ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ
-
Re: ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ
με VELOX παλια ,στα 30 γραμμαρια ρελι και 65αρι καλυκα , αστερι , η ρελι , με συχρονα καψουλια , σγκερωτηρα , η ταπα τι σεταπ πρωτινης , δηλαδη ποσα γραμμαρια πυριτηδα VELOX
-
Νικολα εγω θα την γεμιζα με 1,80 χ30 σε 65αρη καλυκα με 686 καψουλι και συγκεντρωτηρα με ρελι αν ειναι αυτη στο μεταλικο κουτι .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
εχω μια σε μεταλικο κουτι 100 γραμμαρια , και δυο κουτια των 100 γραμμαριων σε πλαστικο κουτι , νομιζω οτι ειναι το ιδιο πραγμα , αλλα διαφορετικη παρτιδα
- pericles
Μην Ξεχα΄σετε να φοράτε γυαλιά ασφαλείας και μάσκες καπνού γιατι εισαστε σεσημασμένοι και οι δύο στο σκοπευτήριοΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑01 Φεβ 2025 12:38 Χθες ετοιμασα ενα κουτι φυσιγγια για το προσεχες τσιχλοκυνηγι μου με χαρτινο καλυκα MARTIGNONI 65αρη καψουλι 6,45 και πυριτιδα SIPE και INTEAL της PYRKAL τουλαχιστον 50 χρονων και τα δυο υλικα ,με ρελι και χαρτακι κλεισμενα παραδοσιακη βυσματωση που θα ριξω με το παλαιο μου πλαγιοκανο δικανο 110 χρονων που εχει 65 αρες θαλαμες .Γεμισα και μερικα ,,ειδικα ,,φυσιγγια που υποσχεθηκα να τα ριξουμε με τον αγαπητο και συνκυνηγο μου και φιλο μας τον Χρηστο τον ,,πρακτορα,, του Περικλη μας .Το ρελι εγινε με την ρουλεμανατη μηχανη ρελιασματος EVO του Νικολα του Καββαδια ,με στροφειο CORTINI με αψογο αποτελεσμα οπως παντα .
Σαράντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
-
Κατι μου λεει οτι ζηλευεις . Το απογευματινο αυτο τσιχλας ειναι αφιερωμενο στα παραδοσιακα φυσιγγια οπως κυνηγουσαν οι παπουδες μας , οι πατεραδες μας ,και εμεις στα νιατα μας .Καθε χρονο πριν κλεισει το κυνηγι αφιερωνουμε μια ημερα σε αυτα τα παραδοσιακα φυσιγγια με τα πλαγιοκανα κοκοροντουφεκα 120 χρονων μας εδω και μερικα χρονια .
-
Νικολα αυτη στο μεταλικο κουτι ειναι ποιο παλαια απο αυτη στο πλαστικο .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑03 Φεβ 2025 01:14 εχω μια σε μεταλικο κουτι 100 γραμμαρια , και δυο κουτια των 100 γραμμαριων σε πλαστικο κουτι , νομιζω οτι ειναι το ιδιο πραγμα , αλλα διαφορετικη παρτιδα