ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ
-
Re: ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ
συμφωνω Νικολα εκτος απο ολα αυτα δηλαδη να μπορουμε να φτιαξουμε οτι φυσιγγιο θελουμε και οσα γραμμαρια , και ακομα και σε παλια οπλα συλεκτικα που εχουν θαλαμες 65 χιλιοστων , που δεν υπαρχει πουθενα φυσιγγιο ετοιμο 65 χιλιοστων με χαμηλη γομωση 30 γραμμαριων , και εαν βρεθει θα ειναι 67,5 χιλοστων και πανακριβο , ειναι για εμενα μια ευχαριστη αποσχολιση η ιδιογωμοση , που σε αλλους μπορουν να το βλεπουν σαν αγγαρια
-
Re: ΑΣΦΑΛΗ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ
Νικολα θα σου πω μια ιστορια για να ακουνε και να μαθαινουν και οι φιλοι που μου συνεβη πριν αρκετα χρονια .Μια μερα με ειδοποιουν τα φιλαρακια μου απο τα Γρεβενα οτι εχουν πεσει πολλες φασσες στην περιοχη τους .Ηταν 15 Νοεμβριου θυμαμαι .Εγω ημουν στην δουλεια μου και δεν ειχα ετοιμασει φυσιγγια ,και ετσι πηγα αναγκαστικα εδω στην περιοχη μου σε μια μικρη βιοτεχνια φυσιγγιων και πηρα δυο κουτια φυσιγγια νουμερο 6 .Εφυγα και το πρωι ημουν στο καρτερι στον τοπο βοσκης των πουλιων .Αρχισαν να περνανε πουλια και τα τουφεκουσα και επαιρναν δρομο τραυματισμενα ,και ειχα τρελαθει .Αφου τουφεκισα μερικα πουλια ειδα οτι κατι δεν πηγαινε καλα ,πηγαινω και δοκιμαζω ενα φυσιγγιο σε στοχο και βλεπω οτι οι τρυπες στο χαρτονι ειναι μικρες .Ανοιγω λοιπον απο περιεργεια ενα φυσιγγιο και βλεπεω οτι αντι να εχει μεσα σκαγια νουμερο 6 ειχε νουμερο 9 .Ετσι αρχισα να ριχνω κατι δικα μου ιδιογομωσης και πηρα μερικα πουλια ,αλλα αυτα τα φυσιγγια ηταν λιγα και μου τελειωσαν γρηγορα .Την μεθεπομενη που γυρισα πηγα στο μαγαζακι και του λεω οτι τα φυσιγγια δεν ηταν νουμερο 6 αλλα νουμερο 9 .Και ξερεις τι μου ειπε ? Οτι ειχε κανει λαθος και σε καλυκες τυπωμενους 6 εβαλε νουμερο 9 γιατι τους ειδε αναποδα τους καλυκες .Αντε να βρεις ακρη .Απο τοτε εκανα στοκ δικα μου φυσιγγια ιδιογομωσης και ηταν η αιτια που δεν ξαναεβαλα ετοιμο φυσιγγιο στο οπλο μου . Να μου πεις εγινε ενα λαθος ,αλλα πειτε μου ποσα τετοια και διαφορα αλλα λαθη εχουν γινει στα ετοιμα φυσιγγια και δεν τα παιρνουν ειδηση οι κυνηγοι .? Για αυτο παντα φυσιγγια ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗΣ φιλοι και εχετε το κεφαλι σας ησυχο γιατι ξερετε τι υλικα εχετε βαλει μεσα .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .