ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Μέχρι και Τίγρη Βοημίας με πράσινο δέρμα από διασταύρωση Κροκόδειλου Ιαπωνίας θήρευσε ο Γέροντας :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Και που εισαι ακομα με τα χημικα που εχω φαει . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Γεροντάκο πιστευω θα ειδες και ονειρο οτι ηρθες εδώ στο χωριό με τον Αγιο Θεράποντα και βοήθησες το παρασκευοσαββατοκύριακο που κλαδέψαμε τα δέντρα :?: :) :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ασε γιατι θελω να παω στο Χωριο να κλαδεψω και εγω και να καψω τα ξεροχορτα που εχουν γινει ολοκληρα βουνα ,αλλα μαλλον θα βαλω εργατες να μου κανουν την δουλεια γιατι εχω απαγορευτικο απο τον γιατρο για τετοιες εργασιες . ;) :D :D :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

εχει λεει ο αλλος cal 20 και εχει μεγαλη επυτηχια στης τσιχλες , και του λεω ποσα γραμμαρια βαζει , και μου λεει 30 γραμμαρια 10αρια :D , και μενω αφωνος , και ριχνει μονο φυσιγγια ετοιμα , που τα περνει 17 ευρω το κουτι :shock: , του λεω εγω βαζω ιδιογομωση στο 12αρι 24 γραμμαρια , 28 , και το πολυ 30 γραμμαρια , και στο 20αρι βαζω ιδιογομωση 24 γραμμαρια μεχρι 26 με 9αρια , δηλαδη 30 γραμμαρια στο 20αρι 10αρια , ειναι σαν να ριχνω στο 12αρι 40 γραμμαρια 10αρια στην τσιχλα , αυτη η εμονη που εχουν , να εχουν μικρα διαμετρηματα , 36 αρι , 28αρι , 20 αρι , και να τα φορτονουν στο φουλ , δεν το καταλαβενω , εχω δει να κυνηγαει καποιος την τσιχλα με 36αρι μαγνουμ φυσιγγια 19 γραμμαριων , και να αγοραζει το κουτι 21 ευρω :o :shock: :shock:, και να λεει αυτο ειναι καταληλο οπλακι για την τσιχλα :mrgreen: :mrgreen:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω και εγω .Να βαζουν 32 και 34 γραμ σκαγια στο CAL 20 .Εγω στις τσιχλες δεν βαζω πανω απο 28 γραμ σκαγια ,και δουλευουν μια χαρα . 8-)
Άβαταρ μέλους
pericles

Με το Cal20 σε κυνήγι μεγάλων θηραμάτων με χοντρά σκάγια 5-6 νούμερο στα 32 γρ.μπορείς να κάνεις οτι κάνει το 12αρη με ενα οπλο ελαφρύτερο του.
34 γραμμαρια δεν εριξα ποτέ με το 20αρη και ουτε αγοράζω φυσίγγια σε αυτές τις τιμές. Με τα υλικά που εχω τα βγάζω τζάμπα. Τα τελευταία σκάγια που αγόρασα 20 κιλά 6αρι και 20 κιλά 9αρη εδωσα 9 ευρώ το κιλό και απο οτι ακούω η τιμή αυτή ακόμη ισχύει.
Γεροντάκο εσύ τι ψάχνεις με τα μικρά διαμετρήματα και τί προσπαθείς να μας κάνεις να τα καταργήσουμε :?: :?: :) :D :D :D :D :D
Και εγώ με το 12αρη κάποτε εκανα φυσίγγια με 12 γραμμάρια σκάγια για συγκεκριμένη χρήση. Και μιας και το εφερε η κουβέντα να πώ οτι εχω και Αγορασμένα εργοστασιακά φυσίγγια για 36αρη στα 24γρ νουμερο 6 τα οποία ποτέ δεν εριξα. Τα ειχα αγοράσει πριν πολλά χρόνια οταν ητανε μικρός ο Υιός μου, οτι θα τα χρησιμοποιούσε για κυνήγι πέρδικας.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Το 20 ρακι του αδερφου μου ειναι 3,200 κιλα και ενα απο τα οπλα που εχω, εκτος την σκοπευτικη BERETTA 682 το 12αρη το δικο μου ειναι 2,800 ,η δε καραμπινα που εχω ειναι 2.900 . ;) 8-) Το κοκορουντεφεκο που εριχνα στο σκοπευτηριο που ειχαμε παει μαζι ειναι ακριβως 3 κιλα .Ολα τα CAL 20 εκει περιπου ειναι σε βαρος στα 3 κιλα .Η διαφορα ειναι οτι στο CAL 12 κανεις πολυ περισοτερα πραγματα σε βαρος σκαγιων για αυτο και ειναι ο βασιλιας των κυνηγετικων οπλων εδω και πολλα χρονια . ;) 8-) :) :) :) :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2026 10:22 Το 20 ρακι του αδερφου μου ειναι 3,200 κιλα και ενα απο τα οπλα που εχω, εκτος την σκοπευτικη BERETTA 682 το 12αρη το δικο μου ειναι 2,800 ,η δε καραμπινα που εχω ειναι 2.900 . ;) 8-) Το κοκορουντεφεκο που εριχνα στο σκοπευτηριο που ειχαμε παει μαζι ειναι ακριβως 3 κιλα .Ολα τα CAL 20 εκει περιπου ειναι σε βαρος στα 3 κιλα .Η διαφορα ειναι οτι στο CAL 12 κανεις πολυ περισοτερα πραγματα σε βαρος σκαγιων για αυτο και ειναι ο βασιλιας των κυνηγετικων οπλων εδω και πολλα χρονια . ;) 8-) :) :) :) :) :)
Nικολα δεν ειναι τυχεο που το 12αρι ειναι ποιο δημοφηλης σε ολο τον κοσμο , τα υπολιπα διαμετρηματα ειναι για ειδικες περιπτωσης , σε ερωτηση που εκανα στον Μηνα την περασμενη εβδομαδα , που εαν το 20αρι πηγαινει ποιο μακρια απο το 12αρι , γιατι το εχω ακουσει απο παλιους κυνηγους που το ελεγαν , συμφωνησε και ειπε ναι πηγαινει ποιο μακρια , εγω αυτο ακομα δεν το εχω δει στην πραξη , και πιστευω οτι καλο ειναι να ριχνουμε στα πουλια , εαν οχι το ιδιο με το 12αρι , αλλα 2 με 3 μετρα ποιο κοντα
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

εκεινο που εχω διαπιστοση ειναι οτι τα 24 γραμμαρια που ειναι μια νορμαλ γομωση για το 20αρι , τα παει ποιο καλα το 20αρι , απο οτι το 12αρι , που ειναι αδυναμη γομωση για αυτο
Άβαταρ μέλους
pericles

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2026 10:22 Το 20 ρακι του αδερφου μου ειναι 3,200 κιλα και ενα απο τα οπλα που εχω, εκτος την σκοπευτικη BERETTA 682 το 12αρη το δικο μου ειναι 2,800 ,η δε καραμπινα που εχω ειναι 2.900 . ;) 8-) Το κοκορουντεφεκο που εριχνα στο σκοπευτηριο που ειχαμε παει μαζι ειναι ακριβως 3 κιλα .Ολα τα CAL 20 εκει περιπου ειναι σε βαρος στα 3 κιλα .Η διαφορα ειναι οτι στο CAL 12 κανεις πολυ περισοτερα πραγματα σε βαρος σκαγιων για αυτο και ειναι ο βασιλιας των κυνηγετικων οπλων εδω και πολλα χρονια . ;) 8-) :) :) :) :) :)
Αυτό που εγραψε ο Ορφανίδης οτι το 20αρη κτυπά πιό μακριά δεν ευσταθεί. Τα σκάγια μπορεί να κτυπάνε στην ιδια απόσταση αλλά με το 20αρη θα εχουμε πιό κλειστή τουφεκιά με λιγότερα κενά.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αυτο πιστευω και εγω ,γιατι εδω παιζει ρολο και το τσοκαρισμα του οπλου οπως και στο cal 12 ετσι και στο cal 20 . ;) 8-) Τωρα αν σε CAL 20 με στενο αυλο βαζουμε μεγαλες γομωσεις εχουμε ποιο ισχυρο λακτισμα περισοτερο και απο το CAL12 . ;) 8-) Μετα την περιπετεια υγειας που ειχα τωρα παμε ολα καλα προς το παρον ,και θελω να παω στο Χωριο για αγροτικες δουλειες αλλα βρεχει απο χθες παρα πολυ οποτε μενω προς το παρον εδω μεχρι το Σαββατοκυριακο και να δουμε . ;) 8-)
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο προς στιγμή που εγραψες το 20αρη και για το θέμα υγείας νόμισα οτι άλλαξες ιδέα και πάς για αγορά μικρότερου διαμετρήματος :) :D :D
Χαίρομαι που εισαι καλύτερα αλλά νομίζω οτι πρέπει να περιοριστείς στο σπίτι γιατι αυτές οι δουλειές δεν ειναι για σένα με την κατασταση σου.
Κατσε εσυ να προσέχεις τον Καφενέ μας και στείλε τον Σωτήρη να κάνει τις δουλειές στο κτήμα ;)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εγω φιλε δεν μπορω να κανω τιποτα ,αλλα θα παω με τον Σωτηρη και θα εχω εγω το γενικο προσταγμα . ;) :) :) Μετα απο ενα μηνα στο νοσοκομειο δεν ειμαι ακομα για πολλα πραγματα αλλα τουλαχιστον μπορω να παω βολτα στο Χωριο ,γιατι εχουμε πολλες δουλειες να κανουμε .Φταξε ενα τσαγακι να πιω για να ζεσταθουμε γιατι απο χθες βρεχει και κανει κρυο . ;) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
pericles

Ενα Τσαί κανέλα Γαρύφαλο για τον Γεροντάκο μας να του χαμηλώσουμε και το Ζάχαρο "Εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :D :D :D :D :D :D
Και μία Ζεστή Σοκολάτα για τον Αρχηγό μας τον Νικόλα τον Καββαδία :D :D :D :D :D Και σε λίγο άμα περάει 11-12 η ώρα πάμε για Τσίπουρο :) :D
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχειριστής ιστοσελίδας

Δημοσίευση από ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Ευχαριστούμε το κύριο Περικλή για το κέρασμα και αφήνουμε το γραμματέα μας το Γραφικό Γεροντάκο να σας κεράσει που είναι ανοιχτόκαρδος προς όλους τους νεανίες και ηλικιωμένους ιδιογομωτάδες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8-) 8-) 8-) :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο τί συμβαίνει και εχεις αυπνίες :?: Είπαμε προσοχή απο το κρύο . Εσύ κάτσε εκει στη γωνιά σου στο 'Ιδιογομωτήριο και κάνε τις πατέντες σου με προσοχή στο ειδος θέρμανσης που εχεις να μην ειναι οτιδήποτε που βγάζει φλόγα :) :) :)
Ετσι γιατι κάποτε ένας που πέρασε απο εδώ ερχότανε στο παλιό μου Ιδιογομωτήριο να κάνει οτι πατέντα έκοβε το μυαλό του και Άναβε και το στριφτό του τσιγαράκι παρά την αντίρηση μου. Επειτα χάθηκε μας μπλόκαρε απο παντού και μάλιστα μας είπε και Persona Non crata :) :) :) :) Ετσι και εγώ τον κράτησα γραμμένο σε κρυφό σημείο του κορμιού μου. :) :D :D :D :D
Ανεστης19

Δημοσίευση από Ανεστης19 »

Καλησπερα κυριοι!! Σημερα καλιμπραριζα και αποκαψουλονα καλυκες που μαζεύτηκαν απο την χρονια ως τωρα με το χερι ενα ενα με μια καλιμπρα χειρος που εχω.. και σκεφτόμουν αν αξίζει να την αναβαθμίσω με μια παγκου
Άβαταρ μέλους
pericles

Ανέστη εξαρτάτε απο το πόσα φυσίγγια θα καλιμπράρεις :?: Αν εχεις αυτή που ειναι σαν καμπάνα ειναι για πολύ λίγα φυσίγγια και θελεις περισσότερο χρόνο απο αυτές του πάγκου.
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 22 Ιαν 2026 11:53 Ευχαριστούμε το κύριο Περικλή για το κέρασμα και αφήνουμε το γραμματέα μας το Γραφικό Γεροντάκο να σας κεράσει που είναι ανοιχτόκαρδος προς όλους τους νεανίες και ηλικιωμένους ιδιογομωτάδες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8-) 8-) 8-) :D
Μυστήριο η απουσία του Γεροντάκου :?: :?: :?: Λες να σηκώθηκε πρωί προχθές και τράβηξε για το χωριό :?: :?:
Απάντηση