ολα δουλευουν ρολοι , εγω παλευω απο τον ιανουαριο να ανενεωσω την αδεια παραγωγου , και μου ξεφουρνιζουν ενα ενα τα δικαιολογιτικα , και ολο αδεια εχει η υπευθηνη ,και με στελνει σε αλλες υπηρεσιες για πιστοποιοητικο υγειας , και αυτοι με στελνουν στον γιατρο να κανω αναλυσης , και περιμενω τον μικροβιολογο που και αυτος ειχε αδεια , και οταν γυρισε μια εβδομαδα να βγουν οι αναλυσης , και ξαναπαω εκει , και με ξαναστελνουν στου εμποριου , και το εμποριου με στελνει στον δημο , που και εκει εχει αδεια ο υπευθηνος , που περιμενω να γυρισει , και μετα που γυριζει ο δημος δεν ξερει τιποτα , και με ξαναστελνουν στου εμποριου , και μου λεει , να ξαναπαω στο τμημα υγειας με της αναλυσης και του πιστοποιητικο υγειας του γιατρου , και μου λενε το κουφο να τους παω το φορτηγακι να το δουν , και πρεπει λεει να εχει τεντα , και τους λεω δεν εχω ευπαθοι προιοντα , και μου λεν δεν εχει σημασια , και πως θα φωρτονω ευκολα το φορτηγο με την τεντα . Ρωταω τον τεντα ποσο εχει μια τεντα και μου λεει απο 800 ευρω μεχρι 1000 , ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠνΗΓΜΕΝΟς ΣΕ 10 μερες και βλεπουμε , και εν το μεταξι εχω δωσει ολη την παραγωγη μου στην ζουλα , γιατι εαν περιμενα απο αυτους , θα επρεπε να τα πεταξω ολα , και βλεπω οτι ουτε συνηδηση εχουν ουτε καρφι τους καιγεται , ΦΕΕΕΕΕΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑ , τι θυμαστε την διαφημηση , και αυτο με τον αιμνιστο Ψαλτη
https://www.youtube.com/watch?v=Rv37jYR ... slover1974, με ολα αυτα περασαν 6 μηνες και ακομα δεν εχω ανανεωση την αδεια , εχει ο θεος , θα συνεχισω για να την εχω τουλαχιστο ετοιμη του χρονου , και εβαλα λογιστη , γιατι ειναι τοσο πολιπλοκα ολα αυτα που πολυ δυσκολα θα μπορουσε καπιος να τα κανει μονος του , ποσο αραγε ενα αγροτης που εβγαλε με το ζορι το γυμνασιο , μου ειπε ο λογιστης επειτιδες το κανουν , να υποθεσω για να κανουν λιγοι ,