ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
- pericles
Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ
Κάνε τέτοια να ανοίξει και ο Αερόσακκος Τετοια άσκηση μόνο ο φίλος ο μπουρλοτιέρης μπορεί να κάνει
Σαράντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
- pericles
Και για τιμωρία που ξέχασα τους άλλους εορτάζοντες να κεράσω εγώ την Ζιβανία
Υ.Γ. Βρήκα άκρη με την υπόθεση Τσίπουρο και απο βδομάδας θα εχω νεότερα
Υ.Γ. Βρήκα άκρη με την υπόθεση Τσίπουρο και απο βδομάδας θα εχω νεότερα
-
Ετσι ξεχνανε τους φιλους ? Ειμαστε ποιο πολλοι και απο τους Γιαννηδες πια . Τετοια κολπα με το LADA κανω μονο εγω . Την επομενη φορα που θα ερθεις θα σου κανω το ιδιο κολπο εδω στα τσιχλοκαρτερα ,γιατι αυτη την φορα μου την γλυτωσες απο τυχη .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
https://www.youtube.com/shorts/kRhLwlONZ5I Εχουμε και τετοια κολπα Περικλη στα LADA
-
Νικολα για αυτους τους μαυραγοριτες [δεν μιλαω για τον Γιωργο ΚΕΝΤΑΥΡΟ γιατι και αυτος δεν μπορει να κανει τιποτα πανω στις τιμες και στην πολιτικη πωλησεων πυριτιδας των εργοστασιων και μεγαλοεισαγωγεων απο την στιγμη που και αυτον τον υποχρεωνουν αν παρει ενα βαρελακι πυριτιδας να παρει χιλιαδες καλυκες που πρεπει και αυτος λογικο ειναι καπου να τους δωσει ] μαζι με τα εργοστασια παραγωγης υλικων μας εχουν πριξει οτι φταιει ο πολεμος .Οπως εγραψες και οι καλυκες διπλασιαστηκαν οι τιμες τους ,και τα καψουλια δεν υπαρχουν και αυτα που υπαρχουν εχουν διπλασιαστει οι τιμες τους .Αντε στην πυριτιδα να το δεχτουμε αλλα αυτα τα υλικα τι σχεση εχουν με τον πολεμο ? Οπως σε ολα τα πραγματα στο εμποριο πηγαινουν να εξαφανισουν τα μαγαζια μικρα μεγαλα λιανικης πωλησης υποχρεωνοντας τους να πουλανε οσο θελουν αυτοι ,να τους βαζουν να βαλουν θωρακισμενες πορτες σαν τραπεζες με τεραστιο κοστος για τα μικρομαγαζα που αδυνατουν να πληρωσουν, με αποτελεσμα να μη τους δινουν αδεια εμποριας των υλικων με αποτελεσμα σε λιγο χρονο να τα κλεισουν οταν δεν εχουν υλικα για να δουλεψουν και αυτοματως να εισαι αναγκασμενος να πας σε ετοιμα φυσιγγια δικης τους κατασκευης που θα τα πουλανε οσο θελουν .Οπως ξαναεγραψα αυτη η ιστορια ξεκινησε με τα υποχρεωτικα LOT στα κουτια με αποτελεσμα να σταματησουν να γεμιζουν οι μικροι βιοτεχνες φυσιγγια .Σιγα σιγα η πιεση θα φτασει και σε αυτους που εχουν LOT λογω κοστους παραγωγης υλικων [ειναι η δευτερη κατηγορια που θα πληγει] να μη μπορουν να ανταγωνιστουν στις τιμες τα δυο ,τρια μεγαλα εργοστασια παραγωγης φυσιγγιων ,με αποτελεσμα αν δεν ξυπνησουν σε λιγο καιρο θα κλεισουν και αυτοι ,και ας λεει αυτος στο βιντεο οτι θελει με τα ατσαλινα σκαγια ,λες και μεγαλο προβλημα ειναι αυτο ,και οχι η ελλειψη και η ακριβεια των υλικων .Αυτο ειναι θεμα πολιτικης της Παγκοσμοποιησης ωστε τα κερδη να πανε σε χερια λιγων και μεγαλων εις βαρος της μικρης και μεσαιας ταξης .Θα γινει ,οτι στα σουπερ μαρκετ ,οτι αφου εκλεισαν τα μπακαλικακια τωρα εχουν το μονοπωλειο να πουλανε οσο θελουν ,και να σου βαζουν καθε τοσο προσφορες ταχα που ειναι υψηλοτερες απο τι πραγματικες τιμες ,και επειδη αυτα τα τραστ ειναι τα περισοτερα ξενες εταιριες να μη πληρωνουν και φορους ,παρα να βαζουν ψηλη φορολογια στα μικρομαγαζα ωστε να τους κανουν την ζωη δυσκολη με αποτελεσμα καποια στιγμη να κλεισουν και αυτοι .Τους ιδιογομωτες που εχουν κανει κουμαντο σε υλικα για μερικα χρονια κυνηγιου ,πολυ λιγο θα τους πειραξει ολη αυτη η κατασταση .Για αυτο βγηκε ο,,λαγος ,,στο βιντεο να ετοιμασει το εδαφος για αυτα που ερχονται . Οσο ο κοσμος τα δεχεται ολα αυτα και δεν αντιδρα και πει δεν παει αλλο μεχρι εδω ,θα χειροτερευει η κατασταση μερα με την ημερα .Ολα αυτα ειναι σχεδια πολλων χρονων .Ξεκινησαν τωρα με τα φυσιγγια BISMOOTH που εχει τα 10 φυσιγγια 35 ευρω και τα διαφημιζουν οτι εχουν την ιδια αποτελεσματικοτητα με τα μολυβδινα σκαγια .Ε, τοτε γιατι να παρω αυτα τα φυσιγγια και να μη παρω μολυβδινα φυσιγγια που ειναι πολυ ποιο φθηνα στο 1/3 της τιμης τα 25 παρακαλω φυσιγγια και οχι τα 10 ? Και για να ερθουμε στο θεμα με τα ατσαλινα και τα μολυβδινα σκαγια που λεει ο,, λαγος ,,το μολυβι απο που βγαινει ? Απο την γη .Με τα σκαγια τα μολυδβινα που ξαναπανε ? παλι πανω στην γη .Τοσα δισεκατομυρια φυσιγγια που εχουν πεσει πανω στην γη τι εχει παθει το περιβαλον ? Τιποτα τουλαχιστον απο το μολυβι για αυτο αλλωστε σε ολες τις κατασκευες μεχρι πριν λιγο καιρο στις οικοδομες εκατονταδες χρονια εβαζαν μολυβδινες σωληνες για το νερο ,και θα μας πειραξει στα θηραματα ? και τωρα περισοτερο λογω μεγαλυτερου κοστους βαζουν αλλες ποιο φθηνες σωληνωσεις .Και παμε τωρα στα θηραματα που μας κανουν πλυση εγκεφαλου ολοι αυτοι που βγαινουν στα καναλια και στα βιντεο .Ποιο θανατηφορο σκαγι ειναι στο θηραμα ? Απο μελετες που εχουν γινει ειναι τα μολυβδινα σκαγια .Τα ατσαλινα περα που πρεπει σε ενα φυσιγγιο λογω βαρους να βαλουμε περισοτερα δημιουργουν πολυ περισοτερους τραυματισμους στα θηραματα ,με αποτελεσμα τραυματισμενα αυτα να πηγαινουν και να πεθαινουν μακρυα χωρις να μπορουμε να τα καρποθουμε ,και στο περιβαλον λογω συνθεσης και σκληροτητας ειναι δυσκολο να διασπαστει οπως το μολυβι .Δηλαδη το θηραμα που θα κτυπηθει απο μολυβδινο σκαγι και θα τραυματιστει θα παθει μολυβιαση ,ενω το αλλο που θα κρυπηθει και θα τραυματιστει και θα πεθανει αλλου απο διαμπερη τραυμα τι θα παθει ? Και το ενα θα το χασουμε ,και το αλλο θα το χασουμε .Ολα αυτα ειναι παραμυθια για μικρα παιδια ,και ανθρωπους μη σκεφτομενους .Ειναι σαν την πρασινη αναπτυξη και πρασινα αλογα ,που αφου εκαψαν ολα τα βουνα και εβαλκαν ανεμογεννητριες για να εχουμε ταχα φτηνο ρευμα αφου απο διμηνο λογαριασμο τον εκαναν να πληρωνουμε καθε μηνα τον ακριβαινουν και απο πανω .ΚΟΡΑΦΕΞΑΛΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΦΕΣΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ Υ.Γ. Ουφ τα ειπα και ηρεμησα .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑05 Δεκ 2024 23:36 εβγαλε ο αλλος ο μεγαλο εμπορας βιντεο για την ακριβια στα φυσιγγια οτι φταιει ο πολεμος , ο πολεμος φταιει και με την υποχρεωτικη αγορα καλυκων , και μετα μας πασαρε οτι ερχωντε και τα ατσαλινα σκαγια , με αυτα που κανουν οχι οτι θα διωξουν μονο κοσμο απο την ιδιογομωση , αλλα θα διωξουν κοσμο απο το κυνηγι που θα το σταματησουν , δεστε εδω https://www.youtube.com/watch?v=iNwAEgl ... =Kynigesia
-
- Διαχειριστής ιστοσελίδας
Γέροντα έγραψες φιλιστόκα αλλά έθιξες πάρα πολλά καίρια ζητήματα και μπράβο σου γιατί για εκεί τη βλέπουμε τη δουλειά εκτός και εάν γίνει κάτι απρόοπτο...
-
πολυ ωραιος Νικολα μαθαινουμε πολλα απο εσενα , το κουφο ηταν οταν στην εκπομπη που κανει ο λαγος , οταν καποιος εγραψε πως να ξεφωρτοθει παλια φυσιγγια , του ειπε να μην τα πεταξει γιατι θα μολυνη το περιβαλον με τα σκαγια που περιεχουν μαζεμενα , και να τα παει σε μαγαζι για να τα ανακυκλοσουν , αντι να του πει οτι δεν χαλαν τα παλια φυσιγγια , και ο αλλος ο φωστηρας ελεγε παλια οτι τα φυσιγγια λιγουν σε 5 χρονια και πρεπει να τα αλαζουμε , αυτο εχουν διαδωσει στον κοσμο και οι περισοτεροι τους πιστευουν και εφαρμοζουν πιστα της οδηγιες τους
-
Νικολα πανω σε αυτο θα σου πω μια ιστορια που εγινε λιγο πριν αρρωστησω οταν ειχα παει για περδικες στην Κυθνο .Οπως εχω ξαναγραψει ενα διαστημα πηγαινα κυνηγι με τον Ελευθεριο Μουζακη [κλωστες πεταλουδα] 20 χρονων παιδι εγω τοτε το 1972 .Αυτος κυνηγουσε ολα τα κυνηγια του με χαρτινα φυσιγγια ELEY σε νουμερο σκαγιων 8 και 6 ειχε για ολα του τα θηραματα 30 γραμμαρια σκαγια σε ρελι και χαρτακι σε 65αρη καλυκα πορτοκαλι χρωμα με μεταλο στον παφυλα του 8 χιλιοστα .Τοτε μου εκανε δωρο δυο κουτες των 250 φυσιγγιων η καθε μια .Η μια ηταν νουμερο 8 και η αλλη νουμερο 6 .Το 2020 ηταν σχεδον 50 χρονια που μου τα ειχε δωσει και για το καλο πηρα 5,6 μαζι μου στις περδικες νουμερο 6 .Λοιπον για να μη σε κουραζω εσενα και τους φιλους που διαβαζουν καθε τουφεκια ηταν και περδικα κοντα μακρυα .Θυμαμαι, η μια ηταν τραβερσα στον κατηφορο στα 40 μετρα και θυμαμαι οτι της εβαλα προσκοπευση με σκοπευση ,,σκουπα ,,4 μετρα μπροστα και το πουλι εμεινε στον αερα .Ειναι απο τις τουφεκιες που μας μενουν στην μνημη οσα χρονια και να περασουν .Δεν ειχαν παθει τιποτα .Απο την στιγμη που ειναι καλα φυλαγμενα σε ιδανικες συνθηκες δεν παθαινουν τιποτα .Ενα φυσιγγιο που ειχα ανοιξει για να δω τον τροπο που ηταν γεμισμενα τα σκαγια ηταν αψογα σαν να ειχαν βγει τωρα απο το εργοστασιο η δε πυριτιδα και αυτη ηταν σε αριστη κατασταση .Βεβαια το ξαναλεω πρεπει να ειναι καλα φυλαγμενα ,και οχι μεσα σε αποθηκες με υγρασιες ,η σε αυτοκινητα που τα αφηνουν πολλοι τα φυσιγγια τους για μηνες .Ποσο μαλλον απο την στιγμη οπου τωρα οι καλυκες ειναι πλαστικοι και δεν περναει μεσα ευκολα η υγρασια ,και οι πυριτιδες ζελατινοποιημενες .Αν δεν του πει να τα πεταξει πως θα πουλησουν νεα φυσιγγια ?
- pericles
Γεροντάκο εχω διαβάσει ολα οσα εχεις γράψει. Ο Μολυβδος βλάπτει τα υδρόβια θηράματα και εκει συμφωνό να απαγορευεται η χρήση τους.
Στο θέμα με τα φυσίγγια αμ χαλάνε σε κάποια χρόνια ειχα τελευταία ιδια εκτίμηση σε φυσίγγια 10-15 χρόνων τα συγρονα καψύλια να ειναι απο μέσα οξυδομένα χωρις καποια αλλη φθορά στον κάλυκα.
Στο θέμα με τα φυσίγγια αμ χαλάνε σε κάποια χρόνια ειχα τελευταία ιδια εκτίμηση σε φυσίγγια 10-15 χρόνων τα συγρονα καψύλια να ειναι απο μέσα οξυδομένα χωρις καποια αλλη φθορά στον κάλυκα.
-
Δηλαδη που τα βλαπτει Περικλη ? Οταν πεφτουν τα σκαγια στο νερο ? Οταν τα τραυματιζουμε ? Γιατι για παρα πολλα χρονια κυνηγουσα υδροβια με μανια .Δηλαδη τα πειραζουν τα σκαγια τα μολυβδινα και δεν τα πειραζουν οι μολυσμενες λιμνες ,που μεσα εκει πεφτουν ολα τα αποβλητα απο τα γεωργικα φαρμακα ,τα χωραφια που ειναι μεσα στα λιπασματα και δηλητηρια ,και απο τα εργοστασια που εκει σε πολλες περιοχες πεφτουν ολα τα βρωμονερα ? Εχεις παει σε λιμνη να δεις στην επιφανεια του νερου τι πλαστικα μπουκαλια υπαρχουν, τι χαρτια ,τι σακουλες ,τι ψοφια ζωα ? Δηλαδη μεσα οι λιμνες δεν εχουν στον βυθο στην γη στο υπερδαφος μολυβδο ? Εχω αλλη αποψη φιλε για το θεμα ,και δεν διαβαζω τους,, λαγους ,,.Δηλαδη ενα τραυματισμενο απο ατσαλινο σκαγι πουλι οταν θα παει σε αυτα τα νερα να καθησει δεν θα ψοφισει απο μολυνση ? Δηλαδη για την ασθενεια των πτηνων που ψοφανε κατα χιλιαδες μεσα στις λιμνες ,φταινε τα μολυβδινα σκαγια? Ας καθαρισουν πρωτα ολα αυτα και μετα να μιλησουμε για τα ατσαλινα σκαγια . Στα καψουλια παιζει ρολο τι πυριτιδα εχουν μεσα .Αν εχουν διβασικη πιθανον ναι κανει ζημια στο καψουλι εξωτερικα ομως στο βερνικι λογω νιτρογλυκερινης [οχι εσωτερικα] ενω στις μονοβασικες πυριτιδες αυτα δεν παθαινουν τιποτα σε πληροφορω ,ουτε η πυριτιδα μεταβαλεται απο την στιγμη που τα φυσιγγια ειναι καλα φυλαγμενα απο υγρασιες και μεταβολες θερμοκρασιας ζεστη κρυο στον χωρο φυλαξης τους .Εδω στο παραδειγμα που ειπα ποιο πανω ,δεν μιλαω για 15 χρονια αλλα για 50 χρονια και τα φυσιγγια ειναι συλεκτικα πια ,αλλα αψογα ακομα .Τωρα λυπαμαι να τα ριξω και εχω φυλαξει μερικα
-
50 χρονια και τα φυσιγγια ειναι συλεκτικα πια , εαν μπορεις και οποτε βγαλτα φωτογραφια
-
-
Νικολα μολις μπορεσω θα βαλω φωτο .ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: ↑09 Δεκ 2024 15:02 50 χρονια και τα φυσιγγια ειναι συλεκτικα πια , εαν μπορεις και οποτε βγαλτα φωτογραφια
- pericles
Γεροντάκο πρώτα αναβαθμίσου επικοινωνιακά για να μην περιμένεις τον Σωτηράκι να ερθει για να σου συνδέσει το τάμπλετ και μετά πάρε και Lada που το εχουνε βάψει μαυρο και το λένε αναβάθμιση
Τωρα με τα υδρόβια λυπάμαι που ολα τα γνωρίζεις αλλά δεν έμαθες οτι τα υδρόβια τρώνε απο το βυθό στις λίμνες και καταπίνουν σκάγια και οτι αποδεδιγμένα η οξύδωση του Μολυβδου ειναι καρκινογόνος. Τι Να πώ για κάτι που το είδαμε εδω στη Λάρνακα υπήρχε σκοπευτήριο δίπλα στην λίμνη και τα καημένα τα Φλαμίγκος που εψαχναν για γαριδούλες καταπίναν και το μόλυβδο και δώστου και πεθαίνανε . Τωρα εδώ και κάτι χρόνια που μετακινήθηκε το σκοπευτήριο απο εκεί κανένα πουλι δεν πέθανε.
Και με τα καψύλια που ειδα με τα μάτια μου και τα έχω ακόμη φυλαγμένα να τα δώσω στον οπλουργό οταν δοκιμάζει τις βελόνες που αλλάζει και αυτά δεν ειναι οξυδωμένα Να στα ταχυδρομίσω και να πηγαίνεις στις τσίχλες και στο σκοπευτήριο να δούμε τα αποτελέσματα Αντε γιατι ψες ειχα οπτικοακουστική επικοινωνία με τον πράκτωρα μου και του είπα οτι άναψα φωτιά για να επικοινωνήσω μαζί σου αλλά φυσούσε Βόρειος ανεμος και μου κάνανε σήματα άγνωστοι απο @φρικ@
Τωρα με τα υδρόβια λυπάμαι που ολα τα γνωρίζεις αλλά δεν έμαθες οτι τα υδρόβια τρώνε απο το βυθό στις λίμνες και καταπίνουν σκάγια και οτι αποδεδιγμένα η οξύδωση του Μολυβδου ειναι καρκινογόνος. Τι Να πώ για κάτι που το είδαμε εδω στη Λάρνακα υπήρχε σκοπευτήριο δίπλα στην λίμνη και τα καημένα τα Φλαμίγκος που εψαχναν για γαριδούλες καταπίναν και το μόλυβδο και δώστου και πεθαίνανε . Τωρα εδώ και κάτι χρόνια που μετακινήθηκε το σκοπευτήριο απο εκεί κανένα πουλι δεν πέθανε.
Και με τα καψύλια που ειδα με τα μάτια μου και τα έχω ακόμη φυλαγμένα να τα δώσω στον οπλουργό οταν δοκιμάζει τις βελόνες που αλλάζει και αυτά δεν ειναι οξυδωμένα Να στα ταχυδρομίσω και να πηγαίνεις στις τσίχλες και στο σκοπευτήριο να δούμε τα αποτελέσματα Αντε γιατι ψες ειχα οπτικοακουστική επικοινωνία με τον πράκτωρα μου και του είπα οτι άναψα φωτιά για να επικοινωνήσω μαζί σου αλλά φυσούσε Βόρειος ανεμος και μου κάνανε σήματα άγνωστοι απο @φρικ@
-
Περικλη η πρασινη αναπτυξη και τα πρασινα αλογα μας εφαγε, και καηκαν ολα τα βουνα μας .Δηλαδη η γριππη των πτηνων προερχεται απο τα σκαγια που ψοφουσαν κατα χιλιαδες φλαμιγκος και αλλα υδροβια ? Δηλαδη στο βυθο της λιμνης δεν υπαρχουν αποβλητα οπως στην επιφανεια του νερου που μαζι με τις γαριδες τρωνε και διαφορες αλλες βρωμιες ? Αυτα που ειναι με τα χρονια τα πλαστικα τα ψοφια ζωα και επιπλεουν που πανε μετα ? δεν πανε στον βυθο ? Φιλε πανω στην ταχα οικολογια εχουν πεσει δισεκατομυρια και γινονται μπιζνες ,και οικονομανε παρα πολλοι ,και για εμας φταινε τα σκαγια που λες και ειναι χαζα τα πουλια να φανε σκαγια . Δηλαδη η γαριδα καθεται πανω στο σκαγι και κανει ακροβατικα για να την φαει το φλαμιγκος ? Δηλαδη μαζι με την γαριδα δεν τρωει πλαστικα υπολειματα KAI απο ψοφια ζωα ? Η γριππη των πτηνων απο που ξεκινησε ? απο την Γιουχαν που ξεκινησε ο COVID 19 ? Ειπα ποιο πανω οτι για τα καψουλια που ειναι σε αυτη την κατασταση φταινε πολλοι παραγοντες .[πυριτιδα και προπαντων η φυλαξη τους σε υγρασιες ]Και εδω θα σου κανω μια ερωτηση και θελω να μου απαντησεις . Εσυ τι πιστευεις οτι αυτα τα καψουλια που εβγαλες απο αυτα τα φυσιγγια και ηταν χαλια, αν τα ριξεις θα σκασουν ,η δεν θα σκασουν ? Γιατι τα φυσιγγια αυτα που σου εδωσαν και ηταν χαλια μεσα τα καψουλια εριχναν κανονικα ,αλλα εσυ ηθελες να τα χαλασεις για να παρεις τα υλικα και να τα κανεις φυσιγγια PERECO . Και κατι τελευταιο .Ξερεις απο που βγαινει το ονομα ΝΙΚΟ-ΛΑΟΣ απο την νικη του Λαου . Να και κατι αλλο που δεν ηξερες .
-
Γράφω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα . Ήθελα να ρωτήσω αν έχει ασχοληθεί κάποιος να φτιάξει δικά του κουτιά για τα φυσίγγια . Θυμάμαι στο πρώτο φόρουμ υπήρχε ένας που είχε φτιάξει αρκετά σχέδια αλλά δυστυχώς από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και έχω χάσει τα αρχεία. Αν έχει ασχοληθεί κάποιος λοιπόν κάθε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη . Όπως πρόγραμμα για την σχεδίαση καθώς και τύπος χαρτονιού για την εκτύπωση και την δημιουργία .
Γιώργος Νάξος
-
-
Περικλη κοιτα που ηρθαν τα αγριογουρουνα .Απεξω απο το σκοπευτηριο ,και εσυ τρεχεις στις σιταριθρες που δεν ειναι σαν γαλοπουλες .https://www.youtube.com/shorts/G2HFs-x2Sg8
- pericles
Καλημέρα Γιωργο. Θυμάμαι ητανε ενα παιδί με το ψευδόνημο Τομασο αλλα εφτιαχνε σχέδια για προσωπικό οφελος και αν θυμάμαι καλύτερα ειχε εκδιωχθεί απο το σαιτ. Αυτό που χρειάζεσαι μπορείς να το κάνεις πρακτικά ανοίγοντας ενα αδειο κουτι με φυσίγγια και να το έχεις σαν μόλα (πατρόν)Giorgosgm έγραψε: ↑10 Δεκ 2024 23:54 Γράφω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα . Ήθελα να ρωτήσω αν έχει ασχοληθεί κάποιος να φτιάξει δικά του κουτιά για τα φυσίγγια . Θυμάμαι στο πρώτο φόρουμ υπήρχε ένας που είχε φτιάξει αρκετά σχέδια αλλά δυστυχώς από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και έχω χάσει τα αρχεία. Αν έχει ασχοληθεί κάποιος λοιπόν κάθε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη . Όπως πρόγραμμα για την σχεδίαση καθώς και τύπος χαρτονιού για την εκτύπωση και την δημιουργία .
για να κόβεις χαρτόνια και να τα ντύσεις όπως εσυ θέλεις. Το άλλο που μπορεις να κανεις ειναι αν εχεις πρόσβαση εσύ ή κάποιος φιλος σου σε σκοπευτήριο μαζευεις οσα θες και κολλάς απέξω οτι logo φτιάξεις σε ενα υπολογιστή μετά με λίγη χαρτόκολα τα κολλάς απέξω. Προσωπικά εχω μαζεμένα πολλά κουτιά τα οποία εχω και κοββω σε μικρότερο μέγεθός για 5 ή 10 φυσίγγια. Εφτιαξα και μία ετικέτα που σημειώνο πάνω όλο το σετ άπ.
- pericles
Γεροντάκο ήρθανε εκεί τα Αγριογούρουνα γιατί δεν βοφούνται τα τρελλοφυσίγγια που φτιάχνεις και σε κοροιδευουν οταν μετράς τα σκάγια εκεί στον πίνακα Μάθε πρώτα να ξεχωρίζεις τον σπουργίτη απο το Φλαμίγκο και Αγριογουρουνο έχεις κρέας απο τα τροχαία ατυχήματαΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑11 Δεκ 2024 18:59 Περικλη κοιτα που ηρθαν τα αγριογουρουνα .Απεξω απο το σκοπευτηριο ,και εσυ τρεχεις στις σιταριθρες που δεν ειναι σαν γαλοπουλες .https://www.youtube.com/shorts/G2HFs-x2Sg8
Πιάσε και εσύ μερικές σιταρήθρες να φτιάξεις τηγανιτές με λαδορίγανι και ασε τα γουρούνια για τον φίλο τον Μιχαλιό που Δεν καταδεχεται την παρέα μας εμάς που πάμε για μικρά θηράματα