Νικολα τα 68,5 δεν μπορεις να τα ριξεις σε 65αρες θαλαμες .Απο 67 και κατω μπορεις να ριξεις με ασφαλεια .Τωρα εγω ολα τα φυσιγγια που ριχνω με το δικο μου οπλο που εχει 65 θαλαμη ειναι παραδοσιακα με ρελι και χαρτακι κομενα στα 65 χιλιοστα .Σε αυτες τις θαλαμες μη ριξεις φυσιγγια με πανω απο 32 γραμ σκαγια ,γιατι κλωτσαει περισοτερο απο τα αλλα οπλα με π.χ με 70 θαλαμη .Γεμισε επι το πλειστον μαλακες τουφεκιες για να το ευχαριστηθεις .Αν θελεις να γεμισεις με αστερι μπορεις αλλα θα πας ποιο χαμηλα την πυριτιδα π.χ με την ΜΒ32 αντι 1,65 χ32 εγω θα σου ελεγα να πας στο 1,55 χ30 με συγκεντρωτηρα σε αστερι στα ψιλα σκαγια για ζεστη .Επειδη ειναι παλαια οπλα μη τα επιβαρυνεις με,, γεματα,, σεταπ ωστε να εχουν περισοτερα χρονια ζωη ,και χωρις να κουνησουν τα κλειδια του .Εγω γεμιζω με S4 σε 1,40 χ30 γραμ σε 65 αρη καλυκα κομενο με τσαμακι ,η με χαρτακι και μου βγαζει πολυ καλες τουφεκιες .Ολα αυτα τα οπλα εχουν στενους αυλους 18,1 18,2 αντε μεχρι 18,3 το πολυ ,και οι ποιο βαριες γομωσεις θα σε κλωτσανε .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑02 Απρ 2023 20:21 Νικολα για πες μου εαν θες σε παρακαλω , τωρα που θα μου δωσουν τον ιουλιο δικανο αγλικο χ μαρκας , που ολα ειναι με 65 αρες θαλαμες τι σεταπ σε αστερι με 65 καλυκα να φτιαξω , γιατι για ρελι ξερω , αλλα αστερι δεν ξερω , πχ ενα σεταπ με MB 32 σε καλυκα κομενω στα 68,50 με CX2000 1,65 X32 αστερι θα μπορω να το γεμισω το ιδιο και σε 65 καλυκα , αλλα με ποιο χαμηλο συγκερωτηρα , η οχι , και εαν δεν μπορω τοτε τι θα αλαψω , η καλυτερα να γεμιζω σε 65αρες θαλαμες μονο ρελι με 65 αρια φυσιγγια
Βλέπω ότι εισαι ενημερωμένος τι γίνεται στο φατσοβιβλίοΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑24 Οκτ 2023 19:52 Και που εισαι ακομα Νικολα .Δοκιμαζω σεταπ με τον Χρηστο τον Λαμπρου, που κτυπα τα 80 μετρα με συμβατικη γομωση .Ευτυχως που εχω και θεατες μαζι μου ,γιατι για καποιους ειναι εξωπραγματικα αυτα τα μετρα .Αλλα τι να γραψω ,για να μου σκοτιζουν τον ερωτα οτι δεν βλεπουν την τσιχλα σε αυτα τα μετρα ,λες και η τσιχλα ειναι το μονο θηραμα ? Αρκετα σε εχουν ,και με εχουν ληστεψει ,και κανουν τον εξυπνο μετα .Οταν μιλουσα εγω για το σιμιγδαλι ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ πριν 10 χρονια ειχα ειρωνεια .Τωρα μεγαλη εταιρεια φτιαχνει φυσιγγια με σιμιγδαλι ,και το παρουσιαζει δικη της πρωτοπορειακη πατεντα .ΑΥΤΑ .Υ.Γ .Δεν μιλαω για τους αγαπητους και αδερφικους φιλους μου που κανουμε πλακα μεταξυ μας .