ειδα και εγω τα φυσιγγια ωραια χαρτακια με νουμερο , θα φτιαξω και εγω με ζωγραφικηΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑08 Οκτ 2024 08:01 Αργησα να δω την φωτο γιατι αυτη την εποχη κανω τον θηριοδαμαστη . Αλλα την ειδα την νυχτα την φωτο ,και επιτελους ειδα ωραιο χαρτινο φυσιγγιο κλεισμενο με αγνα υλικα . Το θεμα ειναι αν αυτο το φυσιγγιο ειναι για κυνηγι ,η για γαμους .Αν ειναι για κυνηγι ,παει στην ευχη τα αγνα υλικα θα πανε στο βουνο ,ενω αν ειναι για γαμους προσεχε που θα το ριξεις μη τυχων με τις ταπες εχουμε τραυματισμους μεσα στο πληθος .
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
Και που να δεις Νικολα τι εχω φτιαξει ακομα .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
δεν μπορει να πιασει γραμμη με τα ελτα κουριερ για να παραλαβουν το δεμα , τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μουΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑11 Σεπ 2024 12:09 μου φαινεται θελει σπρωξημο , και δεν θελω να τον ενοχλω συνεχεια , αλλα ..... Νικολα πες του και εσυ τιποτα να το στειλει, εαν εχεις το θαρος, απο δευτερα , τριτη τεταρτη , δεν μπορει λεει να πιασει γραμμη , τι θελει και λεει αυτες της λεπτομερειες , ειπαμε να ειμαστε ειλικρινης , αλλα οχι και ετσι , ποιο καλα θα ηταν , δεν προλαβα ακομα , γιατι εχω και αλλες δουλειες
-
την πρωτη φορα εκανε 20 μερες , την δευτερη φορα μεχρι στιγμης φτανουμε της 20 μερες , και συνεχιζουμε , συνολο 40 μερες μεχρι στιγμης , σε μια σεζον κυνιγησημη , και σε ενα οπλο , που ακομα καλα καλα δεν το εχω δοκιμασει , εκτος απο 2 μερες και 15 φυσιγγια , που εριξα και δεν το ευχαριστηθηκα , γιατι εκανε αφλογισιες, δεν ειναι ουτε 10 , ουτε 15 μερες ειναι 40 μερες κυνηγησιμες που εχασα μεσα στην σεζον με αυτο το οπλο ,
- pericles
Ουτε που πάτησε ο Γεροντάκος στον Καφενέ αλλά μας έμαθε πώς να κάνουμε μπάνιο το εμπροσθογεμές Μας ειπε να μην χρησιμοποιήσουμε την GM3 αλλά δεν μας είπε για κάποιο υποκατάστατο Ας μας πεί τουλάχιστον και αυτό σαν Κουίζ, πού είναι οι εξολκείς στο εμπροσθογεμές
Που να χάθηκε ο Γεροντάκος μας Λέτε να εμεινε με ανοικτά τα μάτια απο τις φωτογραφίες με τα χάρτινα που εστειλα στο viber η μηπως προσπαθει να μάθει πως να τραβήξει φωτογραφίες με την ταμπλέτα
Που να χάθηκε ο Γεροντάκος μας Λέτε να εμεινε με ανοικτά τα μάτια απο τις φωτογραφίες με τα χάρτινα που εστειλα στο viber η μηπως προσπαθει να μάθει πως να τραβήξει φωτογραφίες με την ταμπλέτα
Σαράντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Εδω ειμαι και παρακολουθω τα παντα . Ακομα και τι λες πισω απο την πλατη μου . Εσυ εχεις εμπροσθογεμες και εγω σε μαθαινω πως να το κανεις μπανιο .Και μη μου πεις οτι το ηξερες και αυτο ? Εγω δεν εχω εμπροσθογεμες τωρα ,και για αυτο φταιει ο μεγαλος σεισμος που εκανε εδω το 1999 και μου γκρεμισε το πατρικο σπιτι ,και μαζι με αυτο χαθηκαν και τα δυο εμπροσθογεμη οπλα που ειχα ,ενα μονοκανο ,και ενα δικανο και τα δυο Αγγλικα .Αλλιως με αυτα θα κυνηγουσα ακομα . Την λυση σου την ειπα αλλα εσυ δεν με ακους και στο τελος θα το βαλεις το εμπροσθογεμες στο τζακι σου . Κανονησε να πας κυνηγι και να ριξεις καμια τουφεκια με αυτο ,και να τρεχει η πυροσβεστικη ,γιατι θα νομιζει οτι πηρε φωτια το βουνο .
-
-
το ειδα στον υπνο μου το βραδυ , ηρθε λεει και πηγα και το πηρα με χαρα , ειχα φτιαξει ελαφρια φυσιγγια με αστερι , σε πορτοκαλι χρωμα καλυκα , και πηγα κοντα να το δοκιμασω σε τσιχλες , βλεπω μια και της ριχνω , την βλεπω και την τρωει χαμηλωνει χωρις να πεσει , αλλα ο θορυβος που εκανε ηταν περιεργος υποκοφος χαμηλος σαν να ακουστηκε απο πηγαδι κοιταζω το οπλο , και βλεπω οτι δεν υπηρχαν οι κοκκορες πανω , ο ενας να εχει φυγει τελειος , και ο αλλος να σπασει , και να ειναι ο μισος πανω στο οπλο , και εξαχνα να βρω τους κοκκορους μεσα στα χωρτα , που βρηκα μονο τον σπασμενο μισο κοκκορα , και λεω τον μ..... δεν μου το εφτιαξε παλι σωστα , τι εφιαλτης και αυτος , λες να βγει στα αληθεια
-
-
και μιλαω σοβαρα χωρις να αστειευομε ετσι ηταν το ονειρο αυτο , και οπως λεει πηγαινα ακουγα το θροισμα του ανεμου στα δεντρα , χρρρρ χρρρρ , και ηταν το ροχαλητο της Ζωης , γιατι μετα ξυπνησα και την ακουγα που συνεχιζε , και κατα πας πιθανοτητα η τουφεκια που εριξα με το κοκοροτουφεκο που μου εφυγαν τα κοκκορια , και που εκανε σιγανο θορυβο υποκουφο , θα ηταν κανενας πορδος
- pericles
Ορφανίδη μην ψάξεις ξανά οπλουργό γιατι εχουμε μελος μας απο το Ίλιον μέχρι και το χτένι φτιάχνει και ξέρει απο κοκοροντούφεκα Ηθελε να μου στείλει φωτογραφία με το κοκοροντούφεκο και μου εστειλε την φωτογραφία του εγγονου του, του Νικόλα που ητανε Τσιτσιδος
-
Ακομα και ο εγγονος μου ειναι κοκοροντουφεκος απο μικρος . Εμοιασε του Παππου του . Λοιπον σημερα θα παραλαβω καμια 10αρια κιλα αγριογουρουνο απο φιλο μου ,που του ειχα δωσει σεταπ μαζι με δειγμα ,και δεν εχει αφησει αγριογουρουνο ορθιο . Μονοτουφεκια τα εχει .Χθες κτυπησε ενα καπρο 170 κιλα και για πρωτη φορα του εριξε δυο φυσιγγια .Εχω ετοιμη την μηχανη για να το κανω κιμα το κρεας να τρωω μπιφτεκια ,γιατι με την μασελιτσα μου ειναι δυσκολο το μασημα . Επειδη χειμωνιαζει σιγα σιγα και θα φοραμε περισοτερα ρουχα στο κυνηγι ,ηθελε η BERETTA μια πολυ μικρη αλλαγη . Τα μετρα που ειχε το οπλο ηταν για καλοκαιρι χωρις πολλα ρουχα .
- pericles
Και μασέλα που κόβει να ειχες πάλι ο Καπρος δεν τρωγεται μαγειρευτός. Θελει πολλες ωρες ψησιμο και πάλι Κάπρος μυρίζει οπότε καλύτερα οπως θα το φτιάξεις. Και εγώ τις σιταρήθρες κάνω τα στήθη κιμά και μετά κεφτέδες
-
Ηθελα να ηξερα ποσες σιταριθρες θελεις για να κανεις ενα κιλο κιμα . Ολο τον καμπο να κυνηγησεις ενα κιλο κιμα δεν θα κανεις με τις σιταριθρες ,οσο και αν μου λες ,οτι αυτες που κτυπας ειναι ενα κιλο η καθε μια . Οταν θα ερθεις εδω θα σε παω ενα δρομολογιο απο Αθηνα μεχρι την Λαμια το βραδυ και θα μαζευουμε αγριογουρουνα μονο θυληκα απο τροχαια ατυχηματα .
-
ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΧΙΟΝΙ , ακομα περιμενω τηλεφωνο απο την τριτη απο τον μαστορα να μου πει αριθμο αποστολης οτι μου το εστειλε , αρα δεν μου το εχει στειλει , τι να κανω να τον παρω τηλεφωνο , γιατ υπαρχει περιπτοση να το εστειλε και να μην με πηρε , η δεν το εστειλε , και θελει ενα σπροξιμο
-
τον πηρα τηλεφωνο , και μου ειπε οτι εχει ειδοποιηση και περιμενει το κουριερ να ερθει να το παρει , και εχει λεει αγανακτηση , ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ , εαν ηξερα απο την αρχη πως θα εξιληχθει ολη αυτη η ιστορια , με αυτη την εκνευριστηκη αναμονη 2 χρονων ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο Εγλεζος που δεν ηξερα και ποτε θα ερθει και εαν προλαβει να μου το δωσει , και ποιο , και σε τι κατασταση θα ειναι ,γιατι ειναι και ζαμαν φου ο εγλεζος τρεις λαλουν και δυο χορευουν , και 42 μερες του μαστορα , θα του ελεγα του εγλεζου ευχαριστω πολυ δεν θα παρω . ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
-
ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ , πανε και τα αγριοπεριστερα , πανε και τα τρυγονια , πανε και οι ντοπιες φασες , που ηξερα ενα μερος και δεν πηγαινα , για να παω με το εγλεζικο , για να το δοκιμασω , γιατι ο χαζος περιμενα μερα με την μερα να ερθει , ελεγα αλλη μια μερα και θα ερθει ΕΜ ΔΕ περασαν 42 ολοκληρες μερες και συνεχιζουμε, και τωρα τα εχουν καψει αλλοι τα πουλια
-
ειναι απιστευτος , περιμενε λεει να βρει τροπο να το στειλει για να πληρωσει λιγα μεταφορικα , και δεν βρικε τροπο , ευτηχος γιατι θα εκανε με αλλον τροπο εκτος απο τα κουριερ τουλαχιστο μια εβδομαδα να ερθει , και το χειροτερο να κατεληγα και κατηγορουμενος εαν το οπλο χανωνταν , ενω απο την αρχη εγω του ειπα να το στειλει με ελτα κουριερ για ποιο γρηγορα και ασφαλες τροπο και χωρις να χαθει , και τελικα δεν μπορεσε , και με πηρε τωρα τηλεφωνο , και μου ειπε οτι τελικα δεν προλαβε να ερθει ο διανομεας του ελτα κουριερ να το παραλαβη , και θα ερθει λεει αυριο , αυτο το αυριο το ακουω απο την περασμενη πεμτη . και να δειτε στο τελος σε εμενα θα εχει χρεωσει τα μεταφορικα , ενω μου ειχε πει πριν μια εβδομαδα οτι εκεινος θα τα πληρωση
-
Η καλη δουλεια αργει να γινει Νικολα .
-
μου μου λεει οτι ειναι ετοιμο απο την περασμενη πεμτη , μηπος το ανοιξε απο την συσκευασια , οταν του ειπα οτι ο κοκορας χτυπαει την βελωνα πλαγια , για αυτο και η βελωνα με την σειρα της χτυπαει τα καψουλια ομοκεντρα , και το εφτιαξε , λεω μηπος , εαν ναι τοτε χαλαλη η καθηστερηση , αλλα εγω λεω οτι το κολοβαρουσε , θα δουμε