ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

αυτη η μαυρη αγορα πολυ μου την βαραει ΤΕΚΝΑ 120 ευρω τα 500 γραμμαρια :o :( , και την πουλαν και κρυφα σε γνωστους τους , ποτε να μην γεμισω με τεκνα εχει και αλλες πυριτηδες , αλλα και αυτες μαυρη αγορα μαζι με τα καψουλια , δεν κραταν ομως το στομα τους κλειστο , ουτε το πληκτρολογιο τους και γραφουν τεκνα του 2025 :oops: :oops: :evil: :evil:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

ο αλλος πηρε
PSB 2 special και λεει οτι ειναι μαπα το καρπουζι , μηπος πουλαν στους ιδιογομωτες πυριτηδες β και γ διαλογης , γιατι καποιο βιντεο που ειδα της νομπελ σπορτ οτι αλλες συσκευασιες πυριτηδας εχουν για τους κατασκευαστες φυσιγγιων , και αλλες για τους ιδιογομωτες
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Γεροντάκο πιές κανενα Τσαγάκι να ζεσταθείς και Το Dacia καλό ειναι ,τωρα σκέφτομαι να πάρω και Ενα στην Φλώρα απο αυτό που τραβάει καυσιμο απο την Πρίζα :) :) :D :D Και Μάθε οτι ειμαι μονος με τον Πέλο γιατι πήγανε ολοι Ταξίδη Εκεί που φτιάχνουνε τα Skoda :) :D :D
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 08 Δεκ 2025 23:51 ο αλλος πηρε
PSB 2 special και λεει οτι ειναι μαπα το καρπουζι , μηπος πουλαν στους ιδιογομωτες πυριτηδες β και γ διαλογης , γιατι καποιο βιντεο που ειδα της νομπελ σπορτ οτι αλλες συσκευασιες πυριτηδας εχουν για τους κατασκευαστες φυσιγγιων , και αλλες για τους ιδιογομωτες
Νίκο εδώ δεν υπάρχουνε συσκευασίες και αγοράζουμε απο το ιδιο υλικο που γεμίζουν οι βιομηχανίες. Μισό κιλό Α0 στα 45 Ευρώ και 14 Ευρώ τα 300 καψύλια Chedite 2000.
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Δεν σου ειπα εγω οτι δεν ειναι καλο . 8-) Καλο ειναι για να κανεις βολτες στην Λευκωσια και να λες οτι εχεις 4χ4 . ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: Εδω οποιος αγορασε ηλεκρικο αυτοκινητο κλαιει με μαυρο δακρυ ,γιατι ακουσε λογια ΘΑ ΘΑ ΘΑ απο τον Κουλη ,και τωρα δεν μπορει να μπει σε καραβι ,και ουτε θα ειχε απαλαγη απο τα τελη κυκλοφοριας και τωρα τον βαζουν να πληρωνει . :o :lol: :lol: LADA NIVA και ξερο ψωμι για οσους γνωριζουν . ;) :D :D :D :D Εδω Περικλη δεν υπαρχουν καψουλια 2000 πανω απο ενα χρονο τωρα ,ενω καλυκες με καψουλια 2000 υπαρχουν .Αυτο δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται . :o 8-) Ενα αλλο ειναι οτι οι καλυκες εμποριου που δινονται στους ιδιογομωτες δεν γραφουν επανω την εταιρεια π.χ NOBEL, CHEDITTE ,FIOCHI αλλα ολοι εχουν ενα αστερι επανω ,ενω τα ετοιμα φυσιγγια που πουλανε αυτες οι εταιρειες γραφουν επανω την μαρκα τους . ;) :o 8-) 8-)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο δεν θα χρειαστει να βάλω το αμάξι σε καράβι γιατι δεν ειναι οπως εσας που πηγαινεται σε νησιά :) :) Εν παση περιπτώση η σκέψη ειναι υπο μελέτη.
Λοιπόν εδώ το cx2000 Υπάρχει γιατι η Victory κατασκευαζει εδώ τους κάλυκες της. Επίσης υπάρχουν κάλυκες 2ης ποιότητας για τους ιδιογομωτές, οι οποίοι πιθανον να εχουν κάποιο ελάτωμα στο φρεζάρισμα , στο χειλος του κάλυκα ,ή και λάθος τύπωμα μεχρι να αρχίσει η παραγωγή οπότε αυτούς τους δίνουνε σε μισή τιμή . Εδώ χρειάζονται τους ιδιογομωτές για να ξεκαθαρίζουν σκάρτα υλικά. Αρκετοί Ιδιογομωτές τους αγοράζουν όπως εκανα και εγώ παλιά αλλά επειδή το θεμα λειτουργει σαν λαχείο και κάποτε μπορει να ειναι εντάξει και κάποτε να εχουνε μεγάλο προβλημα σταμάτησα να παίρνω. Θα έπειρνα εάν ειχα την ευκαιρεία να διαλέξω. Αν θες ελα κάτω πάρε οσες χιλιάδες θέλεις και βρες τρόπο να τους μεταφέρεις με το καράβι :) :D :D :D . Πριν μερικές μερες ο Μαθητής δεν με άκουσε και πήγε και αγόρασε μια μεταχειρισμένη MEC 9000 και μαζί του εδωσαν καμιά 100σταρια κάλυκες αφρεζάριστους τους οποιους μου εδω εδωσε και εχω ιδιοκατασκευή με μοτέρ που φρεζάρω τους εχω για τις αγαπημένες Σιταρίθρες.
Καλυκες FIEM ή οπως τους λές με αστερι εχει και εδώ και πιστευω οτι ειναι κατασκευή πιθανόν του Olympia μεγαλη και αυτη βιομηχανία στην Κύπρο.
Αυτοί ειναι πιο μαλακοί απο τους Victory και εχουν διάμετρο που ειναι για Ευρωπαικούς συγκεντρωτήρες σε αντίθεση με τους victory που ειναι μικρότεροι διάμετρος και δύσκολα μπάινουν. Εγώ προτιμώ αυτούς ή και Nobel οταν βρίσκω όπως επίσης και ριγμένους Ιταλικούς και Ισπανικούς Αφού επιτρέπεται η Αναγόμωση και οταν ειναι Πεντασταδιακή το αποτέλεσμα ειναι καλύτερο απο αυτό που ηρθε απο την μάνα του. :) :) :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο μαθητης σου παρα την ηλικια του δεν βαζει μυαλο ,και αν τον ειχα εγω μαθητη θα τον αφηνα στην ιδια ταξη για ολη του την ζωη και για τιμωρια θα τον εβαζα να γραφει καθε μερα 100 φορες ..ειμαι βλακας ,,μεχρι να το καταλαβει . ;) 8-) :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Λοιπον οσο αφορα τα υλικα ,να σου πω οτι εχουμε βρει προς το παρον με τον πρακτορα σου ενα δρομο ,και αποφευγουμε τα μπλοκα που εχουν στησει οι εισαγωγεις υλικων ιδιογομωσης ,και δεν τους εχουμε αναγκη γιατι εκβιασμους και μαυραγοριτικες μεθοδους δεν τους αντεχει ο σβερκος μου . ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Τα υλικα που φερνουν να τα βαλουν στον κωλο τους . :x [δεν μιλαω για τον Γιωργο στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ για να εξηγουμαι ]Εμεις δεν χρειζομαστε να παιρνουμε υλικα β και γ διαλογης γιατι δεν ρισκαρουμε με την υγεια μας .Θελουμε τα καλυτερα και σε καλυτερες τιμες για να εχουμε ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ . ;) :D :D :D Ηθελα να ξερα αν παρεις ηλεκτρικο αυτοκινητο και πας καπου και μεινεις ,που θα βαλεις την πριζα ? :o :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D :P Εγω το LADA NIVA το εχω διπορτο γιατι μου βγαζει 1000 + χιλιομετρα χωρις εφοδιασμο .Δηλαδη ξεκιναω απο εδω και πηγαινω Εβρο χωρις να βαλω βενζινα και υγραεριο . ;) 8-) :D :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Lada Niva 2025

Η ρωσική κατασκευάστρια εταιρεία AvtoVAZ προχωρά σε ουσιαστικές αναβαθμίσεις στο Lada Niva Travel, έπειτα από 27 χρόνια εμπορικής πορείας, αλλάζοντας μάλιστα και τον κινητήρα του μοντέλου
Σήμερα το Lada Niva Travel (γνωστό αρχικά ως VAZ-2123 και μετέπειτα ως Chevrolet Niva) θεωρείται στη Ρωσία το «δεύτερο Niva», και μετά από 27 χρόνια στη γραμμή παραγωγής δέχθηκε μια ουσιαστική ανανέωση. Και αυτό γιατί δεν επήλθαν μόνο σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις, αφού άλλαξε και η «καρδιά» του μοντέλου.

Αντί λοιπόν του αρχικού κινητήρα βενζίνης 1,7 λίτρων που απέδιδε 83 ίππους, τοποθετήθηκε πλέον κάτω από το καπό ένα νέος τετρακύλινδρος κινητήρας 1,8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 90 ίππους και 150 Nm ροπής. Η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα μειώθηκε μάλιστα από τα 18,6 στα 16,2 δευτερόλεπτα.

Η AvtoVAZ υπογραμμίζει τον σαφώς διαφορετικό χαρακτήρα του νέου κινητήρα, ο οποίος πλέον δεν χρειάζεται να φτάσει «στα κόκκινα» για να κινήσει το όχημα με άνεση. Σύμφωνα με τους Ρώσους, η κατανάλωση αναμένεται να μειωθεί έως και 30%. Παράλληλα με την άφιξη του νέου κινητήρα, η εταιρεία τοποθετεί νέο κιβώτιο ταχυτήτων.

Σημειώνεται ότι η AvtoVAZ χρησιμοποιούσε τον ίδιο κινητήρα στο Niva Travel από το 1998, όταν και το μοντέλο λανσαρίστηκε στη ρωσική αγορά. Οι Ρώσοι τώρα προσάρμοσαν επίσης το πλαίσιο και το σύστημα πέδησης στο νέο σύνολο κίνησης.

Στο εσωτερικό, οι διαφοροποιήσεις επικεντρώνονται κυρίως στον εξοπλισμό, με τη ρωσική εταιρεία να προσφέρει έξι επίπεδα εξοπλισμού, από τα οποία το βασικό ξεκινά στα 1.390.000 ρούβλια (περίπου 15.300 ευρώ).

Το εισαγωγικό επίπεδο Classic δεν περιλαμβάνει πολλά στοιχεία εξοπλισμού, πέρα από τιμόνι με υδραυλική υποβοήθηση και ηλεκτρικά παράθυρα. Το επόμενο επίπεδο, Comfort, προσφέρει κλιματισμό και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα.

Το Niva Travel Life διαθέτει ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών και εμπρός LED φώτα, ενώ το Enjoy περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου, κάμερα οπισθοπορείας και cruise control.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άβαταρ μέλους
pericles

'Αντε Γεροντάκο ψάξε με ποιούς Κίτρινους λαούς έγινε συμφωνία για Παραγωγή και Κότσαραν το ονομα Niva :) :D :D :D Κάτι σαν ΚΙΑ μοιάζει το μωράκι το Ρωσικο :) :D :D :D :D :D
Τωρα που επιτελους νοιώσαμε και εδώ Χειμώνα ριξε κανενα λουκάνικο στο Τζάκι να πιουμε και το Τσίπουρο μας. :) :D :D :D Και τωρα που κάθεσε στο σπίτι θέλω να Ανακαλύψεις τί μυρωδικά βάζουνε στην Απόσταξη του Τσίπουρου. Μονο μην μου πείς τίποτα δεν βάζουνε, ουτε να μου πείς για το Γλυκάνισο γιατι αυτά ειναι γνωστά :?: :?: :?:
Οποιος άλλος φιλος γνωρίζει κατι ευπρόσδεκτα τα σχόλια.
Απάντηση