Περικλη μου ,ποιος μπορει να προστατεψει περισοτερο το εγγονι του ? Ο Παππους και η Γιαγια που εχουν μεγαλωσει τρια παιδια ,η καθε βλακας υπουργος υγειας ,που μονο γιατρος δεν ειναι [τουλαχιστον εδω στην Ελλαδα].Και εγω τον Σπυρο Παισιο τον επιασα στα χερια μου αφου ειχε γινει ενος χρονου . Παντα υπηρχαν ιωσεις ,και ποιο σοβαρες καποτε οταν ειμασταν παιδια . Δεν λεω να μη εχουμε μετρα εναντι των ιωσεων .Αυτο που βλεπω εγω ειναι, οτι με αφορμη τον COVID προσπαθουν να διαλυσουν την οικογενεια ,την χαρα της ελευσης του νεου μελους και τη σχεση δηλαδη του πατερα της μητερας της Γιαγιας ,και του Παππου του θειου .Πηγα με αρνητικο τεστ στο Νοσοκομειο και ζητησα να δω την κορη μου ,και με στειλαν να ξανακανω τεστ και να πληρωσω 50 ευρω .Αν αυτο δεν ειναι εκμεταλευση τι ειναι ?Δεν ζητησα να δω το εγγονι μου ,το παιδι μου ζητησα να δω με τεστ. Μολις ομως τους τα εκανα μπαχαλο εκει μεσα αμεσως μου εφεραν την κορη μου τρεις φορες να την δω χωρις τεστ .Πριν μια εβδομαδα βγηκε αυτος ο ηλιθιος που λεγεται υπουργος υγειας ,και ειπε οτι αιρωνται ολα τα μετρα για τον COVID .Που αιρωνται ? Στα νοσοκομεια με μασκα ειμαστε και με τεστ ακομα .

Ολα γινονται για το πουστικο το χρημα ,και βρηκαν ευκαιρια και τροπους για να σου τα παρουν με τις μασκες και τα τεστ .Ο Χρηστος λογω εργασιας καθε μερα κανει τεστ ,και αυτον με αρνητικο τεστ, δεν τον αφηναν να δει την γυναικα του και το παιδι του και τον εστειλαν να πληρωσει 50 ευρω και αυτος και να κανει παλι τεστ [δηλαδη 100 ευρω αυτος και εγω].Τα αποτελεσματα των τεστ θα εβγαιναν την επομενη ημερα το μεσημερι .Αν ειχε COVID δεν θα κολουσε το παιδι του και την γυναικα του αφου μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα θα ηταν μαζι με την Παναγιωτα και το παιδι του ?

Εμποριο του κερατα εχει γινει το Θειο δωρο του ερχομου του νεου μελους της οικογενειας .

Και τα νοσοκομεια ψαχνουν τροπους πως να σου τα παρουν τα λεφτα μεσα απο την τσεπη με διαφορα τρικ .Εισαι προσφατα Παππους και εσυ ,και φανταζομαι οτι καταλαβαινεις τι λεω .

Εγω ειμαι και αισθανομαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ανθρωποος ,και δεν μπαινω στα καλουπια τους .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .