ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

εαν δεν ισοροπηση η κατασταση θα ριχνω μεχρι να μου τελειωσουν τα υλικα , 3 με 4 χρονια , μετα θα το γυρισω στα ετοιμα , κοροιδο δεν πιανουμε , ουτε θα αναγκαστω να αγορασω και καλυκες που εχω παρα πολλους , και καψουλια πολλα εχω
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ειναι σαν να πηγαινης στο περιπτερο να παρεις καπνο , και να σου λενε αα μαζι με τον καπνο πρεπει αναγκαστηκα να παρεις και 300 φιλτρακια ,
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pericles »

Ανεστης19 έγραψε: 04 Απρ 2026 21:26 Να φερει ξεπουπουλιαστα μαζι μονο γιατι δεν θα προλάβουμε εχω μεγαλη φαντασία και φασιανουν έριχνα😂
Ανέστη όνειρα γλυκά και ο Γεροντάκος ας κοροιδευει :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 03 Απρ 2026 09:08 Σωστα ειναι ολα αυτα που λες ,γιατι εχουν την περιποιηση τους και την ταλαιπορεια τους ,αλλα να ξερεις ειναι και μια καλη παρεα τωρα που μεγαλωνουμε και μεχουμε μονοι μας ,γιατι φευγουν τα παιδια μας και ακολουθουν την πορεια τους . ;) Αυτο εκανε και ο πρακτορας σου και εγω ,που πηραμε παλι σκυλι μεσα στο σπιτι . ;) :) :) Εσυ ξερεις καλυτερα . ;)
Το Δικό σου το είδαμε.. Σαν γραμματόσημο μας έκανε εμένα και την Φλώρα με τα σάλια της :D :D :D :D Ο Πρακτωρας εξακολουθεί να μήν επικοινωνεί.
Αλλά εσύ εκεί στις αρχές Ιουνίου να προσέχεις μην με δείς ξαφνικά μπροστά σου :) :) :D :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
https://youtu.be/nmeT3fNPP_k?si=BGHBK5Yx4mKoo3j0
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Το σκυλι ειναι η καλυτερη παρεα μεσα στο σπιτι ,αλλα για μενα και στο βουνο .Δεν θυμαμαι ποτε οτι δεν ειχα σκυλι παντοτε στην ζωη μου φιλε .Απο τον Παππου ,τον πατερα ,και μετα εγω ειμαστε παντα με σκυλο .Οι παλαιοι κυνηγοι ελεγαν ,,φτηνο οπλο και καλο σκυλι ,κανουν τον κυνηγο ,,. ;) :) Θελω να πεις στον Ανεστη την ιστορια που χαλασες το καλο πλυντηριο της Φλωρας για να το κανεις ξεπουπουλιαστρα ,και εβαλες στις 1000 στροφες μεσα μια σιταριθρα για να την μαδησεις . :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Ανεστης19

Δημοσίευση από Ανεστης19 »

Εγω εδω ειμαι να διαβάσω ολες τις ιστορίες παντος που εχετε να πειτε ολοι !!
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ » 30 Μαρ 2026 12:29

Ανεστης19 έγραψε: ↑29 Μαρ 2026 22:37
Εκανα εναν έλεγχο στην σελιδα του Κενταύρου για κανα νεο και ειδα οτι πλεον για ολες τις πυριτιδες εχει αναγκαστικη αγορα καλύκων... Παλι καλα δεν εχουν βαλει να περνουμε σκαγια και ταπες επισεις
Ανεστη καθε μερα ειναι και χειροτερα τα πραγματα οσο αφορα τα υλικα με ευθυνη των μεγαλοεμπορων εισαγωγεων . <<<<<< δεν νομιζω κυρ Νικολα οτι αυτο ειναι των μεγαλοεμπορων εισαγωγεων , αυτο νομιζαμε μεχρι τωρα οτι ηταν ευθυνη του Κυργια , αλλα τωρα βλεπουμε οτι τα ιδια γινονται και σε πυριτηδες του Μαυρουλη , και φυσικα ο χορηγος μας μαζι με τους εισαγωγεις ειναι και αυτος κερδισμενος απο αυτη την κατασταση >>>>>. οποτε μην τα ριχνουμε μονο στους εισαγωγεις
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Νικολα ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ δεν κανει εισαγωγη πυριτιδας παρα μονο 2-3 μεγαλοεισαγωγεις και αυτοι εχουν το μονοπωλειο στις πυριτιδες και ειναι αυτοι που καθοριζουν την πολιτικη των τιμων στα υλικα .Αυτες τις τιμες που εχουμε εδω στην Ελλαδα περιπου ιδιες ειναι και στο εξωτερικο .Η μονη διαφορα ειναι οτι εκει δεν εχουν τον εκβιασμο της αγορας καλυκων που εχουμε εμεις εδω στην Πατριδα μας .Αυτη ειναι Ελληνικη πατεντα ,και αν δεν καταλαβουν αυτα τα μαγαζια διανομης πυριτιδας οτι με αυτο τον τροπο διωχνουν κοσμο απο την ιδιογομωση σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχουν και αυτοι οι ιδιοι ,γιατι χωρις να το θελουν παιζουν το παιχνιδι των μεγαλοεισαγωγεων εις βαρος των μικρων καταστηματων .Σκεψου εσυ που εισαι παλαιος ιδιογομωτης ποσα μικρα μαγαζια εχουν κλεισει με τον ενα ,η τον αλλο τροπο τα τελευταια χρονια σε ολη την Χωρα .Καποτε πρεπει να θυμασαι οτι υλικα και φυσιγγια πουλουσαν στα Χωρια ακομα και τα μπακαλικακια ,και τωρα για να πουλησουν πρεπει τα μαγαζια να ειναι θωρακισμενα λες και ειναι τραπεζες ,που το κοστος για μια τετοια κατασκευη ειναι πολυ ακριβη για να την αντεξουν οικονομικα ολοι αυτοι με αποτελεσμα να κλεινουν τα μαγαζια τους .Εγω εχω αρκετα υλικα μαζεψει στην ντουλαπα μου για να κυνηγαω και να ριχνω και στο σκοπευτηριο για ολη μου την ζωη και ετσι δεν με νοιαζει πολυ ολη αυτη η κατασταση . ;) 8-)
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Ανέστη δεν κατάλαβες οτι ο Γερο-οικολόγος συναγωνίζεται τον Αίσωπο στους μύθους :?: :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Ορφανίδη εδώ δεν υπάρχει υποχρέωση για αγορά Κάλυκες
Ανεστης19

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 06 Απρ 2026 23:40 Νικολα ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ δεν κανει εισαγωγη πυριτιδας παρα μονο 2-3 μεγαλοεισαγωγεις και αυτοι εχουν το μονοπωλειο στις πυριτιδες και ειναι αυτοι που καθοριζουν την πολιτικη των τιμων στα υλικα .Αυτες τις τιμες που εχουμε εδω στην Ελλαδα περιπου ιδιες ειναι και στο εξωτερικο .Η μονη διαφορα ειναι οτι εκει δεν εχουν τον εκβιασμο της αγορας καλυκων που εχουμε εμεις εδω στην Πατριδα μας .Αυτη ειναι Ελληνικη πατεντα ,και αν δεν καταλαβουν αυτα τα μαγαζια διανομης πυριτιδας οτι με αυτο τον τροπο διωχνουν κοσμο απο την ιδιογομωση σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχουν και αυτοι οι ιδιοι ,γιατι χωρις να το θελουν παιζουν το παιχνιδι των μεγαλοεισαγωγεων εις βαρος των μικρων καταστηματων .Σκεψου εσυ που εισαι παλαιος ιδιογομωτης ποσα μικρα μαγαζια εχουν κλεισει με τον ενα ,η τον αλλο τροπο τα τελευταια χρονια σε ολη την Χωρα .Καποτε πρεπει να θυμασαι οτι υλικα και φυσιγγια πουλουσαν στα Χωρια ακομα και τα μπακαλικακια ,και τωρα για να πουλησουν πρεπει τα μαγαζια να ειναι θωρακισμενα λες και ειναι τραπεζες ,που το κοστος για μια τετοια κατασκευη ειναι πολυ ακριβη για να την αντεξουν οικονομικα ολοι αυτοι με αποτελεσμα να κλεινουν τα μαγαζια τους .Εγω εχω αρκετα υλικα μαζεψει στην ντουλαπα μου για να κυνηγαω και να ριχνω και στο σκοπευτηριο για ολη μου την ζωη και ετσι δεν με νοιαζει πολυ ολη αυτη η κατασταση . ;) 8-)
Εμεις που δεν εχουμε τοσα υλικα τι κανουμε;; αναγκαζομαστε να πληρώνουμε πολυ παραπανω απο οτι αξιζει για να εχουμε τα δικα μας φυσίγγια και σιγουρα αυτο επηρεάζει και το ποιος θα κανει την επενδύσει να αγορασει εργαλεία για ιδιογωμοση....πρεπει να αλλάξει αυτο γιατι ειναι πολυ ζόρικα τα πραγματα και πιέζεται ο κοσμος
Ανεστης19

pericles έγραψε: 07 Απρ 2026 07:19 Ανέστη δεν κατάλαβες οτι ο Γερο-οικολόγος συναγωνίζεται τον Αίσωπο στους μύθους :?: :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Ορφανίδη εδώ δεν υπάρχει υποχρέωση για αγορά Κάλυκες
Εμεις δοκιμασα ομως με ενα περιστερι και οχι απλα το ξεπουπουλιασε αλλα καθαρίσαι και τα εντερακια..οριακα το μαγείρεψε κιολας 😂😂
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Λοιπον επειδη με προκαλει ο Περικλης και λεει οτι λεω μυθους του Αισωπου θα σου πω μια ιστορια .Ηταν καποιος αγαπητος φιλος απο την Κυπρο ονομα δεν λεμε Περικλη τον λενε ,που ακουσε καποιον αλλο φιλο για μια πατεντα για να ξεπουπουλιαζει τα θηραματα .Πηγε λοιπον και πηρε το πλυντηριο του σπιτιου και αρχισε να κανει δοκιμες .Αλλα επειδη δεν ειχε θηραμα να βαλει μεσα ,καπου βρηκε μια ψοφια σιταριθρα και την εριξε μεσα στον καδο ,εβαλε το πλυντηριο στις 1000 στροφες και περιμενε να μαδησει την σιταριθρα .Μετα απο λιγο ανοιγει το πλυντηριο ,και εψαχνε μεσα στον καδο να δει που βρισκεται το πουλι αλλα δεν το ευρισκε πουθενα .Ετσι εχασε την ψοφια σιταριθρα ,και εφαγε και παντοφλιες στο κεφαλι απο την γυναικα του που της χαλασε το πλυντηριο . :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ανεστης19 έγραψε: 07 Απρ 2026 07:29
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 06 Απρ 2026 23:40 Νικολα ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ δεν κανει εισαγωγη πυριτιδας παρα μονο 2-3 μεγαλοεισαγωγεις και αυτοι εχουν το μονοπωλειο στις πυριτιδες και ειναι αυτοι που καθοριζουν την πολιτικη των τιμων στα υλικα .Αυτες τις τιμες που εχουμε εδω στην Ελλαδα περιπου ιδιες ειναι και στο εξωτερικο .Η μονη διαφορα ειναι οτι εκει δεν εχουν τον εκβιασμο της αγορας καλυκων που εχουμε εμεις εδω στην Πατριδα μας .Αυτη ειναι Ελληνικη πατεντα ,και αν δεν καταλαβουν αυτα τα μαγαζια διανομης πυριτιδας οτι με αυτο τον τροπο διωχνουν κοσμο απο την ιδιογομωση σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχουν και αυτοι οι ιδιοι ,γιατι χωρις να το θελουν παιζουν το παιχνιδι των μεγαλοεισαγωγεων εις βαρος των μικρων καταστηματων .Σκεψου εσυ που εισαι παλαιος ιδιογομωτης ποσα μικρα μαγαζια εχουν κλεισει με τον ενα ,η τον αλλο τροπο τα τελευταια χρονια σε ολη την Χωρα .Καποτε πρεπει να θυμασαι οτι υλικα και φυσιγγια πουλουσαν στα Χωρια ακομα και τα μπακαλικακια ,και τωρα για να πουλησουν πρεπει τα μαγαζια να ειναι θωρακισμενα λες και ειναι τραπεζες ,που το κοστος για μια τετοια κατασκευη ειναι πολυ ακριβη για να την αντεξουν οικονομικα ολοι αυτοι με αποτελεσμα να κλεινουν τα μαγαζια τους .Εγω εχω αρκετα υλικα μαζεψει στην ντουλαπα μου για να κυνηγαω και να ριχνω και στο σκοπευτηριο για ολη μου την ζωη και ετσι δεν με νοιαζει πολυ ολη αυτη η κατασταση . ;) 8-)
Εμεις που δεν εχουμε τοσα υλικα τι κανουμε;; αναγκαζομαστε να πληρώνουμε πολυ παραπανω απο οτι αξιζει για να εχουμε τα δικα μας φυσίγγια και σιγουρα αυτο επηρεάζει και το ποιος θα κανει την επενδύσει να αγορασει εργαλεία για ιδιογωμοση....πρεπει να αλλάξει αυτο γιατι ειναι πολυ ζόρικα τα πραγματα και πιέζεται ο κοσμος
Ανεστη αυτη η δουλεια θελει πολυ ψαξιμο και πιστεψε με καπου θα βρεις ,απο κληρονομους ιδιογομωτων,και απο μαγαζια που εκλεισαν ,η απο αυτους τους ιδιογομωτες που τα παρατησαν και δεν γεμιζουν πια φυσιγγια .Οπως λεει και ο Περικλης στην Κυπρο δεν σε υποχρεωνουν να παρεις 300 καλυκες στο μισο κιλο πυριτιδας ,και οπως εγραψα και ποιο πανω επειδη τυγχανει να γνωριζω μερικα πραγματα αυτη ειναι πατεντα Ελληνων εισαγωγεων και οπως γραφει και ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ αυτο ειναι πολιτικη των μεγαλων εισαγωγεων .Οταν ενα μαγαζι για να κανει την δουλεια του αγοραζει ενα βαρελι πυριτιδα του δινουν και χιλιαδες καλυκες μαζι πραγμα που και αυτος καπου πρεπει να τους δωσει ,γιατι μαζι με την πυριτιδα πουλαει και αλλα υλικα .Αν δωσει την πυριτιδα θα του μεινουν οι καλυκες .Συνηθως στα 20 κιλα που ειναι ενα βαρελι πυριτιδας αυτος πρεπει να παρει υποχρεωτικα 12.000 καλυκες .
Ανεστης19

Απο την στιγμη που μπηκα στο χωρο θα χορέψω και δεν το μετανιώνω αλλα οτι μας ξεσκίζουν μας ξεσκίζουν....απο τυχη αν βρεις υλικα αξιζει μονο οικονομικα
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ψαξε σου λεω Ανεστη .
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Τρέξτε πρίν εξαντληθεί το νέο Τευχος Μύθοι Αγγελοπόυλου :) :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 07 Απρ 2026 22:31 Ψαξε σου λεω Ανεστη .
Επειδη εδώ υπάρχουν βιομηχανίες κατασκευής κάλυκα και στην Παραγωγή βγαίνουν και Δεύτερη ποιότητα κάλυκες, αρκετοί ιδιογομωτές τα αγοράζουν σε ποιό χαμηλή τιμή.
Ισως ο λόγος που υποχρεώνουν τους εισαγωγής μάλλον απο Ιταλία μεριά ειναι για να δίνουν αυτή την δευτερη ποιότητα που μπορεί στην πλειοψηφία το υλικό να μην εχει ελάττωμα.
Προσωπικά κάποτε απο Σιαρμ αγόραζα λοτ με κάλυκες . Κάποιες φορέςς ειχε λότ με διάφορα διαμετρήματα το πήρα και το 99% ητανε Cal 12 και ενα δύο μονο cal20 . Μάλιστα εκανα την αγορά και μου τα εφερνε μαζί με την παραγγελία του ενας αλλος Βιοτέχνης. Αλλα τωρα αυτό τελείωσε.

Ανέστη όπως λέει και ο Νικόλας Ψάξε εγώ θα πώ Μαζεψε για να εχεις. :) :D :D :D :D Με κάποιο φίλο εδώ λέμε και γελάμε όταν με ρωτά αν εχω υλικά και για την άλλη ζωή και τιυ απαντώ οτι στη διαθήκη μου θα γράψω , στην Κηδεία μου αντι κόλυβα να δίνουν Μπαρουτόσκαγια :) :D :D :D :D :D

Τωρα που ειναι νεκρή περίοδος κυνηγίου υπάρχουν ευκαιρίες για ολα. Τον Περασμένο μήνα βρήκαμε σκάγια στα 3 ευρώ, και εχω ενα αλλο φιλο που ριχνει σκοπευτήριο μου το ειπε και την μερα που πηγε να αγοράσει μου πήρε και εμένα για στόκ.

Αν ερθει εδώ ο Γεροντάκος επίσκεψη θα του γεμίσω τις τσέπες και οταν φευγει να ριχνει ενα ενα στο δρόμο μην χαθεί :D :D :D :D :D :mrgreen:
Ανεστης19

Ψαχνω αλλα δεν ξερω αν ψαχνω και σωστα 😋 για 3 4 χρονια εχω αλλα παλι νιωθω "φτωχος" απο υλικα
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σημερα ειδα στον τιμοκαταλογο του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ οτι τα σκαγια ειναι ποιο φτηνα στα 4 ευρω το κιλο απο 4,50 .Να τα λεμε και αυτα .
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εμαθα πριν λιγο οτι ενας φιλος μας εφαγε ολοκληρο ενα αρνι και μια σουβλα κοκορετσι και τωρα εχει πεσει ξαπλα σε κωμα και δεν λεει να σηκωθει απο το κρεββατι του για αυτο και εχει απουσια απο τον καφενε . ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pericles
Επικοινωνία:

Καλημέρα και απο εδώ. Γεροντάκο την Κυριακή έπεισα τέζα απο 6 το απόγευμα μέχρι το πρωί της Δευτέρας που στις 9 το πρωί το κοκορέστι ηταν στην ψησταριά και ακολούθησαν οι σουβλες . :D :D :D :D :D

Υ.Γ. Τα σκάγια εδώ τα βρίσκουμε στα 3 ευρώ το κιλό και χθές εμαθα οτι υπάρχουνε και Ανακύκλωμένα απο σκοπευτήριο στο ενα ευρώ. Περιμένω να μου δώσει κάποιος φίλος για να τα δοκιμάσω.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Με μαγνιτη τα μαζευουν τα σκαγια στο σκοπευτηριο ? :lol: :mrgreen: Τρωγε εσυ αρνια και κοκορετσια και μετα θα μου λες οτι σε πονα η μεση σου και τα νεφρα σου . :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D Δεν μπορω να καταλαβω πως στην Κυπρο τα σκαγια και οι πυριτιδες ειναι ποιο φτηνα απο οτι εδω .Ισως εκει δεν υπαρχουν τοσο πολλοι νταβατζηδες εισαγωγεις σε αυτα τα υλικα . ;) 8-) :) :) :)
Απάντηση