ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Σήμερα πήγα στην έκθεση στο MEC .Βρήκα πάρα πολλούς φίλους και τα είπαμε .Αρκετά μικρότερη η έκθεση με πολύ λιγότερα περίπτερα από άλλες φορές και με απουσια μεγαλων εταιρειων ,αλλά έστω και έτσι πέρασα καλά γιατί μίλησα με πολύ κόσμο για το αγαπημενο μας χομπυ την ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ .Και του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναπάμε . :)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Ανεστης19

Δημοσίευση από Ανεστης19 »

Εκανα εναν έλεγχο στην σελιδα του Κενταύρου για κανα νεο και ειδα οτι πλεον για ολες τις πυριτιδες εχει αναγκαστικη αγορα καλύκων... Παλι καλα δεν εχουν βαλει να περνουμε σκαγια και ταπες επισεις
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

το αρχισε ο Κυργιας , και τωρα το κανει και ο Μαυρουλης
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

αυτο με τι εχει να κανει με τον πολεμο , η με την ακριβια , εχω καλυκες τι να της κανω αλλους να της πεταξω
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pericles »

Καλημέρα οσο μπορεί να γινει καλύτερη. Ο Πέλος μας χθες δεν ανταποκρινόταν καθόλου, κλαψαμε και πάλι εγω με την Φλώρα και αν δεν εγινε κάποιο θαυμα ψές που ακομη δεν γνωρίζω τότε πάμε στον τερματισμό απο τα βάσανα του. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
https://youtu.be/nmeT3fNPP_k?si=BGHBK5Yx4mKoo3j0
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ειναι δυσκολες καταστασεις αυτες . :(
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ανεστης19 έγραψε: 29 Μαρ 2026 22:37 Εκανα εναν έλεγχο στην σελιδα του Κενταύρου για κανα νεο και ειδα οτι πλεον για ολες τις πυριτιδες εχει αναγκαστικη αγορα καλύκων... Παλι καλα δεν εχουν βαλει να περνουμε σκαγια και ταπες επισεις
Ανεστη καθε μερα ειναι και χειροτερα τα πραγματα οσο αφορα τα υλικα με ευθυνη των μεγαλοεμπορων εισαγωγεων .Αυτο το κανει ακομα χειροτερο οταν πηγαινεις στην εκθεση και βλεπεις περιπτερα απο εκτροφεις σκυλων ,ρουχισμου ,και μικρομαγαζα ,ακομα και αυτοι που πουλανε χαλβαδες και αξεσουαρ δεν υπολογιζουν το κοστος και πηγαινουν, ενω αυτοι οι εισαγωγεις οπλων και υλικων που επρεπε να ειναι εκει για να στηριξουν το κυνηγι γιατι για αυτους γινεται η εκθεση ,δεν ηταν κανεις ,παρα μονο προς τιμη του ο Πλαστουργος και ο Βουδιωτης .Λυπαμαι πολυ για την καταντια . :( :o 8-) Υ.Γ.Οσο αφορα τις τιμες δεν φταιει ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ αλλα αυτοι που εισαγουν και δινουν υλικα στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ .
Ανεστης19

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 30 Μαρ 2026 12:29
Ανεστης19 έγραψε: 29 Μαρ 2026 22:37 Εκανα εναν έλεγχο στην σελιδα του Κενταύρου για κανα νεο και ειδα οτι πλεον για ολες τις πυριτιδες εχει αναγκαστικη αγορα καλύκων... Παλι καλα δεν εχουν βαλει να περνουμε σκαγια και ταπες επισεις
Ανεστη καθε μερα ειναι και χειροτερα τα πραγματα οσο αφορα τα υλικα με ευθυνη των μεγαλοεμπορων εισαγωγεων .Αυτο το κανει ακομα χειροτερο οταν πηγαινεις στην εκθεση και βλεπεις περιπτερα απο εκτροφεις σκυλων ,ρουχισμου ,και μικρομαγαζα ,ακομα και αυτοι που πουλανε χαλβαδες και αξεσουαρ δεν υπολογιζουν το κοστος και πηγαινουν, ενω αυτοι οι εισαγωγεις οπλων και υλικων που επρεπε να ειναι εκει για να στηριξουν το κυνηγι γιατι για αυτους γινεται η εκθεση ,δεν ηταν κανεις ,παρα μονο προς τιμη του ο Πλαστουργος και ο Βουδιωτης .Λυπαμαι πολυ για την καταντια . :( :o 8-) Υ.Γ.Οσο αφορα τις τιμες δεν φταιει ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ αλλα αυτοι που εισαγουν και δινουν υλικα στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ .
Δεν λεω για τον Κένταυρο μαγαζι ειναι απο εκει που το αγοραζει θα τον πουν ποσο και πως θα το δωσει...αλλα δεν εχει λογική αυτο με τους κάλυκες ...αλλιως γιατι εχει και καψουλια σκετα;; ...αν και εγω έτυχα σε μαγαζι που την psb 1 την ειχε στα 60 ευρο τα 500γρ χωρις καλυκες...δεν ξερω απο που την αγοραζε ομως γιατι δεν πηρα
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ειναι ντροπη τους ολο αυτο που γινεται .Και στην Ιταλια πουλανε ακριβα την πυριτιδα αλλα δεν σε υποχρεωνουν να παρεις 300 καλυκες στο μισο κιλο πυριτιδας .Δηλαδη μισο κιλο να στοιχιζει 90 ευρω μια πυριτιδα που πριν λιγο καιρο ειχε 20 ευρω το μισοκιλο .Αλλα οσο δεν βαζουμε μυαλο και υπαρχουν καποιοι που πηγαινουν και αγοραζουν με αυτο τον εκβιασμο τι να πω .Ελεγα οτι υπαρχει καποιος εισαγωγεας που ηταν ανθρωπινος ,αλλα και αυτος προσχωρησε τωρα στον εκβιασμο . :(
Ανεστης19

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 30 Μαρ 2026 21:21 Ειναι ντροπη τους ολο αυτο που γινεται .Και στην Ιταλια πουλανε ακριβα την πυριτιδα αλλα δεν σε υποχρεωνουν να παρεις 300 καλυκες στο μισο κιλο πυριτιδας .Δηλαδη μισο κιλο να στοιχιζει 90 ευρω μια πυριτιδα που πριν λιγο καιρο ειχε 20 ευρω το μισοκιλο .Αλλα οσο δεν βαζουμε μυαλο και υπαρχουν καποιοι που πηγαινουν και αγοραζουν με αυτο τον εκβιασμο τι να πω .Ελεγα οτι υπαρχει καποιος εισαγωγεας που ηταν ανθρωπινος ,αλλα και αυτος προσχωρησε τωρα στον εκβιασμο . :(
Το κακο κυριε Νικο ειναι οτι πχ εγω που δεν εχω προλαβει τις καλες εποχες και δεν εχω πυριτιδα με αναγκαζουν να αγορασω για να κανω το χομπι μου...προλαβα αγορασα χ32 πυριτιδα παλι καλα πριν γινουν ολες με καλυκες αλλα χ28 που ηθελα για ποιο ελαφριες γόμωσης φεσοθηκα κα 600 καλυκες εχω ειχα παρει καμια 800 καψουλια στο συνολο πριν ...ενα χομπι εχουμε και μας το κανουν πολυ δυσκολο να το κρατησουμε...αλλα ετσι ειναι το μονοπώλιο
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

εαν δεν φυγει αυτη η φατσα που κορδονει δεν γινετε τιποτα ουτε το μονοπωλειο θα σταματηση , ουτε τα προστιμα που πεφτουν βροχη , προστιμα στους κυνηγους , προστιμα στα κυνηγητικα μαγαζια , προστημα στους σκυλους των κυνηγων , με επιπλεον μαζεμα την αδεια θηρας , μαζεμα οπλων κυνηγων σε περιπτωση που τσακωθουν με καποιον , χωρις να εχει οπλο , δικογραφεια σε περιπτωση που ξεχαστης και δεν ανανεωσης το οπλο σου στην 10ετια , επιδοτησης μονο στα δικα της παιδια , σιν η μαιμου επιδοτησης με γιαλατζη αγροτες κτηνοτροφους κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Να κεράσω Καφέ να τον πιούμε στην Μνήμη του Αγαπημένου μου ! Πέλου! που κοιμήσαμε προχθές , επειτα απο μάχη 8 ημερών που εδωσε στο Κτηνιατρείο. Ηταν μια δύσκολη απόφαση που την πήραμε μαζί με την γυναίκα μου η οποία με δυσκολία το δέκτηκε οταν τον σήκωσε στα χέρια της και προσπάθησε να τον κάνει να σταθεί μάταια στα πόδια του. Τα μάτια του εχασαν την λάμψη τους και δέν ανταποκρίνονταν, το μονο που κτυπούσε η καρδιά του που για 15 χρονια προσπαθούσα να την νοιώσω και ισως δεν το ήθελε παρα μόνο τους τελευταίους κτύπους μέχρι που σταμάτησε η καρδιά του. Η Γυναίκα μου ειναι απαρηγόρητη αφου τα τελευταία 10 χρόνια αφοτου σταμάτησε να εργάζεται ήταν η συντροφιά της στο σπίτι οταν ολοι απουσιαζαμε για δουλειά. :( :(
Τον Αγαπήσαμε τοσο πολύ ουδέποτε έκανε κάποια ζημιά στο σπίτι ή σε έπιπλα, ουδέποτε χάλασε κάποια ρουχα και παπούτσια μέσα στο σπίτι, ουτε ανέβηκε ποτέ σε κρεββάτι η καναπέ . Τον ειχα πάρει για κυνήγι σκεπτόμενος οτι με τα κοντά του ποδαράκια δεν θα απομακρινόταν αλλά τελικά ποτέ δεν πήγαμε στο κυνήγι εφόσον η γυναίκα μου και τα παιδιά μου ειπανε τι θα γίνει αν τον πάρεις και δεν επιστρέψει πίσω απο κάποιο ατύχημα,οπότε ο Πέλος έγινε Σπιτόγατος πολεμόντας τους Γάτους στον κήπο.
Πιστευουμε οτι ο λογος που επαθε σπασμούς ειναι οτι εφαγε αυτά τα !! Μαρτάκια!! σκουλικια με χνούδι που φαίνονται αυτη την εποχή. Θα το ψάξω στο διαδύκτιο και με τον Κτηνίατρο να δουμε αν συμφωνεί. Αυτό μου το ειπε κάποιος άλλος φιλος και απο οτι ειδαμε ειχε στον Κήπο στο χωριο που ειμασταν.
Υ.Γ. Το εψαξα και μαλιστα ειναι δηλητηριώδες. Εγκυρο αρθρο εδώ https://kykpee.org/ocnogyna-loweii-cypriaca/
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Περικλη μου ξερω οτι το ειχες σαν παιδι σου μεσα στο σπιτι και ειναι βαρυ οταν τον χανουμε τον συντροφο μας αλλα και αυτα εχουν ημερομηνια ληξης οπως ολα τα παραγματα ,οπως και εμεις .Το ιδιο ειχα παθει και εγω πριν μερικους μηνες οταν εχασα την γκομενα μου που δεν ηξερε κανενα αλλο στο βουνο απο κυνηγους και αλλα σκυλια ,παρα μονο εμενα .Ηταν αριστο κυνηγοσκυλο σε ολα τα θηραματα και με συντροφευε παντου οπου και να πηγαινα . :( Την λυση στον πονο μου την εδωσε τωρα αυτη η σκυλιτσα που εχω τωρα την Μαγια . ;) Ετσι να κανεις και εσυ ,και οπως και να γινει παντα να θυμασαι τις ωταιες στιγμες που εζησες με τον Πελο ,και ας σου περασε το χερι για μπριζολα και σε δαγκωσε και ετρεχες στους γιατρους . :lol: :mrgreen: Να σου γραψω και αυτο για να γελασεις λιγο φιλε .
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Νικόλα προς το παρόν δεν σκέφτομαι για αλλο σκύλο γιατι μεγαλώνουμε και δεν εχω το κουράγιο να το μάθω να μένει στο σπίτι χωρίς να κάνει ζημιές.
ειναι και η καθημερινή βόλτα 2 φορές. Κάποτε νοιώθαμε περιορισμένοι για Ταξίδια και πηγαίναμε μονο οπου μπορούσε να δέχονται σκυλιά. Για ταξίδια στο εξωτερικό έπρεπε να γίνουν διευθετήσεις με την κόρη μας να πηγαίνει καθε μερα να το βλέπει. Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι καθόλου , αλλά αν βρεθεί κάτι που θα με κάνει να το αγαπήσω απο την πρώτη στιγμή τοτε ισως. ;) ;)
Οταν μου δάγκωσε την παλάμη , το συγχώρεσα αμέσως γιατι ητανε δικό μου λάθος. Εχω βιντεο μαζί του να του δείχνω το χέρι με επίδεσμο και να γυρίζει το κεφάλι του να κοιτάζει αλλού. :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σωστα ειναι ολα αυτα που λες ,γιατι εχουν την περιποιηση τους και την ταλαιπορεια τους ,αλλα να ξερεις ειναι και μια καλη παρεα τωρα που μεγαλωνουμε και μεχουμε μονοι μας ,γιατι φευγουν τα παιδια μας και ακολουθουν την πορεια τους . ;) Αυτο εκανε και ο πρακτορας σου και εγω ,που πηραμε παλι σκυλι μεσα στο σπιτι . ;) :) :) Εσυ ξερεις καλυτερα . ;)
Ανεστης19

Σημερα πηγα για κυνήγι στα ονειρα μου...και εχουμε ακομα για την έναρξη...παντος απο σιταριθρες βαρεσα πολλές χρειζομαι βοηθεια κυριε Περικλή να καθαρισουμε 😋
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μη του λες τετοια πραγματα Ανεστη γιατι τον εχω ικανο απο την στερηση που εχει στις σιταριθρες ,να ερθει εκει για να τον πας κυνηγι στα μερη σου ,στο κρεββατι . :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ανεστης19

Να φερει ξεπουπουλιαστα μαζι μονο γιατι δεν θα προλάβουμε εχω μεγαλη φαντασία και φασιανουν έριχνα😂
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Λεγε εσυ τετοια ,και τον βλεπω να σου ερχεται με ενα φορτηγο φυσιγγια ,και ενα πλυντηριο ρουχων που το εχει φτιαξει να μαδαει τα πουλια . :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

εκει που περιμεναμε να τελειωση ο πολεμος στην ουκρανια αρχισε καινουριος , απο το κακο στο χειροτερο , γιατι ακριβενουν και τα καυσιμα , εκτος απο την πυριτηδα και τα καψουλια , και παραληλα και τα φυσιγγια που καταναλωνη ο κυνηγος , καυσιμα , φυσιγγια , χορια η εληψη καψουλιων και πυριτηδας , ποτε θα ισοροποιηση η κατασταση , να πεσουν οι τιμες , και να ξανα μπουν στο παιχνιδι και οι παλιες καλες πυριτηδες , και να σταματησει η αναγκαστικη αγορα καλυκων ,ξερει κανεις θα υπαρξη τετοια περιπτοση , οπως παλια , που αγοραζαμε ποικιλια πυριτηδες , και οσοι καλυκες θελαμε
Απάντηση