ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Ημουν το αγαπημενο του παιδι του Αγιου ,και με φωναζε ,,αγαπημενο μου παιδι Νικο,,.
Ολο θελεις να συναντησεις τον Μιχαλη και ολο στην Κυπρο εισαι οταν ερχεται εδω .Ελα εσυ εδω και φερε και τον νεο CHRONY και θα σου κανω σεμιναριο πως φτιαχνουμε ταχυτητα στο 1,50 μετρο απο την κανη με 700 μετρα και πιεσεις 3 G .
Τοτε θα δεις που θα πας σε αγορα και σε νεο CHRONY γιατι με αυτες τις ταχυτητες θα του φυγει το καπελο χωρις τουφεκια .
Αυτα τα φυσιγγια που εχεις ετοιμασει και ειναι για δοκιμη ειναι διασπορας ?

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
- pericles
- Επικοινωνία:
Πρόσεξε Γεροντάκο γιατι και άλλοι έβλεπαν ταχύτητες στα 700 αλλά ητανε πόδια που εγραφε ο ChronyΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑21 Απρ 2026 10:42 Ημουν το αγαπημενο του παιδι του Αγιου ,και με φωναζε ,,αγαπημενο μου παιδι Νικο,,.![]()
![]()
Ολο θελεις να συναντησεις τον Μιχαλη και ολο στην Κυπρο εισαι οταν ερχεται εδω .Ελα εσυ εδω και φερε και τον νεο CHRONY και θα σου κανω σεμιναριο πως φτιαχνουμε ταχυτητα στο 1,50 μετρο απο την κανη με 700 μετρα και πιεσεις 3 G .
![]()
![]()
![]()
![]()
Τοτε θα δεις που θα πας σε αγορα και σε νεο CHRONY γιατι με αυτες τις ταχυτητες θα του φυγει το καπελο χωρις τουφεκια .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτα τα φυσιγγια που εχεις ετοιμασει και ειναι για δοκιμη ειναι διασπορας ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω στην Αθήνα ερχομαι 1-2 φορές τον Χρόνο αλλα ο Μιχάλης δεν συντονίζεται
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
https://youtu.be/nmeT3fNPP_k?si=BGHBK5Yx4mKoo3j0
https://youtu.be/nmeT3fNPP_k?si=BGHBK5Yx4mKoo3j0
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο Μιχαλης ειναι σταθερος στην Αθηνα δυο τρεις φορες τον χρονο .Εσυ εισαι κομαντο ,που ερχεσαι ξαφνικα και φευγεις .
Αμφισβητεις τον Μιχαλη που εκανε την δοκιμη με αυτες τις ταχυτητες και μας βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι ?
Αυτα που γραφουμε ειναι πραγματικα γεγονοτα ,
Ο Παλιογερος ειναι ανανεωμενος τωρα τελευταια με αυτα που βλεπει ,οχι μονο στα κοτερα αλλα και στην παραλια .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .