ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Εμεις τον Μπαμπη τον εχουμε εδω κοντα στο σκοπευτηριο σε καθημερινη βαση ,ενω εκει μπορει να ερθει μια φορα στα 5 χρονια .
Κομαντο εισαι ακομα και στα δεντρα .Εσυ θελεις να πηγαινεις στα βερυκοκα να κοβεις και να φευγεις .Αμ δεν γινεται ετσι .Πρεπει να τα προσεχουμε για να εχουμε ακομα και στα δεντρα .
Τωρα που πανε να φερουν την τροφη με σκουλικια ,θα κανεις χρυσες δουλειες .Μαζι με τα βερυκοκα θα μοιραζεις και πρωτεινη .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Ανεστης19 έγραψε: ↑05 Ιουν 2026 21:30Χρεώνουν και την αντικαταβολη +3ευρο...δλδ μεταφορικα και αντικαταβολη 10 ευρουλακια...ετσι ηταν τελευταία φορα που πηρα εγω απο κενταυροαν θυμάμαι καλαΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑05 Ιουν 2026 14:19 σημερα πηρα το δεμα μου με acs ,περιεργο πληρωσα ακριβος 100 ευρω , και πηρα 500 γραμμαρια psb1 αξιας 50 ευρω , 200 καλυκες φιοτσι cal 20 με την κατοσταδα στα 12 ευρω , συνολο οι 200 καλυκες 24 ευρω , και 100 καλικες cal 24 αξιας 10 ευρω , συνολο ολο το πακετο 84 ευρω , και γραφει οτι τα μεταφορικα μεχρι 5 κιλα ειναι απο 5 με 7 ευρω , δηλαδη συνολο 91 ευρω , εγω ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΑ 100 ΕΥΡΩ , μηπος η τιμες που γραφονται στον καταλογο ειναι παλιες, γιατι στον καταλογο γραφει φιοτσι 12ευρω με 615 καψουλι , ενω δεν ειχε με καψουλι 615 , και πηρα φιοτσι με 616 , και εχει η κατοσταδα 16,5 ευρω χωρις να το γραφει πουθενα στον καταλογο , ενω γραφει για σενταιτ , και δεν εχει σενταιτ![]()
εαν ειναι τοσο τοτε που παμε, ποσο απανω θα πηγαινουν ακομα , δεν μας φτανει η υπωχρεωση των 300 καλυκων , αλλα εχουμε ακομα και αυξηση, και καλο ειναι για να μην υπαρχει παρεξηγηση να διορθονουν της τιμες στον καταλογο της σελιδας , και να γραφουν τι υπαρχει και τι οχι
-
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
καπου μπερδευτικα , γιατι μου ειχε πει οτι στοιχιζουν 16,5 ευρω οι καλυκες φιοτσι . και οντος η αξια του πακετου ηταν σωστη στα 100 ευρω μαζι με τα μεταφορικα, αν και θα επρεπε το πακετο με τους εκατο χαρτινους cal 24 να στοιχιζει λογο σπανιοτητας πολυ ποιο πανω απο 10 ευρω η κατοσταδα , οταν ο χατζιωτης πουλαει τον εναν καλυκα 4 ευρω
, δηλαδη τους εκατο 400 ευρω

- pericles
- Επικοινωνία:
Ο Γεροντάκος να κεράσει και καφέδες και Τσιπουρα για την Διάκριση του Εγγονού του
Αν περίσσεψε κανένα ορτυκάκι στην κατάψυξη να το μαδήσει για να πάρουμε πραγματική πρωτείνη.

Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
https://youtu.be/nmeT3fNPP_k?si=BGHBK5Yx4mKoo3j0
https://youtu.be/nmeT3fNPP_k?si=BGHBK5Yx4mKoo3j0
-
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Κατι εχει μεινει ακομα στο καταψυκτη για να κερασουμε τους φιλους μεζε και ποτο για τις διακρισεις που μαζευει ο εγγονος μου .Για 8 χρονων το θεωρουν οι ειδικοι απο τα μεγαλυτερα ταλεντα στο μπασκετ στην Ελλαδα .Να ευχαριστησω ολους τους φιλους για τις ευχες τους για τον εγγονο μου .Εχει τα παντα για να παει πολυ μπροστα υγεια να εχει

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .