ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από pericles »

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 15 Ιούλ 2026 08:59 Αυτη την εποχη απαγορευεται και το τσιπουρο και ολα τα οινοπνευματωδη ποτα λογω αντιβιωσης . ;) Μονο νερο ενα πηγαδι . :o :lol: :mrgreen: .Σημερα εχω παλι ραντεβου με τον μηχανικο για να δουμε ποτε θα μου κανει το σερβις στο νεφρο .Ασε τον Καββαδια ησυχο και μην τον καθυστερεις για να ξεκινησει να φτιαχνει μηχανες γιατι σε ενα μηνα και κατι ψιλα που ελεγε ο Ζαμπετας ξεκινα το κυνηγι και θα χρειαστουν μηχανες οι ιδιογομωτες . :D :D :D :D Εσυ οταν ερχεσαι εδω πηγαινεις παντου ,κανονησε και ενα ταξιδι στην Κερκυρα που εινα πολυ ομορφη να δεις και τον Καββαδια . ;) :D :D :D :D :D
Γεροντάκο στην Κέρκυρα ειχα πάει Πριν γνωρίσω τον Καββαδία και εχω παει και σε πολλά άλλα μερη και προσκυνήματα και νησιά. Βεβαια δεν σημαίνει οτι δεν θα προσπαθήσω να πάω ξανά αλλά κάντε και εσείς κανένα ταξιδάκι να αφήσεται κανένα φράγκο στην Ταλαιπωρημένη Κύπρο :) :D :D :D
Αλλά μην νομίζεις οτι και εγώ δέν εχω τα Πονάκια μου :D :D :D Τώρα αρχισε να πονάει μιά κοίλη που ειχα κάνει χειρουργείο παλιά και παράλληλα στην αντίθετη πλευρά πόνος στο Ισχύο, για να δούμε τώρα αν πιάσει το παυσίπονο και βγάλουμε την μέρα γιατι μετά το μεσημέρι εχει χωριό να γλυτώσουμε 2-3 μέρες κανένα βαθμό χαμηλότερη θερμοκρασία :) :D :D :D :D

Παναγιώτη εδώ τα σκάγια πωλούνται στα 3-3,5 Ευρώ το κιλό
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
https://youtu.be/nmeT3fNPP_k?si=BGHBK5Yx4mKoo3j0
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Αν περιμενει η Κυπρος να οικοναμησει απο εμας τρεχα γυρευε .Μαστορα εμεις εχουμε τον μισο μηνιαιο μισθο απο εσας και περιμενεις να σωθηται απο εμας ? Ξερεις γιατι οι μεγαλοι σε ηλικια ελεγαν την Ελλαδα ψωροκωσταινα ? :lol: :mrgreen: :mrgreen: Επρεπε να ειχατε Πρωθυπουργο τον Τσιπρα και μετα τον Κουλη να δεις που θα εισαστε οικονομικα . ;) :o :lol: :mrgreen: :mrgreen: Εμας μας περασε και η Βουλγαρια . :lol: :mrgreen: :D :D :D Παρε κανενα θερμος μαζι σου με παγωμενο νερακι και θα παει καλα η μερα σου . ;) :D :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

παναγιωτης χρι. έγραψε: 15 Ιούλ 2026 11:25 Πριν απο λιγο πηγα και πηρα μολιβια για ζωνη ψαροντουφεκα 7,5€ το κιλο. Φανταζομαι που θα πανε τα σκαγια.....
αλλος τα εχει 5,5 το κιλο , αλλος 4ευρω το κιλο , και αλλος 3,80 το κιλο ,οπωτε μια ερευνα αγορας θα βοηθηση την τσεπη μας σε ολα τα υλικα , δεν παει να εισαι χρυσος , αργυρος εαν βρω τα ιδια υλικα στην ιδια ποιοτητα , χωρις εξαναγκαζμο εξτρα υλικων, θα παρω απο εκει που θα πληρωσω λιγοτερα χρηματα , εξαλου εχω δωσει παρα πολλα χρηματα μεχρι πριν ενα μηνα στον χορηγο μας , και δεν μου αρεσει κανενας να μου κουναει το δαχτυλο , ουτε να με απειλη
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Ειναι γεγονος οτι ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ειναι ποιο φτηνος απο σχεδον απο ολους στα υλικα που εχω ψαξει .Διαβαζω τιμες πολυ ακριβοτερες που πουλανε αλλοι στα υλικα ιδιογομωσης [πυτιτιδες καψουλια καλυκες συγκεντρωτηρες κλπ ]Αυτο που χαλαεΙ πολυ τους ιδιογομωτες ειναι στο θεμα με τους καλυκες .Αν βρεθει εκει μια λυση θα ηταν ολα καλα . 8-)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

συμφωνω απολυτα Νικολα, αυτο με χαλασε και μου φταινε ολα
Απάντηση