ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ

Ιστότοπος www. IDIOGOMOSI .com και θεματικές κατηγορίες
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Re: ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ

Δημοσίευση από pericles »

Γεροντάκο αυτοί που γράφουν οτι τα 5σταδιακά ειναι το ιδιο με τα 2σταδια είναι αυτοί του Τενεκέ της φέτας :D :D :D :D :D
Εγω τους Απαντώ οτι στο 5σταδιακό φυσίγγιο (Σκατό) να το γεμίσω τα θηράματα Μπάμ και κάτω φτάνει να φάς Φασολάδα :) :D :D :D
Νικόλα Καββαδία με συγχωρείς που χάλασα λίγο το θέμα .
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
https://youtu.be/nmeT3fNPP_k?si=BGHBK5Yx4mKoo3j0
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Ρε μαστορα ειναι καποιοι που θελουν να πουν κατι , και λενε μαλακιες και αυτο ειναι που με τρελενει . 8-)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Σημερα γεμισα μερικα φυσιγγια για το σκοπευτηριο που θα παω αυριο με τον φιλο τον Χρηστο ,σε 65 αρη καλυκα κομμενα και κλεισμενα αστερι με την PSB5 σε πεντασταδιακο και νουμερο 9 σκαγια ,για το παλαιο θαυμασιο δικανο μου πανω απο 100 χρονων αλλα σε αριστη κατασταση σαν καινουριο ,που κυνηγουσε ο Παππους ,ο Πατερας ,και μετα εγω ,που εχει 65αρες θαλαμες .Με αυτο το οπλο ειχα κανει απιστευτα κυνηγια για πολλα χρονια .Το σεταπ που εφτιαξα ειναι με 686 καψουλι στο 1,35 χ 28 γραμ σκαγια .Θα κανω και δοκιμες με αυτο το σεταπ και στον πινακα γιατι θελω φετος να το κυνηγησω αυτο το οπλο . 8-) Υ.Γ. Λετε να ανεβαζει πολλες πιεσεις και να ειναι επικινδυνο ,επειδη ειναι με πεντασταδιακο κλεισιμο και κομμενος ο καλυκας στα 65 χιλιοστα και να κανει διαμπερη τρυπες στα δισκακια και να μου φευγουν ασπαστα ? :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Απάντηση