ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=ywkGMoyAIWg Στην υγεια σας μαγκες το τσιπουρακι που πινω . :)
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Γεροντάκο πήρες και εσυ 3-4 τσιχλίτσες και μας κάνεις το παλληκαρι και τον ΑρχηΚυνηγό :) :D :D :D
Για μεζέ σημερα θα εχουμε σιταρήθρες λαδορίγανη και Μολόχα με αυγά ομελέτα :) :) :D :D :D
Σαράντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δυσκοιλιοτητα εχεις και θελεις να φας μολοχες βραστες ? Καλα ολες και ολες 6 σιταριθρες εχεις κτυπησει απο την αρχη του κυνηγιου ,και ακομα αυτες εχεις και τρως ? Αυτες πρεπει να ειναι σαν γαλοπουλες η καθε μια . :o :o :lol: :lol: :lol: :D :D :D Εμενα καποιος κοινος γνωστος μας μου ειπε οτι εδω και καιρο ειχες καλεσει κοσμο για να τους κανεις το τραπεζι με κυνηγι στις γιορτες και στο τραπεζι ειχες βαλει μια σιταριθρα λαδοριγανη για να φανε ολοι μαζι ,και στο τελος την πληρωσε την πεινα τους με καμμια 10αρια κιλα γουρουνοπουλο . :o :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D Εισαι και μακρυα για να σου δωσω 10 κιλα αγριογουρουνο που μου φερανε προχθες ενας αγαπητος φιλος απο την παρεα μου στα Γρεβενα που του ειχαμε φτιαξει ενα κουτι φυσιγγια . ;) 8-) :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο Κάνε και καμιά οφθαλμολογική εξέταση γιατι ομελέτα γράφω βραστές διαβάζεις :) :D :D :D :D Βρέ που μπλέξαμε :) :D :D :D
Λαγό στιφάδο σερβίραμε την Πρωτοχρονιά και ο Γεροντάκος άκουσε Γουρουνόπουλο γιατι το μυαλό του ητανε στα Αγριογούρουνα θύματα Τροχαίων ατυχημάτων που του ΄φερανε οι φίλοι του :) :) :D :D :D Αμα θέλω κρέας Αγριόχοιρο έχω τους φίλους στο Κιλκίς που πάντοτε μου εχουνε φυλαγμένο
Εισαι και παντογνώστης και μου κάνεις εξυπνάδες σε εμένα που εχω 2 Νταν σε κυνήγι λαγού στην Ουγγαρία, 2 Νταν Κυνήγι Τσιχλας στην Καβάλλα, 2 Νταν Κυνήγι Τσίχλας στη Χαλκιδική, δυο Νταν κυνήγι Αγριόχοιρο στο Κιλκίς και αλλά δυο Κυνήγι Λαγου και Σιταρήθρας πάλι στο Κιλκίς γραψε και 5-6 Κυνήγια Τσιχλοκότσυφες στο Κιλκίς Ξέχασα και το Κυνήγι Αλεπούς στην Σλοβενία που εριξα και σε Σκοπευτικό αγώνα εκεί.
Διάβασε καλά τι γράφω και πές μου και εσύ πόσα Μπαμ εριξες εκτός Ελλάδος :?: :?: :) :D :D :D :D :D Αντε μην αρχίσω με το Τσίπουρο πρωι πρωί να ηρεμήσω :) :D :D :D :D Ηθελα να ξέμπλέξω απο τις δουλειές και να δεις αν δεν καθόμουνα εκεί κανένα μήνα να σε στρώσω στόμα να εχεις και μιλιά να μην έχεις :) :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Οσο και αν τρεχεις στο εξωτερικο για κυνηγι ,σαν το κυνηγι που κανω με τον πρακτορα σου στα Μεγαρα δεν εχει πουθενα . ;) :o :o :lol: :lol: Σε αυτα τα μερη πηγαινεις οταν σου δειξουν κοκκινη καρτα στην Κυπρο ,και τρεχεις δεξια και αριστερα .Κοροιδο ειμαι να παω στο Κιλκις και στην Καβαλα για τσιχλες ,αγριογουρουνο ,η για σιταριθρες ,η στο εξωτερικο ,αφου αυτα ερχονται εδω και με βρισκουν ,δεν πληρωνω πολλα λεφτα σε ξενοδοχεια ,φαγητο ,και στον πρακτορα για να σου αγορασει τα θηραματα και να λες μετα οτι τα κτυπησες εσυ ,και δεν με κυνηγανε και τα Δασαρχεια απο πισω . ;) :o :lol: :lol: :D :D :D :D Με τον λαγο που εκανες το τραπεζι στις γιορτες ,δεν επαθε κανεις κοψιμο ? ,αφου τον ειχες 30 χρονια στην καταψηξη ,και ειχε γινει σαν μουμια . :o :o :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

Νικολα δες στην ενοτητα λαγος , αγριοκουνελο , και πες μου
Άβαταρ μέλους
pericles

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 08 Ιαν 2025 09:19 Οσο και αν τρεχεις στο εξωτερικο για κυνηγι ,σαν το κυνηγι που κανω με τον πρακτορα σου στα Μεγαρα δεν εχει πουθενα . ;) :o :o :lol: :lol: Σε αυτα τα μερη πηγαινεις οταν σου δειξουν κοκκινη καρτα στην Κυπρο ,και τρεχεις δεξια και αριστερα .Κοροιδο ειμαι να παω στο Κιλκις και στην Καβαλα για τσιχλες ,αγριογουρουνο ,η για σιταριθρες ,η στο εξωτερικο ,αφου αυτα ερχονται εδω και με βρισκουν ,δεν πληρωνω πολλα λεφτα σε ξενοδοχεια ,φαγητο ,και στον πρακτορα για να σου αγορασει τα θηραματα και να λες μετα οτι τα κτυπησες εσυ ,και δεν με κυνηγανε και τα Δασαρχεια απο πισω . ;) :o :lol: :lol: :D :D :D :D Με τον λαγο που εκανες το τραπεζι στις γιορτες ,δεν επαθε κανεις κοψιμο ? ,αφου τον ειχες 30 χρονια στην καταψηξη ,και ειχε γινει σαν μουμια . :o :o :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
Αγνοώ το ανωτέρο περιεχόμενο γιατι απο την πολλή συνεφιά στο Ίλιον θα εχει συννεφιάσει και το μυαλό σου ;) :) :) :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μονοτουφεκια Μπάμ :) :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Λες κρυφα οταν ημουν στο νοσοκομειο να μου εκαναν εμβολιο χωρις να το καταλαβω .? :o :o :o :lol: :lol: :D : :D :D Λοιπον κανονησε να ερθεις εδω και να σε παμε με τον πρακτορα σου για τσιχλιτσες ,γιατι θα τελειωσει η σεζον και τσιχλα δεν θα εχεις κτυπησει ,και αφησε στην ακρη την Ουγγαρια και την Σλοβενια που ειχες παει καποτε πριν 50 χρονια ν. ;) :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=qW9qXTc ... D_&index=3 :o :o :o ;) :) Στην υγεια σας το τσιπουρακι που πινω .Τεραστιε Στρατο .Aυτη ειναι ερμηνεια τραγουδιου κυριοι .
Άβαταρ μέλους
pericles

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 09 Ιαν 2025 09:46 Λες κρυφα οταν ημουν στο νοσοκομειο να μου εκαναν εμβολιο χωρις να το καταλαβω .? :o :o :o :lol: :lol: :D : :D :D Λοιπον κανονησε να ερθεις εδω και να σε παμε με τον πρακτορα σου για τσιχλιτσες ,γιατι θα τελειωσει η σεζον και τσιχλα δεν θα εχεις κτυπησει ,και αφησε στην ακρη την Ουγγαρια και την Σλοβενια που ειχες παει καποτε πριν 50 χρονια ν. ;) :D :D :D :D :D
Γεροντάκο πές εσύ ημερομηνίες για να κοιτάξω αν ειναι βολικές γιατί αν ερθω εξ απροόπτου εκτος του οτι θα σε πιάσω στον ύπνο. μπορεί να εχεις τίποτα άλλες δουλειές και να σου ειναι δύσκολο :?: :?: :?: :?: Απο την άλλη ειναι και ο πράκτορας που εχει το πένθος με το σκύλο του και εχασε τα κέφια του. ;) :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ρε μαστορα δεν μου εχουν πει οι τσιχλες ποτε θα κανουν εκδρομη εδω κοντα . ;) :lol: :lol: :D :D Οταν ξαναπαω κυνηγι θα ρωτησω να μου πουνε οι φιλεναδες τους . 8-) Παντως τωρα τελευταια που πηγα με τον πρακτορα σου ειχαν μεινει λιγες ,γιατι ολες τις αλλες τις κτυπησαμε ,και τωρα περιμενουμε οταν ξαναπαμε κυνηγι να τις ρωτησουμε ποτε θα ερθουν . ;) :lol: :lol: :D :D :D Πιστευω εκει κοντα στα μεσα Φεβρουαριου θα μας ξαναερθουν . :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο μην μου στεναχωριέσε για τις Τσίχλες και για τις πατέντες και να τσατίζεσαι γιατι τρώμε και μολόχα με αυγά, που μόνο ενα κόμπο καντιλίτσα χρειάζεται να ξέρεις οταν θα τις δέσεις στο χωράφι :) :D :D :D :D :D Αν θέλεις και την πατέντα για την γομολάστιχα πρέπει να κονομήσω κάτι και εγώ γιατι το ού περι χρημάτων τον αγώνα ποιουμεθα ειναι απο τον καιρό τις Ε.Ο.Κ.Α. και έχει παλιώσει :) :D :D :D :D Τωρα εχουμε εξοδα και αμα δεν φτάνει η σύνταξη πρέπει να βρούμε τρόπους να τα κονομάμε :D :D :D :D Αν εχεις και εσύ καμιά πατέντα μπορεί να κάνω και τράμπα την δικιά μου :) :) :D :D :D :D :D :D :D
Κυριε ελέησον Ευλογια κυρίου και έλεος έλθε επ, υμάς :) :D :D :D :D :D

Να σε κεράσω και ενα Τσιπουράκι απο αυτό που εκανα εισαγωγή Απο τις Περιοχές σας εκεί στη Νεμέα που εζησε και ο Ηρακλής του Αισώπου που εισαστε και συνάδελφοι Μυθοπλάστες :) :) :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Ελπίζω να σου εφτιαξα το κέφι και να θυμάσε οταν πηγαινεις στην Παραλία μέχρι τα γόνατα να μπαίνεις στο νερό. :) :D :D :D :D Το γιατί θα στο πώ Ιδιαιτέρος :) :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εγω αντι για μολοχες με αυγα προτειμω αρνι ψητο στην σουβλα με κρασακι ,η για να κανω διαιτα καλαμαρακι τηγανητο με κρασακι και σαλατουλα χορταρικο του βουνου .Τωρα αν δεν ψαρεψω καλαμαρια ,μου κανει και μαριδακι τηγανητο με κρασακι . ;) :D :D :D :D Ρε μαστορα χειμωνιατικα με κρυο μολοχες θα φαμε ? Χθες εκανα μοσχαρακι σουπα με λαχανικα μεσα ,και εχω και για σημερα περισευμα ,και ελα να σου κανω το τραπεζι .Θα πιω και κανα δυο ποτηρια κρασι για να ζεσταθω . ;) :D :D :D :D Λοιπον προσεχε το τσιπουρο που πηρες απο την Νεμεα και πινεις ,γιατι εχει περιεργα συμπτωματα ,για αυτο εγραφε μηθους ο Αισωπος . ;) :o :o :o Κανονησε να μας αρχισεις τωρα και εσυ να μας λες διαφορες περιεργες ιστοριες ,οτι ταχα κτυπησες μια σιταριθρα που ηταν σαν γαλοπουλα . :o :o :o :D :D :D :D :D Λογω κρυου σημερα ξεκινησα με τσιπουρακι πρωι πρωι για να ζεσταθω που μου επιτρεπει να πιω ο γιατρος . ;) :D :D :D Αυτη την πατεντα που γραφεις την εκλεψες απο τον πρακτορα σου ,γιατι μου θυμιζει τον Παλιογερο απο την Λερο που μαζευε τις σαγιοναρες στην παραλια απο τις τουριστριες και τις εκανε ταπες . ;) ;) :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D https://www.youtube.com/watch?v=6uwc4EdCOI8
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο, οι σουπες είναι για τους Ασθενείς :) :) :D :D τρωγω 2-3 κουταλιες αυγολέμονο μετά την Ανάσταση του κυρίου Ιησού Χριστού για να τηρήσω το έθιμο :) :D :D :D Εσύ να τρώς τα μοσχαράκια τα μοσχοαναθρεμένα με Ορμόνες και εμβόλια και να σου φράσουν τα έντερα :D :D :D :D
Τις μολόχες ασε να τις τρώμε εμείς και ας ρίχνουμε και ομοβροντία τις κανονιές :D :D :D
Εδώ και μέρες ειχα θυμηθεί τα ψευδοκαλαμάρια σου και είπα οτι τα ξέχασες φέτος, αλλά να πάλι που θα μας τα πλασάρεις οτι ειναι Καλαμάρια μαμούθ :D :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ειμαι περιεργος με τοσες μολοχες που τρως και ριχνεις κανονιες μεσα στο σπιτι πως σε ανεχονται δεν εχεις φαει παντοφλα ακομα . :o :o :D :D :D Περιεργα παραγματα συμβαινουν . 8-) Μαλλον με το εμβολιο χαλασε η μυτη τους . :lol: :lol: :lol: :D :D :D Απο τον καιρο που σου εδειχνα τα καλαμαρια γιγαντες ,με εφαγε το ματι σου ,και εχω παει πριν τις γιορτες δυο τρεις φορες αλλα τιποτα δεν υπαρχει . 8-) Μια μερα επιασε ενα ο Σωτηρης που πρεπει να ξεφυγε απο τις επαγγελματικες τρατες κοντα στο 1,500 βαρος .Αυτο ηταν ολο και ολο . 8-) Αντε με στεναχωρησες παλι πρωι πρωι και θα βαλω να πιω ενα ποτηρακι κοκκινο κρασι . ;) :D :D :D :D https://www.youtube.com/watch?v=0XwTRTGFQJM
Άβαταρ μέλους
pericles

Επιμένω Γεροντάκο δεν πάς καλά και σου φταίνε οι άλλοι επειδή σου ξέφυγε το καλαμάρι και σου προκαλέσαμε στεναχωρία και ψάχνεις κοριτσάκια να σου τραγουδάνε :?: :?: :) :) :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Μια χαρά ειναι η μολόχα και την εχεις παρεξηγημένη και ξέχασες στην κατοχή που ηταν το κύριο μενού εκτος και αν επαιρνες κονσέρβες βοδικό απο τον κατοχικό στρατό και γιαυτό τρώς Μοσχαράκι τώρα :) :D :D :D :D :D
Γραψε κάπου !!Δεν Ξεχνώ οι κανονιές διανοίγουν και συντηρούν το έντερο!!! :) :D :D :D :D :D Εδώ μας εχουν τρελλάνει με το φυσικό αέριο και βρήκαν καράβι να το υγροποεί και να το μεταφέρει Και θες εμείς που το έχουμε στο σπίτι μας να το πετάμε :?: :?: :?: :) :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κανεις εμποριο φυσικου αεριου ,για αυτο και τρως τοσες μολοχες ? :o :lol: :lol: :D :D :D :D Τωρα εξηγουνται ολα . 8-) ;) :D :D :D Η φασολαδα δεν σου κανει ? Ειναι το ιδιο αποτελεσματικη και αυτη . ;) 8-) :lol: :lol: :D :D :D :D Λοιπον να συνδεσεις το εντερο σου με την παροχη φυσικου αεριου για να εχεις και στο σπιτι συνεχη ροη φυσικου αεριου ,ωστε να αναβουν και οι λαμπες και να μαγειρευεις κιολας . :lol: :lol: :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Στέφανος

Δημοσίευση από Στέφανος »

pericles έγραψε: 16 Ιαν 2025 07:25 Επιμένω Γεροντάκο δεν πάς καλά και σου φταίνε οι άλλοι επειδή σου ξέφυγε το καλαμάρι και σου προκαλέσαμε στεναχωρία και ψάχνεις κοριτσάκια να σου τραγουδάνε :?: :?: :) :) :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Μια χαρά ειναι η μολόχα και την εχεις παρεξηγημένη και ξέχασες στην κατοχή που ηταν το κύριο μενού εκτος και αν επαιρνες κονσέρβες βοδικό απο τον κατοχικό στρατό και γιαυτό τρώς Μοσχαράκι τώρα :) :D :D :D :D :D
Γραψε κάπου !!Δεν Ξεχνώ οι κανονιές διανοίγουν και συντηρούν το έντερο!!! :) :D :D :D :D :D Εδώ μας εχουν τρελλάνει με το φυσικό αέριο και βρήκαν καράβι να το υγροποεί και να το μεταφέρει Και θες εμείς που το έχουμε στο σπίτι μας να το πετάμε :?: :?: :?: :) :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Δεν ξέρω πόσο θα σε στεναχωρήσω αλλά τα πολλά αέρια σημαίνει κακή λειτουργία του εντέρου :oops: .
Με όλα τα συνεπακόλουθα όταν περνά η ηλικία.
Και το γράφω και από προσωπική εμπειρία και παρατηρήσεις.
Απάντηση