ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Βρε μαστορα αν βαλεις 28 γραμ σκαγια στην PSB5 για το 28αρη μολις ριξεις τουφεκια θα σου γινει CAL 12 .Αυτα μου εκανε ο Παλιογερος απο την Λερο και το φλομπερακι μου μου το εκανε CAL 36 ,μολις εριξα μια τουφεκια . :o :lol: :lol: :) :)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Christos hunter

Δημοσίευση από Christos hunter »

Κύριε Αγγελόπουλε ο μάστορας ποιος Είναι. Γιατί ζητάει μάστορα η maxam??? :D :D :D :D
Ξέρει η πάπια που είναι η λίμνη :roll:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Οι μαστορας εχει μπερδεψει τα εργοστασια ,τα διαμετρηματα ,τις πυριτιδες ,τους καλυκες και τα σεταπ ,και στο τελος θα γινει Κουγκι το σπιτι . Οπως το παει ο μαστορας σε λιγο καιρο τον εχω ικανο να βαλει σε επιφυλακη Αστυνομια ,Λιμενικο ,Πυροσβεστικη , ασθενοφορα και πολιτικη πρτοστασια :lol: :lol: :lol: :) :) :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κερναω καφεδακι πρωινο ολους τους φιλους γιατι φευγω τωρα για το σκοπευτηριο για δοκιμες και προπονηση στα δισκακια στο SPORTING με τον φιλο μας τον Χρηστο . ;) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Γεροντάκο ασε τα Drones και κοίτα εκει στα τερεν ειναι μια πέρδικα να διες εδώ και 60 χρόνια ;) :) :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
Άβαταρ μέλους
pericles

Πήρα στο viber καμπόσες ξεθωριασμένες φωτογραφίες απο τον καιρό της κατοχής με ενα κυνηγό που κρατούσε αρκετά θηραματα και ψάχνω να τον βρώ αν πέρασε απο εδώ ;) :) :D :D Ητανε γεροδεμένο παλληκάρι τότε και ευχομαι να ειναι πάντα καλά να καμαρώνει τα κατορθώματα του 8-)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παντως οι φωτο ηταν μετα τον γαμο του που 200 ατομα ετρωγαν περδικες στο γαμηλιο τραπεζι και καποιος τον κοροιδευε . ;) :) :) Παντως υπαρχει αρκετο στοκ ακομα φωτο στο μπαουλο . ;) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
pericles

Αν ητανε οι πέρδικες του Αισώπου σαν Γαλοπούλες τοτε ολοι θα χορτάσανε και νηστικοί θα κοιμηθήκαν :) :) :D :D :D Τί ηθελες και το Αποκάλυψες :?: :?: :?: Αντε τωρα σκέψου να βρεις απάντηση ;) :) :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

,,Μια φωτο ειναι χιλιες λεξεις λενε οι Κινεζοι ,,Σκεψου εγω που σου εστειλα ενα μικρο μερος απο φωτο περδικες γαλοπουλες ποσες λεξεις ειναι . 8-) :lol: :) :) Θελω να καθησεις να μου βγαλεις ποσες ειναι . 8-) Αμ πως που ελεγε και ο Χτζηχρηστος . ;) :lol: :lol: :) :) :)
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο φαίνεται η Ζεστη δεν σε ευνοεί και μας βάζεις τώρα να μάθουμε κινέζικα να αποκοδικοποιήσουμε φωτογραφίες του περασμένου αίωνα ;) ;)
Αυτά πλέον αστα ειναι για τους Ιστορικούς και κτύπα κανέναν φρέσκο θήραμα σαν την πέρδικα που κτύπησε την μερασμένη χρονιά και χρειάστηκε το παλάγκο στο φορτηγάκι να την ανεβάσω. Για θυμίσου λίγο :) :D :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Οι τσιχλες που κτυπησα φετος με τον πρακτορα σου ηταν ποιο μεγαλες απο την σιταριθρα που κτυπησες και μας λες οτι ηταν περδικα . :o :lol: :) :) :) Και αν δεν πιστευεις εχω ενα καταψυκτη γεματο ακομα ,που τις φυλαω οταν πεσει πεινα να ταισω με μια τσιχλα μερικες οικογενειες . ;) :lol: :lol: :) :) :)
Άβαταρ μέλους
pericles

Ο Πράκτορας παρετήθ7ηκε γιατι ήτανε διπλός και πρόσκολημένος σε εσένα. ;) Οσο για τις τσίχλες αμφιβάλω αν υπάρχει εστω και μία ;) :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αυτο ειναι συνηθισμενο φαινομενο με τους διπλους πρακτορες . 8-) ;) :lol: :) :) Λοιπον οι τσιχλες υπαρχουν σε γεματο καταψυκτη και ειναι στοκ για ωρα αναγκης ,και αν αμφιβαλεις μια φωτο θα σου αρκει ? :) :)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

Νικολα εγραψες με το βιντεακι σου και τον κυριο Χριστο , τι φωνη και αυτη ο κυριος Χριστος , :D πρεπει να ειναι πολυ μαγκας και τσιφτης ;)
Άβαταρ μέλους
pericles

Ορφανίδη είδα και εγώ ενα βιντεο με ενα Γεροντάκι να γεμίζει φυσίγγια με αστρικό κλείσιμο Αλλά η εικόνα στο κινητό ητανε ισα με μισό σπιρτόκουτο και ουτε μπορούσε να γίνει μεγέθυνση :) :) :D :D Βεβαια πρόσεξα μια κόκκινη πρέσα και διερωτούμε εάν ειναι για πώληση με ενδιαφέρει λόγω συλλεκτικότητας, μοναδικό κομμάτι :) :) :) :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αυτο Περικλη το πρεσακι και πολλα αλλα πραγματα ειναι συλεκτικα γιατι ειναι απο τον καλο μας φιλο που τα εχει φτιαξει με μερακι και μας εχει δωρισει και δεν ειναι για πωληση . ;) :) Τωρα οσο αφορα το βιντεο καναμε μια προσπαθεια με τον πρακτορα σου για να βγει καθαρο ωστε να φαινεται η δουλεια που κανουν τα θαυμασια προτοτυπα μαχαιρακια και η προτοτυπη μηχανη του Νικολα του Καββαδια που εχω την τυχη να εχω στα χερια μου . ;) :) Σε αλλο βιντεο θα δεις και αλλα πολυ περιεργα πραγματα που μπορουμε να κανουμε με αυτα τα μαχαιρακια που δεν εχει κανει μεχρι τωρα κανεις . ;) 8-) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 16 Ιουν 2025 01:18 Νικολα εγραψες με το βιντεακι σου και τον κυριο Χριστο , τι φωνη και αυτη ο κυριος Χριστος , :D πρεπει να ειναι πολυ μαγκας και τσιφτης ;)
Νικολα ο Χρηστος ειναι καλος φιλος που τον γνωρισα μεσα απο το ιδιογομωση και κανουμε παρεα οιικογενειακη , κυνηγετικη ,και σκοπευτικη . ;) :)
Άβαταρ μέλους
pericles

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 16 Ιουν 2025 07:57 Αυτο Περικλη το πρεσακι και πολλα αλλα πραγματα ειναι συλεκτικα γιατι ειναι απο τον καλο μας φιλο που τα εχει φτιαξει με μερακι και μας εχει δωρισει και δεν ειναι για πωληση . ;) :) Τωρα οσο αφορα το βιντεο καναμε μια προσπαθεια με τον πρακτορα σου για να βγει καθαρο ωστε να φαινεται η δουλεια που κανουν τα θαυμασια προτοτυπα μαχαιρακια και η προτοτυπη μηχανη του Νικολα του Καββαδια που εχω την τυχη να εχω στα χερια μου . ;) :) Σε αλλο βιντεο θα δεις και αλλα πολυ περιεργα πραγματα που μπορουμε να κανουμε με αυτα τα μαχαιρακια που δεν εχει κανει μεχρι τωρα κανεις . ;) 8-) :)
Γεροντάκο Πολλά σου ξεφέυγουν αλλά κάποτε κάνεις και οτι δεν καταλαβαίνεις ;) :) :) :)
Λοιπόν με το βίντεο τωρα εκείνο το μοτέρ αδίκεί ολόκληρο το εργαλείο και αυτό θα πρέπει να το κοιτάξει ο Καββαδίας γιτί εχω ακούσει διαμαρτυρίες από ατομα που κοιμούνται στα Ξενοδοχεία περιοχή Συνταγμα οτι ακούνε θόρυβο απο το Ίλιον :) :) :D :D :D :D
Λοιπόν στα σοβαρά τωρα αν ειναι να ψάξω εχω κάτι αντλίες και κάτι μοτόρια μεταχειρισμένα αν βρώ κάποιο που θα κάνει να στο στείλω αλλά πρέπει κάποιος να κάνει την μετατροπή.
Εγώ αν ειχα τέτοιο μοτέρ αν και ειναι στο υπόγειο κλειστο γυρω γύρω θα με έδιωχναν 8-) 8-) 8-)
Αστιευόμενος τωρα λέω πάρε Ωτοασπίδες στην κυρά Βάσω μην φάς άλλο τσοκαρο στο κεφάλι :) :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Καταρχην μιλαμε για ρουλεμανατη μηχανη ,κατα δευτερον μιλαμε για μοτερ με 600 στροφες ,και οχι 1000 + .Αυτη την μηχανη δεν την αλλαζω με τιποτα και ας μου εχουν δωσει και χιλια ευρω να μου την αγορασουν οπως ειναι και χωρις τα σταδια .Κατι θα ξερουν ολοι αυτοι . ;) ;) :) :) Τα μοτερ που εχεις να τα φυλαξεις να φτιαξεις καμια ξεπουπουλιαστρα να μας στειλεις γιατι με τα πολλα θηραματα που κτυπαμε κουραζομαστε με τον πρωην πρακτορα σου και νυν δικο μου να μαδαμε θηραματα . ;) :lol: :lol: :) :) :) :)
Απάντηση