ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Περικλή εδώ και τρεις μήνες άρχισα σεμινάρια ιδιογομωσης στη Λακωνία με πολλούς ενδιαφέροντες .Αν θέλεις μπορείς να τα παρακολουθήσεις και εσύ εξ αποστάσεως ,και θα σου βάλω καλό βαθμό αφού είσαι φίλος μου ,έχεις το μέσον . :lol: ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Ετοιμάσου όταν έρθεις Αθήνα να σε πάω στα τσιχλοκαρτερια μου να δεις τι χρώμα και πως είναι οι τσίχλες . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Νίκο δεν τα γνωρίζω αυτα τα φυσίγγια και ουτε ριχνω αγορασμένα. Βεβαια μια σκέψη μου ειναι οτι με τα πολλά χρόνια αλλάζει σίγουρα η πίεση που εξασκήτε στην πυρίτιδα οπότε ισως ειναι ενα λόγος να μην καει σωστά η πυρίτιδα.

Ελπίζω ο Γεροντάκος τωρα που εβγαλε και το λάδι να σου απαντήσει μόλις ξεμπλέξει και με τα Αγριογούρουνα :) :) :D :D
'Ανοιξε και σχολή ιδιογόμωσης διαδικτυακά αλλά χωρίς σύνδεση δεδομένων και μονο με σήματα καπνού επικοινωνεί :) :D :D :D Συντομα τον βλέπω να τρέχει σαν !! Ηρακλής!! με το τόξο τους Αγριόχοιρους :) :D :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πολλά καψουλια σε συνδιασμό με την μεταβολή της χημικής σύνθεσης της πυρίτιδας χάνουν την ισχύ τους και έχουμε αυτό το πρόβλημα χωρίς να λέμε ότι είναι επικίνδυνα ,αλλά υπάρχει και το σενάριο της υγρασίας εντός της κάνης . ;) Τα σεμινάρια Περικλή είναι ανοικτά για όλο τον κόσμο και ας με έχουν κατηγορήσει κάποιο ότι έχω συμφέρον οικονομικό . :( Έχω καμία 10αρια μαθητές και μέχρι τέλος του μήνα θα τελειώσουν και θα επιστρέψω στο Ίλιον . :)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

σε ευχαριστω Νικολα και Περικλη για την απαντησεις , εγω τα ριχνω κανονικα και σε ευγενη θηραμα , γιατι αποδιδουν καλα , το ιδιο ειχα δει πριν 10 χρονια με τα ιδια φυσιγγια ρεμικτον , ειχα λιγους κοκκους ακαυτη πυριτηδα μεσα στης καννες , αλλα ενα που εχω καταλαβει οτι οι διβασηκες αφηνουν λιγα καταλιπα μεσα στης κανες , και ιμητελης ακαυτοι κοκκοι πυριτηδας μεσα στην κανη
Άβαταρ μέλους
pericles

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 27 Οκτ 2025 09:55 Πολλά καψουλια σε συνδιασμό με την μεταβολή της χημικής σύνθεσης της πυρίτιδας χάνουν την ισχύ τους και έχουμε αυτό το πρόβλημα χωρίς να λέμε ότι είναι επικίνδυνα ,αλλά υπάρχει και το σενάριο της υγρασίας εντός της κάνης . ;) Τα σεμινάρια Περικλή είναι ανοικτά για όλο τον κόσμο και ας με έχουν κατηγορήσει κάποιο ότι έχω συμφέρον οικονομικό . :( Έχω καμία 10αρια μαθητές και μέχρι τέλος του μήνα θα τελειώσουν και θα επιστρέψω στο Ίλιον . :)
Κύριε Καθηγητά πές και στους μαθητές σου οτι οι πυρίτιδες με τα χρόνια οσο καλά συσκευασμένες και να ειναι αλλάζουν χρώμα. Επίσης στα κλειστά φυσίγγια με την πάροδο του χρόνου αλλά ζει και η πίεση που εξασκεί ο συγκεντρωτήρας στην πυρίτιδα. ;) ;)
Ελπίζω να μην αμφισβητείς τα πιό πάνω :?: :?: :?: :?:
Ελπίζω Αρχες του νέου μήνα να εισαι εκει στη Δαναών γιατι θα κάνω έφοδο σε ενα Ιδιογομωτήριο :) :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Όλα παίζουν ρόλο Περικλή στα παλαιά φυσίγγια .Πιστεύω να είμαι στο Ίλιον τότε γιατί κάνω τώρα επισκευή στην σκεπή του σπιτιού γιατί εκτάκτως έπαθα ζημιά στην κεραμοσκεπή και έφερα σήμερα μάστορα για επισκευή και δεν ξέρω ακόμα ποτέ θα τελειώσει . ;) Αλλά μάλλον θα βρεθούμε και θα πάμε και κυνήγι μαζί ,εκτός αν φοβάσαι μη τις κτυπησω όλες και δεν έρθουν στην Κύπρο πουλιά . :lol: ;) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντακο κάνε και Αγιασμό γιατι πόσες ζημιές να γίνουν . Μιά τα Αγριογούρουνα ,την Αλλη η Γεωτρυση ,τώρα η Σκεπή :?: :?: Αμαρτίες ειναι που τρομάζεις τα θηράματα και τώρα πληρώνεις :) :D :D :D
Κυνήγι δεν θα πάμε γιατι είπαμε θα υπάρχει μεγάλη ομάδα συνοδεία αλλά κανένα Τσίπουρο μπορεί να το κεράσω με τον Μεζέ του ετσι για να πληρωθεί η Εισοδος στο Νέο Ιδιογομωτήριο. Εκτός αυτού ουτε το κοκοροντούφεκο δεν μπορώ να σου μεταφέρω και να ειμαι δίπλα σου , γιατι πρέπει να πληρώσω 150 Ευρώ αδεια κυνηγίου για 2-3 ώρες. Εχω αδεια κυνηγίου την δική μας και δεν καταλαβαίνω Τί Ευρωπαική Ενωση ειναι αυτή :?: :?: :?:
Με την Αδεια οδήγησης μπορώ να οδηγήσω οποιοδήποτε αμάξι σε ολοκληρη την Ευρώπη και να κυνηγήσω στο βουνό δεν γίνεται :!: :!: :!: :!: :oops:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Έλα εσύ εδώ και θα βρω τον τρόπο να κυνηγήσεις ,και με τουφέκι και με άδεια ,αλλά που εσύ να έρθεις αφού φοβάσαι τις παντόφλιες.Θα δεις τόσες τσίχλες που δεν τις έχεις δει στα 100 χρόνια που κυνηγάς . :o :lol: :) :) :)
Άβαταρ μέλους
pericles

Το Οτι θα δώ τσίχλες ειμαι σίγουρος αλλά με την τρομάρα που τους εχεις προκαλέσει ουτε που θα μας κοντέψουν :) :) Αλλά ξερω εσυ θέλεις να μου χαλάσεις τα σχέδια μου εκει που θα τρώω τα θαλασσινά μου και θα πίνω τα Τσίπουρα με τα Ξαδέλφια μου Αυστραλούς και Αμερικάνους φοβάσε που θα σε εχω απο κοντά με Υπερδυνάμεις :) :D :D :D Πρόσεχε καημένε μου και ψάξε εκει κοντά στην Δαναών να εχει Ταβερνάκι γιατι εκει θα σε δικάσω μετά την τρίμηνη εξορία :) :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Με έφαγε το μάτι σου και πήγα χθες για απογευματινό σε μέρος που κτυπούσα άλλες χρονιές πολλά πουλιά ,και δεν την είδα την τσίχλα . :o :) :) :) Άσε που πάτησε ο Σωτήρης πάνω στην σκεπή για να τοποθετήσει φωτοβολταϊκά και έπαθα ζημιά στο σπίτι στα κεραμίδια και δεν ξέρω τι να κάνω . :( Μήπως ξέρεις κανένα να επισκευάσει κεραμοσκεπές στην Κύπρο να μου τον στείλεις γιατί εδώ οι μάστορες όλη την ημέρα κοιμούνται και το βράδυ πηγαίνουν για δουλειά και πρέπει να πουλήσω το σπίτι για να φτιάξω την κεραμοσκεπή . :o :) ;) :) :)
Απάντηση