιωργο μηπος εχει αρχειο , και το βρει οτι το πηρα , για να βεβεωθεις
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

το μονο που θα χασω εαν γινουν εφτα , ειναι ο κυριος Νικολας Αγγελοπουλος , αλλα ευτηχος εχω το τηλεφωνο του , οσο για τον Περικλη τον εχω φιλο στο FB δεν τον χανω , αλλα δεν καταλαβα και τον ξαφνικο λογο που θες να γινουν εφτα , πιθανον αυτο που εγραψε ο Στεφανος για το αλλο φορουμ , θυμησου ποιο καλα ποιος παριγκιλε το στροφειο , ποιοι αλλοι ειχαν καλ 28 , αρα συμφωνης με τον Στεφανο που λεει στο αλλο φορουμ , αλλα αλλο το ενα φορουμ , αλλο ο καφενες ειναι διαφορετικα , δεν θα απολογουμε τι γραφω στο αλλο στον εδω καφενε, εαν δεν θηγω προσωπα και κατασταση απο αυτο το φορουμ :(
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 14 Ιαν 2025 20:47 οπα αποκτησαμε τωρα και κατασκοπο, τι γραφω εδω , τι γραφω εκει
αυτο το γραφω για τον Στεφανο που λεει για το τι γραφω στο αλλο φορουμ
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Ξαναδιάβασε τι έγραψα :mrgreen:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

δεν καταλαβα , και γιατι το εχουμε για παρτι μας , οποιος θελει γραφει , αλλα λιγοι γραφουν
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Ξαναδιάβασε άλλη μια φορά τι έγραψα, άλλωστε εσύ πλέον έχεις την εμπειρία να καταλάβεις, έτσι δεν είναι ? :mrgreen:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

εκατο φορες το διαβασα και δεν ξερω τι θελει να πει ο ποιητης , και γιατι τωρα ξαφνικα στα καλα καθουμενα
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

μηπος θες να πεις να διωχνουμε σε οποιον μας τι λεει , εαν λες αυτο δεν συμφωνω , ο καθενας λεει αυτο που νομιζει , χωρις βεβεα να ειναι απολυτα σιγουρος , αλλα γιατι το ακουσε απο τον Α και τον Β που για εμενα δεν ειναι ετσι , αλλα για το να γινουν εφτα δεν καταλαβα , οσο για το στροφειο εχω το Ι0ς σε gal 28 και 12 , και I2S , που το πηρα καινουριο απο τον Γιωργο , μια και κανενας αλλος δεν πουλαει , εαν θες το βγαζω φωτο το IOS σε GAL 28 οταν ερθει ο μικρος , με την φατσα μου να το κραταω
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Χθες το βραδυ καθησα και γεμισα ενα κουτι φυσιγγια με τον αδερφο μου CAL 20 με την PSB1 που θα τα ριξουμε στην επομενη εξοδο για τσιχλες . ;) :) Το σεταπ ειναι PSB1 1,25 X 25 γραμμαρια σκαγια νουμερο 9 καψουλι 615 σε ακοπο καλυκα με μισοταπα GUALANDI και κλεισιμο αστερι .Μεχρι τωρα του γεμιζα με S4 και Α1 που ηταν πολυ καλα . 8-)
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 19 Ιαν 2025 00:27 μηπος θες να πεις να διωχνουμε σε οποιον μας τι λεει ...
... με την φατσα μου να το κραταω
Θα σου ανοίξω τα μάτια Νίκο, διότι είσαι ο μοναδικός που έχει δημιουργήσει εδώ μέσα τόσα πολλά προβλήματα και όπως βλέπεις σε έχω ακόμη εδώ μέσα και ας συνεχίζεις να δημιουργείς προβλήματα, είτε άθελά σου, είτε λόγο άγνειας, είτε λόγο που δε σε θέλουν άλλα άτομα 8-)

Πάω να βάλω βεζίνα και έρχομαι, εσύ κάτσε φρόνιμα μέχρι να έρθω :mrgreen:
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Πριν από πολλά χρόνια, ξεκινήσαμε όλοι μας από το μοναδικό φόρουμ που υπήρχε στην Ελλάδα, εγώ πρώτος και χειρότερος είχα αντιπαρατεθεί αρκετές φορές με διάφορους και κατέληξα να μη μιλάω με άτομα που μου είχαν δείξει τις πρώτες γνώσεις, διότι με έτρωγε και ήθελα πάντα παραπάνω ή έστω έκανα πειραματισμούς και δικές μου πατέντες, χωρίς βεβαίως να ρισκάρω με δοσολογίες, πάντα όμως με ασφάλεια, ευτυχώς που με πρόλαβε ο συγχωρεμένος ο Βίκτωρας και μου είχε πει να μη ρισκάρω και άλλα παιδιά, διότι εδώ πέρα στα μέρη μας και πιθανότατα και αλλού...γιωμίζανε κάτι μπόμπες βυθού...είτε από άγνοια...είτε από γνώση...είτε επίτηδες...

Έφυγα από εκεί προσχεδιασμένα, αφότου είχα προσφέρει όσες γνώσεις μπορούσα, απλά δε γούσταρα να μου τη λένε και να με αμφισβητούνε...πιθανότατα από ζήλεια ή από χαμένα λεφτά....δίοτι μπορεί να έκανα και ζημιά σε κάποιους...εκτός του ότι μου έλεγαν μη τους ανοίγεις τα μάτια !!!

Έφτιαξα το πρώτο φόρουμ το 12 και μάζωξα εκεί μέσα άτομα που δεν είχαν γραφτεί ποτέ σε φόρουμ ή δε θα γραφότανε ποτέ και μου έστελναν φώτο και μου έλεγαν πράγματα που εγώ τα κράτησα μυστικά και τις φώτο τις έσβηνα όπως ερχότανε....διότι έφτασαν στο σημείο να μου στείλουν μέχρι και φώτο από υπόγειο με ειδική εγκατάσταση και όπλα μέσα και τότε νόμιζα ότι πρόκειτε για πολλά όπλα και δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να ήτανε μαγαζί ή ότι ο θείος μου έχει νόμιμα με ΑΚΚΟ περί τα 35 όπλα στα ερμάριά του και ότι μετά από χρόνια θα πήγαινα κάπου και θα έβλεπα χτισμένη ιδιόκτητη στέγαση για περίπου 200 όπλα με συναγερμούς και ένα συρτάρι με άδειες από την αστυνομία και ΑΚΚΟ...από Ιδιώτη παρακαλώ

Εν ολίγης, όταν σε έδιωξα τότε το 13 ή το 14, τη πρώτη φορά νομίζω, αλλά στη Message Board στα σίγουρα, ήταν όταν παρεκτρεπόσουνα εδώ μέσα και την είπες σε αυτόνε που είχα συμφωνίσει να βγάλω στο σίτε κάποιες Πεντασταδιακές πατέντες και μου έστειλε ένα μήνυμα και τα πήρα στο κρανίο και επιτόπου σε απέκλεισα, διότι είχες βάλει σε κίνδυνο το ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και αργότερα σκοτωθήκαμε με το συγκεκριμένο, για άλλους λόγους και όχι διότι έκανε πράγματα στα κρυφά πίσω από τη πλάτη μου και αναγκάστηκε να μου το ξεστομίσει όταν επήγε ο Γιάννης ο στρατιωτικός στη Κρήτη ταξίδι και από το πανικό του μη μαθευτεί το μυστικό με πήρε τηλ και μου τα ξέρασε όλα και πρώην φίλοι μου ήταν και αυτοί στο κόλπο και δε μου είχανε πει κουβέντα και εγώ τότε έκανα υπομονή και περίμενα να γίνουν κάποια πράγματα...διότι είχα συμφωνίες και είχα μέτωπα ανοιχτά και δε μπορούσα να κάνω διαφορετικά...

Επίσης έπρεπε να κρατήσω ισοροπίες και είχα τον ένα να με απειλεί από τη μια μεριά και τον άλλο να με εκβιάζει από την άλλη μεριά, αυτό ανέκαθεν το είχαμε από το πρώτο φόρουμ και ουδέποτε σταμάτησε και τα πήρα και εγώ στο κρανίο και κατέστρεψα όλα τα φόρουμ που άνοιξα, διότι αυτό αξίζατε εδώ μέσα αρκετοί από εσάς και μαζί με τα ξερά εκαήκανε και τα χλορά

Το μόνο καλό από αυτές τις υποθέσεις, είναι ότι έγιναν τότε όλες οι απαραίτητες γνωριμίες και γνωρίζαμε από τότε όσοι έπρεπε να γνωρίζουμε, ποιούς πρέπει και μπορούμε να εμπιστευτούμε και ποιούς όχι, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε εδώ μέσα μερικές αδερφικές φιλίες που κρατάνε μέχρι και σήμερα και λογικά θα συνεχίσουν να κρατάνε και στο μέλλον

Είχα γράψει κάποτε ότι δέκα και πλέον χρόνια πριν, μου παζάρευε κάποιος από το αυλάκι και κάτω, μια μηχανή που είχα φέρει από Σιαρμ στο Φ/Β για να πουλάει φουσέκια στους δικούς του, χωρίς άδεια βεβαίως βεβαίως και παρότι δεν είχα λεφτά τη πούλησα σε άλλο παιδί που γέμιζε για τη πάρτη του και το χάρηκα που τη πήρε αυτός

Όταν έβγαλα τις χιονάτες και τις αποσπώμενες...στο σίτε τότε...κάτι λεβέντες...τις έκλεψαν και τις πουλούσαν...τόσα το κουτί και όταν το έμαθα, τις ξήλωσα αμέσως, δηλαδή εγώ να χάνω λεφτά σε δοκιμές και εργατοώρες, να τσακώνομαι και να ρισκάρω να με τραβάνε στη ΓΑΔΑ με και καλά ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για τα αλέβρια που έγραφε το μυστικό αμερικάνικο βιβλίο βλητικής του 80 και να έχω και τους υποτιθέμενους δικούς μου να με σαμπωτάρουν ανεπίσημα και να έχω και το κάθε επιστημονικό επιστήμονα να μου τη λέει και από πάνω...

Ίσως δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι για να υπάρχει το φόρουμ και να μου τη λέτε εδώ μέσα, πληρώνω τόσα χρόνια το σέρβερ από τη τσέπη μου και όταν το πλήρωνε ο Κένταυρος πάλι λεφτά έχαν από τη τσέπη μου για να μη ξεχνιώμαστε, οπότε όποιος θέλει, επειδή εμένα δε μου αρέσει να μου τη λένε μέσα στο σπίτι μου, όποιος δε συμφωνεί μπορεί να πάει να μου τη λέει αλλού και όχι εδώ, διαφορετικά να πληρώσει από τη τσέπη του και να φτιάξει δικό του σίτε και φόρουμ, όπως και πλήρωσαν κάποιοι και έχασαν τα λεφτά τους διότι δεν ήξεραν να κάμουνε τη τύφλα τους

Και αφήνω και το τελευταίο για να ξελάσουμε όλοι μαζί, εδώ μέσα κόλωναν όλοι να δώκουνε ονοματεπώνυμα, αλλά στο Φ/Β εγράφανε όλοι με ονοματεπώνυμα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Για όλους έχει ο καιρός και το πιο πρόσφατο συμβάν από όλα, έγινε τη περασμένη εβδομάδα, διότι έχουνε τα αποτελέσματα από Βλητικό Σταθμό με αλέβρια και δε μου τα δώσανε να τα βγάλω στο IDIOGOMOSI...διότι σε κράτησα μέσα στο φόρουμ και δε σε έδιωξα για έβδομη φορά !!!

Αυτά προς συμμόρφωση και για να καταλάβετε κάποιοι γιατί σας χάλασα εδώ μέσα τις συζητήσεις και στο προηγούμενο φόρουμ πολλά θέματα και έγραφα ασυναρτησίες και ειρωνίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

ΥΓ Έχω πολλά ακόμα να βγάλω στη φόρα
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Πριν από λίγο μου ήρθε ένα ΠΜ με πλήρη ονοματεπώνυμο κτλ και όπως ήρθε το έσβησα και το ξέχασα, αυτοί που πρέπει να γνωρίζουν, τώρα γνωρίζουν, οπότε και επανέρχομαι στο θέμα μας 8-) :mrgreen:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 19 Ιαν 2025 00:18 εκατο φορες το διαβασα και δεν ξερω τι θελει να πει ο ποιητης , και γιατι τωρα ξαφνικα στα καλα καθουμενα
Το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι εάν είσαι ακόμη ετοιμοπόλεμος, τίποτε άλλο, αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που παραμένεις στο φόρουμ 8-)

Το στροφείο Καλ.28 το θυμήθηκα και με πείρανε τα γέλια :mrgreen:
Στέφανος έγραψε: 15 Σεπ 2024 19:57
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 14 Σεπ 2024 23:40 Νικολα σε μια μονο ημερα μπηκαν στο ιδιογομωση 700 ατομα και διαβασαν τι γραφουμε ,και καθε μερα μπαινουν παρα πολλοι και ολοι αυτοι οι περισοτεροι ειναι ιδιογομωτες .
Όταν υπάρχουν παγιωμένες απόψεις που δεν δέχονται αμφισβήτηση και η αντιπαράθεση είναι δεδομένη,
τότε δεν είναι διατεθειμένος ο καθένας να χαλαστεί.
Πρέπει να υπάρχει μεγάλη ανοχή αλλά ταυτόχρονα και να μην υπάρχουν ''ομαδούλες'' για να διατηρήσεις επισκεψιμότητα σε ένα φόρουμ.
Σε κλειστή ομάδα κανείς δεν μπαίνει να διακόψει μια συζήτηση, είναι νόμος.
Μην το παίρνεις προσωπικά αλλά αυτό είδα με τα γραφόμενα που διάβασα.
Οι κύριοι Στέφανος, Αγγελόπουλος, Περικλής και Ορφανίδης, έαν και εφόσον τα βρούνε μεταξύ τους, έχει καλώς, διαφορετικά δεν έχω όρεξη να χάσω την ηρεμία μου...απλά πράγματα 8-)

Όλα τα Setup και οι Πατέντες είναι στο Site 8-)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Προσωπικα εγω δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν φιλο και ετσι εχω μαθει στην ζωη μου ,να μη δημιουργω προβληματα στους συναθρωπους μου .Αυτο που εγραψα στον Στεφανο ειναι κατι που ειπε για εμενα ,οσο αφορα οτι εχω ,,οικονομικο οφελος,,απο ολα αυτα ,κατι που γνωριζεις πολυ καλα Νικολα μου καλυτερα εσυ οτι δεν εχω δεχτει να παρω ουτε ενα σεντς απο τοσα παιδια που εχω επαφη μαζι τους ,και το αλλο που ειπε οτι ,,κρυβω τα σεταπ ,,και δεν θελω να τα πω ,πραγμα που και αυτο ειναι λαθος γιατι οτι δοκιμες κανω ,παντα αμεσως τις γραφω εδω στο ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ειτε ειναι καλα τα αποτελεσματα ,ειτε οχι με κοστος σε χρηματα και χρονο .Το γεγονος οτι μου ζητησε συγνωμη ο Στεφανος για αυτα που ειπε ,την δεχομαι και ολα καλα απο εμενα .Το θεμα ειναι ληξαν 8-)
Στέφανος

Δημοσίευση από Στέφανος »

Περί Λάκη συμπεριφορά
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Το θέμα είναι ότι και στο άλλο φόρουμ ο λάκης έγραψε ειρωνικά σε δική μου ανάρτηση και ο Γιώργος την έσβησε και του τράβηξε τα αυτιά.
Πολλοί είναι και εκεί που τον αποφεύγουν όμως με το ignore.
Το ότι ο γραπτός λόγος είναι πολλές φορές παρεξηγήσιμος το καταλαβαίνω.
Όχι όμως να προσπαθείς συνέχεια να είσαι ή στην κλάψα ή στο δάγκωμα.
Από εμένα τελειώνει το θέμα εδώ γιατί κουράζει.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

πως ξερεις εσυ οτι ο Γιωργος μου τραβηξε τα αυτια , αρα εσυ του του το ειπες να με διωξει ,
Απάντηση