ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Άβαταρ μέλους
pericles

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από pericles »

Γεροντάκο πάλι 'εμπλεξες τα Ω3 δέν εχουν σχέση με την Χοληστερόλη που εχουν οι Τσίχλες. Ασε που τα λένε λιπαρά αλλά αυτό το λίπος ειναι Ωφέλιμο γιαυτό και αρχίζει το Ωφέλιμο απο το γράμμα Ω. :D :D :D Αντε ασε τωρα αυτά και πρωί πρωί πρέπει να αρχίσουμε τα τσίπουρα να ζεσταθούμε :) :) :D :D :D Ενα φορτηγάκι καυσόξυλα φόρτωσα να κάψω απόψε που θά ειμαι στο χωριό :) :D :D :D
Πενήντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Αυτα τα Ω 3 που λες εσυ ειναι επειδη δεν μπορεις να κτυπησεις τσιχλες και μας λες παραμυθια .Το καλυτερο Ω3 ειναι της τσιχλας . 8-) ;) :D :D :D Τι θες να πας στο χωριο ,αφου εχεις γριππη ? για να τους κολησεις ολους και εκει .? Κολησες ολη την Λευκωσια ,τωρα θες να κολησεις και τα χωρια ? :lol: :lol: :D :D :D Τωρα που ειναι εποχη για κυνηγι ,εσυ τρεχεις στο χωριο με το φορτηγο ,με καυσοξυλα . :o :lol: :D :D Θα παρω την Φλωρα τηλεφωνο να ρωτησω ποσα χρονια εχεις να κτυπησεις και να φερεις στο σπιτι θηραμα γιατι ασενα δεν σε πιστευω πια . :o :lol: :D :D :D
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
Άβαταρ μέλους
pericles

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 07 Φεβ 2025 09:31 Αυτα τα Ω 3 που λες εσυ ειναι επειδη δεν μπορεις να κτυπησεις τσιχλες και μας λες παραμυθια .Το καλυτερο Ω3 ειναι της τσιχλας . 8-) ;) :D :D :D Τι θες να πας στο χωριο ,αφου εχεις γριππη ? για να τους κολησεις ολους και εκει .? Κολησες ολη την Λευκωσια ,τωρα θες να κολησεις και τα χωρια ? :lol: :lol: :D :D :D Τωρα που ειναι εποχη για κυνηγι ,εσυ τρεχεις στο χωριο με το φορτηγο ,με καυσοξυλα . :o :lol: :D :D Θα παρω την Φλωρα τηλεφωνο να ρωτησω ποσα χρονια εχεις να κτυπησεις και να φερεις στο σπιτι θηραμα γιατι ασενα δεν σε πιστευω πια . :o :lol: :D :D :D
Γεροντάκο καλή εβδομάδα. Μια χαρά είμαι η γρίππη έφυγε, ισως οι μολόχες να βοήθησαν ή οταν πηγα το Σαββατόβραδο στην Ταβέρνα στο Χωριό είχε λαγό στιφάδο :) Τα κρεμμύδια εκαναν το θαυμα τους και η ασθένεια έφυγε απο την εξάτμιση :) :) :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ευτυχως που ειχε η ταβερνα λαγο στιφαδο ,γιατι αν περιμενε κανεις απο εσενα να κτυπησεις και να τον κανεις στιφαδο ,μονο στο ονειρο του θα το εβλεπε . :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Εκανες ελεγχο αν ηταν λαγος ,η καμια γατα ,γιατι εδω στην γειτονια ηταν ενας που ειχε ταβερνα και ειχε εξαφανισει ολους τους γατους ,και κατα περιεργο λογο ολους στιφαδο τους εκανε . :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :DΘα παρω τηλεφωνο να μαθω αν το βραδυ στον υπνο σου νιαουριζες . 8-) :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο θα ξέχασες τις φωτογραφίες που σου ειχα στείλει με τον Λαγό πρίν τον γδάρω :?: :) :D :D :D Κοίτα εσύ να δούμε πότε θα φάς λαγό γιατι εγώ ξέερω καλά πως να ξεχωρίζω τον λαγό απο το κουνέλι. Αν θες να μάθεις ο λαγός εχει ενα κοκκαλάκι στο πόδι που είναι τρύπιο και εχω περασμένα καμιά 50αρια σαν περιδέραιο να στα κάνω δώρο να το φοράς σαν Ζουλού :) :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εύχομαι κάποτε να πατήσεις το πόδι σου στην Κύπρο και θα δεις και θα μάθεις πολλά και απο κυνήγια και απο Σκοπευτήρια ;) ;) Το Μόνο που θα παραδεκτώ για σένα ειναι εκεινα τα υλικά Ιδιογόμωσης που φτιάχνεις χειροποίητα και ψές είχανε την τιμητική τους οι μαλλινόταπες . Μάλιστα εκανα αποτύπωση στον χάρτινο κάλυκα με το ονομα σου αλλά εσυ τις φωτογραφίες στο Viber Περιμένεις τον Σωτηράκι να σχολάσει τα μεσάνυκτα και να στο ανοίξει :) :D :D :D :D :D :D
Αντε πιες κανένα Τσαγάκι να ζεσταθείς γιατι στις 12 και μισή αρχίζει το τσίπουρο :) :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ρε μαστορα αυτη την φωτο που μου εστειλες με ενα λαγο ταριχευμενο ηταν την εποχη που ησουν φανταρος . :o :o :lol: :mrgreen: :mrgreen: Εγω δεν ειπα οτι εφαγες λαγο ουτε κουνελι ,αλλα ο μαγαζατορας σου εδωσε γατο να φας και αυτος εφαγε τον λαγο . ;) :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D :D Τωρα μας αρχισες τις ιστοριες οτι ο λαγος εχει τρυπα στα κοκκαλα του και διαφορα περιεργα πραγματα .Εμ βεβαια αν φαει τουφεκια και ο γατος τρυπα θα του κανουν στα κοκκαλα τα σκαγια . ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pericles

Γιάχχχχ με εκανες και αηδίασα τώρα με τον μαγειρεμένο γάτο :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Θα με κάνεις να θυμώσω και να σου στείλω το περιδέραιο με τα κοκκαλάκια τών λαγών που κτύπησα μέχρι τώρα και θα στο φορέσω στο λαιμό να κανεις βόλτα στο σκοπευτήριο :) :) :D :D :D :D Αντε και μου χάλασες το στομάχι σήμερα και πρέπει να αρχίσουμε νωρίς τον μεζέ με το τσίπουρο :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μη νομιζεις .Ιδια γευση εχει ο λαγος με τον γατο οταν ειναι στιφαδο ,μου εχουν πει κυνηγοι που σαν και εσενα εδωσαν τον λαγο στην ταβερνα να τον μαγειρεψει και εφαγαν γατο . :o :shock: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Γιατι ολοι οι ταβερνιαρηδες σου λενε να τον κανουν στιφαδο ? γιατι με τα κρεμυδια που βαζουν μεσα σε μπερδευει στην γευση . ;) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Επρεπε να ημουν εγω εκει για να του κανω επι τοπου ιατροδικαστικο ελεγχο . ;) :lol: :mrgreen: :mrgreen: Λοιπον ελα σημερα σπιτι γιατι εχει το μεσημερι μαγειρεμα μπριζολα απο αγριογουρουνο ,που την εχω μαριναρει απο χθες το βραδυ με κοκκινο κρασακι ,και εσυ καθησε να τρως γατους . ;) :D :D :D :D Και μια και κανει σημερα κρυο να σε κερασω ενα τσιπουρακι ,που θα ενεργησει και σαν απολυμανση στον οργανισμο σου απο τον ,,λαγο,,που εφαγες . :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Και μόνο που εγραψες για γάτο στιφάδο χθες ειχα ευκοιλιότητα :) :D :D :D Τελος πάντων φάε την μπριζόλα μονος σου γιατι μονο για μπριζόλα δεν ερχομαι. Αν ητανε να ριξω και 5-6 φυσίγγια θα ερχόμουνα αλλά όπλο δεν φέρνω για 2-3 ωρες κυνήγι να δώσω μεταφορικά 160 Ευρώ. Αρα τι να κάνω να σε βλέπω εσένα να ριχνεις και να μου ερχεται στα μάτια ο χαρτοπόλεμος. :?: :?:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ρε μαστορα δικαιολογιες ψαχνεις ? αφου σου ειπα οτι θα σου δωσω την BERETTA 682 .Μεχρι RENATO GAMBA εχει το μαγαζι . 8-) Για να σε πιασει ευκοιλια απο δυο πραγματα ειναι .Η απο τις μολοχες ομελετα που τρως ,καθε μερα ,η απο τον γατο . :o ;) :D :D :D Παντως χθες που κτυπησα μια τσιχλα επεσε επανω σε ενα δεντρο και εσπασε δυο κλαρες . :o :D :D και να σκεφτεις οτι φωναξα τον πρακτορα σου να με βοηθησει στην μεταφορα . :o :D :D :D Αυτη σημερα θα την τεμαχισω και θα την κανω μεριδες να εχω να τρωω καμμια εβδομαδα . ;) :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Απο οτι προβλέπω φέτος κυνηγετική περίοδο δεν έρχομαι. Απο τον επόμενο χρόνο θα μιλήσουμε χωρίς γραπτά ουτως ωστε να ξηγηθούμε σταράτα :) :)
Τωρα με τους γάτους στιφάδο και τα ψεύδη που γράφεις με επιασε 'Ιλιγγος απο την Κυριακή το χάραμα ολα στριφογύριζαν, ολόκληρη μέρα εμεινα στο κρεββάτι με κλειστά μάτια :) :) Ψόφιο πρέπει να ητανε το γατί :?: :) :) :D :D :D Ειπαμε να πιουμε ενα πρωινιάτικο Τσίπουρο να ζεσταθούμε και μας ανακάτεψες τα στομάχια :) :D :D :D Για να δουμε τώρα με την Τσίχλα σου την μεταλλαγμένη τι θα πάθουμε :?: :?: :) :D :D :D :D
Μεχρι και ο Ορφανίδης εξαφανίστηκε απο το καφενείο :?: :?: :!: :!: :!: :!:
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Καθε χρονο τα ιδια μας λες ,και καθε χρονο κανεις κοπανα . :D :D Εγω καλα σου το ελεγα οτι εφαγες γατο αλλα εσυ δεν με ακους .Να και οι αποδειξεις . 8-) Τρωγε συνεχεια ακαταληλα φαγητα και μετα να ζητας βοηθεια . :o :lol: :lol: :mrgreen: :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Γεροντάκο υπάρχουνε κατι κουτάκια που βαζουνε μέσα τα χαπάκια για τους ηλικιωμένους να μην ξεχνάνε και να τα παίρνουν στην Ωρα τους θα σου στείλω δωρο να παίρνεις κανονικά εκείνα για την Ανοια γιατι φαινεται δεν θυμάσε που σου ειχα πεί οτι Τετάρτη θα μπορουσα ολη μέρα να πάω κυνήγι που θα ητανε ο γιος μου με την γυναίκα μου αλλά εσύ ηθελές να πάς στα Γενέθλια του Πράκτορα μου και να σβήσεται τα κεράκια και να τρωτε τις τσίχλες που κτυπίσατε, μπάς και φάμε και εμεις; καμιά που ουτε ειδαμε εδω :?: :?: :?: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Ζητήται ενίσχυση απο Λέρο για καθήλωση του Γεροντάκου :) :) :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εμεις με τον πρακτορα σου ειμαστε ενεργοι κυνηγοι ,και παροτι ειναι κακη χρονια στις τσιχλες ολο και κτυπαμε μερικες που ειναι σαν γαλοπουλες να εχουμε να τρωμε . ;) :mrgreen: :mrgreen: Εσυ δεν με ακους και μου λες οτι εχω ανοια ,αλλα και τις τσιχλιτσες μου κτυπαω που ειναι σαν γαλοπουλες και κυνηγι πηγαινω και δοκιμες κανω και τον αερα μου παιρνω ,και το ψιλοβροχο αντεχω γιατι το κυνηγι θελει θυσιες για να κτυπησεις τετοια σοβαρα θηραματα ,και δεν τα περιμενω να μου ερθουν στο σπιτι ,και μαλιστα οταν ειμαι στο κρεβατι και να κοιμαμαι σαν και εσενα .Ουτε να τρωω τον φουκαρα τον γατο και να λεω οτι εφαγα λαγο . :o :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D Καλα τσαμπα περιμενεις βοηθεια απο την Λερο ,γιατι δεν γνωριζεις οτι την εχουν αφοπλισει ? :o :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pericles

Άντε πάλι με τις Τσίχλες σαν γαλοπούλες. Δεν θυμάσε οτι μου τις ειχες δείξει ψές καμιά 20αριά ισα που πάτωσε η σακουλίτσα και ειπες τις εχεις για να εκπαιδευεις το σκυλί στο σπίτι να μην χρειάζεται να πηγαίνει κυνήγι επειδή σου κυνηγά τις γάτες στον κήπο :?: :) :D :D Και τώρα που μου ειπες οτι για να πάρω μια δωδεκάδα τσιχλες πρέπει να κανω 320 χιλιόμετρα θα το σκεφτώ καλύτερα αν θέλω να έρθω διοτι ακόμη καμιά 100στη χιλιόμετρα απο Κύπρο θα φτάσω Καστελόριζο :) :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Μήπως δεν κατάλαβες καλά οτι τα πολλά χιλόμετρα βλάπτουν τους Κύπριους :?: :?:
Ενα ολόκληρο χρόνο κάνω το πολύ 10χιλιάδες χιλιόμετρα και σκέφτομαι να παρατήςω το αμάξι και να πηγαίνω με ποδήλατο στο κυνήγι, έτσι που δεν θα μπορεί να μου πεί κάποιος ότι μεταφέρω συναρμολογημένο όπλο :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ασε τωρα τις κουβέντες και στήσε Γλέντι να Τσικνίσουμε να ευχηθούμε και στον Φίλο τον Χρήστο να χαίρεται τον νεογέννητο εγγονό του 8-) ;) :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αν σκεφτεις οτι πηγαινεις 20 φορες κυνηγι στην Κυπρο για τσιχλες και κανεις 50 χιλιομετρα την καθε φορα δηλαδη 1000 χιλιομετρα και δεν κτυπας τσιχλα ,τοτε τα 300 χιλιομετρα ειναι πολυ λιγα οταν κτυπαμε 15 πουλια . ;) :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Παντως χθες που σε ειδα στο VIBER το χρωμα σου στο προσωπο ηταν χλωμο .Για κανε εξετασεις μηπως φταιει ο γατος ,που εγινες νονος και τον βαφτησες λαγο ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Περικλη αναψα φωτια και ξεκινησα και μαδαω τσιχλες που θα τις βαλω στην σουβλα και που ειναι σαν γαλοπουλες για να κανουμε Τσικνοπεμπτη σημερα .Θελεις να σου στειλω μερικες για να δεις πως ειναι αυτο το θηραμα ? :lol: :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Εσυ τσικνοπεμπτη με μολοχες θα κανεις ? :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pericles

Απο οτι ειδα οι Τσίχλες αυτές πρέπει να ειναι χαλασμένες :?: :?: Εγώ όπως τις παίρνω στο σπίτι αφαιρώ τα πούπουλα τις πλένω και τις βάζω σε κουτιά με νερό που γίνεται πάγος στην κατάψυξη και αντέχουν χρόνια ;) :) :) :) Τί να τις εχω ενα μήνα με τα πούπουλα να σαλιαρίζει το σκυλί και να τις κάνει μπάνιο με το σάλιο του και έπειτα να τις μαδήσω και να ταίσω την οικογένεια :?: :?: :?: :?: Δεν μας τα λές καλά . Ασε που γέμισες και τον κήπο με γάτες που παραμονευουν να σου πάρουν μερικές :) :D :D :D :D :D :D Δέν πάμε καλά να τρώμε Βαλσαμομένες Τσίχλες :?: :) :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ορφανίδης :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Λές να μαζευει πορτοκάλια :?: :?: :) :)
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πω πω ζηλεια που ειδε χθες ενα τσουβαλι τσιχλες . :o :D :D Καλα αυτη την ιστορια με το κολπο που φτιαχνεις τις τσιχλες απο ποτε το εχεις αφου τα τελευταια χρονια δεν εχεις κτυπησει τσιχλα ? :o :mrgreen: :mrgreen: Οι τσιχλες αυτες εγιναν μεζες στα καρβουνα χθες τσικνοπεμπτη και ηταν μια χαρα ,οχι σαν τον γατο [λαγο ]που εφαγες εσυ και ακομα εχεις πονοκοιλο και διαρροια . :o :o :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Καθησε στον καφενε να σε κερασω ενα τσιπουτακι πρωι πρωι γιατι κανει κρυο ,να ζεσταθουμε πριν αρχισουμε τις δουλειες . ;) :D :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=Eq1bzWi_93A :o :o Στην υγεια σας το τσιπουρακι που πινω . ;) :)
Απάντηση