ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑23 Ιουν 2025 10:58
Ηθελα να ξερα που τα εριξες τα 11 φυσιγγια που δοκιμασες τα μαχαιρακια .Αποκλειω το γεγονος να τα εριξες στα θηραματα ,γιατι εχεις κατι χρονια να τουφεκισεις θηραμα .
Κύριοι, να με συγχωρά η χάρη σας που έριξα το σίτε για 2-3 ώρες, αλλά έπρεπε να κάνουμε διαβάθμιση λογισμικού, διότι έδινε προβλήματα σύνδεσης με τα βιντεάκια, τώρα δουλεύει και προσθέτω το υλκικό που λείπει, την αγάπη μου
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑24 Ιουν 2025 15:44
Κύριοι, να με συγχωρά η χάρη σας που έριξα το σίτε για 2-3 ώρες, αλλά έπρεπε να κάνουμε διαβάθμιση λογισμικού, διότι έδινε προβλήματα σύνδεσης με τα βιντεάκια, τώρα δουλεύει και προσθέτω το υλκικό που λείπει, την αγάπη μου
Πού να πάρει χαμπάρι ο Γεροντας οτι 'επεσε το σαιτ Με την Φατσα του στο Φατσοβιβλίο μην τα κάψει όλα
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
Ξεχασες το YOUTUBE . Λοιπον κερασε κανενα καφεδακι γιατι σημερα το προγραμμα εχει βιντεο σε λιγο με τον πρακτορα σου ,και το απογευμα εισαγωγη στο νοσοκομειο για ελεγχο υγειας.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Κοιτα τωρα τον Γραφικό Γεροντάκο που θα γίνει πάλι πρωταγωνιστής Ενα κιλό σπόρια εφαγα μέχρι να τελειώσει το Βιντεο με τον Καββαδία, Τι νομίζεις θα κατσω να βλέπω και εσένα που ολα ηταν αψογα με την ρουλεμανάτη και ουτε ενα κάλυκα δεν χαλάσατε Με τον Καββαδία και τον Αλλο τον φίλο μας ειδαμε και άλλο αξιόλογο Διαμέτρημα γιατι εσείς μείνατε στο Μπαζούκ@ς
Τέλος πάντων καφεδάκι κερασμένο στην υγεία του Πέλου μου που χθές αναγνώρισε τον Μπαμπά και την μαμά εκανε και βολτα στην κλινική και εφαγε και μια μικρη κονσέρβα
Αντι να πεις μπραβο που καθεσαι σπιτι και αντι να βλεπεις σαχλαμαρες στην τηλεοραση βλεπεις σωστα πραγματα επιμορφωτικα σεμηναρια ιδιογομωσης δωρεαν ,μας την λες και απο πανω . Καθησε να φτιαξω καφεδακι να κερασουμε για τον Πελο και το απογευμα ξανακαθησε να ξαναδεις τα βιντεο ,γιατι λογω ηλικιας θα τα ξεχασεις τι ειδες και θα μας βρει καμια συμφορα .
Γεροντάκο ολα τα βλέπω και τιποτα δεν μου ξεφευγει αλλά φιλτράρω τι θα διαβάσω και τι θα δώ γιατι κάπου γραψανε για αυτή την Σπανιόλα την 5 οτι πάει στο 28αράκι σε 24 μονάδες οπότε ειμαι προσεκτικός. Το οτι τα Καβαδιέζικα βίντεο ειναι Αμοντάριστα αυτό ειναι η όλη Αλήθεια γιατι με τα δικά σου μοντάζ και την σμύκρινση της εικόνας αν κάνεις και μαγιγιάζ σε λίγο θα ψάχνουμε για Νύφη που της αρέσει η Ιδιογόμωση
Το Ιατρικό Ανακοινωθέν του Πέλου λεει οτι επέστρεψε στο σπίτι αρκετά ταλαιπωρημένος και δυσκολα επικοινωνει με το περιβάλλον με περιορισμένες ελάχιστες κινήσεις. Προσς το παρον ολες οι ανάγκες γινονται οπουδήποτε. Ψες περασε μια υσιχη νυκτα. Ο Κτηνιατρος αισιοδοξεί οτι σιγα σιγά θα βελτιωθεί. Ειναι λυπηρο να βλέπεις ενα (Σκ1λ1) ζωηρό απο τη μια μερα στην αλλη να μην μπορεί να κινηθει και να κανει τις συνήθειες του.
Μολις τελειωσε ο Χατζιωτης τα σεμηναρια για τα οπλα αρχισαν εδω τα ιδιογομωτικα σεμηναρια με τα μαχαιρακια του Νικολα του Καββαδια . Τα βιντεο με τα μαχαιρακια τα φτιαχνει ο επιστημονικος σταθμος Κερκυρας και οχι εγω ,για αυτο τα παραπονα σου εκει . Τι φταιω εγω αν εσυ δεν βλεπεις καλα και εχεις μπερδεψει την οθονη της τηλεορασης με το κινητο σου . Λοιπον ασε τις τσιγκουνιες και κερασε καφεδακι για τον Πελο που ηρθε σπιτι ,και για μενα που θα παρω τις μισες εξετασεις το απογευμα ,και τις αλλες μισες απο την ερχομενη εβδομαδα και ο Θεος βοηθος .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑27 Ιουν 2025 09:39
Μολις τελειωσε ο Χατζιωτης τα σεμηναρια για τα οπλα αρχισαν εδω τα ιδιογομωτικα σεμηναρια με τα μαχαιρακια του Νικολα του Καββαδια . Τα βιντεο με τα μαχαιρακια τα φτιαχνει ο επιστημονικος σταθμος Κερκυρας και οχι εγω ,για αυτο τα παραπονα σου εκει . Τι φταιω εγω αν εσυ δεν βλεπεις καλα και εχεις μπερδεψει την οθονη της τηλεορασης με το κινητο σου . Λοιπον ασε τις τσιγκουνιες και κερασε καφεδακι για τον Πελο που ηρθε σπιτι ,και για μενα που θα παρω τις μισες εξετασεις το απογευμα ,και τις αλλες μισες απο την ερχομενη εβδομαδα και ο Θεος βοηθος .
Επειτα να ανεβάσετε και βιντεο με την κατασκευή τάπας απο εφημερίδες για να δουμε πόσες στρωσεις χρειάζονται στα 20 χιλιοστά Αλλα εισηγούμε να ειναι μόλικιο το αλευρι για τα μην χρειαστει ενα κιλό σπορια μεχρι να φτασει το επιθυμητό πάχος
Για τον Πέλο σου Χρωστάω εσένα και της Κυρά Βασως οταν ερθω Αθηνα θα Ανέβω Ιλιον και οπου θες να πάμε για Δείπνο
Ευχομαι ολα τα αποτελέσματα των Ιατρικών εξετάσεων σου να ειναι 'Αριστα
Γεροντάκο μην με ψάχνεις τον Σεπτέμβριο αλλά να ξέρεις οτι ήδη εχω κλεισει εισητήρια και Ξενοδοχειο για να σου κάνω έκπληξη αφου θα μπουκάρωστο Ιδιογομωτήριο να κλέψω την Ρουλεμανάτη που δεν ζεστένεται
Αντε μην γραψω άλλα γιατι η Πατέντα που σκέφτηκα θα ταράξει την Βιομηχανία Φυσιγγίων Παγκόσμια. Σιγα σιγά θα γίνει η Δοκιμή με ντοκουμέντα και επειτα εχω άλλη πατέντα Ηλεκτρομηχανική με Ηλεκτρονική υποβοήθηση που θα ταράξει τους Ιδιογομωτές
Πρέπει να αναρώσει ο Πέλος για να αναλάβει την Ασφαλεια στο εργαστήριο. Προς το παρόν στρώνει ναρκοπέδιο στο σπίτι
Εσυ δεν θα ερθεις για την ρουλεμανατη αλλα για να κανεις επιδρομη στην προωθητικη καυσιμη υλη ,αλλα εχουν γνωση οι φυλακες και δεν μπορεις να τους ξεγελασεις με μπλοφες . Καθησε φρονημα με τις πατεντες μη ταραξεις οχι την επιστημονικη ιδιογομωτικη κοινοτητα αλλα το σπιτι . Εγω σε καλεσα για τον Σεπτεμβρη να παμε στα ορτυκια για να δεις τι χρωμα εχουν,γιατι το εχεις ξεχασει απο την στιγμη που εχεις να δεις καμια 20 αρια χρονια .
Χωρίς Lada Niva δεν πάω πουθενά. Και ας έχει κοριούς παρακολούθησης και πολυάγκιστρα στα καθίσματα. Οταν τα ειχαμε ολα κανονισμένα και το Ξενοδοχείο που ητανε βολικό για σένα ηρθε ο Αναθεματισμένος ο Κορονοιός και μας τα χάλασε.