ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ενότητα συζητήσεων γενικής θεματολογίας
Απάντηση
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ »

Θα βρεξει οταν τα αεροπλανα βομβαρδισουν τα συνεφα Νικολα .Αφου οι σαταναδες επεμβαινουν στην φυση . :o :cry: :x
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ »

χθες με το κοκκοροντουφεκο πηρα δυο περδικες και ηταν καλα πεταχτηκαν πριν της φερμαρουν τα σκυλια , σημερα παλι πηγα με το ιδιο οπλο η ειρωνια ηταν οτι της φερμαραν και τα δυο σκυλια και πηρα και καλη θεση πεταγετε το κοπαδι 5 περδικες ριχνω με την δεξια σε μια και αστοχω μετα πεταγετε και μια αλλη ριχνω βιαστικα χωρις προσκοπευση με την αριστερη την τρωει πισω κρεμαει τα ποδια (και αυτη οπως η αλλη που εγραψα προχθες) και παει και πεφτει καρφη στον γρεμο πολυ ψηλα που ουτε πηγα , και μαζεψα γρηγορα τα σκυλια για να μην σκοτωθουν , και η πλακα ειναι οτι μετα που περασα απο το σημειο που ειχα τραυματισει την προχθεσινη βρικα τα φτερα της που την ειχαν φαει τα τσακαλια , και ειχε πεσει 30 μετρα στο καθαρο απο εκει που την εψαχνα προχθες , οποτε εχω 3πλη στεναχωρια μια για την αστοχια , δευτερη για την περδικα που χαθηκε στο γρεμο , και τριτη για την περδικα που χαθηκε και αυτη προχθες , για την αστοχια οχι και τοσο οσο για τα χαμενα πουλια που πηγαν τσαμπα, με αυτη την περδικα , την προχθεσινη , και αλλες που ειχα ειναι 4 περδικες χαμενες , με την μια ισως ζησει γιατι ηταν φτερουγαρια , δηλαδη σιγουρα 3 χαμενες φετος μεχρι στιγμης , ελπιζω να μην χασω αλλη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ την 10 Νοέμ 2024 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

εαν δεν βρεξει δεν στρωνουν οι περδικες ολο ποδαρονουν , και ξεφευγουν με το ποδι που της χανουν τα σκυλια λογο σκονης, εαν βρεξει θα φυτρωσει χορταρι και θα βαρενουν , και οταν τρωνε πολυ τσουμενι ζαλιζωντε και πλησιαζωντε ποιο ευκολα , και ειναι απασχολιμενες , τωρα ειναι συνεχεια στην τσιτα για διαφυγη, αλλα μεχρι να βρεξει θα τελειωση και η θηρα της περδικας , εμειναν μονο 20 μερες δηλαδη 8 κυνηγησιμες μερες
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

για χθες σαββατο εψαχναν τα σκυλια μετα καπια στιγμη εχασαν την μυρουδια χωρις αποτελεσμα , προχωρουσα αποηγοητευμενος γιατι δεν ειχα συναντηση καθολου περδικες με ψαξιμω 4 ωρων , και πηγαινω πρως το αυτοκινητο που ηταν 300 μετρα ποιο εκει , και καποια στιγμη ξανα βρισκουν μυρουδια μετα απο 200 μετρα απο την προηγουμενη , και εκει που ειμαι χαλαρος γιατι περιμενω πρωτα φερμα και μετα σηκωμα περδικας (ισως το επανιελ να φερμαρισε χωρις εγω να το δω) πεταγωντε στα 20 μετρα 6 περδικες ολες μαζι συχρονος ριχνω μια μπηχτη με χαρτινο S4 cx2000 1,45 χ31 ρελι με μαλινη γνησια 7αρι , και πριν προλαβω να δω εαν επεσε γεμισε ο αερας φτερα οποτε ειμουν σχεδον σιγουρος οτι επεσε η οτι την τραυματισα , και πηγαινω ευθεια για να μην χασω απο τα ματια μου το σημειο που επεσε περνωντας μεσα απο πουρναρια πικνα , γιατι εαν πηγενα γυρω γυρω ισως να μπερδευομουν και να εχανα το μερος που υποθεσα οτι επεσε , και πρωχοραω γεμιζωντας συχρονος και το οπλο , και μολις ξεπερναω το πουρναρι πεταγετε μια αστραπη που ισα ισα πρωλαβενω και ριχνω παλι το ιδιο σεταπ με την χαρτινη χωρις να δω παλι τι εγινε εχωντας παλι της αμφιβολιες μου εαν επεσαν σεκος και τα δυο πουλια η εστω και ενα , γιατι υποθεσα οτι με τοσο σαματα και μπλεξιμω που ειχα μεσα στα πουρναρια πιθανον να πεταχτηκε η πρωτη που τουφεκισα που ισως να ηταν τραυματισμενη , ψαχνουν τα σκυλια και βλεπω τον κουταβο να μου φερνει την μια περδικα καμαρωτος , και λεω πρεπει να ψαξω και την αλλη ισως να επεσε γιατι θυμομουν οτι την σκοπευσα σωστα αλλα λογο πυκνου δεν ειδα εαν επεσε , και προχωραω λιγο και την βλεπω σεκος που βαζω τον κουταβο να την βρει μονος του που μου φερνει και αυτη , μεγαλη τυχη , γιατι καμια απο της δυο δεν μπορεσα να δω εαν τουμπαρισαν σεκος λογο πικνης βλαστησης
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

το κοκκοροντουφεκο δουλευουν μια χαρα και οι δυο καννες του , θα δοκιμαστη ποιο πολυ τον αλλον μηνα στης τσιχλες με διαφορα σεταπ που θα δω ποιο αναλητικα την αποδοση του, εχω παρει με αυτο 5 περδικες και 4 με το ριζινι συνολο 9 , ελπιζω να της κανω μεχρι τελους συνολο καμια 15αρια δηλαδη αλλες 6 , τωρα που ξεκιναει και το κουταβι κουτσχαρ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αντε και στις επομενες με το καλο Νικολα . ;)
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Νικολα και αλλη χαμενη σημερα , και βρικα τα φτερα απο την προχθεσινη , το διαβασες το μυνημα μου
Άβαταρ μέλους
pericles

Δημοσίευση από pericles »

Ορφανίδη καλά ειναι οταν βρίσκεις κανένα πουλί. Σε εμάς χθες ηταν άφαντες και ουτε κακαρίσμα δεν ακούσαμε. Πρέπει να προέβλεψαν οτι θα ειχε κακοκαιρία και κρύφτηκαν ;)
Γεροντάκο εσύ με τις τσιχλίτσες καλά περνάς ενώ εγώ περιμένω να φανεί καμιά σιταρήθρα να κάνω κατανάλωση φυσίγγια :) :) :D :D
ΑΝ θα φέρεις μεζέ στον Καφενέ η δικιά μου τσίχλα να ειναι με το κεφάλι :) :D :D :D :D
Σαράντα χρόνια Ιδιογόμωση σε Διαμέτρηματα 12-16-20-28-36
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κανε υπομονη μερικες ημερες ακομα μεχρι να ερθεις εδω ,και θα σε παμε με τον πρακτορα σου σε μερη που οι τσιχλες και τα κοτσυφια ειναι ενα κιλο το καθενα για να σου φυγει η απορια ,και να μαζεψεις αρκετες για να εχεις να κανεις παστες και να τρως ολο τον χειμωνα . :o :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Εχω μια συνταγη για να τις κανεις παστες οπως ειναι με τα φτερα και τα εντερα μεσα ,και μολις τις βγαζεις απο το πυθαρι θα τις ξαντεριαζεις και θα τις ξεπουπουλιαζεις σαν τις παστες σαρδελες και θα δεις ποσο νοστιμες ειναι . :shock: :o :lol: :lol: :lol: :D :D :D Φτιαξε ενα καφε να πιουμε γιατι μολις σε πηραν ειδηση οι περδικες πηγαν στα κατεχομενα και κρυφτηκαν για να γλυτωσουν απο εσενα . :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ έγραψε: 11 Νοέμ 2024 00:47 Νικολα και αλλη χαμενη σημερα , και βρικα τα φτερα απο την προχθεσινη , το διαβασες το μυνημα μου
μαλον οχι
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Το διαβασα Νικολα .Τι να πω .Αδικο ειναι να χανονται πουλια και να τα τρωνε τα αγριμια . :(
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

οποτε πρεπει να ριχνω σε νορμαλ αποσταση , αλλα οτι γυριζεις ολη μερα και πεταχτουν χωρις να δεχθουν φερμα δεν προλαβενης να σκεφτης και να καταλαβης εαν ειναι κοντα η μακρια , προσπαθω να μην τουφεκαω της μακρινες , αλλα καμια φορα πεταγετε και ειναι σε νορμαλ αποσταση κι νομιζω οτι ειναι μακρια και φευγει ατουφεκιστη , η εαν το φιλοσοφισης αυτα τα λιγα δευτερολεπτα που εχεις χρονο που σου πεταγετε , τοτε χανεις την αυτοσυγκερωση σου και η αστοχια ειναι σχεδον σιγουρη , και δεν εχω την πολυτελεια να τιχνω μονο σε φερμαριστες γιατι δεν ειναι πολλες , αλλα και φερμαριστες να ειναι παλι μπορουν να πεταχτουν μακρια
Άβαταρ μέλους
pericles

Ορφανίδη όπως πρόσεξα φέτος την πρώτη μέρα πήγα στην εναρξη με το Miroku που ειναι κυνηγετικό μοντέλο τσοκ S + 3 που το S πρέπει να ειναι σκήτ και αν και βρηκα μερικά πουλιά τα οποία δεν μου εδιναν χρόνο για σκόπευση εριχνα βιαστικά με αποτέλεσμα να μην πάρω ουτε ενα πουλί. Την Τετάρτη που ειχαμε ξανά κυνήγι πήρα μαζί μου το BAikal σουπερ ποζέ με τσοκ 3* και 1* και οι ευκαιρείες μόνο δυο , που στην μία μου εδωσαν τον χρόνο για σκόπευση και με την δευτερη τουφεκιά το 1* το πουλί κτυπήθηκε με διαμπερές τραυμα στο κεφάαλι στα 40 μετρα με σκάγι Νο 6 και κλασικό φυσίγγιο Α1 Χ 1,60 Χ 32 με Gualante 19 και 688 καψύλι.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: 11 Νοέμ 2024 09:26 Κανε υπομονη μερικες ημερες ακομα μεχρι να ερθεις εδω ,και θα σε παμε με τον πρακτορα σου σε μερη που οι τσιχλες και τα κοτσυφια ειναι ενα κιλο το καθενα για να σου φυγει η απορια ,και να μαζεψεις αρκετες για να εχεις να κανεις παστες και να τρως ολο τον χειμωνα . :o :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D Εχω μια συνταγη για να τις κανεις παστες οπως ειναι με τα φτερα και τα εντερα μεσα ,και μολις τις βγαζεις απο το πυθαρι θα τις ξαντεριαζεις και θα τις ξεπουπουλιαζεις σαν τις παστες σαρδελες και θα δεις ποσο νοστιμες ειναι . :shock: :o :lol: :lol: :lol: :D :D :D Φτιαξε ενα καφε να πιουμε γιατι μολις σε πηραν ειδηση οι περδικες πηγαν στα κατεχομενα και κρυφτηκαν για να γλυτωσουν απο εσενα . :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Γεροτάκο και εσύ κάνε υπομονή πρώτα να γίνει η Δίκη σου για τα Ψευδη και τις κοροιδίες και μετά στις 27 ειναι η μέρα που θα πάμε για κυνήγι :) :) :D
Εκεί που θα μένω έχει και Π@κ1στ@νους να φέρω για μαρτυρες αν θές :) :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αυτους απο την μελοντικη γειτονια σου να τους φερεις για να κανουν απορτ στις τσιχλες που θα κτυπας . :lol: :lol: :lol: :D :D :D Ηθελα να ηξερα με τα 5 * τσοκ που πηγαινες ? Ηθελες να μπουνε οι περδικες μεσα στο αυτοκινητο για να τις τουφεκισεις ? Παλι τρεχαματα θα εχουμε στα δικαστηρια με τις μηνυσεις απο τις περδικες για τρομοκρατια . :o :lol: :lol: :lol: :D :D :D Εριξες ενα κουτι φυσιγγια στις περδικες και πετυχες μια με ενα σκαγι στο κεφαλι . :o :o :o :lol: :lol: :lol: Το σεταπ να μας δωσεις ακριβως για να το εχουμε να διωχνουμε τα πουλια . :o :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άβαταρ μέλους
pericles

Ετσι ξηγέσε Γεροντάκο με τους Καυγάδες :?: :) :D :D :D Κοίταξε και λίγο το Τάμπλετ Να δεις αληθινά συμβάντα με τεράστια Πέρδικα που ευτυχώς ειχα το φορτηγάκι και την ανέβασα με το παλάγκο στην κάσα αλλιώς θα χόρταιναν οι Αλεπούδες για ένα μήνα :) :D :D 230Κιλά το γράφει και στο ανυψωτικό παρολίγο να σκάσει το συρματόσχοινο :D :D :D :D :D :D
Ορφανίδη μήπως ο Γεροντάκος λες να είδε την φωτογραφία και σάλεψε :?: :?: :D :D :lol: :lol: :lol:
Αν και τα πουλιά που σηκώθηκαν ητανε 8 , ευτυχώς λέω που με την δευτερη τουφεκιά αστόχισα και δεν έπεσε άλλο πουλι γιατι δεν θα χωρούσε στο φορτηγάκι :) :D :D :D :D :D Εριξα δυο φυσίγγια και βρήκα και ενα γεμισμένο που το έχασε ενας ασχετος Ιδιογομωτής αγνωστος μου που με το γκουαλάντι το 21 και τη Α0 γέμισ 33,6 γραμμάρια 5αρια και συμπίεσε τον συγκεντρωτήρα μεχρι εκει που δεν πήγαινε άλλο :) :D :D :D :D
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Λοιπον μηπως εχεις μπερδεψει τα πουλια ,και την σιταριθρα την εκανες περδικα ? :o Οταν θα ερθεις εδω ,περα απο τα μαθηματα που θα σου κανω στην ιδιογομωση ,θα σου κανω μαθηματα και στα θηραματα ,γιατι εδω με τον πρακτορα σου με ανυψωτικο μηχανημα μονο τις τσιχλες φορτωνουμε . ;) :lol: :lol: :D :D :D Αυτο το φυσιγγιο που βρηκες ηταν απο μαθητη σου στην ιδιογομωση ,και θελεις να πιστεψουμε οτι δεν τον γνωριζεις ? Μονο εσυ διδασκεις τετοια σεταπ . 8-) :o :lol: :lol: :D :D :D :D :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ την 14 Νοέμ 2024 09:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

pericles έγραψε: 14 Νοέμ 2024 08:21 Ετσι ξηγέσε Γεροντάκο με τους Καυγάδες :?: :) :D :D :D Κοίταξε και λίγο το Τάμπλετ Να δεις αληθινά συμβάντα με τεράστια Πέρδικα που ευτυχώς ειχα το φορτηγάκι και την ανέβασα με το παλάγκο στην κάσα αλλιώς θα χόρταιναν οι Αλεπούδες για ένα μήνα :) :D :D 230Κιλά το γράφει και στο ανυψωτικό παρολίγο να σκάσει το συρματόσχοινο :D :D :D :D :D :D
Ορφανίδη μήπως ο Γεροντάκος λες να είδε την φωτογραφία και σάλεψε :?: :?: :D :D :lol: :lol: :lol:
Αν και τα πουλιά που σηκώθηκαν ητανε 8 , ευτυχώς λέω που με την δευτερη τουφεκιά αστόχισα και δεν έπεσε άλλο πουλι γιατι δεν θα χωρούσε στο φορτηγάκι :) :D :D :D :D :D Εριξα δυο φυσίγγια και βρήκα και ενα γεμισμένο που το έχασε ενας ασχετος Ιδιογομωτής αγνωστος μου που με το γκουαλάντι το 21 και τη Α0 γέμισ 33,6 γραμμάρια 5αρια και συμπίεσε τον συγκεντρωτήρα μεχρι εκει που δεν πήγαινε άλλο :) :D :D :D :D
ναι το ειδα Περικλη το φυσιγγιο που βρικες σε νουμερο 5 στο φβ που το εγραψες
Απάντηση