ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Ο τουριστας με παρατησε μονο στον καφενε 20 ημερες με την δικαιολογια οτι εχει πολλες δουλειες . :o :lol: Αυτος αντι για καφετζης δικηγορος επρεπε να ηταν . ;) :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Γεροντάκο 3 μηνες με αφησες μόνο και τωρα ελειψα 2 βδομάδες μας την ειπες και απο πάνω. Τωρα για τον Καταψύκτη σου απο οτι καταλαβα αφήνεις τα πουλια με τα πούπουλα για να λές οτι τα πήρες πρόσφατα :) :) :) :D :D Τα δικά μου θηράματα τα καθαρίζω αμέσως μετα το κυνηγι και τα βάζω σε ταπεράκια με νερό και γινεται πάγος. Οσο καιρό θελεις φύλαξε τα. :) :D :D :D :D Τωρα ψάχνω Ματο γυάλια να μπορω να κοιταζω εξω απο τα μαυροσάκουλα των σκουπιδιών να αναγνωρίζω και τι πουλιά ειναι :) :D :D :D :D
Και να λες αλήθεια που μέχρι και το σκυλί σο υ η Μάγια καταλαβε οτι ειμαι μεγάλος κυνηγος και δεν ξεκολούσε απο πάνω μου και απο την Γυναίκα μου οση ωρα ειμασταν εκεί :) :D :D :D :D Ελα κατω και θα δείς πόση σημασία θα σου δώσει ο Πέλος ισα που θα σε μυρίσει και θα φύγει γιατι ξερει πιο ειναι το αφεντικό :) :D :D :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Στον καταψυκτη τα αφηνω ετσι με τα φτερα για να μη μου λες μετα οτι ειναι σπουργιτια αν ειναι μαδημενα . ;) :lol: :lol: Ο Πελος λογω ηλικιας βαριεται μα σηκωθει για αυτο δεν παει σε αλλον .Η Μαγια μου ειναι κοινωνικο κοριτσι και κανει δημοσιες σχεσεις με ολο τον κοσμο γιατι το καθε σκυλι μοιαζει στο αφεντικο του . ;) :lol: :lol: :) :) :) Παρα λιγο σημερα θα ειχαμε κιμα αγριογουρουνο στον καφενε για να φτιαξουμε μπιφτεκια στους πελατες ,για αυτους που δεν εχουν δοντια για να μπορουν να μασησουν . ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο μάθε στο σκυλί πιο ειναι το αφεντικό γιατι θα τραβήξει στο κυνήγι με άλλους κυνηγούς και θα την ψάχνεις :) :D :D :D :D
Και να ξυπνάς πρωί τωρα που αλλαξε και η ώρα εδώ γράψαμε και μιάμιση ώρα μεροκάματο και οπου νασε πάμε για τις εξωτερικές δουλειές.
Ακουσα χθές οτι ενας κυνηγός εκει στα μέρη σας πήγε για μπεκάτσες και του βγήκε Αγριόχοιρος στα 10 μέτρα και απο τον φόβο του Ανέβηκε σε ενα δέντρο για να γλυτώσει :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τετοια ωρα που ξυπνας εσυ εγω ξυπναω οταν πηγαινω κυνηγι . ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: Κοιμαμαι ακομα γιατι ειμαι κουρασμενος απο το βαρος που ειχαν οι μπεκατσες για να τις κουβαλησω στο αυτοκινητο .5 κιλα ηταν η καθε μια . 8-) :o Ειχα κτυπησει και μερικες κυριαρινες μαζι που ηταν κανα δυο κιλα η καθε μια ,για να καταλαβεις τι κουραση τραβηξα . ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: Αυτα τα σκυλια ειναι πολυ κοινωνικα και κανουν χαρες σε ολο τον κοσμο αλλα γνωριζουν μονο ενα αφεντικο ,και δινουν την ψυχη τους για αυτον . ;) :) :) Στην Μανη στα ορτυκια που ηταν πολλοι κυνηγοι γυρω γυρω μας δεν πηγε ποτε σε κανενα ,παρα ηταν παντα μαζι μου . ;) :) :) :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=eJ-Mtn_ ... E&index=11 ;) :) Στην υγεια σας μαγκες το τσιπουρακι που πινω .
Άβαταρ μέλους
pericles

Τωρα μας πλασάρεις και νέα θηράματα :?: Που να ξέρω τί ειναι η Κυρία Ρίνα :?: Εβγαλες γκόμενα στο κυνήγι :?: :?:
Ειχαμε κυνήγι σήμερα αλλά ειπα να μην πάω μην μείνεις μόνος εδώ :) :D :D Εφερα το κρυολόγημα οσο ειχε στο αεροπλάνο μέσα, ασε που εβαλα και το εμβόλιο :) :) Νομίζω ειναι καιρός να κανω οπως ο Πέλος που κοιμάται μέρα νυκτα και ξυπνά για να φαει και να κάνει τις ανάγκες του :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κυριαρινες -Ελατοτσιχλες -τσαρτσαρες ετσι τις λενε ,και ειναι πολυ μεγαλυτερες απο τις απλες τσιχλες .Αλλα που να ξερεις τι ειναι αυτα τα θηραματα αφου δεν τα εχεις δει ποτε σου στο βουνο . :( ;) :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Τι το θελεις το κυνηγι αφου και να πας τσαμπα τα εξοδα που κανεις και λερωνεις και τα ρουχα σου και τα αρβυλα ,και μπαινεις μεσα στο σπιτι και τα κανεις μεσα στις λασπες ,και μετα τρως και τις παντοφλιες σου απο την κυρια Φλωρα . :( :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Το κρυολογημα το επαθες γιατι σε ξεγελασαν και εκανες το εμβολιο σου ειπαν για την γριπη ,αλλα ποιος ξερει τι εμβολιο σου εκαναν . :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: Επρεπε να παρεις το μπουκαλακι μαζι σου για να κανω ερευνα τι εμβολιο σου εκαναν ,και δεν μπορεις καθε χρονο να κτυπησεις ενα θηραμα . ;) :o :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Τώρα μας βγήκες και Επιδιμιολόγος Ειδικός Ιατρός αλλά που να έβλεπες πόσες αντιβιόσεις και χημικά σου ρίξανε οταν σε υπνώτησαν :) :) :D :D :D
Δέν στα είπανε αυτά και οτι εισαι ντοπαρισμένος γιαυτό καταφέρνεις και πάς κυνηγι εστω και με λίγες παραισθήσεις οτι κτυπάς μεγάλα θηράματα :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Γεροντάκο συμορφώσου δεν με πιάνεις εμένα :) :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lo
Στον Κήπο σου γεμισε μυγάκια απο τα ροδια που πέφτουνε και δεν κατάφερες να τα εξαλείψεις και μου θες και Ελατότσιχλες τρομάρα σου :) :) :D :D
Επρεπε να ειχα χρονο εκεινο το απόγευμα και να πηγαίναμε σε Ταβερνακι να σε πότιζα 2 τσίπουρα να τα ξεχάσεις ολα αλλά ελα που ειχαμε το μεγάλο γλέντι με τους Μαραθωνοδρόμους και θα εχανα το δείπνο με τους Αστακούς και τις Καραβίδες :) :) :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Επειδη εφαγες αστακους και καραβιδες ,κολησες γριπη ,και μετα μας λες οτι σε πονουσε και η κοιλια σου . :o ;) :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Εμενα αυτο που μου ειπε ο γιατρος ειναι οτι το μονο που μου εκαναν στο νοσοκομειο ηταν ντοπαρισμα για να πηγαινω κυνηγι και να γινω 20 χρονων . ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Καλα δεν σου λεω οτι περναω δευτερη νιοτη σε ολα τα επιπεδα . :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Την ερχομενη χρονια θα κανω εμποριο να πουλαω ροδια στην λαικη αγορα γιατι ειμαι καλος και σε αυτο τον κλαδο στις γεωργικες δουλειες ,περα απο την ιδιογομωση .Να ερθεις να σου κανω σεμιναρια πως καλιεργουν τα ροδια . ;) :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pericles

Πρώτη φορά άκουσα από Λυκόπουλο να γίνεσαι κομάντο με την μία :) :D :D :D :D Ξέρω τα Λυκόπουλα τωρα τα Χριστούγενα κρατάνε εκεινο το παραδοσιακό τριγωνο και τραγουδάνε τα κάλαντα αλλά τωρα απο την μιά στιγμη στην άλλη να γινουν Κομάντοθ α πρέπει να ειναι σαν αυτά τα κινούμενα σχέδια που βάζουν στην τηλεόραση :) :D :D :D :D :D
Χθές ο Μαθητής μου στην Ιδιογόμωση με πήρα κάπου για σιταρήθρες, βεβαια χρειάστηκε η τεράσρια κυνηγετική μου πείρα για να του βρώ το καλύτερο σημείο και να απολάυσουμε μαζί ωραίεες τουφεκιές σε κατι τεράστιες που στο κιλό ισα ισα μπαίνουν τρείς. Ασε που Μαθητής χάρηκε τα φυσίγγια του με την AS που του αφησα στα ογκομετρικά με τις δικές μου ρυθμίσεις. Πήρα στο σπίτι 18 πουλιά Γεροντάκο κάνε την διαίρεση πόσα κιλά είναι :) :D :D :D
Ξεχασα να σου πώ οτι εγώ κυνήγούσα με το 20άρη και 24 γραμμάρια σκάγια σε απόσταση που εσύ θα χρειαστείς Οπτικό να σου αλλάξει τα ματογυάλια
:D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εσυ κυνηγουσες χθες σιταριθρες με τον μαθητη σου ,και εγω επινα καφε και εριχνα πουλες με τον φιλο μας τον Νικολα τον Κακλαμανη στο σκοπευτηριο Σχιστου . ;) Ειχαμε καιρο να τα πουμε απο κοντα ,αλλα περασαμε ωραια . ;) :D :D :D Εκει να δεις θηραματα που κτυπησαμε ,απο λαγους φασες περδικες και μπεκατσες με ομορφες βολες και οι δυο . ;) :D :D :D :D και καθησε εσυ να περιμενεις ποτε θα περασει η σιταριθρα ,ενω εμεις ειχαμε σιγουρα θηραματα . :lol: :D :D :D Η BERETTA 682 εδωσε ρεστα . ;) :o :D :D :D Ειμαι νταπαρισμενος μετα το χειρουργειο και απο την μια στιγμη στην αλλη αλλαζω ηλικια .Ξερεις τι μου ειπε ο γιατρος ? Οτι με το ντοπαρισμα θα ζησω αλλα 100 χρονια και θα γινω μελοντικα πρωταθλητης στο SPORTING. :o :lol: :lol: :D :D :D :D Μεχρι τοτε ειμαι ακομα μπεμπης . :o :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο να μου χαιρετήσεις αυτό το παλληκάρι που εισουνα στον Σκοπευτήριο ενας απο τα πιό καλά παιδιά που γνώρισα εδώ στο Idiogomosi.

Αντε τώρα πάλι αρχησες να μου εκθιάζεις το Σκοπευτήριο στο Σχιστό και Ξεχνάς που σου ειπα οτι εχω το Ολυμπιακό εδώ κοντά μου να σε πάρω θα θέλεις μιά βδομάδα να ρίξεις σε ολα τα γήπεδα και η Bereta θα χρειαστει συντήρηση :) :) :)

Υ.Γ. Τον φίλο Ορφανίδη εχουμε καιρό να διαβάσουμε κατι απο αυτόν, νανε καλά ο Ανθρωπος :?: :?:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Νικολας ο Κακλαμανης ειναι καλος φιλος και τα λεμε οποτε βρεθει στα μερη μας αλλα και τηλεφωνικως . 8-)Μεσα απο το ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ και τον Νικολα τον Καββαδια εχω γνωρισει πολυ καλους φιλους που τα λεμε τακτικα ,και οικογενειακως ,και ενας απο αυτους εισαι και εσυ . ;) :D :D Προχθες ειχε φερει και αυτος την νεα του BERETTA 687 του και ριχναμε μαζι στους λαγους και στα πτερωτα θηραματα . ;) :D :D :D Περασαμε ομορφα ,και γελασαμε πολυ οταν του ειπα οτι μετα απο 10 χρονια περιμενεις να σου ερθει το δεμα απο την Κρητη . ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D Ειχα καιρο να παω στο σκοπευτηριο απο τον Μαιο με τον Χρηστο ,αλλα παρολα αυτα πηγα και εγω καλα .Και αυτος και εγω ριχναμε με την PSB5 που εκανε ωραια σπασιματα με καθαρες κανες . ;) 8-) Τωρα καθησε εσυ να μας λες για το σκοπευτηριο σου στην Κυπρο ,και δεν βλεπεις οτι εδω οταν πηγαινουμε στο σχιστο βλεπουμε περδικες λυκους και αγριογουρουνα ? :mrgreen: :mrgreen: Εσυ που να τα δεις αυτα σε αυτο που πηγαινεις ? :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σημερα παραλαβα ενα δεματακι συλλεκτικο ,δωρο απο τον Προεδρο μας ,και θελω να τον ευχαριστησω απο καρδιας . ;) :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Μπράβο Γεροντάκο αντε το επόμενο δέμα να ειναι απο τον Πρωθυπουργό :D :D :D :D :D Τωρα το δικό μου απο την Κρήτη κάποιος Κλέφτης θα το πήρε :) :D :D :D :D Για την PSB5 ρώτησε κάποιο απο τους φίλους σου αν κάνει και για το 28αράκι :?: :?: ;) ;) ;) Αντε εσεις που εισαστε ειδικοί για αυτήν . Εδώ εμεις την ξεχάσαμε που γεμίζαμε πριν το 2000 οταν ερχόταν εδώ απο την ΜΑΧΑΜ :) :)
Σε εμάς το σκοπευτήριο εχει Φάσες και Πέρδικες . Μιά φορά οταν ειμουνα στον Συλλογο και εκανα Διαιτησία μόλις εβγαλα το πιάτο για ενα Διαγωνιζόμενο πετάχτηκε και λαγός . Αμέσωα αυτός που ηταν στο Βατήρα μου λέει να του Ρίξω και σκάσαν όλοι στα γέλια γιατι Απαγορευεται Αυστηρά να ριξεις στο Σκοπευτήριο ακόμη και σε σπουργίτη ;)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Το δικο σου το δεμα το εβαλαν σε μπουκαλι και το εριξαν στην θαλασσα και καποια στιγμη θα φτασει και στην Κυπρο . :lol: :lol: :D :D :D Κανε υπομονη . 8-) :lol: :mrgreen: :mrgreen: Η PSB5 κανει για τα παντα αρκει το σεταπ να ειναι σωστο ,και να μη βαζεις σε CAL 28 σεταπ CAL 12 σαν το 20σαρακι σου και το κανεις με διευρημενο αυλο ,οπως μου εκανε ο Παλιογερος το φλομπερακι μου . :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D Αφου δεν εχει αγριογουρουνα ,λυκους ,και ελεφαντες το σκοπευτηριο σου δεν ειναι καλο . 8-) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

σημερα εχασα τον σκυλο για καμια ωρα , κατεβηκε ενα γρεμνο γιατι κυνηγουσε της περδικες και μετα δεν μπορουσε να ανεβει , εγω τον περιμενα εκει που κατεβηκε ακριβος μια ωρα , το μυαλο μου πηγαινε αλλου , μηπος επεσε στον γρεμο και σκοτωθηκε , ειμουν πολυ στεναχωριμενος φωναζα , ξανα φωναζα τιποτα δεν ακουγα ουτε κουδουνι ουτε τιποτα , λεω παει επεσε και τσακιστηκε κριμα , λεω να ριξω μια τουφεκια να την ακουσει μηπος ερθει, και εβγαλα ενα 8βολο συνταγη του κυριου Νικολα Αγγελοπουλου με τον LB6 το εριξα με την μπενελι με 3 τσοκ σε ενα πευκο στα 40 μετρα και εμεινα αφωνος και τα 8 βολια στον κορμο του μικρου πευκου καρφωμενα βαθια που δεν φαινονταν απο το βαθος , που δεν περναγε απο εκει ουτε λαγος χωρις να παρει βολη , πολυ καλυτερα απο οτι το ειχα ριξει το ιδιο παλια με το μπαικαλ με 4 τσοκ, ο σκυλος παλυ δεν ηρθε , και λεω αυτο δεν μου το εχει ξανα κανει το πραγμα ειναι σοβαρο , και εκανα τον κυκλο πηγα γυρω γυρω κατω απο μονοπατι και τον βρηκα και ολα καλα , ο χαζος κατεβηκε απο δυσκολο μερος και δεν μπορουσε να ξανα ανεβει πισω και ευτυχος που ηταν καλα και δεν τσακιστηκε
Άβαταρ μέλους
pericles

Και εμείς εδώ Ορφανίδη 3 μέρες σε ψάχναμε γιατι εκανες δοκιμές τα βολια του Γεροντάκου :D :D :D Αν ητανε καλό το φυσίγγι θα εριχνε ο ίδιος και στον Αγριόχοιρο που βγήκε μπροστά του προχθές :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εγω κανω οικονομια στα βολια γιατι βρισκω αγριογουρουνα απο τα τροχαια και με το πολυαγκιστρο που εχω μεσα στο αυτοκινητο . ;) 8-) :D :D Την επομενη φορα που θα ερθεις εδω θα σε παω με το LADA για αγριογουρουνα στην Εθνικη οδο ,και δεν θελω να φωναζεις στον δρομο να σταματησω απο τον φοβο σου που θα ψαρευω αγριογουρουνα με πολυαγκιστρο ,και παραγαδι . :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Αυτη η συνταγη εχει γινει σημα κατατεθεν στο κυνηγι αγριογουρουνου στην επαρχια .Εχουν πεσει πολλα μεγαλα ζωα . ;) 8-)
Απάντηση