ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Άμα το λαγόνε δε τονε βάνουμε στο σβέρκο να τονε σβερκόσουμε και να τραγουδήσουμε να γένει φέστα δεν έχει νοστημιά!!! :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D 8-)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Εγω δεν ξερω τι λετε αλλα τον λαγο οταν τον βαλω στην κατσαρολα και τον κανω μεζε με τα κρεμυδακια του ,θα σας πω μετα αν ειχε φαει ξυλο ,και αν ειχε παραπονα απο την ζωη του . :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Νάτος ο Γεροντάκος με 40 Ράματα στο κορμί του και άλλα εσωτερικά να θέλει λαγό στιφάδο :) :) :D :D :D :D Για σενα βγήκε η Παροιμία ! Η Αλεπού στον Υπνο της έβλεπε λαγούς και Πετραχείλια ! :) :D :D :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ενα τον εβαλα στην κατσαρολα φετος και τον εκανα με τα κρεμυδακια του στο Χωριο . ;) :D :D :D Φετος τερμα το κυνηγι και οι λαγοι κατεντολη του γιατρου . ;) :( Με εφαγε το ματι σου που ειχα ενα καταψυκτη γεματο θηραματα . :x :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pericles

Καλή Χρονιά Στόν καφενέ μας . Γεροντάκο καλή Χρονιά . Τί να πώ τώρα εγώ σε οποια εκκλησιά και να μπώ ανάβω και ενα κερί για σένα, τώρα αν αυτό ειναι μάτιασμα, φταίς εσύ που κτυπάς πολλά θηράματα :) :D :D :D :D Χθές ήρθε και με βρήκε και εμένα ενάς λαγός αλλά δεν λέω την συνταγή γιατί είναι η ίδια που φτιάχνω τις τσίχλες και δεν σου αρέσει :) :D :D :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο λαγος ειναι με παπιγιον Ουγγαριας ? γιατι μονο τετοιους μπορεις να βρεις για να βαλεις στην κατσαρολα . :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Αλλα εστω και ετσι επειδη εχω κτυπησει παρα πολλους ξερω καλη συνταγη για να τον φτιαξεις . ;) :lol: :lol: :mrgreen: Αν θελεις στειλε μου τον να στον μαγειρεψω και να του κανω ιατροδικαστικη εκθεση απο που κραταει η σκουφια του . :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Στέφανος

Δημοσίευση από Στέφανος »

pericles έγραψε: 02 Ιαν 2026 07:25 Καλή Χρονιά Στόν καφενέ μας . Γεροντάκο καλή Χρονιά . Τί να πώ τώρα εγώ σε οποια εκκλησιά και να μπώ ανάβω και ενα κερί για σένα, τώρα αν αυτό ειναι μάτιασμα, φταίς εσύ που κτυπάς πολλά θηράματα :) :D :D :D :D Χθές ήρθε και με βρήκε και εμένα ενάς λαγός αλλά δεν λέω την συνταγή γιατί είναι η ίδια που φτιάχνω τις τσίχλες και δεν σου αρέσει :) :D :D :lol: :lol:
Καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελα σε όλους.
Για τον λαγό αν θες να βράσει καλά και γρήγορα, τον χωρίζεις σε κομμάτια με μαχαίρι- όχι μπαλντά-
και αφού τον τσιγαρίσεις λίγο με ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο τον βράζεις στην χύτρα ταχύτητος για 75 λεπτά
μαζί με τα υπόλοιπα κρεμμύδια και ότι μπαχαρικά και αλάτι θέλεις, σε μέτρια φωτιά προσθέτοντας λίγο νερό.
Προσωπικά μου αρέσει μαύρο πιπέρι αλάτι , κύμινο και βούτηρο χωρίς λάδι.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

Περικλη εκει στην Κυπρο κυνηγατε και πεταλουδες , ειδα ενα βοντεο που γεμιζει ο ILIONAS φυσιγγια με νουμερο σκαγιων 13 :?: και 40 γραμαρια σκαγια :shock: :shock: αυτα πρεπει να εχει καθε φυσιγγιο μεχρι 1000 σκαγια , και μισοταπα , τοσο ατζαμιδες ειστε εκει που θελετε τοσα πολλα γραμμαρια :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

συμφωνα με την αγγλικη νοτροπια 6αρι σκαγια για ολα και 30 γραμμαρια τωρα πως και αλλαξατε, και δυκανο
Άβαταρ μέλους
pericles

Στέφανος έγραψε: 02 Ιαν 2026 14:29
Καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελα σε όλους.
Για τον λαγό αν θες να βράσει καλά και γρήγορα, τον χωρίζεις σε κομμάτια με μαχαίρι- όχι μπαλντά-
και αφού τον τσιγαρίσεις λίγο με ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο τον βράζεις στην χύτρα ταχύτητος για 75 λεπτά
μαζί με τα υπόλοιπα κρεμμύδια και ότι μπαχαρικά και αλάτι θέλεις, σε μέτρια φωτιά προσθέτοντας λίγο νερό.
Προσωπικά μου αρέσει μαύρο πιπέρι αλάτι , κύμινο και βούτηρο χωρίς λάδι.
Στέφανε και εμείς τον φτιάχνουμε στιφάδο με κρεμμυδάκια αλλά αυτό μου τον φέρανε βρασμένο και συντηρημένο σε ξύδι, ειναι σπουδαίος μεζές αλλά δεν το είπα γιατί ο Γεροντάκο που νομιζει οτι ολα τα γνωρίζει θα κοροιδευει γιατι κάποτε ειδε Τσίχλες που τις βάζουμε στο ξύδι και ειπε ηταν σαν νεκροκεφαλές :) :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο αυτά τα Niva που κολυμπάνε στο ποτάμι εχουνε την εξάτμιση στην οροφή εσύ το δικό σου θα το πνίξεις :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pericles

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 04 Ιαν 2026 19:54 Περικλη εκει στην Κυπρο κυνηγατε και πεταλουδες , ειδα ενα βοντεο που γεμιζει ο ILIONAS φυσιγγια με νουμερο σκαγιων 13 :?: και 40 γραμαρια σκαγια :shock: :shock: αυτα πρεπει να εχει καθε φυσιγγιο μεχρι 1000 σκαγια , και μισοταπα , τοσο ατζαμιδες ειστε εκει που θελετε τοσα πολλα γραμμαρια :D :D
Το Πρόσεξα και εγώ αυτό με τα 40 γραμμάρια. Τι να πώ υπάρχουν και Ατζαμήδες :) :) :) :D :D Ετυχε να εχω αρκετά κιλά Νο 12 που μου τα εδωσε ενας φίλος αλλά τα γεμίζω μάξιμουμ μέχρι 32 γραμμάρια ειναι υπέρ αρκετά. Ολες οι βιομηχανίες εδώ φτιάχνουν φυσίγγια με 10 και 12 νούμερο συνήθως μέχρι τα 32 γραμμάρια για την Τσίχλα το πρώί στο ξεπέταγμα. Ολοι προσπαθούν να καρπωθούν εστω 1-2 πουλιά το πρωινό γιατι έγινε σπάνιο θήραμα εδω η Τσίχλα.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

το ποιο ψηλο σκαγι που βαζω στα οπλα μου ειναι 9αρι , που το ριχνω αποκληστικα στην τσιχλα , αλλα εχω παρει και τυχεα μπεκατσα , και φασα , ακομα και λαγο στα 20 μετρα , 9αρι τσιχλα , κοτσυφα , ορτυκι , 8αρι μπεκατσα , τρυγονι , 7αρι αγριοπεριστερο , φασσα , περδικα , 6αρι περδικα , φασα , 5αρι λαγο , φασα , ποιο χοντρο δεν ριχνω, εκτος κατι 4αρια ετοιμα φυσιγγια που αναγκαστικα πρεπει να φυγουν , γιατι τα πηρα σε τιμη ευκαιριας
Απάντηση