ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από pericles »

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 15 Ιούλ 2026 08:59 Αυτη την εποχη απαγορευεται και το τσιπουρο και ολα τα οινοπνευματωδη ποτα λογω αντιβιωσης . ;) Μονο νερο ενα πηγαδι . :o :lol: :mrgreen: .Σημερα εχω παλι ραντεβου με τον μηχανικο για να δουμε ποτε θα μου κανει το σερβις στο νεφρο .Ασε τον Καββαδια ησυχο και μην τον καθυστερεις για να ξεκινησει να φτιαχνει μηχανες γιατι σε ενα μηνα και κατι ψιλα που ελεγε ο Ζαμπετας ξεκινα το κυνηγι και θα χρειαστουν μηχανες οι ιδιογομωτες . :D :D :D :D Εσυ οταν ερχεσαι εδω πηγαινεις παντου ,κανονησε και ενα ταξιδι στην Κερκυρα που εινα πολυ ομορφη να δεις και τον Καββαδια . ;) :D :D :D :D :D
Γεροντάκο στην Κέρκυρα ειχα πάει Πριν γνωρίσω τον Καββαδία και εχω παει και σε πολλά άλλα μερη και προσκυνήματα και νησιά. Βεβαια δεν σημαίνει οτι δεν θα προσπαθήσω να πάω ξανά αλλά κάντε και εσείς κανένα ταξιδάκι να αφήσεται κανένα φράγκο στην Ταλαιπωρημένη Κύπρο :) :D :D :D
Αλλά μην νομίζεις οτι και εγώ δέν εχω τα Πονάκια μου :D :D :D Τώρα αρχισε να πονάει μιά κοίλη που ειχα κάνει χειρουργείο παλιά και παράλληλα στην αντίθετη πλευρά πόνος στο Ισχύο, για να δούμε τώρα αν πιάσει το παυσίπονο και βγάλουμε την μέρα γιατι μετά το μεσημέρι εχει χωριό να γλυτώσουμε 2-3 μέρες κανένα βαθμό χαμηλότερη θερμοκρασία :) :D :D :D :D

Παναγιώτη εδώ τα σκάγια πωλούνται στα 3-3,5 Ευρώ το κιλό
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
https://youtu.be/nmeT3fNPP_k?si=BGHBK5Yx4mKoo3j0
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Αν περιμενει η Κυπρος να οικοναμησει απο εμας τρεχα γυρευε .Μαστορα εμεις εχουμε τον μισο μηνιαιο μισθο απο εσας και περιμενεις να σωθηται απο εμας ? Ξερεις γιατι οι μεγαλοι σε ηλικια ελεγαν την Ελλαδα ψωροκωσταινα ? :lol: :mrgreen: :mrgreen: Επρεπε να ειχατε Πρωθυπουργο τον Τσιπρα και μετα τον Κουλη να δεις που θα εισαστε οικονομικα . ;) :o :lol: :mrgreen: :mrgreen: Εμας μας περασε και η Βουλγαρια . :lol: :mrgreen: :D :D :D Παρε κανενα θερμος μαζι σου με παγωμενο νερακι και θα παει καλα η μερα σου . ;) :D :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

παναγιωτης χρι. έγραψε: 15 Ιούλ 2026 11:25 Πριν απο λιγο πηγα και πηρα μολιβια για ζωνη ψαροντουφεκα 7,5€ το κιλο. Φανταζομαι που θα πανε τα σκαγια.....
αλλος τα εχει 5,5 το κιλο , αλλος 4ευρω το κιλο , και αλλος 3,80 το κιλο ,οπωτε μια ερευνα αγορας θα βοηθηση την τσεπη μας σε ολα τα υλικα , δεν παει να εισαι χρυσος , αργυρος εαν βρω τα ιδια υλικα στην ιδια ποιοτητα , χωρις εξαναγκαζμο εξτρα υλικων, θα παρω απο εκει που θα πληρωσω λιγοτερα χρηματα , εξαλου εχω δωσει παρα πολλα χρηματα μεχρι πριν ενα μηνα στον χορηγο μας , και δεν μου αρεσει κανενας να μου κουναει το δαχτυλο , ουτε να με απειλη
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ειναι γεγονος οτι ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ειναι ποιο φτηνος απο σχεδον απο ολους στα υλικα που εχω ψαξει .Διαβαζω τιμες πολυ ακριβοτερες που πουλανε αλλοι στα υλικα ιδιογομωσης [πυτιτιδες καψουλια καλυκες συγκεντρωτηρες κλπ ]Αυτο που χαλαεΙ πολυ τους ιδιογομωτες ειναι στο θεμα με τους καλυκες .Αν βρεθει εκει μια λυση θα ηταν ολα καλα . 8-)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

συμφωνω απολυτα Νικολα, αυτο με χαλασε και μου φταινε ολα
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Νικολα για την PSB1 για το 20αρι μου εδωσες σεταπ 1,20 με 25 αστερι , για την PSB5 τι σεταπ πρωτηνης για το 20αρι , η δεν κανει η PSB5 για το 20αρι
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικολα δεν την εχω δοκιμασει καθολου στον πινακα .Ναι κανει και για το CAL 20 .Ενω την δουλευω πολυ την PSB5 στο σκοπευτηριο και στο κυνηγι για το CAL 12 .Γεμισε την για το CAL 20 στο 1,05 χ24 με καψουλι 615 η 1000 σε αστερι .Ειναι πολυ καλο σεταπ μου ειχαν πει απο το εργοστασιο .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2026 09:11 Νικολα δεν την εχω δοκιμασει καθολου στον πινακα .Ναι κανει και για το CAL 20 .Ενω την δουλευω πολυ την PSB5 στο σκοπευτηριο και στο κυνηγι για το CAL 12 .Γεμισε την για το CAL 20 στο 1,05 χ24 με καψουλι 615 η 1000 σε αστερι .Ειναι πολυ καλο σεταπ μου ειχαν πει απο το εργοστασιο .
σε ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Γεροντάκο Καλημέρα και απο εδώ. Θλιβερη Μερα σημερα για Την Κύπρο .Ενα Καφέ σκέτο Κυπριακό να πιούμε και πάμε για Δουλειά.Εσυ πιές και μπόλικο Νεράκι για την Λιθοριψία ειναι η μόνη γόμωση που σου βρήκα :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ενα πηγαδι νερο πινω καθε μερα . :o :lol: :mrgreen: Προσεχε την ζεστη εκει που γυρνας αυτες τις ημερες . ;) :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Τί να πώ και τί να γράψω τώρα που έλειψα μια βδομάδα και δεν σταυρωσε πελάτης στον Καφενέ :?: :?: :?: Αφήσα τον Γεροντάκο αλλά φαίνεται έβαλε λουκέτο :) :) :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παλι εγω φταιω που εχεις διωξει ολους τους πελατες και περιμενεις μονος μου να τους μαζεψω ,γιατι εσυ κανεις διακοπες ? :D :D :D :D Ολο δουλευεις ,ολο δουλευεις και εμας δουλευεις οτι τρεχεις μεσα στην ζεστη και εσυ ολο ξαπλα και διακοπες εισαι .Ντροπη να ζητας και τα ρεστα . :x :lol: :D :D :D Σου ειπα ποσες φορες να φερεις κανενα καλο μεζε στο μαγαζι και εσυ ολο μολοχες κουβαλας ,και περιμενεις να πιασουμε πελατη ? Ολοι στην τουαλετα τρεχουν μολις τις φανε . :o :lol: :D :D :D :D :D Ειχαμε και την Μιχαλη που εφερνε ποτε ποτε καμμια αχινοσουπα ,και κανενα καβουροζουμι ,τον χασαμε και αυτον . :o :lol: :mrgreen: :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Δέν πάς καλά Γεροντάκο αυτό ειναι σίγουρο :) :D :D :D Μολόχες ψάχνεις Αυγουστιάτικα εδώ το μονο χορταρικό που υπάρχει είναι σανός και για να τον τρώνε τα Πρόβατα τους βάζουνε γιαλιά ηλίου πράσινα :) :D :D :D :D :D :D Απο εμένα περιμένεις μεζέ :?: :?: :?: :?: Κάτι Κουτορνήθια τα έκανες κατεψυγμένα.Κάτι καλαμάρια έλεγες οτι τραβούσες πριν 30 χρόνια πάνε και αυτά :) :D :D :D :D :D :D :D Τώρα σου εφταιξε και ο Μιχάλης :?: :?: :?
Αυτοί οι Γιατροί που πηγαίνεις σε χαλάσανε και μην μας φταίξεις εμάς :) :D :D :D :D
Εβαζες μουσικές τα παράτησες, εέριχνε και ο Καββαδίας κανένα μπαλέτο στην Πίστα πάει και αυτό :) :) :) :D :D :D Πόσο να αντέξω και εγώ όλο Τουρίστα με λές απο Οκτώβριο θα τραβήξω για Αυστραλία να δώσω σεμινάρια Ιδιογώμοσης εκεί :) :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τα κουτορνιθια ηταν πολλα αλλα σιγα σιγα φαγωθηκαν ,γιατι επρεπε να αδιαζω τον καταψυκτη θα τον γεμισουν φρεσκα φετεινα ορτυκια για να εχουμε να τρωμε και να φερουμε μεζε και στον καφενε . ;) :D :D :D Ηθελα να ξερα στην Αυστραλια τι πας να κανεις ? να κυνηγας καγκουρο ? η θα πας να τους μαθεις και να ξεχασουν αυτα που ξερουν ? :lol: :mrgreen: :D :D :D :D :D Τον μηνα που θα ερχονται τα πουλια εσυ παλι απων θα εισαι . :( Παλι σε εμενα θα πεσει το βαρος να κουβαλαω μεζεδες στο μαγαζι . :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Νικολα δυο σεταπ με την ζεστη του αυγουστου με της καινουριες PSB της νομπελ σπορτ εχεις να προτηνης ποια απο της δυο να γεμισω για ζεστη με 28 γραμμαρια την PSB1 , η την PSB5 , η και της δυο μπορω για ζεστη , για τρυγονι , αγριοπεριστερο , φασα , για το εγλεζικο με 65αρες θαλαμες
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικολα αφησε την PSB1 για ποιο υστερα και για ποιο πολλα γραμ σκαγια και γεμισε την PSB5 αφου θελεις για 28 γραμ σκαγια που ειναι και η προοδευτικοτητα της .Εγω την γεμιζω στην κλασικη συνταγη της στο 1,40 χ28 αστερι με 2000 καψουλι και στα δισκακια και στο κυνηγι ειναι πολυ καλη και περα απο τα 35 μετρα που την εχω δοκιμασει .Τωρα για την ζεστη βαλε το 686 καψουλι .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ok σε ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2026 09:44 Τα κουτορνιθια ηταν πολλα αλλα σιγα σιγα φαγωθηκαν ,γιατι επρεπε να αδιαζω τον καταψυκτη θα τον γεμισουν φρεσκα φετεινα ορτυκια για να εχουμε να τρωμε και να φερουμε μεζε και στον καφενε . ;) :D :D :D Ηθελα να ξερα στην Αυστραλια τι πας να κανεις ? να κυνηγας καγκουρο ? η θα πας να τους μαθεις και να ξεχασουν αυτα που ξερουν ? :lol: :mrgreen: :D :D :D :D :D Τον μηνα που θα ερχονται τα πουλια εσυ παλι απων θα εισαι . :( Παλι σε εμενα θα πεσει το βαρος να κουβαλαω μεζεδες στο μαγαζι . :D :D :D :D :D
Γεροντάκο πάω να μάθω άλλα Κυνήγια εσύ κάτσε με τα κουτορνήθια που τα πιάνουν τα σκυλιά στόν αέρα :) :D :D :D
Σου ειπα να ρθείς εδώ δεν ερχεσαι και τα χρόνια περνάνε ;) ;) ;) Μεζέ μπόλικο οσο θές χθές μαρινάρισα ενα κιλό Γαύρο για το Τσίπουρο οτι καλύτερο.
Σε λίγες μέρες θα κάνουμε και Τσακκιστές ελιές. :D :D :D :D Γίδα λιαστή φτιάξαμε .ειμαστε κομπλέ :D :D :D :D

Ορφανίδη την PSB5 να κάνεις οπως ειπε ο Γεροντάκος , Παραδοσιακή διαχρονική πυρίτιδα . Το ιδιο την κανω και εγώ . Εχω και λίγα απο τα ΚΑψούλια τα Ισπανικά UEE ταιριάζει απόλυτα.
Απάντηση