ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ

Ιστότοπος www. IDIOGOMOSI .com και θεματικές κατηγορίες
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pericles

Re: ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ

Δημοσίευση από pericles »

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 15 Δεκ 2025 10:42 Γέροντα, όταν εμείς ξεστραβώναμε κόσμο δημόσια και εντελώς δωρεάν παρακαλώ, ο κόσμος ερχότανε και έπαιρνε τα μυστικά που βγάζαμε όλοι εμείς δημόσια στη φόρα και μετά αρκετοί τα έδιναν ως δικά τους, στο κόσμο που δεν είχε ίντερνετ και που δε γνώριζε από τέτοιες πατέντες...τι να λέμε τώρα ? 8-)
Γιαυτό η Πατέντα με τρύπα μέσα ειναι 7σφράγιστο μύστικό και μονο σε Αδελφικούς φίλους δίνεται. Το μόνο οτι ακόμη ψάχνουμε τα μέτρα που κτυπάμε γιατι δεν φτάνουν στο χώρο δοκιμών οποτε βαράμε στο βουνό απέναντι. :) :D :D :D :D
Και μιά συνταγή μετά απο 5 χρόνια που την φτιάχναμε με μια Α πυρίτιδα κυκλοφόρησε και σε Βιομηχανία :) :D :D :D
Γεροντάκο είμαστε Μπροστά και οι Αλλοι ακολουθούν. :) :D :D Μεχρι καιο Κουκολ παρακολουθει τον Γεροντάκο :) :) :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Φιλε εχω πατεντες απο 50 ,60,70,80,90 ,και 100 μετρα που στο σκοπευτηριο δεν μπορω να τα ριξω γιατι ο πινακας δοκιμων ειναι μεχρι τα 35 μετρα .Ρωτησε τον πρακτορα σου να σου πει τι εχω κανει αν δεν με πιστευεις . ;) 8-) Το κακο ειναι οτι κλεβουν μεν ,αλλα ειναι κακες εφαρμογες που κανουν και δεν ξερουν οτι πολυ μικρες λεπτομερειες ειναι αυτες που κανουν την διαφορα . ;) :D :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Στέφανος

Δημοσίευση από Στέφανος »

pericles έγραψε: 17 Δεκ 2025 07:36
Γιαυτό η Πατέντα με τρύπα μέσα ειναι 7σφράγιστο μύστικό και μονο σε Αδελφικούς φίλους δίνεται. Το μόνο οτι ακόμη ψάχνουμε τα μέτρα που κτυπάμε γιατι δεν φτάνουν στο χώρο δοκιμών οποτε βαράμε στο βουνό απέναντι. :) :D :D :D :D
Και μιά συνταγή μετά απο 5 χρόνια που την φτιάχναμε με μια Α πυρίτιδα κυκλοφόρησε και σε Βιομηχανία :) :D :D :D
Γεροντάκο είμαστε Μπροστά και οι Αλλοι ακολουθούν. :) :D :D Μεχρι καιο Κουκολ παρακολουθει τον Γεροντάκο :) :) :D
[/quote]

Στον lb6 η τρύπα ;
Για πες να κάνω δοκιμές!
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Οχι Στέφανε αυτή η πατέντα ειναι με Tubo τον οποίο κόβεις σε οτι ύψος χρειαστεί. Αλλά δεν μπορώ να δώσω προς το παρόν άλλες λεπτομέρειες. Επειδή αυτό επιβάλλουν και λόγοι ασφαλείας. Δέν μπορώ να ξέρω τί οπλα και τι εργαλεία εχει ο καθε ενας εστω και αν μου γράψει εχω αυτό και το άλλο.
Μην με παρεξηγήσεις ακόμη δεν το εχω συζητήσει ουτε με τον Αγγελόπουλο που εχουμε συναντηθει αρκετές φορές και ειδα και τα οπλα και τα εργαλεία του και τι γνώσεις εχει.
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
Στέφανος

Δημοσίευση από Στέφανος »

pericles
Αυτά που έγραψες μου φτάνουν.
Σεβαστή η γνώμη σου για πατέντα.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

Στέφανος έγραψε: 19 Δεκ 2025 19:43 pericles
Αυτά που έγραψες μου φτάνουν.
Σεβαστή η γνώμη σου για πατέντα.
πες χαιρετισματα στα καλοπαιδα που με εδιωξαν απο το HuntersLife , και εσυ εχεις βαλει το χερακι σου με κρυφο μυνημα στον διαχειριστη ,
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Nικολα Α μια ερωτηση η PSB 6 ειναι για 24 γραμμαρια , εχεις δοκιμαση κανενα σεταπ να μου πεις , γιατι τελειωνη η ακουιλα SVπου ειναι για 24 γραμμαρια , και τα ριχνω με το εγλεζικο με πολυ καλα αποτελεσματα στης τσιχλες
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικολα μετα απο μεγαλη περιπετεια με την υγεια μου επανερχομαι σιγα σιγα για να μπρω να γραψω γιατι 15 ημερες ημουν στο νοσοκομειο .Δεν την εχω δουλεψει ποτε αυτη την πυριτιδα γιατι εστω και με πατεντες εκανα την δουλεια μου με αλλες πυριτιδες .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σε λιγες ημερες θα σας παρουσιασω ενα σεταπ με μετατροπη του συγκεντρωτηρα LB6 για μακρυνες τουφεκιες περα απο τα συνηθησμενα στησιματα για Πρωτοχρονιατικο δωρο εστω και αν ειμαι στο κρεββατι .Πρωτη δοκιμη την εκανε ενας φιλος μου ,αλλα εγω δεν την εχω κανει ακομα ;) 8-)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΡΕ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ . 8-)
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Δημοσίευση από ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Γιωμιστής και Πυροβολητής :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 01 Ιαν 2026 13:50 Νικολα μετα απο μεγαλη περιπετεια με την υγεια μου επανερχομαι σιγα σιγα για να μπρω να γραψω γιατι 15 ημερες ημουν στο νοσοκομειο .Δεν την εχω δουλεψει ποτε αυτη την πυριτιδα γιατι εστω και με πατεντες εκανα την δουλεια μου με αλλες πυριτιδες .
περαστικα Νικολα με υγεια και ευτηχια το νεο ετος
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 21 Δεκ 2025 13:38 Nικολα Α μια ερωτηση η PSB 6 ειναι για 24 γραμμαρια , εχεις δοκιμαση κανενα σεταπ να μου πεις , γιατι τελειωνη η ακουιλα SVπου ειναι για 24 γραμμαρια , και τα ριχνω με το εγλεζικο με πολυ καλα αποτελεσματα στης τσιχλες
Νικολα δοκιμασε με την PSB5 αν εχεις σε 24 γραμ σκαγια στο 1,25 χ24 με 686 καψουλι .
Απάντηση